Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω τα λιμπερο τα πηρα με 50% κ σε συνδυασμο με κατι κουπονακια που μου ειχαν μεινει κ ολο το τρεναρω για να τα βαλω... βεβαια τα ειχα παρει κ μεγαλυτερο μεγεθος αλλα πολυ χοντρα.....

πολυ ευχαριστημενη εχω μεινει με τα κανουρια τα babylino αλλα πολυ λιγα τεμαχια στην συσκευασια κ εχουν καιρο να βγαλουν προσφορα......:rolleyes:

μου φαινεται θα δοκιμασω κ των lidl :wink:

Διαφημίσεις

Καλα συνεννοημενοι ειναι και δεν παιζει καμια προσφορα της προκοπης πουθενα??????:evil::evil::evil:

Ο,τι συνεννοουνται...συνεννοουνται! Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!

Και απο ο,τι εχω καταλαβει....καθε ιουνιο βγαινουν οι πολλες προσφορες ... απο κει και περα...τιποτα! Το θυμαμαι και απο περσυ, που ο γιος μου ηταν 2 μηνων , δεν ηξερα πολλα απο αυτα, και ελεγα...α μια χαρα! ολο προσφορες.....που να ξερα οτι δε θα τις ξαναβλεπα!

Ο,τι συνεννοουνται...συνεννοουνται! Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!

Και απο ο,τι εχω καταλαβει....καθε ιουνιο βγαινουν οι πολλες προσφορες ... απο κει και περα...τιποτα! Το θυμαμαι και απο περσυ, που ο γιος μου ηταν 2 μηνων , δεν ηξερα πολλα απο αυτα, και ελεγα...α μια χαρα! ολο προσφορες.....που να ξερα οτι δε θα τις ξαναβλεπα!

Το ίδιο πέρασα κι εγώ πέρσυ....αλλά μετά έλαβα τα μέτρα μου και άρχισα να στοκάρω πάνες. Ας είναι καλά οι υπόλοιπες συνφορουμίστριες (κατά το φεμινίστριες, λέω τώρα εγώ...) που μας άνοιξαν τα μάτια....

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εμείς οι νέες μανούλες, ούτε προσφορές ξέρουμε, ούτε στοκ κάνουμε, ούτε δώρα θα πάρουμε. Είχα πάρει και εγώ libero μερικές φορές, αλλά δεν ηξερα τα περί κωδικού και πάνε χαμένοι... Ευτυχώς ο γιόκας μου ,τώρα πια,χαζεύει στην οθόνη του Η/Υ και με αφήνει να ψάχνω και να κατατοπίζομαι στο Δίκτυο, γιατί όλη μέρα ήμασταν και είμαστε "περπατητή" αγκαλίτσα!!!!

zy59p3.png 1UlVp3.png

Μαρεσει που λες μόνο!!!!εγω μόνο αυτο έχω

Κοντα μου όταν τα αλλα βγάζουν προσφορα πρέπει να ξενιτευτω!!!!

Καλύτερες προσφορές - τιμές νομίζω βγάζουν - έχουν τα Σκλαβεν

ίτης - My Market νομίζω δηλαδή.....

Απο την άλλη συμφέρει να ξενιτευτείς?

zy59p3.png 1UlVp3.png

Καλα μην νομίζεις κι εγω τώρα τελευταία ξυπνησα τόσους μήνες τα εσκαγα κανονικά! Τώρα παρήγγειλα και μωρομαντηλα απ το Αμαζον με 1,05 το πακέτο της παμπερς τα σενσιτιβ

Κοιτά να δεις άμα βάλουν καλη προσφορά τύπου -35 η -50 και έχω και κουπόνια αξίζει να οδηγησω και μισή ώρα γιατί στοκαρω και ξεμπεεδευω τώρα ας πούμε έχω γύρω στα 6 με 7 κουπόνια babylino οπότε όταν σκάσει καλη προσφορα υλθα τρεξω!

Καλα μην νομίζεις κι εγω τώρα τελευταία ξυπνησα τόσους μήνες τα εσκαγα κανονικά! Τώρα παρήγγειλα και μωρομαντηλα απ το Αμαζον με 1,05 το πακέτο της παμπερς τα σενσιτιβ

Εγώ, μιας και είναι ακόμη μικρούλης, δε χρησιμοποιώ πολύ τα μωρομάντηλα, στη βόλτα μόνο.. Σπίτι τον καθαρίζω με βαμβάκι βρεγμένο με ζεστό νεράκι.

zy59p3.png 1UlVp3.png

Κοιτά να δεις άμα βάλουν καλη προσφορά τύπου -35 η -50 και έχω και κουπόνια αξίζει να οδηγησω και μισή ώρα γιατί στοκαρω και ξεμπεεδευω τώρα ας πούμε έχω γύρω στα 6 με 7 κουπόνια babylino οπότε όταν σκάσει καλη προσφορα υλθα τρεξω!

Και εγώ έχω κουπόνια, αλλά χωρίς προσφορα ακόμη και με κουπόνι ειναι ακριβά........:-(

Εσυ που μένεις?

zy59p3.png 1UlVp3.png

...το κόστος της έγχρωμης εκτύπωσης είναι μία η άλλη με την έκπτωση στις πιο πολλές περιπτώσεις....

...Νομίζω πως είναι απαραίτητο να κάνεις έγχρωμη εκτύπωση γιατί αλλιώς μπορεί να μην σου δεχτούν το κουπόνι.

Οχι, δεν χρειαζεται. Εγω το εδωσα ασπρομαυρο και το δεχτηκαν μια χαρα.

καλημερα..καταφερα να μαζεψω 1050 ποντους..θελω αλλους 950 για το μεγαλο δωρο..οτι εχετε ευχαριστηση απο ποντους!ευχαριστω

Εlachl οπως σου απαντησα και στο πμ που μου ζητησες ποντους, μου ειπαν στην Libero οτι δεν θα ξαναβαλουν σπιτακι ή αν το βαλουν θα εχει πολυ περισσοτερους ποντους.

Off the record υποτιθεται. Οποτε επιφυλάσσομαι :rolleyes:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...