Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Εμενα και τα 2 μου παιδια συγκεοντουσαν με τα pampers...με το που τα βαζαμε στην επομενη αλλαγη αμεσως παρατηρουσα ερεθισμο κι ετσι no no...και οχι τιποτα αλλο αλλα μου στελνουν και κουπονια...ευτυχως υπαρχει και το forum και τα ανταλλασω με babylino!

2 βδομαδες ειναι σημερα απο το Mail αρα να περιμενω λιγακι ακομα...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γαλαξία δυστυχώς δεν έχω κοντά :?

Κι εμένα τα babylino μου αρέσουν και τα αγοράζω και αυτά , αλλά παίρνω και pampers γιατί είναι πιο λεπτά, οπότε είναι πιο άνετος όταν βγαίνουμε και φοράει ρούχα (και όχι φορμακια) . Δεν έχει συγκαεί καμία φορά πάντως

Διαφημίσεις

αξιζει το persil baby...το εχει δοκιμασει καμια?? εχει ωραιο αρωμα?

Το έχω δοκιμάσει. Μια χαρά είναι!!! Τώρα από άρωμα... η αλήθεια είναι πως αν δεν βάλεις μαλακτικό το άρωμα του απορρυπαντικού δεν μένει και πολύ.

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Το έχω δοκιμάσει. Μια χαρά είναι!!! Τώρα από άρωμα... η αλήθεια είναι πως αν δεν βάλεις μαλακτικό το άρωμα του απορρυπαντικού δεν μένει και πολύ.

Καλά άρωμα δεν κρατάνε, αλλά εμένα τα ρούχα του μπέμπη γίνονται πολύ σκληρά ειδικά οι πετσέτες.. Μαλακτικό δε βάζω, φοβάμαι ακόμη, ούτε τα στεγνώνω στον ήλιο. Εσείς έχετε το ίδιο πρόβλημα?

zy59p3.png 1UlVp3.png

Διαφημίσεις

Καλά άρωμα δεν κρατάνε, αλλά εμένα τα ρούχα του μπέμπη γίνονται πολύ σκληρά ειδικά οι πετσέτες.. Μαλακτικό δε βάζω, φοβάμαι ακόμη, ούτε τα στεγνώνω στον ήλιο. Εσείς έχετε το ίδιο πρόβλημα?

Γιατί όχι στέγνωμα στον ήλιο? Εγώ τα στέγνωνα στον ήλιο από ημερών. Ίσα ίσα που θεωρώ πως είναι και πιο καλό.

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

εγω εχω ακριβως την αντιθετη αποψη....:rolleyes:

Θα συμφωνησω με melisoula..Χρησιμοποιουσα Proderm απορρυπαντικο υγρο κ μαλακτικο κ δεν μυριζαν καθόλου! Με το Ariel υγρο κ χωρις μαλακτικο ειναι πολυ απαλα κ μυριζουν πολυ ωραια..Ασε που καθαρίζουν και καλυτερα σε χαμηλες θερμοκρασίες...

Ldp5p3.png

αχ τώρα με βάλατε στον πειρασμό να δοκιμάσω αριελ..χρησιμοποιώ προδερμ αλλά όντως δεν μοσχομυρίζουν τα ρούχα και έχω στοκάρει baby planet για μόλις μου τελειώσει.Επίσης στη γιορτή της λιμπερο πήρα δειγμα περζιλ και μου άρεσε πολύ και το άρωμα και το ποσο μαλακά έκανε τα ρουχάκια...

10Ddp3.png

OaR2p3.png

αχ τώρα με βάλατε στον πειρασμό να δοκιμάσω αριελ..χρησιμοποιώ προδερμ αλλά όντως δεν μοσχομυρίζουν τα ρούχα και έχω στοκάρει baby planet για μόλις μου τελειώσει.Επίσης στη γιορτή της λιμπερο πήρα δειγμα περζιλ και μου άρεσε πολύ και το άρωμα και το ποσο μαλακά έκανε τα ρουχάκια...

κι εγω πηρα δειγμα περσιλ αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα!

ο γιατρος μου ειπε σημερα οτι πλεον (10 μηνων σχεδον ειμαστε) μπορουμε να πλενουμε τα ρουχα του με το δικο μας υγρο απορρυπαντικο και δεν χρειαζεται παιδικο .....και μπορουμε να τα βαζουμε με τα δικα μας....εσας σας το εχουν πει αυτο??

Διαφημίσεις

εστειλα μειλ και γω για το βαλιτσάκι της babylino με τα στοιχεία μας και τα στοιχεία του μικρού αλλά δεν έχω λάβει κάτι ακόμα.

Εντομεταξύ με τα καινούργια babylino ο μικρός μου συγκάηκε. Και μάλιστα ΠΟΛΥ. Με τις παλιες δεν είχα πρόβλημα.

εστειλα μειλ και γω για το βαλιτσάκι της babylino με τα στοιχεία μας και τα στοιχεία του μικρού αλλά δεν έχω λάβει κάτι ακόμα.

Εντομεταξύ με τα καινούργια babylino ο μικρός μου συγκάηκε. Και μάλιστα ΠΟΛΥ. Με τις παλιες δεν είχα πρόβλημα.

Μαλλον ειναι αναλογα το μωρακι γιατι η δικια μου την εχει καταβρει με τα καινουργια...και με τα παλια αλλα εκεινα δεν αρεσαν σε εμενα...ηταν σκληρα...αλλα εχω μονο λιγα στοκ...ευτυχως...και εμενα μου στελνουν καθε μηνα κουπονια...ειμαι πολυ ευχαριστημενη

Zzlwp3.png

με τα σπιτακι της libero ??? τι εγινε ? παρελαβε τελικα καμια??

μ

με πήρανε τηλέφωνο την Τετάρτη το πρωί από την Libero...να μου ζητήσουν συγγνώμη για την καθυστέρηση...!!!!και μου είπαν ότι θα το στείλουν την επόμενη μέρα...!!!οπότε σήμερα..αύριο λογικά πρέπει να το λάβω!θα σας πω...:-P

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...