Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Αχ βρε κορίτσια εγώ έχω στοκάρει πολύ, αλλά η μικρή άρχισε πριν κάνει κακά να μου το λέει....:) Είναι 15 μηνών....λέτε να τα καταφέρουμε νωρίς;;)

Το είπα στην παιδίατρο και μου είπε ότι είναι νωρίς...από τη μία χαίρομαι αν κόψει τις πάνες νωρίς από την άλλη δεν ξέρω αν θα πρέπει να αγοράζω άλλες πλέον....

Προς το παρόν στοκάρω για το ζουζουνι που έρχεται....:P

Sorry για το off topic...

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marilyn η κορη μου "καθαρισε" απο πανα 23 μηνων......:D

για το καινουριο μπεμπε πως εισαι σιγουρη οτι δεν θα χει καποια αλεργια κ στοκαρεις απο τωρα?

Καλέ έχω πάρει από όλες τις μάρκες....

Και στην μεγάλη μου έτσι είχα κάνει...και όλα καλά!!!

Ε, αν μου μείνει και κάτι....τις χαρίζω!;) Εκεί που θα τις ακριβοπληρώνω μετά....

Αξέχαστες οι περσινές προσφορές με το 60%!!! Οπότε σίγουρα βγήκα κερδισμένη!!!!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

Εμένα πάλι μου είπαν ότι μάλλον θα ισχύει μέχρι τέλος του μήνα! Και δεν ήταν καμία κοπέλα εκεί απλά είχαν στικ στο ράφι

σοβαρα? τότε η προωθήτρια μας είπε ψέματα. εντομεταξύ είχε μαζί της κουπόνια που τα είδα και της είπα θα μας δώσετε κουπόνια να πάρουμε κι άλλα? και μου πε η εκπτωση είναι περασμένη δεν χρειάζεται κουπόνι. ε και γω πήρα μόνο 3 πακέτα γιατί είχα μαζί μου 3 κουπόνια -8 ευρω. Αλλα αφού ισχύει μέχρι τέλος του μήνα θα πάω να πάρω κι άλλες γιατί έχω και -4 ευρώ αρκετά κουπόνια

Καλέ έχω πάρει από όλες τις μάρκες....

Και στην μεγάλη μου έτσι είχα κάνει...και όλα καλά!!!

Ε, αν μου μείνει και κάτι....τις χαρίζω!;) Εκεί που θα τις ακριβοπληρώνω μετά....

Αξέχαστες οι περσινές προσφορές με το 60%!!! Οπότε σίγουρα βγήκα κερδισμένη!!!!

καλε παντα προσφορες θα βγαζουνε, μην στοκαρεις τοσο πολυ. τομωρο μπορει να μην δεχεται ολες τις πανες στο πωπουδακι του.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

εχει χρησιμοποιησει κανεις τις δωρεαν αστικες κλησεις που παρεχει αυτο το σαιτ?

επιπλεον οι χρεωσεις που εχει για κινητα ειναι εξευτελιστικες.εκανα ενα τεστ μολις.........

http://www.voipdiscount.com/en/webcalls_instructions.html

πατατε εκει που λεει make a free trial call now και βαζετε μπροστα απο το νουμερο το +30 που ειναι ο κωδικος για ελλαδα.καλο μου μυριζει......

eQMGp2.png

εχει χρησιμοποιησει κανεις τις δωρεαν αστικες κλησεις που παρεχει αυτο το σαιτ?

επιπλεον οι χρεωσεις που εχει για κινητα ειναι εξευτελιστικες.εκανα ενα τεστ μολις.........

http://www.voipdiscount.com/en/webcalls_instructions.html

πατατε εκει που λεει make a free trial call now και βαζετε μπροστα απο το νουμερο το +30 που ειναι ο κωδικος για ελλαδα.καλο μου μυριζει......

ολοι οι ελληνες στο εξωτερικο το χρησιμοποιουν (για να παιρνουν ελλαδα τα σταθερα κοστιζουν τιποτε σχεδον, τα κινητα περιπου 20 λεπτα ανα λεπτο με χρεωση ανα δευτερολεπτο)

βεβαια δεν ξερω αν ειναι η ιδια εταιρεια. το 'voip' ειναι απλα τηλεφωνια μεσω διαδικτυου και πολλες ειναι οι εταιρειες που στο προσφερουν αυτο.

βαζει κανεις λιγα χρηματα στο 'λογαριασμο' του και κανει τηλεφωνα με τον υπολογιστη του-οσο τηλεφωναει, χρονομετρειται και ξερει ποσο κοστισε το συγκεκριμενο τηλεφωνημα-το ποσο αφαιρεται απο το λογαριασμο

εγ πριν λιγο που δοκιμασα εβαλα το σταθερο μου και απο κατω που λεει destination εβαλα το τηλεφωνο που ηθελα να καλεσω με το που παταω να γινει η κληση χτυπαει το σταθερο μου μου δειχνει στην οθονη το τηλεφωνο που εβαλα για να καλεσω το σηκωνω και ακουω που καλει.......

δηλαδη μιλας απο το τηλεφωνο οχι απο το μικροφωνο του υπολογιστη.δηλαδη δεν ειναι δωρεαν οι αστικες?δηλαδη ειναι δοκιμαστικο?ειδα της χρεωσεις και λεει ελλαδα free.μηπως αν αγορασεις σου παρεχει δωρεαν τα αστικα?

eQMGp2.png

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

Ο σημαντικότερος κλάδος που αξιοποιεί τα οφέλη του ανταγωνισμού για την επίτευξη οικονομικότερων υπηρεσιών στον καταναλωτή, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη ο κλάδος υπηρεσιών τηλεφωνίας και δεδομένων.

Έτσι μέσα στον πόλεμο παροχής φθηνότερων υπηρεσιών τηλεφωνίας ξεπροβάλλουν εταιρίες που παρέχουν ακόμα και δωρεάν τις υπηρεσίες τους χρησιμοποιώντας το μοντέλο εσόδων μέσω διαφήμισης.

Ένας τέτοιος δικτυακός τόπος είναι το Εvaphone.com που προσφέρει για όλους -συμπεριλαμβανομένων των Ελλήνων- δωρεάν κλήσεις από κάθε υπολογιστή σε οποιοδήποτε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο του πλανήτη. Χωρίς εγγραφή, χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς καταχώρηση στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας, τηλεφωνείτε πραγματικά παντού εφόσον διαθέτετε συνδεδεμένο στο Internet υπολογιστή με εγκατεστημένο flash, μικρόφωνο και ηχεία!

Οι περιορισμοί της υπηρεσίας είναι η προβολή διαφήμισης περίπου 5 δευτερολέπτων πριν από κάθε κλήση ενώ το τηλεφώνημα σας δεν πρέπει να ξεπερνά τα παρακάτω χρονικά όρια, ανά κλήση. Αν ξεπεράσετε τα όρια ...απλά ξανακαλείτε.

Greece 1:26

Greece-Athens 0:34

Greece-Mobile 0:16

Greece-Mobile-Cosmote 0:07

Greece-Mobile-Telestet 0:09

Ελπίζουμε η εταρική παρουσία της Εvaphone.com να μην αποτελεί πυροτέχνημα καθώς πλησιάζουν γιορτές και οι ευχές μας φέτος δεν θα περιοριστούν εντός Ελλάδος...

Κλικ εδώ για το πρώτο σας "παγκόσμιο" τηλεφώνημα μέσω της Εvaphone.com.

http://www.faethon.net/forums/showthread.php?t=351

eQMGp2.png

εγ πριν λιγο που δοκιμασα εβαλα το σταθερο μου και απο κατω που λεει destination εβαλα το τηλεφωνο που ηθελα να καλεσω με το που παταω να γινει η κληση χτυπαει το σταθερο μου μου δειχνει στην οθονη το τηλεφωνο που εβαλα για να καλεσω το σηκωνω και ακουω που καλει.......

δηλαδη μιλας απο το τηλεφωνο οχι απο το μικροφωνο του υπολογιστη.δηλαδη δεν ειναι δωρεαν οι αστικες?δηλαδη ειναι δοκιμαστικο?ειδα της χρεωσεις και λεει ελλαδα free.μηπως αν αγορασεις σου παρεχει δωρεαν τα αστικα?

κοιτα δεν ξερω ειδικα για αυτα που ρωτας, αλλα φανταζομαι οτι εχεις ADSL για ιντερνετ στη γραμμη του τηλεφωνου σου ετσι? αρα τηλ και ιντερνετ=υπολογιστης ιδιο καλωδιο πρακτικα-ισως γι αυτο μπορεις να μιλησεις απο τη συσκευη σου

οταν το χρησιμοποιουσα εγω εξω δεν ειχα σταθερο (τι να το κανω με skype και voip τα ειχα ολα).

αν στο σαιτ λεει δωρεαν αστικες ελλαδα, τοτε θα ισχυει, δεν μπορει να λενε ψεμματα

απλα εγω δεν επαιρνα απο ελλαδα σε ελλαδα και δεν ξερω να πω

επαιρνα απο ευρωπη σε ελλαδα και 10 λεπτα σε σταθερο (απο τον υπολογιστη) μου κοστιζε 0,2 ευρω!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...