Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Καλημέρα

Βεροπουλο εχει στην κάτω Τούμπα Αναξιμενους με Δορυλαιου γωνία.

Προδερμ βρήκα στον μαρινοπουλο 12 και κάτι τα 2,5 κιλα μαζι με συν 1 κιλό δώρο. Το ίδιο ειχε και ο μασουτης 13 και κάτι. Δεν θυμάμαι ακριβώς τις τιμές, αλλα απλά οτι είχαν δώρο 1 κιλό.

ευχαριστω πολυ. μου εινια λιγο μακρια αλλα θα δω. σ' ευχαριστω πολυ παντως

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδη το site του Βεροπουλου δινει μονο ενα pdf με τα καταστηματα τους, μπορειτε να τα βρειτε σε χαρτη, και για ολη την Ελλαδα, εδω: http://prosfores-fylladia.gr/2010/01/veropoulos-katastimata/

Ελπιζω την Παρασκευη να προλαβω να παρω καμια πανα.... :lol:

Για όσους ενδιαφέρονται για τις babylino στο Βερόπουλο κ συγκεκριμένα την Παρασκευή 4/11, Σάββατο 5/11 κ Δευτέρα 7/11 τις έχουν 50% έκπτωση κ παίρνουν κουπόνια εκπτωτικά!

eNortjKzUjI0trQ0M1CyBlwwFasC2Q,,88.png

Διαφημίσεις

Προδέρμ απορρυπαντικό πλυντηρίου έχει ο Σκλαβενίτης! Έχει την μεγάλη συσκευασία και άλλη μια μικρότερη δώρο στα 12.90 ευρώ αν δεν κάνω λάθος!

Όντως χθες είχε αυτή την προσφορά όπως επίσης είχε και το υγρό απορρυπαντικό προδέρμ με δώρο 1λίτρο μαλακτικό προδέρμ με 7.79ευρώ.

Αγάπη.... η χαραμάδα της αιωνιότητας..

Ernesto Cardenal

Μήπως γνωρίζετε κάθε πότε έχει έκπτωση ο Σκλαβενίτης στα babylino?

Κάνει 3,5 ευρώ έκπτωση στην οικονομική συσκευασία και 1,5 στην μικρή. Δέχετε και κουπόνια.

Πέτυχα μία φορά έκπτωση 6 ευρώ στα libero.

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Μήπως γνωρίζετε κάθε πότε έχει έκπτωση ο Σκλαβενίτης στα babylino?

Κάνει 3,5 ευρώ έκπτωση στην οικονομική συσκευασία και 1,5 στην μικρή. Δέχετε και κουπόνια.

Πέτυχα μία φορά έκπτωση 6 ευρώ στα libero.

Δε νομιζω οτι κανει καποιες συγκεκριμενες μερες.

Παντως σημερα δεν ειχε εκπτωση σε καμια μαρκα!!!

Σε ποιο ΑΒ πηγες; Πηγε ο αντρας μου σημερα στο Ν.Ηρακλειο κ δεν ειχαν καμμια προσφορα σε παμπερς.

καλησπερα στης Ελευσινας πηγα....γιατι δεν κανουν ολα το ιδιο??κ μαλιστα νομιζω οτι η προσφορα θα ειναι μεχρι το Σαββατο.

θα το κοιταξω κ θα σας πω!!;)

Διαφημίσεις

Σε ποιο ΑΒ πηγες; Πηγε ο αντρας μου σημερα στο Ν.Ηρακλειο κ δεν ειχαν καμμια προσφορα σε παμπερς.

eliana στα ΑΒ Ν.Ιωνιας, στο εμπορικό μεσα,η προσφορά ισχύει.Τα είδα σήμερα;)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Κορίτσια, μήπως ξέρετε κάποιο τηλέφωνο της Johnson:?:; Άραγε στέλνει κουπόνια;:confused:

Το τηλέφωνο το ξέρουμε. Είναι το 8001122888. Κουπόνια δεν έχει. Τα διακινεί μέσω των λίμπερο. Δεν έχω νεότερη ειδοποίηση. Για πάρε ρώτα και πες μας κι εμάς!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Μολις μιλησα με καταστημα του Βεροπουλου στην Πατρα και μου ειπαν οτι δε δεχονται εκπτωτικα κουπονια οταν υπαρχει εκπτωση.

Καποια κοπελα ειπε οτι θα δεχονται μηπως εχει μιλησει με τα κεντρικα?

Γιατι ρε γμτ ειναι τοσο...........(μπιπ),λες και θα τα βαλουν απο τη τσεπη τους,λες και δεν θα τα παρουν πισω απο την εταιρια.

Αμαν πια,ελεος.

Διαφημίσεις

Εγώ πήγα στο βερόπουλο στο γαλάτσι για υποτιθέμενη καλή τιμή στα pampers αλλά ήταν στην κανονική τους τιμή, όχι τίποτα άλλο αλλά είχα και κουπόνη.

Τα babylino έχουν στην μισή τιμή.

κορίτσια αν και σπάνια πλέον αγοράζω pampers, αν θέλετε γραφτείτε στο επιθυμίες στέλνουν και κουπόνια για πάνες Pampers μαζί με τα αλλά είδη (όχι ξεχωριστά)

http://www.epithimies.gr/home.aspx

Μολις μιλησα με την babylino,οπου μου ειπαν πως τα καταστηματα δεν δεχονται εκπτωση και κουπονι μαζι,για λογους εμπορικους,δηλαδη λογω του τζιρου!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:οποτε αυτα που λενε στα καταστηματα,για'μενα ειναι δικαιολογιες!!!!!

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

eliana στα ΑΒ Ν.Ιωνιας, στο εμπορικό μεσα,η προσφορά ισχύει.Τα είδα σήμερα;)

Θα παω μια βολτα εγω απο ΑΒ γιατι ο αντρας μου μπορει να το ξεχασε να κοιταξει κ λεει οτι δεν ειχαν καμμια προσφορα. Οχι τιποτα αλλο αλλα τα κουπονια παμπερς που εχω ληγουν τελος του μηνα.

Παραλληλα μου εστειλαν κουπονια απο την babylino πριν 10 μερες κ σημερα παλι αλλα.Πηρα δοκιμαστικα μια μικρη συσκευασια απο σκλαβενιτη κ ειναι πολυ ωραια.Χθες μου εστειλαν κ αλλα κουπονια οποτε ελπιζω να βρω babylino με το 50% στο βεροπουλο.Μου φαινεται μονο babylino θα παιρνω.Ειναι πολυ οικονομικες σε σχεση με ολες τις υπολοιπες.

siderenia δεν γνωρίζω για τα κουπόνια...

eliana και μεις babylino χρησιμοποιούμε κυρίως και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι!Και κουπόνια στέλνουν συχνά και οικονομικές είναι και ποιοτικές;)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Για οσες μανουλες δινουν γαλα Noulac στα παιδακια τους, στα καρφουρ που πηρα σημερα το εχει γυρω στα 5,5 ευρω τα 8 (7+1), δεχεται κουπονια και σου επιστρεφει και το 20% πισω σε δωροεπιταγη!

Βγαινει δηλαδη η οχταδα περιπου 3,5 ευρω!

Επισης εχει τις libero to 4 νουμερο στα 14,72 και επιστρεφει σε δωροεπιταγη το 20% δηλ. αλλα 3 ευρω. Τα 56 τεμαχια.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...