Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

κορίτσια ερωτηση: στα carrefour μαρινοπουλος που ρωτησα σε δυο μεγαλα καταστηματα μου ειπαν πως δεν εχουν φερει τις πορτοκαλι συσκευασιες pampers,εσεις τις εχετε βρει?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια ερωτηση: στα carrefour μαρινοπουλος που ρωτησα σε δυο μεγαλα καταστηματα μου ειπαν πως δεν εχουν φερει τις πορτοκαλι συσκευασιες pampers,εσεις τις εχετε βρει?

Πήγα σήμερα σε Μαρινόπουλο και δεν τις είχαν ούτε εκεί.Θα πάω το Σάββατο σε ΑΒ μήπως τις βρω.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΨΑΧΝΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΑΝΕΣ SIMPLY DRY ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ SUPERMARKET ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ MY MARKET ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ 4 ΚΑΙ 5 ΜΟΝΟ, ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ BIG ATLANTIC ΣΤΗ Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ TRES JOLIE) ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ. ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΛΑ!

RB08p3.png

Διαφημίσεις

στα καρφουρ εχει 12 ευρω τις οικονομικες συσκευασιες παμπερς παρασκευη και σαββατο.

να ρωτησω κατι?υπαρχουν οικονομικες στα new baby?ξερει καμια κοπελα?

Mπά....στα new baby δεν βάζουν ούτε sticker.....

Σάββατο πάω Σκλαβενίτη και θα σας πω.

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

να ρωτησω κατι?υπαρχουν οικονομικες στα new baby?ξερει καμια κοπελα?

Στα new baby εννοεις το πρωτο νουμερο των παμπερς εκεινο το κιτρινο? Για μωρα 1-2 μηνων? Δεν τα θυμαμαι τα ξεχασα γιατι. Αν ναι επερνα οικονομικη συσκευασια καπου στα 98 κομματια απο το Μασουτη τη χονδρικη ομως. Πηγαινε ριξε εκει μια ματια.

Στα new baby εννοεις το πρωτο νουμερο των παμπερς εκεινο το κιτρινο? Για μωρα 1-2 μηνων? Δεν τα θυμαμαι τα ξεχασα γιατι. Αν ναι επερνα οικονομικη συσκευασια καπου στα 98 κομματια απο το Μασουτη τη χονδρικη ομως. Πηγαινε ριξε εκει μια ματια.

ναι αυτα λεω!!γιατι η προσφορα ειναι μονο για τις οικονομικες συσκευασιες των παμπερς.να μην παω τζαμπα.

ευχαριστω.

στα καρφουρ εχει 12 ευρω τις οικονομικες συσκευασιες παμπερς παρασκευη και σαββατο

ΣΤΑ ΚΑΡΦΟΥΡ ΕΧΕΙ 25% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΗ

Σε όλα τα carrefour ισχύει αυτό? Που το είδατε? Στο site δεν αναφέρει τίποτα. Για πείτε να οργανωθουμε...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Σε όλα τα carrefour ισχύει αυτό? Που το είδατε? Στο site δεν αναφέρει τίποτα. Για πείτε να οργανωθουμε...

Εγω χθες ειδα την διαφημηση των carrefour στην τηλεοραση σχετικα με τις οικονομικες συσκευασιες,αργα το βραδακι...:D

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

κακα νεα απο το μετωπο της πανας..εχω γυρω στην βδομαδα που της πηρα πανες λιντλ και εδω και 3βραδια μου ξυπναει μουσκεμα,της εβαλα χτες παμπερς και ηταν μια χαρα στεγνη..με τις πανες του λιντλ την μερα δεν εχω προβλημα αλλα τη νυχτα μου γινετε μουσκεμα οποτε θα γυρισω παλι στα παμπερς..οταν λετε οικονομικες εννοειτε τις κουτες η τις μεγαλες πρασινες συσκευασεις?

που εστειλες e-mail η μηπως εγινες μελος στο site?γιατι θελω και εγω..:mrgreen:

Μπηκα στη σελιδα http://www.babylino.gr και εστειλα mail εκει που λεει επικοινωνια.

Εγινα μελος, εκανα εγγραφη ηλεκτρονικα δηλαδη, αλλα μου ειπαν πως θα μου στειλουν με το ταχυδρομειο μια φορμα-αιτηση να την υπογραψω και να τους την ξαναστειλω με το ταχυδρομειο. Γιατι αλλιως δεν μπορω να γινω μελος και να μου στελνουν κουπονια και δωρα, χρειαζονται την υπογραφη με λιγα λογια! Αυτο ακομα δεν μου εχει ερθει.

1260345600.jpg

κακα νεα απο το μετωπο της πανας..εχω γυρω στην βδομαδα που της πηρα πανες λιντλ και εδω και 3βραδια μου ξυπναει μουσκεμα,της εβαλα χτες παμπερς και ηταν μια χαρα στεγνη..με τις πανες του λιντλ την μερα δεν εχω προβλημα αλλα τη νυχτα μου γινετε μουσκεμα οποτε θα γυρισω παλι στα παμπερς..οταν λετε οικονομικες εννοειτε τις κουτες η τις μεγαλες πρασινες συσκευασεις?

για να μην πάνε χαμένες οι πάνες λιντλ, φοραγέ τες το πρωί και το βράδυ βάζε παμπερς

age.png

Διαφημίσεις

Μπηκα στη σελιδα www.babylino.gr και εστειλα mail εκει που λεει επικοινωνια.

Εγινα μελος, εκανα εγγραφη ηλεκτρονικα δηλαδη, αλλα μου ειπαν πως θα μου στειλουν με το ταχυδρομειο μια φορμα-αιτηση να την υπογραψω και να τους την ξαναστειλω με το ταχυδρομειο. Γιατι αλλιως δεν μπορω να γινω μελος και να μου στελνουν κουπονια και δωρα, χρειαζονται την υπογραφη με λιγα λογια! Αυτο ακομα δεν μου εχει ερθει.

και εγω ετσι νομιζα και μου ηρθε το κουτι κανονικα και μεσα εχει και εκπτωτικα κουπωνια και μια αιτηση για να την στειλω.

οχι τις κουτες,τις αλλες σε σακουλα και επανω εχουν στικερ που γραφει -2 ευρω.

Σημερα ο Σκλαβενίτης είχε όλα τα παμπερς στις κούτες με στίκερ -5 ευρω

και επιπλέον έκπτωση -30%.

Πήρα τα 74 τεμάχια baby dry απο 25,70 μόνο 14,49 !!!!

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

τι νούμερο λιντλ φοράτε; μηπως θελατε το μεγαλύτερο;

age.png

Μπηκα στη σελιδα http://www.babylino.gr και εστειλα mail εκει που λεει επικοινωνια.

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ.ΟΤΑ ΝΗΡΘΕ Η ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΑΞΙΑΣ 10Ε.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

το 5φοραμε 11-25κιλα..αυτο φοραμε και στα παμπερς και ειναι ολα οκ..δηλαση αννουκα θα μου στειλουν την κουτα με τα δειγματα και την φορμα αιτησης μετα??και εγω τα συμπληρωσα τα στοιχεια μου,μετα απο ποσο καιρο στο στειλανε?

το 5φοραμε 11-25κιλα..αυτο φοραμε και στα παμπερς και ειναι ολα οκ..δηλαση αννουκα θα μου στειλουν την κουτα με τα δειγματα και την φορμα αιτησης μετα??και εγω τα συμπληρωσα τα στοιχεια μου,μετα απο ποσο καιρο στο στειλανε?

κι εμείς σε άλλες μάρκες φοραμε το 5 ενώ στου λιντλ το 4.

μήπως φτάιει αυτό; μήπως είανι μεγάλα και λερώνεται;

age.png

Έστειλα τον σύζυγο Σκλαβενίτη και ελπίζω να ισχύει αυτό που έγραψε η Ελένη για να έχω σούπερ στοκ μέχρι να ξαναπετύχω έκπτωση. Αν δεν βρει, έφυγε για Μαρινόπουλο να πάρει οικονομική συσκευασία. Και τα 6 ευρώ κέρδος, μια χαρά ειναι!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...