Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

απαπα εβαλα 170 τη δραχμη με το ευρω!!!!!!

112 το πανι ρε?????????

παμε εξω και γυρναμε με κοντεινερ πισω! δε ντρεπονται πια!

ποσο θα εχει οταν το ευρω θα εχει 1700δρχ το 2015; :shock:

το μονο καλο ειναι οτι η ΜΕΓΑ στελνει κατευθειαν κουπονια αν τους ζητησεις με μειλ. Οποτε αν βαλει καμια προσφορα+κουπονια κατι γινεται...Αλλιως...παμε αλλου!

Διαφημίσεις

κοριτσια θυμαται καποια ποσες πανες ειχε το 4+ στα babylino?Aγορασε σημερα 17,31 ο αντρας μου-ειχε ενα κουπονι 4 ευρω αλλιως δεν τις επερνε ειναι εκπαιδευμενος - και οταν ηρθε ειδαμε οτι εχει 46 πανες.Αν δεν κανω λαθος η παλια συσκευασια ειχε 58.Τοσο μεγαλη διαφορα και με τετοια αυξηση τιμης?και η μικρη συσκευασια 20 τεμαχια?τι να τις κανεις?

UeNTp3.png

κοριτσια θυμαται καποια ποσες πανες ειχε το 4+ στα babylino?Aγορασε σημερα 17,31 ο αντρας μου-ειχε ενα κουπονι 4 ευρω αλλιως δεν τις επερνε ειναι εκπαιδευμενος - και οταν ηρθε ειδαμε οτι εχει 46 πανες.Αν δεν κανω λαθος η παλια συσκευασια ειχε 58.Τοσο μεγαλη διαφορα και με τετοια αυξηση τιμης?και η μικρη συσκευασια 20 τεμαχια?τι να τις κανεις?

δεν κανεις λαθος,58 τεμαχια εχει(ειχε).

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Κορίτσια εσείς που τα ξέρετε καλά...μου στείλανε σήμερα πρώτη φορά κουπόνια babylino.

Ειναι δύο των 4.50 ευρώ κι ένα των 2.50. Γράφει πάνω οτι ισχύει για οικονομικές συσκευασιες.Για νεογέννητο ποια πρέπει να πάρω; Και με τα κουπόνια πως γίνεται; Τα δίνω στο ταμείο στο super;

xceZp3.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω sofaki1978 για την απαντηση γιατι ελεγα λαθος κανω, τοση διαφορα!! Μολις βρω χρονο θα τους στειλω e-mail να τους τα πω ενα χερακι.

ευτυχως που εχω 38 πακετα πανες,θα με βγαλουν ενα χρονο :rolleyes::rolleyes:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Κορίτσια εσείς που τα ξέρετε καλά...μου στείλανε σήμερα πρώτη φορά κουπόνια babylino.

Ειναι δύο των 4.50 ευρώ κι ένα των 2.50. Γράφει πάνω οτι ισχύει για οικονομικές συσκευασιες.Για νεογέννητο ποια πρέπει να πάρω; Και με τα κουπόνια πως γίνεται; Τα δίνω στο ταμείο στο super;

συνηθως ειναι 2 των 4 ευρω που ειναι για οικονομικες συσκευασιες και ενα των 2.5 που ειναι για μικρες.στο Σ/Μ πας με αερα και τσαμπουκα :P και δινεις και τα κουπονια με το πακετο,ξερουν οι ταμιες,καθε μερα παιρνουν.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Ναι βρε Σοφία δίκιο έχεις..εγώ μπερδεύτηκα..των 4ευρώ είναι...

Να ρωτήσω και κάτι άλλο..οικονομικές συσκευασίες υπάρχουν για όλα τα μεγέθη;

Και σε περιπτωση προσφορας του s/m δεχονται και τα κουπόνια μαζί;

xceZp3.png

Ναι βρε Σοφία δίκιο έχεις..εγώ μπερδεύτηκα..των 4ευρώ είναι...

Να ρωτήσω και κάτι άλλο..οικονομικές συσκευασίες υπάρχουν για όλα τα μεγέθη;

Και σε περιπτωση προσφορας του s/m δεχονται και τα κουπόνια μαζί;

αναλογως τις μαρκες τζο.η babylino εχει μικρες συσκευασιες για τα νουμερα 1(2-5 κιλα),2(3-6 κιλα),3 (4-9 κιλα),και μικρες και μεγαλες για τα 4(7-18 κιλα) , 4+(9-20 κιλα) και 5(11-25 κιλα).

η pampers νομιζω εχει τις baby dry σε μικρες και μεγαλες,για τις αλλες σειρες που εχει δεν ξερω.

μπορεις να μπεις στα σαιτ των εταιρειων,λογικα θα γραφουν.

για το αλλο που ρωτας δηλαδη προσφορα και κουπονι ειναι αναλογα το Σ/Μ.εγω προβλημα εχω με το my market και τον μαρινοπουλο.με τους αλλους ποτε.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Στο βασιλόπουλο είδα σήμερα -20% στα pampers active fit, δεν είμαι σιγουρη αν πρόκειται μόνο για οικονομικές συσκευασίες ή για όλες.

τις οικονομικες παντως δειχνει το φυλλαδιο τους.και εχει και τα μωρομαντηλα με -20%,τα 2+1 δειχνει.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Εχω φορτωσει τοσο πολυ που σκεφτομαι να στειλω mail στη ΜΕΓΑ που φτιαχνει τα babylino...ειναι και ελληνικη εταιρεια τρομαρα τους!!!!!

ΝΑΙ να στελουμε οοοοοοοολες μας και να διαμαρτυτηθομε και να κανουμε εμπαργω για να βαλουν μυαλο και να αυξησουν τις πανες στην συσκευασια.

ΝΤΡΟΠΗ τους αν νομιζουν οτι μπορουν να μας ξεγελασουν με αυτον τον τροπο.

εγω παντως θα αρχισω του LIDL. αφου θα συμφερουν πιο πολυ και απο τα babylino.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...