Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

στα mymarket εχει έκπτωση -30% στα babylino.

Και για όσες μανούλες είναι από Λάρισα και την περίχωρα, στα Σ/Μ "ΛΆΡΙΣΑ" οι libero εχουν -1 & -2? στις μικρές συσκευασίες και -4? στις μεγάλες

MRzpp3.png

FOIQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξερω αν το γνωριζετε αλλα στα καρφουρ εχει -40% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!! :D

Barbie με 4,2! :D:D:D

Δεν εγραφε στην ταμπελα πότε ληγει η προσφορα.

Ευχαριστώ Αννα!

Η προσφορά λήγει ή στις 14 ή στις 16 του μήνα (χμ....είχα το νου μου στα παιχνίδια και το ξέχασα)

Ειδικά της fisher-price ήταν πραγματική ευκαιρία καθώς μετά στο καπάκι πέρασα από Τζάμπο για ομπρελίτσα και οι τιμές ακατέβατες!

O κύβος με τα σχήματα 6?

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110201&itmid=1164782

Το σκυλάκι 20?

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110201&itmid=3302785

Και πολλά πολλά άλλα.

Είχε και βρεφικά γυμναστήρια, στράτες, εκπαιδευτικό καθισματάκι τουαλέτας

με 24?

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001QCY4LC/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Toυ Αλίμου (για να προλάβω ερώτηση)

Καλημέρα!! Πήγα χθες στα carrefour να πάρω με κουπόνι που έχω babylino και μια κυρία μου είπε ότι από Δευτέρα θα βάλουν εκπτώσεις! Δεν θυμάμαι να μου είπε πόσο τις %! Οπότε βλέπουμε από Δευτέρα!

Α! Όσο για τα παιχνίδια σε carrefour που έχουν 40% αν δείτε να έχει κανένα μουσικό περιστρεφόμενο-Αρκουδάκια της Fisher-Price, πείτε μου αν δεν σας κάνει κόπος σε ποιο είναι, γιατί στου Αμαρουσίου είχαν μόνο τα αστεράκια και εμείς έχουμε ένα κουπόνι των 10 ευρώ για το άλλο! Ευχαριστώ!!

A1WSp2.png

Α!Και κάτι ακόμη! Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει και σας! Είχα χθες κουπόνια της livesmart και έκαναν ολόκληρο θέμα στο τάμειο..έφεραν μία να δουν αν τα δέχονται..τελικά αυτή είπε ναι..πήραν και τηλέφωνο..και μετά δεν περνούσε ο κωδικός, τον έβγαζε άκυρο! Είχε μαζευτεί και κόσμος, οπότε τους είπα να το αφήσουν, γιατί άρχισα να νιώθω άσχημα! Μόνο στα carefour μου γίνεται αυτό! Σε Βερόπουλο αμέσως τα περνάνε...

A1WSp2.png

Διαφημίσεις

Α!Και κάτι ακόμη! Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει και σας! Είχα χθες κουπόνια της livesmart και έκαναν ολόκληρο θέμα στο τάμειο..έφεραν μία να δουν αν τα δέχονται..τελικά αυτή είπε ναι..πήραν και τηλέφωνο..και μετά δεν περνούσε ο κωδικός, τον έβγαζε άκυρο! Είχε μαζευτεί και κόσμος, οπότε τους είπα να το αφήσουν, γιατί άρχισα να νιώθω άσχημα! Μόνο στα carefour μου γίνεται αυτό! Σε Βερόπουλο αμέσως τα περνάνε...

Εγώ πήγα με κουπόνι της livesmart στον Βασιλόπουλο, και η ταμίας δεν το είχε ξαναδεί. Πολύ πολύ διακριτικά το έδωσε σε μία άλλη ταμία να το δει όσο περνούσε τα άλλα πράγματα από την ταμιακή και αυτή στην υπεύθυνη. Τις ειδα που συζητούσαν πολύ διακριτικά επίσης και αυτή της είπε να το περάσει και θα το κοιτούσαν μετά!!!!;)

Ούτε φωνές, ούτε αντιρρήσεις, ούτε να με κάνουν ρεζίλι για ένα κουπόνι των 2,00?....Το κουπόνι όντως δεν περνούσε με το barcode, αλλά χτύπησε το νούμερο του barcode στο σύστημά τους και το πέρασε κανονικά!!!

Γιαυτό μόνο στον ΑΒ Βασιλόπουλο πάω!!!! Άντε να βγάλουν και καμιά προσφορά σε Babylino να τους δώσω τα κουπονάκια μου!!!!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

κοριτσια πηγα πριν λιγο στο My Market και πηρα τα babylino 12,11 και η μικρη συσκευασια 5,19.

Ισχυει μεχρι τις 16 Αυγουστου.

κουπονια δεχονται???αυτο ειναι το μεγααααααααλο θεμα με αυτο το Σ/Μ .

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Μαρινοπουλο εχει τα Babygo της babylino -30%

είδα το post σου κ πήγα χθες αλλά δεν υπήρχε προσφορά, προφανώς είχε λήξει.. Τα Babygo είχαν 9.33, δηλαδή ακριβότερα και από ΑΒ που τα έχει 8,80. Η Ηλιάννα λέει για προσφορά στα καρφουρ από Δευτερα, ωραία.

FRV7p2.pngu9z0p3.png

rav δεν ξερω εαν αλλαξε κατι αλλα τελευταια φορα που προσπαθησα δεν....παει καιρος βεβαια και μπορει να εχει αλλαξει αλλα δεν πολυπηγαινω ακριβως λογω κουπονιων......εχω πολλα της προκτερ και εχουν συχνα προσφορες αλλα αφου δεν παιρνουν κουπονια για να τα συνδυασω...ε και εγω παω αλλου!:)

Kht7p2.png

3iVPp3.png

είδα το post σου κ πήγα χθες αλλά δεν υπήρχε προσφορά, προφανώς είχε λήξει.. Τα Babygo είχαν 9.33, δηλαδή ακριβότερα και από ΑΒ που τα έχει 8,80. Η Ηλιάννα λέει για προσφορά στα καρφουρ από Δευτερα, ωραία.

τα εχει -30%,τα ειδα εγω εχθες απλα η τιμη δεν ειναι περασμενη στο ραφι.εκει που πηγα εγω ειχε σημανση με την εκπτωση,ηταν καρτελακι της babylino,οχι του μαρινοπουλου.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Μηπως δεν τα υπολογισες καλα; Σχεδον 15 ευρω βγαινει η συσκευασια των 88 τεμαχιων Νο2 επομενως βγαινει σχεδον 17 λεπτα η μια ΧΩΡΙΣ μεταφορικα. (16.8 περιπου)

Μηπως εγω κανω λαθος; Εχει και καποια αλλη συσκευασια που δεν βλεπω;

Τωρα ειδα το μηνυμα σου. Ναι, εχεις δικιο, λαθος εκανα!!

Δλδ πρεπει να παρω τις συσκευασιες για μεγαλυτερα παιδακια. Οκ, ευχαριστω για την επισημανση!

h0MYp3.png

Ευχαριστώ Αννα!

Η προσφορά λήγει ή στις 14 ή στις 16 του μήνα (χμ....είχα το νου μου στα παιχνίδια και το ξέχασα)

Ειδικά της fisher-price ήταν πραγματική ευκαιρία καθώς μετά στο καπάκι πέρασα από Τζάμπο για ομπρελίτσα και οι τιμές ακατέβατες!

O κύβος με τα σχήματα 6?

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110201&itmid=1164782

Το σκυλάκι 20?

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110201&itmid=3302785

Και πολλά πολλά άλλα.

Είχε και βρεφικά γυμναστήρια, στράτες, εκπαιδευτικό καθισματάκι τουαλέτας

με 24?

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001QCY4LC/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Toυ Αλίμου (για να προλάβω ερώτηση)

πηγα σημερα στο Carrefour στο Avenue) κ εγραφε οτι η προσφορα ληγει στις 13 του μηνα. βεβαια δεν ειχανε μεινει κ πολλα παιχνιδια:rolleyes:

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

τα εχει -30%,τα ειδα εγω εχθες απλα η τιμη δεν ειναι περασμενη στο ραφι.εκει που πηγα εγω ειχε σημανση με την εκπτωση,ηταν καρτελακι της babylino,οχι του μαρινοπουλου.

η τιμή δεν είναι περασμένη στο ράφι εννοείται, αλλά και δεν υπάρχει απολύτως κανενα καρτελάκι ούτε της babylino ούτε του σούπερ μάρκετ που να λέει -30%, τίποτα. κουκουρούκου μαρινόπουλος.

FRV7p2.pngu9z0p3.png

Ευχαριστώ Αννα!

...

Με γειες!!! :D

...

Α! Όσο για τα παιχνίδια σε carrefour που έχουν 40% αν δείτε να έχει κανένα μουσικό περιστρεφόμενο-Αρκουδάκια της Fisher-Price, πείτε μου αν δεν σας κάνει κόπος σε ποιο είναι, γιατί στου Αμαρουσίου είχαν μόνο τα αστεράκια και εμείς έχουμε ένα κουπόνι των 10 ευρώ για το άλλο! Ευχαριστώ!!

Αν δεν βρεις αυτο που ψαχνεις, παρε οποιο βρεις (αν εχει μεινει κανενα) γιατι το 40% ειναι σχεδον διπλασιο απο το κουπονακι. Βεβαια αν βρεις και παρεις και με αλλα 10 ευρω εκπτωση, θα τους το κλεισεις το μαγαζι!!! :D

Τωρα ειδα το μηνυμα σου. Ναι, εχεις δικιο, λαθος εκανα!!

Δλδ πρεπει να παρω τις συσκευασιες για μεγαλυτερα παιδακια. Οκ, ευχαριστω για την επισημανση!

Νά'σαι καλά. ΤΟ εχω ξαναγραψει οτι (συμφωνα με την αποψη μου βεβαια), πανες συμφερει απο την Ελλαδα αν ψαξεις για προσφορες και κουπονακια.

Σκεψου οτι η κοπελα που εγραψε για την προσφορα στα mymarket πηρε τη μεγαλη συσκευασια 12.11 ευρω και ειχε και 3 ευρω κουπονι=9.11 ευρω οι 50 πανες. Και βγαζει μεροκαματο και καποια κοπελα στο σουπερ μαρκετ. :(

κουπονια δεχονται???αυτο ειναι το μεγααααααααλο θεμα με αυτο το Σ/Μ .

Καλημερα!Δεν γνωριζω για τα κουπονια γιατι ψωνισα χωρις.Ειδα πιο πανω οτι μια κοπελα λεει οτι τα δεχοντε!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...