Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

κριμα πανε τα σπιτακια.50 ποντους ηθελα ακομα.ελπιζω να βαλουν κατι καλυτερο.το εχουν βγαλει και απο την σελιδα.ευτυχως που δεν πηγα να παρω και μαζεψα απο μανουλες που δεν τους ηθελαν

Καλημέρα! Πόσους πόντους θέλει το σπιτάκι; Και τι σπιτάκι είναι γιατί δεν πρόλαβα να το δω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γατουλα τα σπιτάκια που δίνει η λιμπερο,ειναι κατι μεγάλα,κήπου.Αξίζουν αν τα προλάβεις!!!

Τα κουτια των babylino τα δείχνει στο φυλλάδιο δες εδω

http://prosfores-fylladia.gr/2011/05/galaxias-25-05-2011/#more-4772

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες , δεν ξερω ανα αναφερθηκε παρακατω απο χθες το ΒΕροπουλος με δυο οικονομικεςBABYLINO ( παλιες συsκευασιες ) up & go 18 eευρω περιπου εκαστη ή με 4 μικρες δωρο ενα ΞΥΛΙΝΟ ΘΡΑΝΙΟ και ειναι εξαιρετικο. επισης ειχε τα νεα babylino -20% και με 2 συσκευασιες ενα κουτι αποθηκευσης προσωπικα δεν με πολυενθουσιασε το κουτι. αυτα φιλια

καλημέρα:)

Μόλις είδα το φυλλάδιο του Γαλαξία και έχει -20% στα babylino και το κουτί αποθήκευσης δώρο,-20% pampers active fit και -30% στα ariel.

απο αυριο ξεκιναει η προσφορα με τα babylino στον γαλαξια

eQMGp2.png

Eιμαι στην ευχαριστη θεση να σας πω οτι ο Μασουτης επιτέλους εβγαλε διανομή κατ' οικον χωρις χρέωση , μεσω τηλεφωνου/ιντερνετ !

Οι οροι

Η υπηρεσία ισχύει για την περιοχή της Καλαμαριάς.

Η διανομή στο σπίτι ισχύει για παραγγελίες άνω των 60 ευρώ, με πληρωμή τοις μετρητοίς ή με πιστωτική κάρτα, με δωρεάν παράδοση.

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος.

Oι παραγγελίες που θα γίνονται online μέχρι τις 14:00 θα εξυπηρετούνται την ίδια μέρα, οι παραγγελίες που θα γίνονται μετά τις 14:00 θα εξυπηρετούνται την επόμενη μέρα.

http://www.masoutis.gr

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Οι Μπειμπιλινο εχουν προσφορα στο Σκλαβενιτη κ στο Καρρφουρ ? εχω κουπονια μπεμπιλινο τα καινουρια τα οποια γραφουν πανω οτι δν ισχυει το sticker με προσφορα Δηλδ θα μου το περασουν το κουπονι μαζι με την προσφορα?

Οι Μπειμπιλινο εχουν προσφορα στο Σκλαβενιτη κ στο Καρρφουρ ? εχω κουπονια μπεμπιλινο τα καινουρια τα οποια γραφουν πανω οτι δν ισχυει το sticker με προσφορα Δηλδ θα μου το περασουν το κουπονι μαζι με την προσφορα?

Τα καρφουρ έχουν -35% μέχρι 28/5 !εγω είχα παλιά και τα πήραν τωρ αυτο που λες ΕΣΥ δεν το ξέρω!πάντως τα πακέτα δεν έχουν πάνω στικερ είναι προσφορά σούπερ μάρκετ! Το πολυ πολυ ρωτά στο ταμείο!

Κορίτσια όσες είσαστε μέλη του babylinO club μπείτε στο [email protected] γράψτε το ονοματεπώνυμο σας το φύλο την ηλικία και τα κιλά του παιδιού σας και πείτε ότι θα θέλατε δείγμα απο τα νέα babylino ! Πριν μια βδομάδα το έστειλα και σήμερα παρέλαβα μια μικρη συσκευασια δώρο! Τελικά είναι η μονη σωστή εταιρεία!

Κορίτσια όσες είσαστε μέλη του babylinO club μπείτε στο [email protected] γράψτε το ονοματεπώνυμο σας το φύλο την ηλικία και τα κιλά του παιδιού σας και πείτε ότι θα θέλατε δείγμα απο τα νέα babylino ! Πριν μια βδομάδα το έστειλα και σήμερα παρέλαβα μια μικρη συσκευασια δώρο! Τελικά είναι η μονη σωστή εταιρεία!

κ γω ειχα στειλει κ μου εστειλαν ολοκληρο το βαλιτσακι με τα ειδη που στελνουν στις νεες μητερες δλδ μια συσκευασια babylino (το νουμερο που ζητησα), μια συσκ. βαμβακι, μωρομαντηλα κ σερβιετες :wink::wink:

egv kapote symplhrvsa μια λιστα με τα στοιχεια μου και μου στελνανε κουπονια...και μου στελνουν ακομα αρα ειμαι μελος ε??:oops::oops::oops:οποτε να στειλω μαιλ?:confused:

egv kapote symplhrvsa μια λιστα με τα στοιχεια μου και μου στελνανε κουπονια...και μου στελνουν ακομα αρα ειμαι μελος ε??:oops::oops::oops:οποτε να στειλω μαιλ?:confused:

Απο την στιγμη που σου στέλνουν κουπόνια είσαι μέλος! Μπές γράψε ονοματεπώνυμο ηλικία βάρος και φύλο παιδιού και ότι θες δείγμα των νέων πανων

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...