Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις μου εστειλαν sms απο libero club -30% οι libero up&go ολες οι συσκευασιες απο 7/7 εως 13/8 στο ΓΑΛΑΞΙΑ.

γεια σας

απο αυριο 6/7 εως 14/7 στο carrefou εχουν τα libero -30%

Μαζί τις βάζουνε τις προσφορές, ε; Μια που μας έτυχε μήπως ξέρετε που βγαίνουν πιο οικονομικά, δηλ. αν έχουν διαφορά στην αρχική τιμή ή κάτι άλλο; Δεν είμαι αχάριστη, λέω, μήπως ξέρετε...

Κοριτσια για δειτε εδω τις νεες προσφορες του Carrefour. Λετε να δεχονται και κουπονια?

τα δεχονται κανονικα. αν δεν σου τα δεχτουν παινεις στο site του carrefour κανεις μια ωραια αναφορα και χοροπηδανε. μολις το εκανα με πηραν μεσα σε μια μερα τηλεφωνο μεσα στην απολογια και συγνωμη και δεν θα ηξερε η ταμιας κ.τ.λ. εννοειται οτι δεν λες σε ποια ταμια πηγες γιατι δεν φταινε και αυτες! απο τοτα παιρνουν τα παντα κανοντας και κωλοτουμπες!!!!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Στα Carrefour πηρα σημερα τις No2 Libero (46τεμ.) με ?6,19!

Αυτο περιπου ειναι 0,13 η πανα, πολυ καλη τιμη, κοντα σε αυτες του amazon!

Τις Νο3 (33τεμ) τις ειχε 7,07 αν θυμαμαι καλα... Φυσικα ολα τα νουμερα ειχαν εκτπωση, η οποια ηταν ηδη πανω στις τιμες.

Αν θυμαμαι καλα τις αρχικες τιμες του Γαλαξια, στα Carrefour συμφερει περισσοτερο.

Διαφημίσεις

στο βεροπουλο

τα μωρομαντηλα babycare τα τρια πακετα των 72τμχ 6,20ευρω

Πανάκριβα ε;

Δεν πιστευω να υπαρχει κανεις που να αγοραζει μωρομαντηλα απο Ελλαδα!!!

Για οσους χρειαζονται, ξαναριξε το amazon τα 9 πακετα των 56, στις 7,5λιρες¨ http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004U9TKXU

Εγω μαλλον θα παρω λιγα ακομη γιατι 2 κουτες εχουν μεινει! :lol:

Διαφημίσεις

Σημερα απο Μαρινοπουλο αγορασα activ fit νουμερο 3 με 15,34...νομιζω καλη τιμη αν και εγω παιρνω συνεχεια babylino με κουπονια αλλα μου τελειωσαν και περιμενω να μου στειλουν...εγω πηρα μωρομαντηλα με 4 ευρω τα 3 πακετα πριν λιγο καιρο που ειχε προσφορα ο Μαρινοπουλος παλι...Ειχα παρει παρα πολλα...

Zzlwp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια την τελευταία φορά πήρα τις πάνες του ΑΒ Βασιλόπουλου (με το δικό του brand - CARE). Νούμερο 3 - 56τμχ τιμή 11,5 ευρώ περίπου.... τις χρησιμοποιώ τώρα και μου φαίνονται οκ! Έχω και τρίδυμα οπότε θέλω οπωσδήποτε κάτι οικονομικό γιατί τα μωρά τις καταναλώνουν στο άψε σβήσε.

Και κορίτσια για όλες τις τρίτεκνες και πολύτεκνες μάνες μην ξεχνάτε το Πρόγραμμα των Pampers για τις πολύτεκνες οικογένειες. Δωρεάν πάνες για 6 μήνες με 1 απλό φαξ.... (εμάς μας κράτησαν 4 μήνες βέβαια!!! χαχαχα)

Κορίτσια την τελευταία φορά πήρα τις πάνες του ΑΒ Βασιλόπουλου (με το δικό του brand - CARE). Νούμερο 3 - 56τμχ τιμή 11,5 ευρώ περίπου.... τις χρησιμοποιώ τώρα και μου φαίνονται οκ! Έχω και τρίδυμα οπότε θέλω οπωσδήποτε κάτι οικονομικό γιατί τα μωρά τις καταναλώνουν στο άψε σβήσε.

Και κορίτσια για όλες τις τρίτεκνες και πολύτεκνες μάνες μην ξεχνάτε το Πρόγραμμα των Pampers για τις πολύτεκνες οικογένειες. Δωρεάν πάνες για 6 μήνες με 1 απλό φαξ.... (εμάς μας κράτησαν 4 μήνες βέβαια!!! χαχαχα)

Αυτό αφορά φαντάζομαι τις τρίτεκνες/πολύτεκνες που όλα τους τα παιδιά φοράνε πάνα?

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα της Pampers για τους τρίτεκνους? Ισχύει και για αυτούς που έχουν και μεγαλύτερα παιδιά αλλά ένα μωρό? Από που μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες?

ξέρετε τιμές για παμπερς για νεογέννητο από Βερόπουλο;;;;;

Αν ψαχνεις για Νο1, τα πιο φθηνα που εχω βρει ειναι τα Babylino στον Σκλαβενιτη. Μιλαω για αρχικη τιμη παντα.

Τωρα παιζει προσφορα 30% για Libero στα Carrefour, οπου το No1 εχει καπου 3,70 νομιζω.

Τα Pampers δεν βαζουν συχνα προσφορες και ειναι αρκετα πιο ακριβα και στην αρχικη τιμη τους.

Κοριτσια για δειτε εδω τις νεες προσφορες του Carrefour. Λετε να δεχονται και κουπονια?

Τελικα δεχτηκαν και το κουπονι των 3 ευρω, οποτε η συσκευασια μου πηγε απο 19,57 στα 12,57 ευρω.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...