Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφία μήπως κάνεις κάποιο λαθος;

Πήρα κι εγω πριν 4 μέρες απο τα carrefour την ίδια συσκευασία babylino και είχε αρχική τιμή 5 ευρώ και κάτι, κι επειδη είχα ενα κουπονι 2,50 για μικρή

συσκευασία τα πλήρωσα 2 ευρώ και κάτι.Μιλάω για το Νο1 2-5 κιλά με 28 τεμάχια.

Ευτυχώς που έχω κρατήσει την αποδειξη.Θα πάω να τα τα αλλάξω και να πάρω κατι άλλο γιατι και εγώ στον Σκλαβενίτη τα βρήκα γύρω στα 5 ευρώ χωρίς κουπόνια.

Καλημερα κοριτσια θελω βοηθεια

Υπαρχουν καποια site που δινουν τιμες για τα προιθοντα σε διαφορες αλυσιδες σουπερ μαρκετ αλλα δεν μπορω να τις βρω

Θυμαται καμια σας;;

4

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια,

πρίν αρκετό καιρό είχα γραφτεί στο libero club και σήμερα μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα καταχώρησης πόντων μέσα από το Libero club,με το οποίο αξιοποιούμε τον μοναδικό κωδικό που έχουν μέσα συγκεκριμένες συσκευασίες Libero.Συλλέγουμε πόντους και τους εξαργυρώνουμε παραγγέλνοντας υπέροχα δώρα Libero!

Και επίσης σε ενημερώνουν στο κινητό, για καινούργιες προσφορές, πχ. εμένα μου έστειλαν τώρα για το -30% που θα τρέξει στο βερόπουλο από 18/5-31/5

καλημέρα κορίτσια,

πρίν αρκετό καιρό είχα γραφτεί στο libero club και σήμερα μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα καταχώρησης πόντων μέσα από το Libero club,με το οποίο αξιοποιούμε τον μοναδικό κωδικό που έχουν μέσα συγκεκριμένες συσκευασίες Libero.Συλλέγουμε πόντους και τους εξαργυρώνουμε παραγγέλνοντας υπέροχα δώρα Libero!

Και επίσης σε ενημερώνουν στο κινητό, για καινούργιες προσφορές, πχ. εμένα μου έστειλαν τώρα για το -30% που θα τρέξει στο βερόπουλο από 18/5-31/5

ξεκινησαν οι εξαργυρωσεις δηλαδη???εχω ηδη 360 ποντους!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

ναι μου ήρθε μήνυμα στο κινητό! εσένα δεν σου ήρθε? αν έχεις γραφτεί στο libero club λογικά θα σου έρθει

μου ηρθε μηνυμα αλλα εγραφε μονο για την εκπτωση του βεροπουλου,οχι για την εξαργυρωση.και μπηκα τωρα στο σαιτ και ειδα οτι εχω 2700 ποντους οποτε μπορω να παρω το σπιτακι :P:p:p:p

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια babylino στα carrefour -35%...το ειπε μια κοπελα εδω, το ειδα και στο φυλλαδιο και πηγα..οντως αλλα δεν το γραφει πουθενα στο ραφι απλα πηγα στο ταμειο και πληρωσα για νουμερο 4 μεγαλη συσκευασια 11,45.

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Κοριτσια babylino στα carrefour -35%...το ειπε μια κοπελα εδω, το ειδα και στο φυλλαδιο και πηγα..οντως αλλα δεν το γραφει πουθενα στο ραφι απλα πηγα στο ταμειο και πληρωσα για νουμερο 4 μεγαλη συσκευασια 11,45.

συνηθως οταν ειναι προσφορα φυλλαδιου αλλαζουν τα ταμπελακια και γραφουν κατευθειαν την τιμη με την εκπτωση.προχθες πηρα σαμπουαν,το ειχε -30% αλλα δεν το ελεγε πουθενα αλλα η τιμη στο ραφι ηταν ηδη με την εκπτωση.

το φυλλαδιο τους γραφει τις μικρες συσκευασιες,εχουν και τις μεγαλες τελικα?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

μου ηρθε μηνυμα αλλα εγραφε μονο για την εκπτωση του βεροπουλου,οχι για την εξαργυρωση.και μπηκα τωρα στο σαιτ και ειδα οτι εχω 2700 ποντους οποτε μπορω να παρω το σπιτακι :P:p:p:p

Να σε ρωτήσω κάτι? Πως μετράνε οι πόντοι?

έχω κρατημένα πολλά bar-code από συσκευασίες αλλά δεν τα έχω καταχωρήσει ακόμη. Οι πόντοι πάνε με τη συσκευασία?

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις

Να σε ρωτήσω κάτι? Πως μετράνε οι πόντοι?

έχω κρατημένα πολλά bar-code από συσκευασίες αλλά δεν τα έχω καταχωρήσει ακόμη. Οι πόντοι πάνε με τη συσκευασία?

Σορρυ για το οφ τόπικ:

Τα bar codes έπρεπε να κρατάμε από τις συσκευασίες?Εγώ κρατούσα μέχρι τώρα ένα πεδίο από τα πλαινά της συσκευασίας όπου πλασιονόταν από διακεκομένες γραμμές και ένα ψαλιδάκι και είχε μέσα μία ημερομηνία και ένα κωδικό. :cry::cry:

Προφανώς έκανα μαμακία γιατί προσπαθώ να καταχωρήσω τους πόντους και μου βγάζει μήνυμα ότι ο κωδικός έχει λήξει :confused:

82nop2.png

Σορρυ για το οφ τόπικ:

Τα bar codes έπρεπε να κρατάμε από τις συσκευασίες?Εγώ κρατούσα μέχρι τώρα ένα πεδίο από τα πλαινά της συσκευασίας όπου πλασιονόταν από διακεκομένες γραμμές και ένα ψαλιδάκι και είχε μέσα μία ημερομηνία και ένα κωδικό. :cry::cry:

Προφανώς έκανα μαμακία γιατί προσπαθώ να καταχωρήσω τους πόντους και μου βγάζει μήνυμα ότι ο κωδικός έχει λήξει :confused:

Δεν ξέρω κούκλα μου , ενδεχομένως να έχω κάνει εγώ τη μακακία και να κρατάω το λάθος σημείο της συσκευασίας!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Καλησπέρα, οι πόντοι μαζεύονται από τον κωδικό που έχει εσωτερικά στη συκευασία, συνήθως είναι εκεί που το ανοίγουμε γράφει libero club code : 123456789.

Εγώ θέλω να ρωτήσω αυτές που έχουν περάσει ήδη πόντους. Σε ένα κωδικό που πέρασα από οικονομική συσκευασία μου έδωσε μόνο 10 πόντους. Ένω στα άλλα αντίστοιχα έδινε 100 πόντους. Έχει συμβεί σε καμιά άλλη, ξέρει καμία γιατί?

yQPJp2.png N5FJp2.png

Καλησπέρα! Λύστε μου μια απορία! Το κωδικό που τον γράφω;

Τους έστειλα email και ρώτησα γιατί έγινε αυτό με τους πόντους και με πήραν αμέσως πίσω τηλέφωνο. Η κοπέλα μου είπε ότι οι πόντοι ξεκινάνε από 50 και πάνω και δεν ξέρει γιατί συναίβει αυτό θα το κοιτάξει και θα με πάρει πίσω τηλ. να μου πεί.

Α μου είπε ότι ο κωδικός που έβαζα δεν αντιστοιχεί σε οικονομική συσκευασία αλλά σε μικρή. Ευτυχώς που είχα ακόμα τη συσκευασία γιατί ήταν μισή και μου ζήτησε και της είπα και το barcode και τον αριθμό που έχει μέσα στο τετραγωνάκι που το κόβεις.

Άντε να δούμε τι θα μου πούνε.

Συγγνώμη για το off topic αλλά μιας και ξεκίνησε αυτή η κουβέντα να ξέρουν και οι άλλες κοπέλες.

yQPJp2.png N5FJp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...