Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

λοιπον ακου..σε μας στο μαρουσι..στο ταμειο αφαιρουν την εκπτωση ,σου περνουν τα κουπονια και μετα πας στην εξυπηρετηση πελατων και παιρνεις την αξια της εκπτωσης..στο λεει και το ταμειο..μπορεις να χρησιμοποιησεις καθε κουπονι για την καθε συσκευασια..επισης ισχυει για ολες τις συσκευασιες..ελπιζω να βοηθησα

σε ευχαριστω ολγακι για την απαντηση!

τελικα οσες εχουν κουπονια babylino (και μενουν αθηνα βεβαιως)συμφερει καλυτερα ο σκλαβενιτης και οχι ο μαρινοπουλος.

2 πακετα Νο 5 εχουν 88 πανες.στον σκλαβενιτη θα δωσω με το -3,5 ευρω που εχει και -4 ευρω κουπονι 7,8 ευρω το πακετο,δηλαδη για 2 πακετα οικονομικη συσκευασια 15,60.τιμη τεμαχιου 0,17 :wink::wink::wink::wink:

στον μαρινοπουλο θα δωσω για 2 πακετα οικονομικη 20,54 δηλαδη τιμη τεμαχιου 0,23 !!!!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πηρα τηλ στη λιμπερο χτες και τους τα ειπα ενα χερακι!για το δωρο...βεβαια ολο λεγανε και ξαναλεγανε τα ιδια οτι το εξωτερικο αποφασιζει για τα δωρα και οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα..και γω ειπα οτι οι μαμαδες ειναι πολυ δυσαρεστημενες με ολα αυτα και χανουν πελατες ετσι και οτι νομιζουμε οτι το κανουν αυτο για να αγοραζουμε συνεχεια χωρις οφελος!μου ειπανε επισης οτι τα διαβαζουν ολα οσα γραφουμε..και πολυ καλα κανουνε.για να δουμε θα ιδρωσει το αυτι τους επιτελους?εγω εχω 3450 ποντους ηδη!

Τελικα εχει η δεν εχει -45% στο LIBERO στο ΑΒ Βασιλοπουλο???

Φυσικα και εχει... πριν λιγο πηγα και πηρα εξι μεγαλες Νο3, οσες ειχαν δηλαδη :lol:

Η μεγαλη συσκευασια βγαινει στα ?10,15!!!! Για τα Νο3 που εχουν 64 πανες, αυτο σημαινει 15,8λεπτα η πανα... αψογη τιμη!!!

Και για τα Νο4 που εχουν 56 πανες βγαινει πολυ καλα στα 18λεπτα η πανα!!!

ΥΓ. Μηπως γνωριζετε ποσον καιρο ενα κοριτσακι φοραει τα Νο3? Στο περιπου φυσικα. Με τα κιλα δεν παμε εμεις γιατι ειναι ψηλη η κουκλα μας και τωρα που ειναι σχεδον 7κιλα μολις αρχισαμε τα Νο3! Και λογικα δε θα βαζει τα ιδια κιλα/μηνα τωρα, οποτε να φανταστω κανα 3μηνο με τα Νο3?? Τι λετε?

Τελικα εχει η δεν εχει -45% στο LIBERO στο ΑΒ Βασιλοπουλο???

εχει εχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πριν λιγο το ακουσα στο ραδιοφωνο!!!!!!!!!!!!!!!

θα παω το μεσημερι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια πητα τηλ στα pampers κ μου ειπαν οτι τελειωσαν πια τα κουπονια που στελνανε σπιτι στους καταναλωτες κ δε θα ξαναστειλουν το ξερατε γιατι εγω σημερα το ακουσα αυτο...

Καλημερα και καλή αρχή!!!!! Εχω πολλά κουπονια babylino pampers. Εμεις φοράμε μόνο βράδυ, οπότε θα λήξουν και είναι κρίμα. Όποια μανουλα θέλει ας μου στειλει πμ

Είναι 3 των 4 ευρω και 2 των 2 ευρω απο babylino για 30/9/2011

και 3 των 3 ευρω απο pampers.

εντιτ. τα κουπονακια τελείωσαν, ευχαριστώ

εχει εχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πριν λιγο το ακουσα στο ραδιοφωνο!!!!!!!!!!!!!!!

θα παω το μεσημερι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iσχύει το -45% στα ΑΒ Βασιλόπουλος! Σε όλα τα libero..

Από σήμερα εώς και 5/9 (άν όχι και αργότερα..)

Πλέον ο γιος μου δεν φοράει πάνες αλλά πήγα στο super market Βριλησσίων

(Πλακεντίας για την ακρίβεια) και γινόταν ..χαμός!!!

Διαφημίσεις

πηρα τηλ στη λιμπερο χτες και τους τα ειπα ενα χερακι!για το δωρο...βεβαια ολο λεγανε και ξαναλεγανε τα ιδια οτι το εξωτερικο αποφασιζει για τα δωρα και οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα..και γω ειπα οτι οι μαμαδες ειναι πολυ δυσαρεστημενες με ολα αυτα και χανουν πελατες ετσι και οτι νομιζουμε οτι το κανουν αυτο για να αγοραζουμε συνεχεια χωρις οφελος!μου ειπανε επισης οτι τα διαβαζουν ολα οσα γραφουμε..και πολυ καλα κανουνε.για να δουμε θα ιδρωσει το αυτι τους επιτελους?εγω εχω 3450 ποντους ηδη!

Εγώ δεν έχω καταλάβει, πώς τους μαζεύουμε τους πόντους? Κι εγώ libero παίρνω.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Πήγα σήμερα στου Μασουτη -35% στις LIBERO και δέχτηκαν και κουπόνι -1,5?. Για την μικρή μου που φοράει Νο2, μου βγήκε απο 9,58 στα 4,7 περιπου η συσκευασία των 46πανων (0,10τμχ)

MRzpp3.png

FOIQp3.png

βρε κορίτσια εμείς που παιρνουμε το 4 νούμερο,επειδή θα πάω σήμερα να πάρω 2 πακέτα,που λέτε να πάω? είτε pampers ,είτε libero.που εχουν καλύτερη προσφορά?

Στα ΑΒ, η οικονομικη Libero Νο4 (56τεμ) βγαινει ?10,15!!!

Δε νομιζω να υπαρχει κατι αλλο πιο φθηνο αλλου αυτη τη στιγμη...

Στα ΑΒ, η οικονομικη Libero Νο4 (56τεμ) βγαινει ?10,15!!!

Δε νομιζω να υπαρχει κατι αλλο πιο φθηνο αλλου αυτη τη στιγμη...

οκ τέλεια,θα πάω εκεί τότε,εχει στο Αιγάλεω σίγουρα!ευχαριστω!:-D

3IrTp3.png

Στο Σκλαβενίτη έχει τα babylino μεγάλη συκευασία -3,5 ΕΥΡΩ και τη μικρή μείον 1,5 ΕΥΡΩ. Βέβαια δεν έχει σχέση με το -8ΕΥΡΩ που έβαζε κατά καιρούς αλλά επειδή κοντεύω να ξεμείνω πήρα 3 μεγάλες συσκευασίες χρησιμοποιώντας κουπουνια των 4 ΕΥΡΩ. 15,3-3,5-4=7,8 ΕΥΡΩ η κάθε συσκευασία. Επίσης για τα pampers έχει κουπώνι -7ΕΥΡΩ εφόσον αγοράσεις 2 συσκευασίες.

Κοριτσια πηγε ο ανδρας μου σημερα στον Μαρινοπουλο...η προσφορα ισχυει μονο για την μικρη συσκευασια και μονο για το νουμερο 4...και ειχε μονο 3 κομματια:evil::evil::evil:

Λοιπον κι εδω Κορινθο τα ιδια εγραφαν πανω στα ραφια και φωναξα τον υπευθυνο οπου με απορια ειδε το φυλλαδιο στο οποιο δεν ειχαν προσεξει οτι ισχυει για ολα τα νουμερα!!:mad:Ενα αυτο......

Το αλλο....πηγα εχθες..πρωτη μερα προσφορας και ειχε μονο το νο3 και το νο4 απο 8 πακετα περιπου στο καθενα και ενα μικρο σημειο στο ραφι αδειο.....Λεω του υπευθυνου θελω να μου φερετε πανες απο την αποθηκη το 4+.......ξερετε δεν εχουμε αλλες πανες!!!!Τα πηρα αγρια και εκανα ολιγον σαματα....μα καλα μας κοροιδευουν;;;;;;;;;;πρωτη μερα προσφορας και ειχαν ΜΟΝΟ 8 πακετακια στο καθε νουμερο;;;;;;ΕΛΕΟΣΣΣ!!!

Μου ειπαν οτι θα τους ξαναστειλουν να παρω τηλεφωνο για να δουμε ποτε!!!!!!:mad::-x

Λοιπον κι εδω Κορινθο τα ιδια εγραφαν πανω στα ραφια και φωναξα τον υπευθυνο οπου με απορια ειδε το φυλλαδιο στο οποιο δεν ειχαν προσεξει οτι ισχυει για ολα τα νουμερα!!:mad:Ενα αυτο......

Το αλλο....πηγα εχθες..πρωτη μερα προσφορας και ειχε μονο το νο3 και το νο4 απο 8 πακετα περιπου στο καθενα και ενα μικρο σημειο στο ραφι αδειο.....Λεω του υπευθυνου θελω να μου φερετε πανες απο την αποθηκη το 4+.......ξερετε δεν εχουμε αλλες πανες!!!!Τα πηρα αγρια και εκανα ολιγον σαματα....μα καλα μας κοροιδευουν;;;;;;;;;;πρωτη μερα προσφορας και ειχαν ΜΟΝΟ 8 πακετακια στο καθε νουμερο;;;;;;ΕΛΕΟΣΣΣ!!!

Μου ειπαν οτι θα τους ξαναστειλουν να παρω τηλεφωνο για να δουμε ποτε!!!!!!:mad::-x

Κι εγώ είχα αυτή την απορία, όταν 1η μέρα προσφοράς δεν έχουν στα ράφια και ένας γνωστός μου, μου είπε ότι πάνε και τα σηκώνουν από τις αποθήκες τα μικρά μίνι μάρκετ, οπότε δεν φτάνουν ποτέ στο ράφι για τον καταναλωτή...:mad:

Μπορείς όμως να παραγγείλεις τι θέλεις και να στα φέρουν. Απλά θα αργήσουν μερικές ημέρες...εγώ έτσι έχω κάνει.

Αλλά επειδή δεν έχω πλέον χρόνο για τέτοια περιμένω προσφορές στον ΑΒ Βασιλόπουλο και η δουλειά μου γίνεται γιατί πάντα έχουν στοκ! Δεν ξέρω αυτοί πώς τα καταφέρνουν αλλά έχουν στοκ...

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

παλι θα πω ,οτι δουλευω στο καρφουρ,και παντα δεχομαστε κουπονια

ε οχι και παντα........ στο δικο σου καρφουρ ναι, αλλα στο σιτυ γκειτ που παω εγω δεν τα παιρνουνε παντα και κανω ολο φασαρια!!!!!!

Ναι αυτο ειναι. Εχω την εντυπωση οτι ισχυει μονο για καλοκαιρινα, τουλαχιστον στα αγοριστικα που κοιταξα εγω, αλλα ειχε και μακρια τζιν παντελονια. Δυστυχως δεν ρωτησα μεχρι ποτε θα ειναι.

πηγα σημερα στο ορκεστρα στο μεγκα αοθτλετ. ειχε 5? μονο στα καλοκαιρινα και ειχε πολυ λιγα ρουχα. μαλλον ολα πουληηκαν. αλλα ουτως ή αλλιως εγω για χειμωνιατικα πηγα.

ε οχι και παντα........ στο δικο σου καρφουρ ναι, αλλα στο σιτυ γκειτ που παω εγω δεν τα παιρνουνε παντα και κανω ολο φασαρια!!!!!!

σοβαρα;τι βλακες που ειναι..τελικα στα παιρνουν τα κουπονια;

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...