Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μονο το 4αρι ομως δυστυχως για μας τα 7αρια :(

ρωτησες; και σου ειπαν οτι ειναι μονο για το 4;;;;;

εγω 4 πηρα...... δε ρωτησα γιθα τα αλλα νουμερτα κι ηθελα να παρω και κανα 6αρι.....:o

μονο το 4αρι ομως δυστυχως για μας τα 7αρια :(

Ποιος το ειπε αυτο???

Εγω πηγα προχθες στον ΑΒ Βασιλοπουλο στην Κοζανη και στην προσφορά συμμετειχαν ολα τα νουμερα πανών , το κουτι που εχει 48τεμάχια. Εξαιρουνταν τα μεγάλα κουτια τα τζαμπο μεγκα πως τα λενε.

Πηρα Νο6 για μενα και πηρα και νουμερο 3 για μια γειτονισσα....

Διαφημίσεις

μακάρι να ειναι για ολα τα νουμερα!!!!!

θέλω και 4αρια και 6αρια.......

νομίζω η προσφορά ειναι και για τα βρακακια.....

9,23 τις πλήρωσα εγω!!!

Κοιτα η αλήθεια ειναι οτι και στο σαιτ τους εχουν φωτο το 4αρι και απο κατω λεει αφορα το ταδε νουμερο κτλπ αλλα εγω τους πηρα τηλεφωνο απο το σχολειο και τους λεω θελω 4 κουτια 6αρια και 4 κουτια 3αρια να μου τα κρατησεις στη ρεσεψιον, α μου λεει μην αγχωνεσαι θα βρεις εχουμε μεγαλο στοκ

Πηγα εκει κ τους ρωτησα και γαι τα βρακακια γιατι με βολευουν εμενα και μου ειπε οτι η προσφορά ειναι για την ανοιχτη πανα. Οποτε πηραμε αυτα...

Ειπαμε....Κοζανη ειναι σαν την Λωζάνη ακριβη χαχαχα

ρωτησες; και σου ειπαν οτι ειναι μονο για το 4;;;;;

εγω 4 πηρα...... δε ρωτησα γιθα τα αλλα νουμερτα κι ηθελα να παρω και κανα 6αρι.....:o

ναι ρωτησα και μου ειπαν πως το λεει και στη διαφημιση και οντος ετσι ειναι.

λετε να παω και σε αλλο???

M6bap3.png

cik1p3.png

και γω 6αρια πηρα,

και ειδα στο σταντ ειχαν ολα τα νουμερα, ναι να πας κ αλλου να ρωτησεις,

καλαμάρι ειδες τι ακριβη που ναι η κοζανη??????

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

και γω 6αρια πηρα,

και ειδα στο σταντ ειχαν ολα τα νουμερα, ναι να πας κ αλλου να ρωτησεις,

καλαμάρι ειδες τι ακριβη που ναι η κοζανη??????

Καλά ο καφες ειναι παμφηνος 2μιση ευρω ή φραπέ ή καπουτσινο ή φρεντο κτλπ

αλλα....

σε οοοοοολα τα αλλα...παναγια μου!

Πηγα προχθες σε ενα μαγαζι στη γκέρτσου κοντα στην εθνικη...εχει είδη για το σπιτι , χαζευω κατι πιατελες της Espiel.....βρισκω μια που την ειχα δει και θεσσ και την ηθελα κολασμενα...τιμή θεσσ 18ευρω...τιμή κοζάνης 26ευρω!!!

Ε οχι λεω...ελεος πια!!!

ε μονο ο καφες ειναι φτηνος, γιατι εμενα κ το ποτο κ το φαγητο μου φαινονται φωτια,σε σχεση με την πολη που ζω

πάντα ηταν ακριβη, επεφτε πολυ χρημα τοσα χρονια από φοιτητες φανταρους , εργαζομενους δεη κλπ, ξενο κόσμο δηλ.

εψαχνα να αγορασω ρουχα του παιδιου το πάσχα, και τα ειδα ολα, μιλαμε για 35 - 40 ? μια σταλια πουκαμισακι αγνωστης προελέσεως:shock:

κ επι ευκαιριας ολος περιεργως ανακαλυψα ενα μαγαζι που εχει σουπερ τιμες, και ειναι κυριλε και δυσκολα μπαινεις, μια φιλη μου το συστησε ειναι αλυσιδα με γραμμη τυπου μπενετον, δεν το ηξερα καθολου, αν θες σου στελνω πμ;)

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Διαφημίσεις

σημερα στο σκλαβενιτη τα λιμπερο μεγαλη συσκευασια -9ευρω... και σερβιετες always -0.80 λεπτα δηλαδη συσκευασια 1.60 λεπτα... αυτα ειδα μονο... στα παμπερσ δεν ειχε καμια προσφορα ακομα....

Κορίτσια για να ξέρετε πριν πάτε να αγοράσετε κάτι στο σμ.

Μπείτε στο site shopnsave.gr και έχει όλες τις κατηγορίες και όλα τα σμ, ποιο έχει την πιο φθηνή τιμή. Προσοχή! Αυτοί παίρνουν τις τιμές μια συγκεκριμένη ημερομηνία, οπότε αν την επόμενη μέρα , μπει κάποια προσφορά δεν το βλέπουν. Αλλά παίρνουν τις τιμές κάθε εβδομάδα. Μπορείτε να τα δείτε όλα μέσα στο site.:D

Καλά ο καφες ειναι παμφηνος 2μιση ευρω ή φραπέ ή καπουτσινο ή φρεντο κτλπ

αλλα....

σε οοοοοολα τα αλλα...παναγια μου!

Πηγα προχθες σε ενα μαγαζι στη γκέρτσου κοντα στην εθνικη...εχει είδη για το σπιτι , χαζευω κατι πιατελες της Espiel.....βρισκω μια που την ειχα δει και θεσσ και την ηθελα κολασμενα...τιμή θεσσ 18ευρω...τιμή κοζάνης 26ευρω!!!

Ε οχι λεω...ελεος πια!!!

χα χα χα χα

και μετά μας τη λένε που ψωνίζουμε από internet............

όσο για το βασιλόπουλο θα ξαναπάω για πάνες και θα δω τι παίζει......

Κορίτσια και αγίρια!μήπως ξέρετε πόσο έχουν οι οκολογικές πάνες? ο μπέμπης είναι 1 μηνώ σήμερα και είναι πολύ συγκαμμένος με πληγές. πήγαμε και σε δερματολόγο άλλα τίποτα. οι μεγάλες δεν έιχαν ποτε πρόβλημα και λέω μήπως είναι τα pampers. γνωρίζει κάποιος??? συγνώμη αν είμαι off topic!

μπορεις να δοκιμασεις και το http://www.cheeksandcherries.co.uk/ έχει τις nature babycare και μεταφορικά 2,95 λίρες μέχρι 30 λίρες παραγγελία! εγώ αυτές χρησιμοποιώ τη νυχτα και είναι πολύ οικονομικές! την ημέρα φοράμε υφαματινες! το πρωι, μπορεί να είναι 1 κιλό η πάνα αλλά ποτέ δεν είχαμε διαρροές! πολυ καλά είναι και τα μωρομάντηλα της ιδιας εταιρίας.

γιατί εδώ τις moltex τις βρίσκεις από 20 ευρώ και πάνω, οπότε δεν αξίζει!

επειδη το εχω ψαξει, αν θες κατι ρωτας! θα χαρω να βοηθησω!

μπορεις να δοκιμασεις και το http://www.cheeksandcherries.co.uk/ έχει τις nature babycare και μεταφορικά 2,95 λίρες μέχρι 30 λίρες παραγγελία! εγώ αυτές χρησιμοποιώ τη νυχτα και είναι πολύ οικονομικές! την ημέρα φοράμε υφαματινες! το πρωι, μπορεί να είναι 1 κιλό η πάνα αλλά ποτέ δεν είχαμε διαρροές! πολυ καλά είναι και τα μωρομάντηλα της ιδιας εταιρίας.

γιατί εδώ τις moltex τις βρίσκεις από 20 ευρώ και πάνω, οπότε δεν αξίζει!

επειδη το εχω ψαξει, αν θες κατι ρωτας! θα χαρω να βοηθησω!

Ωραιο σαιτ!!

Καλα καλε και γιατι δεν εχεις ερθει εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2019301#post2019301

να το μοιραστεις μαζί μας , να το βαλουμε και στη λιστα μας?

Διαφημίσεις

ναι ρωτησα και μου ειπαν πως το λεει και στη διαφημιση και οντος ετσι ειναι.

λετε να παω και σε αλλο???

Ναι και βέβαια να πας και αλλού. Στη διαφήμιση έχει μεν το πακέτο με το Νο 4 αλλά μέσα στον αστερίσκο (μπλε αν θυμάμαι καλά) γράφει ότι η προσφορά ισχύει για όλα τα νούμερα και τις up and go, οικονομικής συσκευασίας. Στο λέω με σιγουριά γιατί εμείς στοκάραμε Νο 6 απλή πάνα και πάνα βρακάκι Νο5...

Ok, δεν είναι αστερίσκος... Αλλά κοίτα http://www.ab.gr/1_company/index.php?ID=A4hYTbdQlZzogk8C

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Κορίτσια πήγα στο Μασούτη και η οικονομική συσκευασία libero Νο 4 με 56 πάνες και μωρομάντηλα libero 15 Ε τελική τιμή.Είναι -30 % για τους κατόχους mas card και η προσφορά ισχύει μέχρι τις 21/5.Babylino ούτε για δείγμα ούτε σε παλιά ούτε σε νέα συσκευασία οπότε το γυρνάω και πάλι στα libero, γιατί έχω και διδυμάκια και δεν φτουράνε με τίποτα!!!!!!!!!!!!

Οσο για το ελαιόλαδο είναι σουπερ όταν είναι πολύ συγκαμένα τα μωράκια μας, το έχω δοκιμάσει!!!!!!!!!!!

Κορίτσια, τίποτα για ΑΡΙΕΛ υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου έχουμε ?

Στον Βασιλόπουλο εχει -40% για σκόνη πλυντηρίου 40-42 μεζούρες κ για Αριελ υγρο 60-66 μεζούρες...

Δες εδω... http://www.ab.gr/1_company/index.php?ID=A4hYTbdQlZzogk8C

Ldp5p3.png

Στον Βασιλόπουλο εχει -40% για σκόνη πλυντηρίου 40-42 μεζούρες κ για Αριελ υγρο 60-66 μεζούρες...

Δες εδω... http://www.ab.gr/1_company/index.php?ID=A4hYTbdQlZzogk8C

αν θελεις exel gel εχει παλι στο σκλαβ ειδα δυο μεγαλες συσκευασιες απο 17 ευρω τις δυο -7ευρω...γιατι κ εγω ψαχνω αλλα σε σκονη τιποτα ακομα οποτε μαλλον θα παρω αυτο μεχρι να βγει καμια προσφορα αλλη...αν εχει καπου κοριτσια αριελ σκονη προσφορα σφυρατε...:-P:idea:

bounitsa το 50% του ΑΒ στα Libero ειναι για ολα τα νουμερα οικονομικη ανοιχτης και κλειστης πανας!κανε στοκ!;)

ναι ετσι ειναι κι εγω πηγα χτεσ και στοκαρα μετα απο πολυ πολυ καιρο!!!:lol:

σημερα στο σκλαβενιτη τα λιμπερο μεγαλη συσκευασια -9ευρω... και σερβιετες always -0.80 λεπτα δηλαδη συσκευασια 1.60 λεπτα... αυτα ειδα μονο... στα παμπερσ δεν ειχε καμια προσφορα ακομα....

Είχε -20% στις active fit.

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

καλημέρα κορίτσια!

λόγω της μεγάλης κίνησης του 50% στα ΑΒ, η προσφορά μπήκε και στις μικρές συσκευασίες ανοικτής πάνας & βρακάκι! :D

Κοριτσάκι, διασταυρωμένο αυτό;

Σε ποιο ΑΒ το είδες; το έχει δει άλλη κοπέλα;

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Συγνώμη αλλά στον Σκλαβενίτη στο Γαλάτσι ούτε μια προσφορά δεν έχω βρει....και όταν έμενα Γλυφάδα ο Βασιλόπουλος είχε συνέχεια προσφορές και τύχαινε να αγοράζω πάνες και με 6 ευρώ το μεγάλο ....ενώ τώρα δίνω 15 με 20 ευρώ...!

Εγω παλι 3 πακετα πηρα την περασμενη βδομαδα με προσφορα απο Σκλαβενιτη στο Γαλατσι...μηπως δεν προσεξες οτι ειχε κουπονι μπροστα στα pampers?baby dry εννοειται!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...