Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την ξέρω την διαδικασία απλά κάθε φορά πρέπει να το εξηγώ σε κάθε μία κοπέλα στο ταμείο και σιχάθηκα να με κοιτάνε σαν " ήρθε το γυφτάκι με τα κουπόνια" ....ενώ στον Βασιλόπουλο και στον Μασούτη ποτέ κανένας δεν είπε το παραμικρό....

μην ανυσηχεις δεν υπαρχει κανενα τετοιο θεμα..μα και εμεις το ιδιο δεν κανουμε για μας;περναμε το κουπονι και παιρνουμε την εκπτωση απο την υποδοχη..αφου αυτη ειναι η διαδικασια..κουραστικη λιγο..αλλα τι να κανουμε..

μην ανυσηχεις δεν υπαρχει κανενα τετοιο θεμα..μα και εμεις το ιδιο δεν κανουμε για μας;περναμε το κουπονι και παιρνουμε την εκπτωση απο την υποδοχη..αφου αυτη ειναι η διαδικασια..κουραστικη λιγο..αλλα τι να κανουμε..στην τωρινη προσφορα με τα babylino δεν χρειαζεται να γινει αυτο..εχει γινει η εκπτωση κατευθειαν στην πανα και εσυ περνας το κουπονι στο ταμειο
........

Καλησπέρα μανουλες!!!! Λοιπόν πήγα σήμερα σκλαβενιτη έχει 1,5 ευρώ τις μικρές και 3,5 ευρώ τις μεγάλες babylino.4 ευρω τις μεγαλες pampers και είχε και τις λιμπερο αλλα δεν θυμάμαι πόσο! Γενικά όλες τισ πάνες τις έχει σε προσφορά! Εγώ είχα κουπόνια και πήρα τρεις μεγάλες και δυο μικρές babylino 29,24!!!!είχα κι αλλα κουπόνια αλλα είπα να κρατησω μερικά για καλυτερη προσφορά! Λέτε να βάλουν η να πω να τα πάρω; Έχω αλλα τόσα!!!

mama chris το είδα με τα μάτια μου στο φυλλάδιο!Εβαλα και λινκ εδω με το φυλλάδιο!Η προσφορά υπάρχει,μήπως ο υπάλληλος δεν ήξερε/βαριόταν να το τσεκάρει?

ΟΚ, το απογ θα παμε ουτως η αλλιως για ψωνια και μακαρι να εχουνε την προσφορα στα babylino γιατι........ εχομε ξεμεινει!

Διαφημίσεις

Και γω πήρα babylino απο τον σκλαβενίτη σήμερα με έκπτωση και μου δέχτηκαν και τα κουπόνια. Ρώτησα πόσο ισχύει η προσφορά γιατί έχω κι άλλα κουπόνια που δεν είχα μαζί μου και μου παν μόνο για σήμερα και για όσο είναι η κοπέλα που κάνει το προμοτιον εκεί.

Εμένα πάλι μου είπαν ότι μάλλον θα ισχύει μέχρι τέλος του μήνα! Και δεν ήταν καμία κοπέλα εκεί απλά είχαν στικ στο ράφι

Και εμενα το ιδιο μου ειπαν.Μας εδωσαν και μια φουσκωτη πισινα δωρο στο ταμειο.

UeNTp3.png

Διαφημίσεις

Eπειδή δεν ξέρω που να το γράψω θα το πω εδώ

Στο ΙΚΕΑ θεσσαλονίκης το σάββατο αργα στο κλεισιμο που εφυγα ειχε στο τμήμα των προσφορών

Μια ροζ κουνια 60χ120 σε προσφορά λογο ότι ήταν προιόν εκθεσης , χωρις κανένα ελάττωμα

κ ένα ασπρο κρεββατάκι χενσβικ

Οποια θελει παει....

Κοριτσια εαν παει καμια σημερα Σκλαβενιτη ας μας πει εαν εχουν ακομα τα εκπτωτικα sticker...

...και πηγα που λετε και ω ναι! -3,50 στις μεγαλες και -1,50 στις μικρες...πηρα 5 μικρες και μαζι με τα 5 κουπονια -2ευρω που ειχα τις πληρωσα 15ευρω και τις 5...not bad δεδομενου οτι στην Κρητη δεν εχει Σκλαβενιτη και πιστευω να μας κρατησουν καμια 20αρια μερες...μετα εχει ο Θεος!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Για πρωτη φορα πηρα φτηνοτερα μωρομαντηλα pampers στην Ελλαδα σε σχεση με amazon!

Στον Μασουτη εχει τα μωρομαντηλα παμπερς -30% και με 1 ευρω κουπονι βγαινει η τριαδα στα 2,82 ευρω! :D

Ειχα 3 κουπονακια και πηρα 9 πακετα με 8,46 ευρω οταν τα ιδια στο αμαζον εχουν 13.33 ΛΙΡΕΣ τα 12!!!

Επισης εχει τις μπαταριες duracell στη μιση τιμη απο 5.85 βγαινουν 2.93 και με κουπονι 2 ευρω βγηκαν 93 λεπτα το πακετο!!! :shock:

Τελος αν χρησιμοποιειτε τις χρωμοπαγιδες εχει 25% εκπτωση και 10+10 δωρο δηλαδη οι 10 βγαινουν 1,30!

Και το κερασακι στην τουρτα: μου βγηκε και 6 ευρω εκπτωση απο την καρτα! :D

Επρεπε να (κοντεψει να) πτωχευσει η Ελλαδα για να εχουν τα σουπερ μαρκετ λογικες τιμες. :(

Μarilyn κι'εγω ετσι ενιωθα παντα. Ηρθε το γυφτακι με τα κουπονια. :(

Ομως λεω δοξα τον θεο που με τον ενα ή τον αλλο τροπο, το καροτσι μου εχει παντα φαγακι για τα παιδακια μου και αστους να κουρευονται!

Οντως καλες τιμες!!! Αλλα για οσους δεν εχουμε τα κουπονια, ακομη συμφερει το amazon. Σημερα περιμενω να μου ερθουν τρεις κουτες μωρομαντηλα, τα οποια για την ακριβεια κανουν ?8,7 τα 9 πακετα!!

Οσο για τις μπαταριες, κι αυτες απο amazon τις παιρνω πλεον γιατι εδω μας κοροιδευουν.

Εχω παρει 32 Duracell AAA με ?11 περιπου, ενω οι 6 μεγαλες D κανουν καπου στα ?5,5!!!

Να μην αναφερω για επαναφορτιζομενες ΑΑΑ 1000mAh, που εδω τις εχαν ?17 και τις πηρα απο amazon με ?5,8!!!!

Μακαρι βεβαια να δουμε τετοιες τιμες κι εδω σιγα σιγα. Ο κοσμος οσο παει και ξυπναει και βλεπει την κοροιδια...

Για πρωτη φορα πηρα φτηνοτερα μωρομαντηλα pampers στην Ελλαδα σε σχεση με amazon!

Στον Μασουτη εχει τα μωρομαντηλα παμπερς -30% και με 1 ευρω κουπονι βγαινει η τριαδα στα 2,82 ευρω! :D

καλημερα σας!!

το σαββατο απο τον σκλαβενιτη πηρα τα μωρομαντηλα παμπερς 2,65 το πακετο.

5,45 αρχικη

-1,8 στικερ στο ραφι και

1 ευρω απο κουπονια επιθυμιες.

πηρα τα μπλε τα fresh και τα sensitive.μετα διαπιστωσα οτι τα μπλε εχουν 64 μωρομαντηλα και τα sensitive 56.

5,3 τα 6 πακετα

πηρα και απορρυπαντικο πλανετ για παιδια απο 13.4 μονο 3,4

ηπυρχε εκπτωση πανω στο κουτι 2 ευρω εκπτωση απο το σουπερ μαρκετ 6 και μαζι με κουπονι εκπτωσης 2 ευρω βγηκε 3,4.

eQMGp2.png

Διαφημίσεις

...

Εχω παρει 32 Duracell AAA με ?11 περιπου, ενω οι 6 μεγαλες D κανουν καπου στα ?5,5!!!...

Διαβασα στις κριτικες οτι σε πολλες περιπτωσεις η ημερομηνια ληξης ηταν κοντινη ή οτι δεν διαρκουσαν πολυ.

Προσεξατε κατι;

Διαβασα στις κριτικες οτι σε πολλες περιπτωσεις η ημερομηνια ληξης ηταν κοντινη ή οτι δεν διαρκουσαν πολυ.

Προσεξατε κατι;

Αυτες που παρελαβα εγω εγραφαν για 2016 και 2017...

Και οι τρεις D που εχω σε ενα παιχνιδι της Fisher-Price μια χαρα κρατανε ακομα!

Μεχρι ποτε υσχυει η προσφορα στα μπειμπιλινο στο σκλαβενιτη??Εχω κουπονια και θελω να στοκαρω(παλι!)αυριο θα προλαβω τιποτα?

εγω πηγα πριν λιγο κ ισχυει ψωνισα εδωσα κ κουπονακια γεμιζαν κ τα ραφια αρα δεν νομιζω να την βγαλουν ακομα. μην σε παρω κ στον λαιμο μου ομως

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

my billy σε ευχαριστω θα παω αυριο το πρωι,ποσο σου βγηκε τελικο ποσο??εχω κουπονια των -4Ε

πηρα τα easy pants(τα βρακακια) γιατι ειχαν τελειωσει τα 5+ που παιρνουμε. απο 19.20 =12.20 με κουπονι των 3 ευρω που ειχα

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

καλημερα σας!!

το σαββατο απο τον σκλαβενιτη πηρα τα μωρομαντηλα παμπερς 2,65 το πακετο.

5,45 αρχικη

-1,8 στικερ στο ραφι και

1 ευρω απο κουπονια επιθυμιες.

πηρα τα μπλε τα fresh και τα sensitive.μετα διαπιστωσα οτι τα μπλε εχουν 64 μωρομαντηλα και τα sensitive 56.

5,3 τα 6 πακετα

πηρα και απορρυπαντικο πλανετ για παιδια απο 13.4 μονο 3,4

ηπυρχε εκπτωση πανω στο κουτι 2 ευρω εκπτωση απο το σουπερ μαρκετ 6 και μαζι με κουπονι εκπτωσης 2 ευρω βγηκε 3,4.

απιστευτες τιμες!!! :shock:

Δυστυχως εμεις εδω δεν εχουμε Σκλαβενιτη. :(

παμπερς σημερα απο Μασουτη μεγαλη συσκευασια

-4 ευρω

Καλημέρα, ξέρεις μέχρι πότε είναι η προσφορά;

Κ κάτι ακόμα, βρε κορίτσια ο μικρός μου είναι 15 μηνών σχεδόν, λέτε να φοράμε πάνες μέχρι κ του χρόνου; Να ξέρω γιατί έχω κουπονάκια κ αν είναι να πάρω αρκετά να χω. Αλλά αν μου περισσέψουν τι θα τις κάνω; Θα τις δώσω εδώ χαχα!!!!

Καλημέρα, ξέρεις μέχρι πότε είναι η προσφορά;

Κ κάτι ακόμα, βρε κορίτσια ο μικρός μου είναι 15 μηνών σχεδόν, λέτε να φοράμε πάνες μέχρι κ του χρόνου; Να ξέρω γιατί έχω κουπονάκια κ αν είναι να πάρω αρκετά να χω. Αλλά αν μου περισσέψουν τι θα τις κάνω; Θα τις δώσω εδώ χαχα!!!!

νομιζω οτι τουλάχιστο μετα τα δυομισι μπορεις να απαλλαγείς πλήρως (εχεις και τις βραδυνες) απο τις πανες. Οποτε εχεις ενα 15μηνο στο νερο. Εμενα ειναι 25 μηνων καμια ελπιδα πριν τα δυομιση (δε προκειται και να τα πιεσω, τριων και αν το βλεπω...). Οποτε στοκαρουμε σε καθε ευκαιρια.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...