Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kiki καλημέρα:)Οχι, δεν στέλνουν εδω και καιρό.Κάνουν όμως προσφορές στα σουπερ μαρκετ.Τα παμπερς στέλνουν αραια και που,ενω τα babylino αρκετά συχνά σε μένα τουλάχιστον.

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Σε επικοινωνία που είχα με τη babylino μου είπαν πως μόλις το παιδί πάει 15 μηνών υπάρχει περίπτωση το σύστημα να μας βγάλει από τη λίστα αποστολής κουπονιών. Αν δείτε λοιπόν καθυστέρηση στην αποστολή, πάρτε τους ένα τηλ να σας ξαναβάλουν στη λίστα. Άλλωστε η ΜΕΓΑ είναι η μόνη εταιρεία που στέλνει κουπόνια συνεχώς και αδιαλείπτως και μπράβο τους.

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

revythaki είπε:
kiki καλημέρα:)Οχι, δεν στέλνουν εδω και καιρό.Κάνουν όμως προσφορές στα σουπερ μαρκετ.Τα παμπερς στέλνουν αραια και που,ενω τα babylino αρκετά συχνά σε μένα τουλάχιστον.

ευχαριστώ πολύ, οπότε κοιτάμε μόνο τις προσφορές.

Lr4cp2.pngIP5up2.png

Διαφημίσεις

χουρχουρίνι είπε:
Στα MAKRO από 1/11-8/11 πάνες babylino sensitive μικρή συσκευασία ?4,17 και μεγάλες συσκευασίες ?9,70 (τελικές τιμές) και ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ!!!

χουρχουρινι γνωριζεις αν στα ΜΑΚΡΟ μπορει να ψωνιζει μονο οποιος ειναι εμπορος??Γιατι ετσι γραφει στο σιτε τους.Εμεις που δεν ειμαστε εμποροι και δεν εχουμε καρτα τι γινετε?

neogenitaki είπε:
τι είναι τα next;υποθέτω σουπερ μαρκετ;;ξερετε άν εχει στην ανατολικη αττικη;;

Ειναι πολυκαταστημα που εχει και παιδικα ρουχα σε Γιαννενα, Λαρισσα, Πειραια και στο River West.

Διαφημίσεις

χουρχουρίνι είπε:
Σε επικοινωνία που είχα με τη babylino μου είπαν πως μόλις το παιδί πάει 15 μηνών υπάρχει περίπτωση το σύστημα να μας βγάλει από τη λίστα αποστολής κουπονιών. Αν δείτε λοιπόν καθυστέρηση στην αποστολή, πάρτε τους ένα τηλ να σας ξαναβάλουν στη λίστα. Άλλωστε η ΜΕΓΑ είναι η μόνη εταιρεία που στέλνει κουπόνια συνεχώς και αδιαλείπτως και μπράβο τους.

:):):):)

FRV7p2.pngu9z0p3.png

evelinaki είπε:
χουρχουρινι γνωριζεις αν στα ΜΑΚΡΟ μπορει να ψωνιζει μονο οποιος ειναι εμπορος??Γιατι ετσι γραφει στο σιτε τους.Εμεις που δεν ειμαστε εμποροι και δεν εχουμε καρτα τι γινετε?

Ξέρω ότι μπορείς να ψωνίσεις και με απλή απόδειξη, όχι υποχρεωτικά με τιμολόγιο. Κάνε έναν κόπο και πάρε τους τηλ. να το διευκρινήσεις. Δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι έμπορος. Μπορεί να πάρει κάρτα ΜΑΚΡΟ ο οποιοσδήποτε έχει τιμολόγιο. Ψάξε σε γνωστούς και φίλους, όλο και κάποιος θα έχει κάρτα ΜΑΚΡΟ.

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

χουρχουρίνι είπε:
Ξέρω ότι μπορείς να ψωνίσεις και με απλή απόδειξη, όχι υποχρεωτικά με τιμολόγιο. Κάνε έναν κόπο και πάρε τους τηλ. να το διευκρινήσεις. Δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι έμπορος. Μπορεί να πάρει κάρτα ΜΑΚΡΟ ο οποιοσδήποτε έχει τιμολόγιο. Ψάξε σε γνωστούς και φίλους, όλο και κάποιος θα έχει κάρτα ΜΑΚΡΟ.

Πηρα τηλ και μου ειπαν οτι μπορουν να ψωνισουν μονο εμποροι ή επαγγελματίες που κοβουν τιμολογιο...

Και δυστυχως δεν εχω καποιο γνωστο να εχει καρτα Μακρο...:-(

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!σημερα πηγα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ κ ειχε τα παμπερς απο 18 ευρω ττην μεγαλη συσκευασια 14 ευρω κ με κατι κουπονια που ειχα 12 ευρω την μια...:rolleyes:πηρα δυο 24 ευρω κ μειον μια επιταγη των 6 ευρω απο τους ποντους....18 οι δυο μου πηγαν!!!!!!;)

παλι καλα που βαζουν κ προσφορες....

Κορίτσια δοκίμασα της πάνες του Carrefour (discount pack), 88 πάνες 20 ευρώ παρακαλώ, δεν είχαμε κανένα θέμα, ποιοτικά μου φαίνονται πολύ καλές και σίγουρα καλύτερες από τα simply dry των Pampers που τελικά δεν βγαίνουν καθόλου οικονομικά αφού με κουπόνια αγοράζεις babylino ή libero σε καλύτερη τιμή.

mimakoulini είπε:
καλησπερα!!!σημερα πηγα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ κ ειχε τα παμπερς απο 18 ευρω ττην μεγαλη συσκευασια 14 ευρω κ με κατι κουπονια που ειχα 12 ευρω την μια...:rolleyes:πηρα δυο 24 ευρω κ μειον μια επιταγη των 6 ευρω απο τους ποντους....18 οι δυο μου πηγαν!!!!!!;)

παλι καλα που βαζουν κ προσφορες....

Σε ποιο ΑΒ πηγες; Πηγε ο αντρας μου σημερα στο Ν.Ηρακλειο κ δεν ειχαν καμμια προσφορα σε παμπερς.

elachl είπε:
μπειτε http://www.veropoulos.gr εχει προσφορες babylino μιση τιμη στο φυλαδιο..

Ποιο φυλλάδιο? αυτό που έχει στην πρώτη σελίδα είναι του Οκτωβρίου και δεν είχε babylino

sandy8 είπε:
Αν δεν κανω λαθος εληξαν οι προσφορες μεχρι σημερα ηταν

Αν μπεις στο σιτε στα αριστερα εχει κατι εικονες με τις προσφορες μεχρι 7/11 μεσα σε αυτες ειναι κ για τα babylino sensitive. 50% για 4,5 & 7/11

eliana_1976_ είπε:
Αν μπεις στο σιτε στα αριστερα εχει κατι εικονες με τις προσφορες μεχρι 7/11 μεσα σε αυτες ειναι κ για τα babylino sensitive. 50% για 4,5 & 7/11

Εχεις δικιο τα βρηκα ξερετε αν δεχονται κουπονια?

θεσσαλονικη που εχει βεροπουλο τουμπα χαριλαου; το σαιτ του με πεταει. εχω και εγω 2 ακομα κουπονια μπειμπιλινο και θελω να παω να παρω τωρα που τα εχει και 50%.

επισης ειδατε πουθενα το προδερμ το απορρυπαντικο ρουχων σε προσφορα;

kourkoumpini είπε:
θεσσαλονικη που εχει βεροπουλο τουμπα χαριλαου; το σαιτ του με πεταει. εχω και εγω 2 ακομα κουπονια μπειμπιλινο και θελω να παω να παρω τωρα που τα εχει και 50%.

επισης ειδατε πουθενα το προδερμ το απορρυπαντικο ρουχων σε προσφορα;

Καλημέρα

Βεροπουλο εχει στην κάτω Τούμπα Αναξιμενους με Δορυλαιου γωνία.

Προδερμ βρήκα στον μαρινοπουλο 12 και κάτι τα 2,5 κιλα μαζι με συν 1 κιλό δώρο. Το ίδιο ειχε και ο μασουτης 13 και κάτι. Δεν θυμάμαι ακριβώς τις τιμές, αλλα απλά οτι είχαν δώρο 1 κιλό.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...