Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πηραμε κι εμεις το ποδηλατακι απο τη Libero!!!!!

τωρα το στοκ τελειωνει κ περιμενω πως κ πως να βαλει ο Βασιλοπουλος κανα -501% να παρω καμια πανα.....

και φυσικα να μαζεψω τους 2000 ποντους μήπως πάρουμε κ εμεις το σπιτακι.....

Κι εγώ έχω ήδη πάρει ενα ποδηλατάκι και ενα γουρουνάκι - κουμπαρα, και έχω παραγγείλει ακόμα ενα ποδηλατάκι - για το ανηψάκι μου - και ενα πάνινο βιβλιαράκι....Θα βάλουν αραγε μεγαλύτερο δώρο? γιατι δεν εχει τιποτα αλλο να πάρουμε...εγώ πήρα αρκετές απο τον Γαλαξία, το μεγάλο πακέτο libero up & go 13 ευρώ και κάτι....

p595314.png

Διαφημίσεις

εμεις χρησιμοποιουμε μονο παμπεερς τελικα τοδερμα μας εγινε ευαισθητο ξαφνικα οποτε ψαχνω και εγω ποντους απο λιμπερο οποια εχει περισσευμα μπας και παρω το σπιτακι και εγω...

Βρε κοπέλες, αφού δεν δίνουν πια σπιτάκι, ποδήλατο είναι το ακριβότερο δώρο τους, αυτό δείχνει στο σάιτ.

Εκτός και αν ελπίζουμε για το μέλλον...........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Να' μαι κι εγώ. Νέα μαμά που ψάχνει για πάνες μιας και η κατανάλωση είναι απίστευτη, ζωή να έχει το παιδάκι μου.

Κουπόνια εκπτωτικά πώς βρίσκουμε;

Θα κοιτάω και τις προσφορές αλλά φαντάζομαι οτι κυκλοφορούν και κουπόνια.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

tamar να σου ζησει το μωρακι σου,τωρα στο θεμα της πανας ειναι ποιες θα βολεψουν το μωρακι σου στο να μην του δημιουργει ερεθισμους και να μην εχετε διαρροες...Μπορεις να στειλεις εμαιλ σε παμπερς-μπειμπιλινο και λιμπερο(συγκεκριμενα στην μπειμπιλινο αν ζητησεις σου στελνουν δειγμα με πανες τους!!!) ;)

Pampers μου έφεραν στο μαιευτήριο. Προσπαθώ να κάνω εγγραφή και στο site τους μηπως και έχω extra προνόμια αλλά δεν μπορώ. Δεν ξέρω γιατί...

Libero μου έφεραν στο μαιευτήριο και έκανα εγγραφή αλλά για κουπόνια εκπτωτικά ούτε λόγος.

Babylino δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Τώρα θα μπω στο site.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

κοριτσια παντως εμενα δεν μου αρεσαν καθολου τα νεα Babylino..δεν ειναι καθολουτ στεγνω το δερματακι οταν την βγαζω,,,σε σχεση με τα παμπερς...

ταμαρ.. οταν σου εφεραν τα παμπερς κ λιμπερο δεν πηραν τα στοιχεια σου??? με βαση τα στοιχεια, σου στελνουν κ τα κουπονια...

Εγω απο λιμπερο και παμπερς δεν εχω παρει ποτε κουπονια...απο την babylino ομως ηδη μου εχουν στειλει 3 φορες.Εμενα παντα στεγνος ειναι ο ποπουδακος της εκτος αν μολις εχει κατουρησει...εκει εννοειται...τα λιμπερο εμενα δεν μου ερεσαν καθολου...ετρεχαν απο ολες της μεριες...

Zzlwp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια παντως εμενα δεν μου αρεσαν καθολου τα νεα Babylino..δεν ειναι καθολουτ στεγνω το δερματακι οταν την βγαζω,,,σε σχεση με τα παμπερς...

ταμαρ.. οταν σου εφεραν τα παμπερς κ λιμπερο δεν πηραν τα στοιχεια σου??? με βαση τα στοιχεια, σου στελνουν κ τα κουπονια...

H pampers ναι, η libero δεν θυμάμαι. Επομένως στέλνουν κουπόνια σπιτι;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

η libero νομιζω εχει σταματησει προ πολλου να στελνει κουπονια στο σπιτι... και η παμπερς τωρα πια μεσα στις επιθυμιες το βιβλιαρακι μου στελνει. γενικα απο κουπονια τζιφος

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Να' μαι κι εγώ. Νέα μαμά που ψάχνει για πάνες μιας και η κατανάλωση είναι απίστευτη, ζωή να έχει το παιδάκι μου.

Κουπόνια εκπτωτικά πώς βρίσκουμε;

Θα κοιτάω και τις προσφορές αλλά φαντάζομαι οτι κυκλοφορούν και κουπόνια.

Kορίτσι, δες εδώ

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

οταν πηρα τηλεφωνο και ρωτησα ....μολις εφυγε το σπιτακι....μου ειπαν οτι θα βγαλουν συντομα ενα αλλο δωρο ισης αξιας.......πουντο??? γιατι τοσο καιρο εγω να μαζευω ποντους και τελικα να μη βγαζουν αυτοι το δωρο..........πραγματικα αν δεν βγαλουν αλλο δωρο εγω δνε ξαναγοραζω λιμπερο γιατι θεωρω οτι μας κοροιδευουν! το PDA πως το αντικατεστησαν αμεσως με ενα αλλο ισως αξιας.......το ιδιο οφειλουν να κανουν και με το σπιτακι εφοσον ετσι εχουν ενημερωσει τους καταναλωτες!! Θα παρω τηλεφωνο και θα διαμαρτυρηθω.....καντε κι εσεις το ιδιο!

Τι ειναι το "PDA"? Πριν απο το σπιτακι δεν ειχαν καποιο αλλο δωρο με 2000 ποντους?

Τι ειναι το "PDA"? Πριν απο το σπιτακι δεν ειχαν καποιο αλλο δωρο με 2000 ποντους?

το σπιτακι ηταν το πρωτο δωρο με 2.000 ποντους και οταν εξαντληθηκε δεν εβαλαν αλλο στην θεση του.το pda ειναι αυτο (μετα πηρε την θεση του ο κουμπαρας νομιζω)

http://www.amazon.com/Little-Tikes-Discover-Sounds-PDA/dp/B001LRAJDE

Kht7p2.png

3iVPp3.png

tamar να σου ζησει το μωρακι σου,τωρα στο θεμα της πανας ειναι ποιες θα βολεψουν το μωρακι σου στο να μην του δημιουργει ερεθισμους και να μην εχετε διαρροες...Μπορεις να στειλεις εμαιλ σε παμπερς-μπειμπιλινο και λιμπερο(συγκεκριμενα στην μπειμπιλινο αν ζητησεις σου στελνουν δειγμα με πανες τους!!!) ;)

που μπορεις να ζητησεις να σου στειλουν κουπονια μπειμπιλινο ??? μεσω ιστιοσελιδασ????

Σημερα στον Σκλαβενιτη -4 ευρω στις πανες Libero τις απλες (οχι τις οικονομικες).

Στις οικονομικές babylino εδινε δωρο παιδικη φουσκωτη πισινα με διαμετρο 1.5 μετρο.

Ξέρεις αν θα συνεχιστεί η προσφορά με την πισίνα και απο Δευτέρα ;

κοριτσια τι προσφορεσ σε πανεσ ειναι στα σκαρια απο αυριο?? μην μου πειτε για Σκλαβενιτη γιατι δεν εχουμε εδω στα βόρεια δυστυχως!

συγκεκριμενα libero kai babylino φοραμε.

για πεστα εν απω να αειασω το πορτοφολι!

καλημερα!

ειδα σε διαφημιση οτι η procter & g. εχει μεγαλες προσφορες σε ολα τα σ.μ.

επειδη εχω τα κουπονια απο το σαιτ της που ειναι μονο για Βεροπουλο, μηπως ξερει καμια σας αν αυτες τις μερες εχει ο Βερ. τις συγκεκριμνες προσφορες? Δυστυχως δεν μπορω να βρω φυλλαδια του βεροπουλου στο ιντερνετ

]

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...