Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα στα my market παίρνουν κουπόνια είχα στοκαρει με την προηγούμενη

Προσφορα και είχε βγει 8,4 η μεγάλη συσκευασία

α ωραια!!!! εχω πολλα κουπονια συν την προσφορα και γω γυρω στα 8,50? τα υπολογίζω να βγουνε. θα παω να στοκαρω για ολον τον χειμωνα, χιχιχιχχιχι.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Από σήμερα και μέχρι 27/9 το Carrefour έχει όλες τις οικονομικές συσκευασίες pampers -20%.

http://www.carrefour.gr/media/HOME/PROSFORES/FYLLADIOY/FYLLADIA_2011/09_SEP_2011/14-270911_A23_F1.pdf - Σελ.13

Επεξεργάστηκαν by Notis
Προσθήκη κειμένου

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Από σήμερα και μέχρι 27/9 το Carrefour έχει όλες τις οικονομικές συσκευασίες pampers -20%.

http://www.carrefour.gr/media/HOME/PROSFORES/FYLLADIOY/FYLLADIA_2011/09_SEP_2011/14-270911_A23_F1.pdf - Σελ.13

Εγω που πηγα καρφουρ σημερα ειχε κ τις πανες active fit pampers τη mega συσκευασια -20% και μου εκανε εντυπωση.Απο 25 ευρω περιπου τις ειχε 18 περιπου.Δεν ρωτησα βεβαια αν δεχονται κ κουπονι.

Εγω που πηγα καρφουρ σημερα ειχε κ τις πανες active fit pampers τη mega συσκευασια -20% και μου εκανε εντυπωση.Απο 25 ευρω περιπου τις ειχε 18 περιπου.Δεν ρωτησα βεβαια αν δεχονται κ κουπονι.

eliana_1976 απ ότι ξέρω, οι εκπτώσεις αυτές δεν αναιρούν τα κουπόνια. Εγώ έχω ψωνίσει πολλές φορές πάνες με έκπτωση και έχω δώσει και τ κουπόνι. Το έχουν πάρει κανονικά, δεν υπάρχει πρόβλημα και συμφέρει τρελά. :D

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

στο μακρο που εχει τις babylino προσφορα ποσο βγαινουνε μηπως ξερει κανεις? συμφερει??

Ψωνισα εχθες οικονομικη συσκευασία Νο4. Ειχε 15.38 ευρω αρχικη, -30%, -4 ευρω το κουπονι μου = 6.8 ευρω (περιπου 14 λεπτα η πάνα)

Η εκπτωση 30% ισχύει και για τις μικρες συσκευασίες.

Διαφημίσεις

eliana_1976 απ ότι ξέρω, οι εκπτώσεις αυτές δεν αναιρούν τα κουπόνια. Εγώ έχω ψωνίσει πολλές φορές πάνες με έκπτωση και έχω δώσει και τ κουπόνι. Το έχουν πάρει κανονικά, δεν υπάρχει πρόβλημα και συμφέρει τρελά. :D

Εγω οσες φορες εχω παει καρφουρ να παρω jumbo/mega συσκευασια pampers μου εχουν πει οτι η εκπτωση αφορα μονο για τις οικονομικες συσκευασιες.Και το κουπονι παλι για τις οικονομικες οχι για τις jumbo/mega.

Κοριτσια στο Σκλαβενιτη εχει τη σκονη πλυντηριου planet 1+1 δωρο (67 μεζουρες) 17 ευρω

Το ίδιο ισχύει και στα ΑΒ Βασιλόπουλος!!!!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Εχθες το βραδυ που πηγα ΑΒ Βασιλοπουλος ειχε - 30% ολες τις πανες LIBERO για οποιον ενδιαφερεται!

-35% και αφορά μόνο τις μικρές συσκευασίες!

Πήρα up and go No 5 με 6,67? το πακέτο!

Επίσης χαρτί υγείας Softex γίγας 12 ρολλών μόνο με 5,16?!!!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

ισχυει ακομα η προσφορα???γιατι απο σημερα εβγαλαν καινουργιο φυλλαδιο και αυτη η προσφορα ηταν στο προηγουμενο φυλλαδιο.την συνεχιζουν?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

ισχυει ακομα η προσφορα???γιατι απο σημερα εβγαλαν καινουργιο φυλλαδιο και αυτη η προσφορα ηταν στο προηγουμενο φυλλαδιο.την συνεχιζουν?

Ναι κι εμένα εντύπωση μου έκανε αλλά έγραφε ξεκάθαρα ότι ισχύει μέχρι 28/09 σε καρτελάκια στο ράφι!!!:D:D:D

Κρίμα να μην έχω κουπονάκια να στοκάρω πιο καλά!!!:(

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Αφορά και τις μεγάλες γιατί σήμερα πήρα Νο4 μεγάλη συσκευασία και κόστιζε 11,99?.

Δέχονται και κουπόνια.

Επίσης όλες οι κρέμες Nutricia - 1 ? (Τωρα μπερδεύτηκα για τις κρέμες ... ή στον Σκλαβενίτη ή στον ΑΒ ή και στους 2...)

Βρε κοριτσια, καλη η οικολογια δε λεω! Αυτο το πλανετ ομως δεν καθαριζει καθολου καλά! Τουλαχιστον σε μενα που τα ρουχαλακια της μεγαλης ειναι μες στα χωματα και τη μουτζουρα, δεν κανει τιποτα. :(

Και θα ηθελα πραγματικα να χρησιμοποιω κατι που δε βλαπτει το περιβαλλον αλλα...

Σημερα εχει στο καρφουρ προωθητικη ενεργεια sτα babylino. 4 ευρω στις μεγαλες και 2 σε ολες τις μικρες συσκευασιες.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...