Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

ειναι 17 και κατι αρχικη και βγαινει 11 και κατι με το 35% που εχει εκπτωση μεχρι την αλλη εβδομαδα.αλλα χθες και σημερα που ειχε σε ολες τις πανες -20% εβγαινεπςριπου 9 ευρω η οικονομικη.

anna1980 Μου κανει εντυπωση που σου πηραν το κουπονι σου,στο σαιτ εγραφε οτι δεν μπορουσες να χρησιμοποιησεις κουπονι,ετσι καταλαβα τουλαχιστον.

παντως εγω εχω στοκ απο παλιες babylinο.ανοιξα χθες ενα πακετο Νο 4 και εχει 62 πανες μεσα.η καινουργια ???? μολις 44 πανες!!!!!μα ποσο (ξανα)εκνευριστηκα :evil::evil::evil:

Κουπονι εδωσε και η κοπελα ακριβως μπροστα μου στο ταμειο (αυτα που στελνει η babylino των 4 ευρω) και το περασαν κανονικα. Αυτο που κανουν ομως ειναι οτι πρωτα περνανε το κουπονι και μετα το 20%. Αυτη τη φορα ομως δεν παραπονεθηκα! :D

H καινουρια εχει 50 πανες το νουμερο 4.

Μηπως 44 εχουν τα πενταρια;

Τις εχεις χρησιμοποιησει; Ειναι η πρωτη φορα που η μικρη δεν εχει κανεναν απολυτως ερεθισμο και ειναι παντα θεοστεγνη!

Πηρα δοκιμστικα ενα πακετο μικρο και δεν προκειται να τις ξαναλλαξω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

H καινουρια εχει 50 πανες το νουμερο 4.

Μηπως 44 εχουν τα πενταρια;

Τις εχεις χρησιμοποιησει; Ειναι η πρωτη φορα που η μικρη δεν εχει κανεναν απολυτως ερεθισμο και ειναι παντα θεοστεγνη!

Πηρα δοκιμστικα ενα πακετο μικρο και δεν προκειται να τις ξαναλλαξω.

θυμαμαι οτι τα 5αρια εχουν 40 τεμαχια αλλα δεν επιμενω γιατι δεν ειμαι σιγουρη.οχι τις καινουργιες δεν τις εχω δοκιμασει,εχω περιπου 20 πακετα παλιες.αλλα στην κορη μου κανουν ολες οι πανες,με καμια μαρκα δεν εχω θεμα.εχω ακουσει ομως καλα λογια για τις καινουργιες τους.......

Kht7p2.png

3iVPp3.png

θυμαμαι οτι τα 5αρια εχουν 40 τεμαχια αλλα δεν επιμενω γιατι δεν ειμαι σιγουρη.οχι τις καινουργιες δεν τις εχω δοκιμασει,εχω περιπου 20 πακετα παλιες.αλλα στην κορη μου κανουν ολες οι πανες,με καμια μαρκα δεν εχω θεμα.εχω ακουσει ομως καλα λογια για τις καινουργιες τους.......

20 πακετα;;; :shock:

Ελπιζω να εχεις σκοπο να κανεις και δευτερο! :D

Να την χαιρεσαι.

Καλησπέρα κορίτσια είμαι νέα στην παρέα σας! Δεν την είχα πάρει χαμπάρι αυτήν την ενότητα του Φορουμ! Έχω μια κορούλα 6,5 μηνών η οποία ΖΩΗ να έχει με έχει ξεπαραδιασει απο την αγορά πανων!ελπίζω να με θελετε στην παρέα σας!

Καλώστηνα !!!!! Ευσπρόδεκτη βεβαίως !!!!:-P:razz:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Να σας πω κ εγώ ότι στο Βερόπουλο στα Ιωάννινα έχει με 1 οικονομική συσκευασία ή με 2 babylino (τα καινούρια) δώρο ένα κουτί υφασμάτινο αποθήκευσης και με 2 οικονομικές ή 4 μεσσαίες babygo ένα γραφειάκι δώρο. Και 20% κάτω

Πότε το είδες αυτό? Γιατί εγώ που κοίταξα χτες στο Βερόπουλο εδώ δεν είχε κάτι στα babylino. Μόνο την έκπτωση στα Libero είχε.

Το έχει δει και άλλη κοπέλα?

Σοφία17 μέχρι χτες ήταν το -20% στο Μαρινόπουλο.

yQPJp2.png N5FJp2.png

Δεν το είδα απλά αλλά τα πήρα κιόλας. Στο Βερόπουλο πίσω από τα Jumbo - από Γιάννενα είσαι; Μου είπαν ότι δεν ξέρουν αν θα ναι κ στα άλλα καταστήματα του Βερόπουλου. Κ όντως είχαν έκπτωση και στα libero

Πότε το είδες αυτό? Γιατί εγώ που κοίταξα χτες στο Βερόπουλο εδώ δεν είχε κάτι στα babylino. Μόνο την έκπτωση στα Libero είχε.

Το έχει δει και άλλη κοπέλα?

Σοφία17 μέχρι χτες ήταν το -20% στο Μαρινόπουλο.

Καλησπέρα κοριτσαρες μου έχουν τα καρφουρ τέτοια προσφορά; Τι κρίμα που δεν έχω κοντά μου!τις πάω πολυ τις babylino και έχω και κουπόνια απο την εταιρεία των 4 ευρώ μια χαρα θα μου έβγαιναν! Εγω πάλι στα mymarket που έχω κοντά μου σήμερα είδα τα προδερμ 1+1 τα υγρά και τα πλανετ με τη σκόνη δώρο το μαλακτικο!

Διαφημίσεις

αν σκεφτεις οτι θελω 3 οικονομικα πακετα τον μηνα τα 20 πακετα ειναι λιγα! :P

και εγω εστι ψωνιζω σε ολλα 40 πακετα πανεσ εγω πηρα εχω αποθηκη για 10 μηνεσ επισεισ ψωνιζω σε ολλα ετσι σαμπουαν σε προσφορα κ σε απορυπαντικα γλυτωνω ΠΟΛΛΑ χρηματα απο τον οικογενειακο προυπολογισμο μολισ ακουω προσφορα τσουπ συμπληρωνω την αποθηκη μου ;)

.....

Κορίτσια πήγα κι εγώ carrefour και πήρα 3 συσκευασίες μεγάλες babylino και μία μικρή και πλήρωσα μόλις 25 ευρώ.Είχα κουπόνια και μου αφαίρεσαν και 35%...

Μια χαρά...συμφέρει απίστευτα έτσι!!! Ελπίζω μόνο όταν έρθει ο μπέμπης με το καλό να τις βολευτεί και να μη μου μείνουν!!! :D :D :D

xceZp3.png

Διαφημίσεις

και εγω εστι ψωνιζω σε ολλα 40 πακετα πανεσ εγω πηρα εχω αποθηκη για 10 μηνεσ επισεισ ψωνιζω σε ολλα ετσι σαμπουαν σε προσφορα κ σε απορυπαντικα γλυτωνω ΠΟΛΛΑ χρηματα απο τον οικογενειακο προυπολογισμο μολισ ακουω προσφορα τσουπ συμπληρωνω την αποθηκη μου ;)

:shock::shock::shock:σαν να περιγραφεις εμενα!!!!ακριβως το ιδιο!!!! :wink:;-):wink:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Εγώ πάντως να σας πω ότι πλέον ψωνίζω παμπερς απο Βουλγαρία την μεγάλη συσκ. 96 κομμάτια με 13 ευρώ....Λόγω του ότι είμαστε κοντά και συμφέρει απίστευτα.Στην άρχή είχα ενδοιασμούς αλλά μια χαρά είναι αν γλίτώνεις τρελά λεφτά. Όλοι πλέον έχουμε κάνει την Βουλγαρία πλούσια..

cYXLp2.png

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι άσχετο; Ψάχνω για μια τσάντα αλλαξιερα που να είναι μεγάλη οχι τυπου ταχυδρομου αλλα όχι πανάκριβη ξερτε που μπορώ να βρω;

Αν σ΄ενδιαφέρει αγορά απο internet μπορείς να κοιταξεις στο αγγλικο amazon...έχει πολύ ωραίες τσάντες και σε πολύ καλές τιμές..

http://www.amazon.co.uk

xceZp3.png

Εγώ πάντως να σας πω ότι πλέον ψωνίζω παμπερς απο Βουλγαρία την μεγάλη συσκ. 96 κομμάτια με 13 ευρώ....Λόγω του ότι είμαστε κοντά και συμφέρει απίστευτα.Στην άρχή είχα ενδοιασμούς αλλά μια χαρά είναι αν γλίτώνεις τρελά λεφτά. Όλοι πλέον έχουμε κάνει την Βουλγαρία πλούσια..

Να ρωτησω? απο Σαντανσκυ?? και μιλας για μαρκα pampers?? γιατι μου ειχαν φερει απο εκει ενα πακετο pampers αλλα με 19 ευρω και οχι 13...

F2ETp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...