Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Υπάρχει καμιά μαμά που να έχει ψωνίσει από τα sprinders stores, είναι πολύ οικονομικά, στο πλύσιμο πως είναι;; νομίζω ότι σωστά το θέτω σε αυτή την ενότητα αφού μιλάμε για οικονομία.

¨εχω ψωνίσει αρκετές φορές παιδικά απ τα sprider. Τα περισσότερα ήταν μια χαρά. Μόνο ένα κολάν που πήρα πρόσφατο αναμάλλιασε στο πλύσιμο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοπέλα σε άλλο θέμα αναφέρει ότι τα τίμπερλαντ στην ερμού έχουν εκποίηση με -70%, γράφει ότι έχει μόνο γυναικεία και παιδικά λίγα νούμερα όμως, ελπίζω να καταφέρω να πεταχτώ αύριο πριν τη δουλειά

Σημερα μας ηρθε το κουτι απο τα babylino μαζι με κουπονια!! μια χαρα!!;)

zoitsa μόνοι τους το έστειλαν ή πήρες τηλ?Εμένα 2 φορές μου έστειλε κουπόνια η babylino.Μια όταν έκανα εγγραφή κ μετά απο 7 μήνες ξανά.Αλλά μόνο κουπόνια

vNojp2.png

Κοπέλα σε άλλο θέμα αναφέρει ότι τα τίμπερλαντ στην ερμού έχουν εκποίηση με -70%, γράφει ότι έχει μόνο γυναικεία και παιδικά λίγα νούμερα όμως, ελπίζω να καταφέρω να πεταχτώ αύριο πριν τη δουλειά

Αυτός που φέρνει Timberland και Nautica, σταματά τις εισαγωγές και κλείνει. Γι αυτό κοντά 2 μήνες τώρα τα έχουν βάλει όλα -70%. Ξεπουλάνε.

Διαφημίσεις

Σήμερα στο mall υπήρχε stand της babylino και έδιναν δείγμα πάνας και κουπόνια.Επίσης,συμπληρώνοντας μια φόρμα παίρνουμε μέρος σε διαγωνισμό με δώρο τις πάνες μια χρονιάς!!!

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Σήμερα στο mall υπήρχε stand της babylino και έδιναν δείγμα πάνας και κουπόνια.Επίσης,συμπληρώνοντας μια φόρμα παίρνουμε μέρος σε διαγωνισμό με δώρο τις πάνες μια χρονιάς!!!

Προλαβαινω να παω?:D

Ldp5p3.png

Φτου!!! Σε λάθος εμπορικό διάλεξα να πάω!!! Στο Golden Hall πάλι τίποτα....

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Γενικά είχαν αρκετά πράγματα για παιδάκια.Υπήρχε σταντ της ΑΙΜ που μοιράζαν οδοντοκρεμίτσες παιδικές κ μπαλονάκια και είχε χώρο να παίξουν τα παιδάκια.Επίσης μοιράζαν δείγματα breathe right ενα αυτοκολλητάκι που μπαίνει στη μύτη και ελευθερώνει την αναπνοή.Αυτά είδα εγω τουλάχιστον!

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Διαφημίσεις

πηγα στο βεροπουλο, πηρα μπειμπιλινο με το 35% συν κουπονι και βγηκε η μεγαλη συσκευασια 7,25. ειμαι γκανεμο ομως γιατι δεν ειχε συσκευασιες. μου εμειναν 3 κουπονια απο τα 6.

Λάβετε θέσεις: 21/11-26/11 Φθηνοπολυ ΑΒ πάνες Libero -40% (από ?18,45 μόνο ?11,07). Το είδα σε κυριακάτικη εφημερίδα!!!

Λάβετε θέσεις: 21/11-26/11 Φθηνοπολυ ΑΒ πάνες Libero -40% (από ?18,45 μόνο ?11,07). Το είδα σε κυριακάτικη εφημερίδα!!!

Mολις το ειδα στην διαφημηση και αφορα την οικονομικη συσκευασια 7-14 κιλα...

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Μέσω φίλης φίλης φίλης κτλ. (πολύ έμμεσα δηλ.) άκουσα ότι κάποιο κατάστημα με παιδικά κλείνει και έχει προσφορές Κύπρου 25 στην Αργυρούπολη, μήπως πήρε το μάτι σας τίποτα και ξέρετε κάτι να μην τρέχω άδικα σαν τρελή αύριο χωρίς να αξίζει, γιατί έχει γενέθλια η μεγάλη μου και δεν έχω ετοιμάσει ακόμη τίποτα (παρένθεση off topic, τώρα πάω να αρχίσω με τα γλυκά....κλαψ και καλό ξημέρωμα!)

Διαφημίσεις

Μέσω φίλης φίλης φίλης κτλ. (πολύ έμμεσα δηλ.) άκουσα ότι κάποιο κατάστημα με παιδικά κλείνει και έχει προσφορές Κύπρου 25 στην Αργυρούπολη, μήπως πήρε το μάτι σας τίποτα και ξέρετε κάτι να μην τρέχω άδικα σαν τρελή αύριο χωρίς να αξίζει, γιατί έχει γενέθλια η μεγάλη μου και δεν έχω ετοιμάσει ακόμη τίποτα (παρένθεση off topic, τώρα πάω να αρχίσω με τα γλυκά....κλαψ και καλό ξημέρωμα!)

Κύπρου 25 είναι το kinderland αν δεν με απατά η ισχυρά μου μνήμη. Αν είναι αυτό σου έχω και τηλ. Σου στέλνω πμ.

Mολις το ειδα στην διαφημηση και αφορα την οικονομικη συσκευασια 7-14 κιλα...

Το -40% στα ΑΒ αφορά όλες τις οικονομικές συσκευασίες LIBERO και LIBERO UP & GO

http://www.ab.gr/gr/index.php/offers/weekly_offers

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...