Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Καλά που το έγραψες γιατί για τον παιδικό αγοράζω ορούς ξεχωριστά. Μήπως μπορείς να δεις την χώρα παρασκευείς. και να μας πεις.

Αχ το κουτάκι το πεταξα, αλλά επειδή και εγώ το κοίταξα, γιατί δεν ήθελα να είναι Κίνα, νομίζω 99% ότι είναι Βέλγιο.

Όταν θα ξαναπάρω θα σας πω σίγουρα. Πάντως είναι σίγουρα ευρωπαϊκή χώρα!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koριτσια ο ορος που λετε παυει να ειναι αποστειρωμενος μετα το ανοιγμα του. Επισης βρισκω τη συριγγα πολυ κακη λυση για τα δικα μου τα παιδια που αντιδρουν πολυ και χτυπιουνται οποτε τους βαζω ορο. Με τη συριγγα φοβαμαι μην τα τραυματισω ενω το στομιο απο τους ειδικους ορους ειναι μαλακο και ευκαμπτο και δεν υπαρχει τετοιος φοβος.

Εγω αγοραζω αυτους του καρφουρ που εχουν μεσα 40 τεμαχια και κανουν αν θυμαμαι καλα κοντα στα 3 ευρω αλλα δεν παιρνω και ορκο γιατι εχω καιρο να παρω. Εχω πολυ στοκ απο τοτε που εβαλε 20% στα καλλυντικα και μου βγαινουν ακομα φτηνοτεροι.

Ας κανει η καθε μανουλα οτι τη συμβουλεψει ο παιδιατρος.

Επισης η διατηρηση στο ψυγειο ειναι ακομα μεγαλυτερο λαθος. Οι 4 βαθμοι που εχει ο ορος στον βλενογονο της μυτης μονο καλο δεν κανουν.

Και ναι, θα συμφωνησω. Το pharmacy4u εχει γινει απαραδεκτο. Κι'εγω ακυρωσα παραγγελια μετα απο 1 μηνα!!!

Αυριο εχει 70% σε ολα τα παιδικα ρουχα του καρφουρ.

Προσωπικά εμείς είχαμε θέμα να βάλουμε τον ορό από το μπουκαλάκι και όχι με την σύριγγα. Εκεί ούτε φωνάζει ούτε τίποτα. Είναι θέμα καθαρά παιδιού και πως αντιδρά κατά την γνώμη μου, σαφώς αν δεν είναι σταθερό μπορεί να κάνεις ζημιά στο παιδί. Εμείς ευτυχώς δεν έχουμε τέτοιο θέμα και ίσα ίσα αντιδρά καλύτερα.

Αχ το κουτάκι το πεταξα, αλλά επειδή και εγώ το κοίταξα, γιατί δεν ήθελα να είναι Κίνα, νομίζω 99% ότι είναι Βέλγιο.

Όταν θα ξαναπάρω θα σας πω σίγουρα. Πάντως είναι σίγουρα ευρωπαϊκή χώρα!

Ψώνιζα πολύ από βασιλόπουλο και τα care, κάποια ήταν πολύ καλά άλλα καθόλου. απλά είχε γίνει ένα θέμα με κάτι γάλατα κίνας απάτης......και δεν ξέρω μήπως παίζει με ορούς.

Και εμένα ο παιδίατρος μου είπε ότι ο ορός στα μεγάλα μπουκάλια προκαλεί ξηρότητα στη μύτη του μωρού, ενώ αυτοί που είναι μιάς χρήσης ή σε σπρέυ έχουν μαλακτικά στοιχεία μέσα και μαλακώνουν την μυτούλα!

Οπότε δεν πήρα τελικά σε μεγάλο μπουκάλι....

Τώρα, δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει, αλλά η κάθε μανούλα ας αποφασίσει το καλύτερο για το μωράκι της!

Περιττό να πω ότι ο φυσιολογικός είτε τα μπουκαλάκια είτε σύριγγα ξηραίνει πάντα τον βλεννογόνο της μύτης και πρέπει να χρησιμοποιείται με φειδώ και όχι άσκοπα. Πάντως δεν το έκανα από μόνη μου να βάζω συνέχεια ορό, μου το είπαν 2 διαφορετικοί παιδίατροι. Αλλά σαφώς είχε ένα τεράστιο κόστος, και ευτυχώς που έστω και 2 χρόνια αργότερα κατάλαβα ότι υπήρχε και άλλη λύση.

Διαφημίσεις

Koριτσια αν κ ειμαι εκτος ...αυτο με συριγγα δε κανει να το κανουμε..το εκανα κ εγω κ μου ειπε ο παιδιατρος οτι μπορει να τραυματισει το τυμπανο γιατι η μυτη συνδεεται με τα αυτια κ η πιεση μπορει να κανει ζημια...Προσεξτε το λιγακι..Εγω πηρα ενα προιον σα το φυσιομερ ,αλλο ομως, που κανει εκνεφωμα κ ειναι πολυ καλυτερο ,δεν παει πισω με πιεση...

Την ένταση της πίεσης της σύριγγας την ρυθμίζεις εσύ. Οι παιδίατροι λένε πολλά και έχουν την δική τους ατζέντα….. εμένα πχ μου είχε πει να μην δώσω γάλα εβαπορέ γιατί είναι κενό γάλα......δεν μου το πληρώνει όμως αυτή και εννοείται βέβαια ότι οι γιατροί έχουν οφέλη όταν προωθούν το συσκευασμένο σε σκόνη γάλα. Η εταιρεία μου είπε ότι είναι ακριβώς τα ίδια, απλά άλλος τρόπος παρασκευής εξού και το διαφορετικό κόστος.

Το physiomer είναι πολύ καλό το έπαιρνα για μένα, δυστυχώς σε εμένα το παιδί δεν καθόταν το ενοχλούσε το ρύγχος, όμως ξέροντας από μένα, και αυτό με πίεση ρίχνει τον ορό. (για την ακρίβεια νομίζω ότι είναι αποστειρωμένο θαλασσινό νερό).

Δεν ακούω κανέναν παιδίατρο για τόσο απλά πράγματα...

Αν και οι δικοί μου παιδίατροι συστήνουν αυτό που κάνω έτσι κι αλλιώς, δηλαδή φυσιολογικό ορό και σύριγγα.

Όπως συστήνουν ξένο γάλα, όπως συστύνουν έτοιμες κρέμες από τον 5ο μήνα, ΄έτσι ακριβώς συστήνουν και τις πανάκριβες αμπούλες..

Επίσης, με τις αμπούλες δεν διοχετεύεται η κατάλληλη πίεση για να καθαρίσει η μύτη του παιδιού.

Τέλος οφ τοπικ από μέρους μου

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

μια κ μιλατε αρκετη ωρα για τους ορους ,ο ξαδερφος μου ειναι εντατικολογος παιδιατρος στην Αγγλια,οταν ηρθε εδω το καλοκαιρι του εδειξα το μπουκαλι ,τις αμπουλες κ ενα σε μορφη σπρει ,ολα φυσιολογικοι οροι κ μου ειπε οτι η συσταση ολων των προιοντων τετοιου ειδους ειναι ι δ ι α ,ομως να προτιμω την συριγγα μου εδειξε πως να το κανω πολυ προσεκτικα,γιατι ο τροπος που βαζει το προιον στο ρουθουνακι του μωρου ειναι ο λιγοτερο επικυνδυνος για ωτιτιδα κ τα σχετικα.επισης μου ειπε να μην το χρησιμοποιω χωρις λογο...αλλα μονο εαν ειναι πολυ μπουκωμενο το παιδι,ο οργανισμος λειτουργει καλυτερα χωρις αυτο κ πως αν συνηθισει στη χρηση του ορου διμιουργει προβλημα.

...ολα φυσιολογικοι οροι κ μου ειπε οτι η συσταση ολων των προιοντων τετοιου ειδους ειναι ι δ ι α ...

εννοειται οτι ειναι η ιδια! Δεν ειπε κανεις το αντιθετο. Απλα στις αμπουλες τον χρησιμοποιεις παντα αποστειρωμενο.

Επειδη περασα απο εντατικη "Παιδων" στην εκπαιδευση, ρωτησε τον και θα δεις οτι θα με επιβεβαιωσει. Οταν ανοιγαν ορακια για χρηση π.χ. στην αναρροφηση, ή αν χρησιμοποιουσαν ορο σε μεγαλη συσκευασια, οσο περισσευε το εβαζαν στην ακρη ή το πετουσαν; Θα σου επι οτι το πετουσαν αμεσως. Αυτο εχω παντα στο μυαλο μου και χρησιμοποιω αμπουλιτσες για τα παιδια μου.

Ψώνιζα πολύ από βασιλόπουλο και τα care, κάποια ήταν πολύ καλά άλλα καθόλου. απλά είχε γίνει ένα θέμα με κάτι γάλατα κίνας απάτης......και δεν ξέρω μήπως παίζει με ορούς.

Που να ηξερες τι απατες γινονται με τα νοσοκομειακα σκευασματα!!! :evil:

Εκει να δεις απατες! Με τους ορους πολυ συχνα δημιουργουνται θεματα.

Με τις συριγγες δε, αστα να πανε! Ενα σωρο φορες ειχαμε επιστρεψει ολοκληρες παρτιδες γιατι εβρισκαν διαφορα! Σκεψου ποσες φορες δεν το επαιρναν χαμπαρι... :(

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!τελικα ο βεροπουλος εχει προσφορα σε babylino κ αν ναι τι ακριβως?παντως σε μασουτη που πηγαεχει -40% μονο στις μικρες συσκευασιες.(θεσ/νικη)

τελικα πηγα χθες στον βεροπουλο, ειχε τη μεγαλη συσκευασια babylino (4+) αρχικη τιμη 15,49 και sticker -3,50!!!!και αν εχεις και κουπονακι ακομα καλυτερα

Την ένταση της πίεσης της σύριγγας την ρυθμίζεις εσύ. Οι παιδίατροι λένε πολλά και έχουν την δική τους ατζέντα….. εμένα πχ μου είχε πει να μην δώσω γάλα εβαπορέ γιατί είναι κενό γάλα......δεν μου το πληρώνει όμως αυτή και εννοείται βέβαια ότι οι γιατροί έχουν οφέλη όταν προωθούν το συσκευασμένο σε σκόνη γάλα. Η εταιρεία μου είπε ότι είναι ακριβώς τα ίδια, απλά άλλος τρόπος παρασκευής εξού και το διαφορετικό κόστος.

To εβαπορέ και το γάλα σε σκόνη δεν έχουν καμμία σχέση. Το εβαπορέ είναι όντως ένα κενό γάλα που εγώ προσωπικά δε θα το έδινα ποτέ στο παιδί μου. Ολα αυτά τα γάλατα έχουν πολλά λιπαρα. Το γάλα σε σκόνη εάν διαβάσεις περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που βοηθούν στην καλύτερη ανάπτυξη του ανάπτυξη του παιδιού. Δούλευα 10 χρόνια σε εταιρεία πολυεθνική που εξειδικευόταν στα παιδικά γάλατα και γνωρίζω πολύ καλά πως συσκευάζονται και με τι προδιαγραφές παρασκευάζονταν τα συγκεκριμένα γάλατα. Η παιδίατρος μας είπε ότι αν δεν έχουμε οικονομικό πρόβλημα να συνεχίσουμε να δίνουμε στα παιδιά γάλα σε σκόνη μέχρι τα 4 έτη και αυτό σκοπευω να κάνω. Δεν μου πρότεινε εταιρεία γιατί ήξερε ότι εγώ θα έπαιρνα τα συγκεκριμένα γάλατα γιατί είναι η μοναδική εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με τα βρεφικά γάλατα. Ενώ όλες οι άλλες εταιρείες (βλέπε ΝΟΥΝΟΥ, ΝΕΣΤΛΕ) παρασκευάζουν από καφέδες μέχρι τυριά οπότε η εξειδικευσή τους δεν είναι αποκλειστική. Εχω φίλη που τα παιδιά της είναι 11 και 7 ετών και τους δίνει ακόμα σκόνη.

To εβαπορέ και το γάλα σε σκόνη δεν έχουν καμμία σχέση. Το εβαπορέ είναι όντως ένα κενό γάλα που εγώ προσωπικά δε θα το έδινα ποτέ στο παιδί μου. Ολα αυτά τα γάλατα έχουν πολλά λιπαρα. Το γάλα σε σκόνη εάν διαβάσεις περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που βοηθούν στην καλύτερη ανάπτυξη του ανάπτυξη του παιδιού. Δούλευα 10 χρόνια σε εταιρεία πολυεθνική που εξειδικευόταν στα παιδικά γάλατα και γνωρίζω πολύ καλά πως συσκευάζονται και με τι προδιαγραφές παρασκευάζονταν τα συγκεκριμένα γάλατα. Η παιδίατρος μας είπε ότι αν δεν έχουμε οικονομικό πρόβλημα να συνεχίσουμε να δίνουμε στα παιδιά γάλα σε σκόνη μέχρι τα 4 έτη και αυτό σκοπευω να κάνω. Δεν μου πρότεινε εταιρεία γιατί ήξερε ότι εγώ θα έπαιρνα τα συγκεκριμένα γάλατα γιατί είναι η μοναδική εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με τα βρεφικά γάλατα. Ενώ όλες οι άλλες εταιρείες (βλέπε ΝΟΥΝΟΥ, ΝΕΣΤΛΕ) παρασκευάζουν από καφέδες μέχρι τυριά οπότε η εξειδικευσή τους δεν είναι αποκλειστική. Εχω φίλη που τα παιδιά της είναι 11 και 7 ετών και τους δίνει ακόμα σκόνη.

μην εισαι τοσο απολυτα σιγουρη για τα γαλατα.... οτι εχει η σκονη εχει και το εβαπορε ειναι και αυτα εμπλουτισμενα σε διαφορα ιχνοστοιχεια κτλ....μαλιστα αν διαβασες προσφατες μελετες τα φρεσκα ειναι οτι χειροτερο για γαλατα ολα μεταλλαγμενα ξερω δουλευει γνωστος μου στο υπουργειο....ολες οι βιομηχανιες γαλακτος ειτε φρεσκου ειτε σκονης ειτε εβαπορε εχουν συμφεροντα κατα της υγειας των παιδιων μας οποτε μην εχεις εμπιστοσυνη πουθενα .....!!!!!! με τι γαλα μεγαλωσες?εγω παντως με νουνου..........δεν εμπιστευομαι φρεσκα με τιποτα ουτε σκονη 3ης ηλικιας......απο 1 χρονου και μετα τα σκατωνουν οι εταιρειες.......

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να μην κολάσε σε ένα ίδιο προιον....δηλεδή εγώ δίνω και φρέσκο και εβαπορέ και σκόνη......μια το ένα μια το άλλο (το κάνω από τότε που χρόνισε και τώρα είναι 22 μηνών) .....το ίδιο κάνω και με όλων των ειδών τα τρόφιμα......και σε μάρκες και σε είδη!

με την λογική ότι όλα έτσι και αλλιώς κάτι κακό το έχουν .......ας μην το πέρνουμε σε μεγάλη ποσότητα!

Παρελαβα σημερα τα δειγματα απο τις πανες της chicco. Είναι σχεδόν ίδιες με τις babylino και αποστολέας τους ήταν η ιδια εταιρεία που εχει και τις babylino, η ΜΕΓΑ.

Εμείς χτες τις λάβαμε, καλή ποιότητα, μπορώ να πω καλύτερη και από τις babylino, δεν ξέρω για τιμή.

GJMap2.png

μην εισαι τοσο απολυτα σιγουρη για τα γαλατα.... οτι εχει η σκονη εχει και το εβαπορε ειναι και αυτα εμπλουτισμενα σε διαφορα ιχνοστοιχεια κτλ....μαλιστα αν διαβασες προσφατες μελετες τα φρεσκα ειναι οτι χειροτερο για γαλατα ολα μεταλλαγμενα ξερω δουλευει γνωστος μου στο υπουργειο....ολες οι βιομηχανιες γαλακτος ειτε φρεσκου ειτε σκονης ειτε εβαπορε εχουν συμφεροντα κατα της υγειας των παιδιων μας οποτε μην εχεις εμπιστοσυνη πουθενα .....!!!!!! με τι γαλα μεγαλωσες?εγω παντως με νουνου..........δεν εμπιστευομαι φρεσκα με τιποτα ουτε σκονη 3ης ηλικιας......απο 1 χρονου και μετα τα σκατωνουν οι εταιρειες.......

Τα γαλατα της συγκεκριμενης εταιρειας παρασκευαζονται σε ολλανδια κ γερμανια κ υπόκεινται σε πολυ αυστηρους ελέγχους σύμφωνα με τις οδηγιες της ευρ.ενωσης. Και δεν μιλάμε για ελέγχους ελλάδας που πάει το φακελλάκι σύννεφο.Αν πας να δεις τα εργοστασια τους θα παθεις πλάκα κ τα ειδικα εργαστηρια οπου γινονται ολοι οι έλεγχοι. Και πριν κυκλοφορησουν στην ελληνικη αγορα στελνονται δειγματα στο υπουργειο αναπτυξης κ στον εοφ, αλλιως αν δεν παρουν εγκριση δεν θετονται σε κυκλοφορια στην ελληνικη αγορα. Φρεσκο γαλα δε θα εδινα σε τοσο μικρη ηλικια στο παιδι μου. Σίγουρα υπαρχουν συμφεροντα οπως αναφερεις αλλα θεωρώ ότι οι ελληνικες βιομηχανιες γαλατων ειναι οι χειροτερες που υπαρχουν κ ξερω πολυ καλα σε κανα-δυο απο αυτες τι γινεται με ημερομηνιες κ ληγμενα κτλ

Εμείς χτες τις λάβαμε, καλή ποιότητα, μπορώ να πω καλύτερη και από τις babylino, δεν ξέρω για τιμή.

Και εγω ελαβα σήμερα 2 πάνες δείγμα της chicco,τις φορέσαμε ήδη και μου φάνηκαν μια χαρά!Το θέμα είναι να συμφέρουν βέβαια...;)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Bρε κοριτσια, ειστε σιγουρες οτι γνωριζετε πραγματικα τι δινετε στα παιδια σας; Ειτε αυτο ειναι σκονη, ειτε φρεσκο ειτε εβαπορε, εγω κανω το σταυρο μου. Ποτε δεν μπορω να ειμαι σιγουρη ουτε για την εξαιρετικη ποιοτητα, ουτε για τους ελεγχους. Μην ειστε απολυτες.

Επειδη τα κοριτσια μου ειναι γενικα πολυ λιγοφαγα εγω τους δινω οτι τους αρεσει σε γευση που στην πρωτη ειναι το φρεσκο και στη μικρη το Νουλακ.

Επειδη περασαμε εποχες με μηδενικη ανοχη στη λακτοζη λεω δοξα τω θεω που βρηκαμε ενα γαλα που τους αρεσει και πλεον δεν τις πειραζει. Οσο για την ποιοτητα, να βρασω τους ελεγχους και την αξιοπιστια οταν τα παιδια μου περαπατανε σε μια πολη φισκα στο καυσαεριο, ακτινοβολουνται απο παντου και το νερο που πινουν ειναι αμφιβολου ποιοτητας! :(

έχει κάνει κάποια από εσάς εγγραφή στη σελίδα της πάμπερς;

δεν καταφέρνω να εισάγω κωδικό!

μήπως μπορώ να μιλήσω μαζί τους τηλ ώστε να μου αποστείλουν κουπόνια και δείγματα;

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...