Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Λοιπον μετά που διάβασα ότι είστε ευχαριστημένες κορίτσια απο τις πάνες του LIDL πήγα και τις αγόρασε χτες τα 50τμ 9.95? νομίζω. Ελπίζω να μην βγάλουμε τίποτα γιατί τις Pampers της έχω καταργήσει λογω ότι έβγαζε κοκκινήλες με αυτές και αγόραζα έως τώρα μόνο Λιμπερο και καμιά φορά και Babylino. ααα Επίσης είδα στο φυλλάδιο του ALDI το εξής για τις πάνες του My love Νο 4 για 7-18κιλά 80τεμάχια τις έχει με έκπτωση 25% στα 11? και τις πάνες του Νο 5 για 11-25κιλά 70τεμάχια τις έχει με έκπτωση 25% στα 11? πάλι ,νομίζω συμφέρει και πολύ.....Αλλά έχει αγοράσει καμιά μανούλα να μας πει εντυπώσεις? Γιατί δεν θυμάμαι να αναφέρθηκε εκτος και αν δε το διάβασα

Επίσης έχει ένα πολύ ωραίο καρεκλάκι-ξαπλώστρα θαλασσης με ήρωες Ντισνευ στα 9? και σκέφτομαι να το τσιμπήσω για του χρόνου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον μετά που διάβασα ότι είστε ευχαριστημένες κορίτσια απο τις πάνες του LIDL πήγα και τις αγόρασε χτες τα 50τμ 9.95? νομίζω. Ελπίζω να μην βγάλουμε τίποτα γιατί τις Pampers της έχω καταργήσει λογω ότι έβγαζε κοκκινήλες με αυτές και αγόραζα έως τώρα μόνο Λιμπερο και καμιά φορά και Babylino.

Κι εγώ κατάργησα τις Pampers γιατί το παιδί ερεθιζόταν συνέχεια και δοκίμασα τις πάνες του Lidl (Νο3) και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Δεν έχει ξανακοκκινίσει από τότε. Τώρα χρησιμοποιούμε το Νο4.

Λοιπον μετά που διάβασα ότι είστε ευχαριστημένες κορίτσια απο τις πάνες του LIDL πήγα και τις αγόρασε χτες τα 50τμ 9.95? νομίζω. Ελπίζω να μην βγάλουμε τίποτα γιατί τις Pampers της έχω καταργήσει λογω ότι έβγαζε κοκκινήλες με αυτές και αγόραζα έως τώρα μόνο Λιμπερο και καμιά φορά και Babylino. ααα Επίσης είδα στο φυλλάδιο του ALDI το εξής για τις πάνες του My love Νο 4 για 7-18κιλά 80τεμάχια τις έχει με έκπτωση 25% στα 11? και τις πάνες του Νο 5 για 11-25κιλά 70τεμάχια τις έχει με έκπτωση 25% στα 11? πάλι ,νομίζω συμφέρει και πολύ.....Αλλά έχει αγοράσει καμιά μανούλα να μας πει εντυπώσεις? Γιατί δεν θυμάμαι να αναφέρθηκε εκτος και αν δε το διάβασα

Επίσης έχει ένα πολύ ωραίο καρεκλάκι-ξαπλώστρα θαλασσης με ήρωες Ντισνευ στα 9? και σκέφτομαι να το τσιμπήσω για του χρόνου

Σε ποιο φυλλάδιο του ALDI είναι αυτές οι προσφορές? Μέχρι πότε?

Είναι φυλλάδιο που γιορτάζει τα εγκαινια καταστήματος τους στην Πυλάια Θεσσαλονίκης με 25% έκπτωση , από τις 27/8 έως τις 5/9 λέει! Το πήρα από το σπίτι της μάμα΄ς μου χθες

Χαρακτηριστηκά λεει " Εγκαίνια στην Πυλαία στις 27/8 και το γιορτάζουμε με 25% έκπτωση σε 25 προιόντα στα 25 καταστήματά μας από τις 27/8 εως τις 5/9"

Διαφημίσεις

Για σας κορίτσια και εδώ στο ALDI ΤΗΣ Λάρισας έχει αυτές τις προσφορές το είδα και εγώ επίσης στο http://www.aldi.gr

Θα δείτε όλες τις προσφορές

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ψωνίσει ποτέ τίποτα από εκεί αλλά έχω ακούσει καλά λόγια οποία πάει ας μας πει εντυπώσεις……

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

.....

Για σας κορίτσια και εδώ στο ALDI ΤΗΣ Λάρισας έχει αυτές τις προσφορές το είδα και εγώ επίσης στο http://www.aldi.gr

Θα δείτε όλες τις προσφορές

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ψωνίσει ποτέ τίποτα από εκεί αλλά έχω ακούσει καλά λόγια οποία πάει ας μας πει εντυπώσεις……

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

καλε σας εγραψα στην προηγουμενη σελιδα εντυπωσεις απ'τις MY LOVE στα ALDI!

Ειναι πολυ καλες σαν ποιοτητα και δεν ειναι χοντροκομμενες.

Εμεις παντως βολευτικαμε μια χαρα!

url=http://www.xarakas.gr]line_test_beg_39_time_1207454400_text_c720c1e8e7edeff5ebe120e5e9ede1e92e2e2e.gif[/url]

και εμεις lidl Νουμερο 5 αλλα εχουν αρχισει και μικραινουν και θα πρεπει να παρω το νουμερο 6 την επομενη φορα.Εδω στο Ηρακλειο ειδα μονο την μικρη συσκευασια για

νουμερο 6.Ρωτησα αν θα φερουν μεγαλη συσκευασια και μου ειπαν οχι...

Λοιπον σημερα πηγα στον Γαλαξια πηρα libero up&go την μικρη συσκευασια

αρχικη τιμη 11,27 - 2ευρω sticker - 2,50 ενα κουπονι που ειχα = 6,77ευρω.

Καλα δεν ειναι???

Ειδα οτι εχει οικονομικες συσκευασιες pampers -5 ευρω στικερ και κατι κουπονια των 5 ευρω που εχω θα βγουνε γυρω στα 15 ευρω......

Διαφημίσεις

καλησπερα κι'απο εμας!εγω απο τον γαλαξια πηρα τα pampers την κουτα νομιζω 72 τμχ στην τιμη των 11 ευρω περιπου.Ειχε 25-5 το sticker -5 το κουπονι παμε στα 15 και ειχε και ανα 20% επιπλεον αρα περιπου 11 ευρω

καλησπερα κι'απο εμας!εγω απο τον γαλαξια πηρα τα pampers την κουτα νομιζω 72 τμχ στην τιμη των 11 ευρω περιπου.Ειχε 25-5 το sticker -5 το κουπονι παμε στα 15 και ειχε και ανα 20% επιπλεον αρα περιπου 11 ευρω

ME ΚΑΡΤΑ ΓΑΛΑΞΙΑ? ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ?ΕΧΩ ΓΑΛΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΩ...

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

Διαφημίσεις

Δεν το ηξερα.

Ψωνιζα απο μαρινοπουλο αλλα πριν 2 εβδομαδες μετακομισα και το πιο κοντινο ειναι ο Γαλαξιας.

Ωραιο Σουπερ Μαρκετ ειναι.

Εχει καλες τιμες, οχι σε ολα ομως!

Τα επιθεματα στηθους που πηρα χθες πανακριβα τα εχει (4,79)ενω ο μαρινοπουλος (4,19) μεγαλη διαφορα!!!!!!

Ομως το Persil baby υγρο απορρυπαντικο το εχει 11,39 - 2 ευρω sticker

τελικη τιμη 9,39.

Kαλησπερα εχει τιποτα ενδιαφερον αυριο στο μαρινοπουλο??

Προδερμ σκόνη πλ. 1 κλ. τα 2 τεμ. 9 ευρώ. και έχει βγει νέο φυλλάδιο με εκπτώσεις σε αγορές 2 τεμ.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Χμμ δεν πλενω με προδερμ δυστυχως γιατι τον πειραζει!! Το φυλλαδιο το ειδα κ εγω, θα παω να χτυπησω αυριο εκεινα τα μωρομαντηλα σεπτονα που χρησιμοποιω!! Αυτα εχουν 3.60 τα δυο συμφερει πολυ κοριτσια οσες τα περνεται!!!

Λοιπον σημερα πηγα στον Γαλαξια πηρα libero up&go την μικρη συσκευασια

αρχικη τιμη 11,27 - 2ευρω sticker - 2,50 ενα κουπονι που ειχα = 6,77ευρω.

Καλα δεν ειναι???

Ειδα οτι εχει οικονομικες συσκευασιες pampers -5 ευρω στικερ και κατι κουπονια των 5 ευρω που εχω θα βγουνε γυρω στα 15 ευρω......

Μηπως εχει μονο στα pampers?

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...