Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ CARREFOUR??

Δεν έχουν τις νέες pampers.... δεν τους συμφέρει μάλλον να τις πουλήσουν μόνο 10 ευρώ με την έκπτωση και πήρα πάνω από 10 καταστήματα μήπως και ... αλλά.... τζίφος

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια εχω δοκιμασει και εγω τις καρφουρ πανες και ειναι πολυ λεπτες..αυριο θα παω στα λιντλ να δοκιμασω..και θα παρω το νουμ.5ξερετε ποσες εχουν μεσα?αλλαζει η τιμη τους?

κοριτσια εχω δοκιμασει και εγω τις καρφουρ πανες και ειναι πολυ λεπτες..αυριο θα παω στα λιντλ να δοκιμασω..και θα παρω το νουμ.5ξερετε ποσες εχουν μεσα?αλλαζει η τιμη τους?

Το ν.5 εχει 44 πανες στην ιδια τιμη με το ν.4. Εμενα μου αρεσουν πιο πολυ του lidl.

Διαφημίσεις

κοριτσια στα λιντλ εχει προσφορες στις πανες..

http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.pd.c1

οι πάνες του Lidl νουμερο 4 (είναι σε ροζ χρώμα) και οι νούμερο 5 (σε γαλάζιο) εχουν 50 κομμάτια ?9,65.

εμείς φοράμε σε άλλες μάρκες το νούμερο 5 και στου lidl αγοράζω το 4 το 5 είναι μεγάλο και γαλάζιο...

αυτές που διαφημίζει για πιο φτηνές, είναι λιγότερα κομμάτια και είναι βρακάκια. γράφει pants.

age.png

Εγω πηγα στον μαρινοπουλο και πηρα 3 μεγαλες συσκευασιες babylino (58 τεμ.) απο 16,70 την μια - 20% ,- 4ευρω κουπονι πληρωσα 30,74ευρω και για τις τρεις....

και εχω 174 πανες.

Καλα δεν ειναι???

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου ηρθαν κουπονάκια από P&G πήγα και εγώ σήμερα να εξαργυρώσω για το FAIRH KAI TO PANTENT και μου λένε ότι επειδή υπάρχει έκπτωση από το κατάστημα δεν το δέχεται το σύστημα τα κουπόνια και έπρεπε να τα εξαργυρώσω κάποια άλλη φορά

Που δεν υπάρχει έκπτωση πάνω στο προϊών πρώτη φορά μου συμβαίνει και μου είπε η κοπέλα καθότι γνωστή ότι αυτό θα γίνετε και στις πάνες δεν τα δέχονται πλέον τα κουπόνια ότι πήραμε πήραμε

.....

Διαφημίσεις

Kαλησπερα με το καλο να ερθει το μωρακι σου!! Τα τηλ ειναι εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=39758. Αν εχεις χρονο διαβασε μεχρι την τελευταια σελιδα γιατι συνεχεια υπηρχε κ μια καινουργια δημοσιευση!!

και μενα μου ηρθανε.σε ποιο σουπερ πηγες?

ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΈΦΥΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΩ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ

.....

ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι γιατι καπου το ειχα δει και δεν θυμαμαι που για να το ξαναψαξω...

καπου ειχα διαβασει οτι αν εισαι εγκυος ετοιμογεννη, αν στειλεις κατι νομιζω στη mothercare σου εστελνε δωρο .... Ισχυει κατι τετοιο ή ειμαι στον κοσμο μου????

Αυτό το βαλιτσάκι το διαφημίζουν στο εσωτερικό τους φύλλο τα προσπέκτους της mothercare. Συμπληρώνεις στοιχεία, τους στέλνεις το κουπόνι και σε 2 μήνες περίπου σου στέλνουν δείγματα μωρομάντηλων, πανών, ενημερωτικά φυλλάδια κλπ

koritsia ο αλδι εχει τα 80 κοματια 10.99 μεχρι τησ 5 του μηνος και ειναι δοκιμασμενα καλα εγω που επερνα μονο λιβερο και τα ειχα δοκιμασει εμεινα πολυ ευχαριστημενη...

α ναι ε?

έχω μωρέ τέσσερα κουτιά,δυο λιμπερο,ένα παμπερσ,ένα λιντλ....λες?

80 τεμάχια μόνο 11? ε?

Είναι χοντρές ή λεπτές σαν τις πορτοκαλί παμπερσ?

Εχουν άρωμα? Γιατί η μικρή μου με τις πάμπερσ με το άρωμα έβγαζε σπιθούρια κάτω και τις κατήργησα

Σε ζάλισα ε?

σορυ

ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι γιατι καπου το ειχα δει και δεν θυμαμαι που για να το ξαναψαξω...

καπου ειχα διαβασει οτι αν εισαι εγκυος ετοιμογεννη, αν στειλεις κατι νομιζω στη mothercare σου εστελνε δωρο .... Ισχυει κατι τετοιο ή ειμαι στον κοσμο μου????

γεια σου vickytsoch ναι ισχυει το ειχα παρει και εγω.Δες εδω μαλλον θα το δεις αν οχι παρε τηλ στο 8001182800 και πες οτι θεσ το βαλιτσακι...

http://www.mothercare.gr/catalog/MOTHERCARE.pdf

RB08p3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...