Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στον μασουτη στο cosmos εχει -20% στα pampers activefit και - 30% στα βρακακια babylino. επισης -20% στα λαδια!! γενικα στο cosmos εχει πολυ καλες προσφορες...ειχε την προηγουμενη εβδομαδα -35% στα σαμπουαν κλπ... θελει παρακολουθηση!!

3OaPp3.png CNKep3.png

Σημερα στο Σκλαβενιτη (Περιστερι) ειδα οτι ειχε τις μικρες Babylino -1,5? (μικρη Νο3 22τεμ. καπου ?4,85 αν θυμαμαι καλα) ενω τις μεγαλες -3,5? (καπου ?11,80 βγαιναν εαν θυμαμαι καλα).

Ειχε και -5? σε καποιες μεγαλες της Libero, νομιζω τις Comfort (καπου ?13,20 βγαιναν εαν θυμαμαι καλα αλλα δεν ξερω ποσες πανες εχουν μεσα).

Μενει να δουμε εαν οντως βαλουν 40% στα ΑΒ, και ποια θα ειναι η τελικη τιμη στις μεγαλες συσκευασιες (γιατι ?7,60 το αποκλειω να ειναι!)

εχει και χειμωνιατικα κοριτσιστικα?? το mega outlet ειναι αυτο πηγαινοντας για ικεα?? στον φοινικα?? μεχρι ποτε ειναι? ξερεις??

Ναι αυτο ειναι. Εχω την εντυπωση οτι ισχυει μονο για καλοκαιρινα, τουλαχιστον στα αγοριστικα που κοιταξα εγω, αλλα ειχε και μακρια τζιν παντελονια. Δυστυχως δεν ρωτησα μεχρι ποτε θα ειναι.

Ναι καλή μου... Και εμένα δεν μου έχουν δεχτεί κουπόνι όπως και σε πολλές άλλες.

Επίσης πήγα καρφούρ τη Δευτέρα και δεν υπήρχε καμία προσφορά σε babylino...

απο σημερα ξεκιναει η προσφορα

http://www.carrefour.gr/showfiladia.aspx?a_id=185

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Στο site www.carrefour.gr, στις Προσφορες, εχουν μπει τα φυλλαδια και λενε ποιο φυλλαδιο ισχυει σε ποια καταστηματα.

Απ'οτι ειδα για τις πανες, ισχυουν σε ολα.

Στην τελικη μια εκπτωση 35% ειναι, αλλα σε δυο μικρες συσκευασιες.

Αλλα στα ΑΒ η εκπτωση 40% στις οικονομικες θα ειναι πιο συμφερουσα πιστευω.

Ακομη και το 35% του Μασουτη ισως συμφερει, αναλογα με το τι αρχικη τιμη ειχε το καθε μαγαζι.

Απλα θελει λιγο ψαξιμο ;)

Αυτο ειναι σιγουρο οτι θα ισχυσει? Στο site του ΑΒ βλεπω ηδη φυλλαδιο εως 14/9.

Και θα βγαινει 7,60 η οικονομικη συσκευασια με τις 56 πανες?!?!

Δηλαδη η αρχικη τιμη ειναι 12,66??? Σαν πολυ φθηνο μου φαινεται παντως, δεν το τσεκαρεις ακομη μια φορα?? :)

το ξανατσεκαρα σημερα και τους ειπα οτι την δευτερα μου εδωσαν αυτες τις τιμες και μου ειπαν οτι αυτες ειναι οι τιμες τις εκπτωσης τσαμπα χαρηκα δηλαδη -7,60 στο πακετο:(:(:(

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

Κοριτσια πηγε ο ανδρας μου σημερα στον Μαρινοπουλο...η προσφορα ισχυει μονο για την μικρη συσκευασια και μονο για το νουμερο 4...και ειχε μονο 3 κομματια:evil::evil::evil:

το φυλλαδιο γραφει για ολες τις πανες babylino sensitive.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

το ξερω αλλα εκει εχει ταμπελακι που γραφει οτι ισχυει η προσφορα μονο για το μικρο και μονο για το 4...στην Φλωρινα...δεν ξερω σε αλλη πολη τι γινεται...αν αυτα αλλαζουν...

Zzlwp3.png

το ξερω αλλα εκει εχει ταμπελακι που γραφει οτι ισχυει η προσφορα μονο για το μικρο και μονο για το 4...στην Φλωρινα...δεν ξερω σε αλλη πολη τι γινεται...αν αυτα αλλαζουν...

οχι δεν αλλαζουν elzu απλα οι υπαλληλοι ειδαν το φυλλαδιο που εχει φωτο το Νο 4 και θεωρησαν οτι ισχυει μονο γι'αυτο.δεν θυμαμαι ποτε σ/μ να εχει βαλει προσφορα σε πανες και να ειναι μονο για ενα νουμερο.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

ααα εγω προσωπικα δεν ειχα προβλημα με το 4...στοκαρω γιατι σε κανεναν μηνα θα τα αρχισουμε...μου εφερε ο θειος απο Γερμανια 136 κομματια pampers με 21,5...που τετοια προσφορα εδω ε????

Zzlwp3.png

καλησπερα!!

εκπτωση ισχυει για ολα τα νουμερα και κουπονια δεν δεχονται.γραφουν στο τελος του φυλλαδιου οτι ισχυει η μεγαλυτερη προσφορα και δεν μπορει να συνδιαστει με καμια αλλη.μας την εφερε το carrefour

eQMGp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!

εκπτωση ισχυει για ολα τα νουμερα και κουπονια δεν δεχονται.γραφουν στο τελος του φυλλαδιου οτι ισχυει η μεγαλυτερη προσφορα και δεν μπορει να συνδιαστει με καμια αλλη.μας την εφερε το carrefour

αυτο ακριβως ισχυει. μολις ψωνισα κι εγω απο μαρινοπουλο

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

καλησπερα!!

ακριβως αυτο και εδω!

PRW0p2.pngORfXp3.png

Λοιπόν πήρα τηλ. στον ΑΒ Κορυδαλλού και τους ρώτησα για τις libero και μου είπαν όλες οι libero από αύριο και μέχρι την Δευτέρα -45% και δέχονται και κουπόνια:lol::lol::lol::lol::lol:.Οπότε αύριο ΤΡΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!

qZmyp3.pngZmFZp3.png

Λοιπόν πήρα τηλ. στον ΑΒ Κορυδαλλού και τους ρώτησα για τις libero και μου είπαν όλες οι libero από αύριο και μέχρι την Δευτέρα -45% και δέχονται και κουπόνια:lol::lol::lol::lol::lol:.Οπότε αύριο ΤΡΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!

ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΛΪΜΠΕΡΟ που βρισκετε;

Αφου υποτιθεται οτι δε στελνουν!!!

ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΛΪΜΠΕΡΟ που βρισκετε;

Αφου υποτιθεται οτι δε στελνουν!!!

Μου στείλανεσήμερα το καλαθάκι τους για την μικρή που είχα ζητήσει και μου στείλανε 4 κουπόνια -1,5 για τα νουμερα 1-2 και 2 κουπόνια -1,5 για το νούμερο 3 και 2 κουπόνια -1,5για το νούμερο 4 οπότε αύριο θα τα πάρω όλα....

qZmyp3.pngZmFZp3.png

Μου στείλανεσήμερα το καλαθάκι τους για την μικρή που είχα ζητήσει και μου στείλανε 4 κουπόνια -1,5 για τα νουμερα 1-2 και 2 κουπόνια -1,5 για το νούμερο 3 και 2 κουπόνια -1,5για το νούμερο 4 οπότε αύριο θα τα πάρω όλα....

Στο τηλέφωνο βέβαια μου είχαν πει ότι δεν στέλνουν κουπόνια γιατί οι προσφορές τους είναι καλύτερες.

qZmyp3.pngZmFZp3.png

Τί καλαθάκι ζήτησες; Με εξαργύρωση πόντων ή όχι;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Τί καλαθάκι ζήτησες; Με εξαργύρωση πόντων ή όχι;

Τους πήρα τηλέφωνο ότι γέννησα και ότι θέλω να μου στείλουν το καλαθάκι που στέλνουν ως δώρο και είχε μέσα πάνες σαμπουάν-αφρόλουτρο κρέμα για συγκάματος μωρομάντηλα και κουπόνια εκπτωτικά

qZmyp3.pngZmFZp3.png

ολγακι μιας και σε πετυχα.με την προσφορα το 2ο προιον -70% εκπτωση μπορω να χρησιοποιησω 2 κουπονια,ενα για καθε προιον, ετσι δεν ειναι ???
λοιπον ακου..σε μας στο μαρουσι..στο ταμειο αφαιρουν την εκπτωση ,σου περνουν τα κουπονια και μετα πας στην εξυπηρετηση πελατων και παιρνεις την αξια της εκπτωσης..στο λεει και το ταμειο..μπορεις να χρησιμοποιησεις καθε κουπονι για την καθε συσκευασια..επισης ισχυει για ολες τις συσκευασιες..ελπιζω να βοηθησα

και γω πηγα καρφουρ μαρινοπουλος,

η προσφορα ισχυει κ για τις οικονομικες συσκευασιες σε ολα τα νουμερα. αρχικη ειχε η μικρη 6.70 κ η μεγαλη 15.80 αλλα δυστυχως κουπονια δεν δεχονταν :twisted::twisted::twisted:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...