Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Koulini το είχα γράψει και προχτές, δεν ξέρω αν το είδες!

Τα σ/μ "Αριστα" έχουν τα Λίμπερο 5-8 64 τεμ., 7-15 56 τεμ., 10-16 52 τεμ. ., 12-22 48 τεμ. και 15-30 42 τεμ. στα 13,39 συν δώρο ένα πακέτο μωρομάντηλα λιμπερο. Γενικώς έιναι -4 από την κανονική τους τιμη.

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

Διαφημίσεις

με τα babylino κατι γινεται γιατι νομιζω θα αλλαξουν συσκευασια ή κατι άλλο. τα βαζουν παντου προσφορες, και μετα αδειαζουν τα ραφια ακ ιμενουν κενα για αρκετο διαστημα.... τουλαχιστον στην περιοχη μου σε μαρινοπουλο και μασουτη αυτο συνεβη.....

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Οντως αλλαξαν συσκευασια τα babylino...και δυστυχως και τιμη!!!!

Πηγα στο Σκλαβενιτη το Σαββατο και ειχαν γεμισει με τις καινουργιες συσκευασιες...παω να παρω μικρη συσκευασια το νουμερο 3 και με την εκπτωση -1 ευρω ειχε περιπου 6,50 ευρω...α ωραια, λεω, ιδια τιμη...κοιταω και τον αριθμο των πανων...22!!!! Δηλαδη για 4 μερες και ουτε!!! Η προηγουμενη συσκευασια ειχε 33 ή 35...τι να πω! Ωραια περιοδο βρηκαν και αυτοι να αυξησουν τις τιμες!!!!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

με τα babylino κατι γινεται γιατι νομιζω θα αλλαξουν συσκευασια ή κατι άλλο. τα βαζουν παντου προσφορες, και μετα αδειαζουν τα ραφια ακ ιμενουν κενα για αρκετο διαστημα.... τουλαχιστον στην περιοχη μου σε μαρινοπουλο και μασουτη αυτο συνεβη.....

.........και εδώ το ίδιο συνέβη, στο Νομό Πέλλας πριν κανά μήνα στο Μασούτη τα είχαν 1+1 δώρο και μόλις τελείωσαν δεν ξαναφέραν και ρώτησα την ταμία και μου είπε ότι δεν θα ξαναφέρουν babylino γιατί είναι β' κατηγορίας.

Αυτές τις μέρες από τις 15/4 μέχρι τις 7/5 τα σουπερ μάρκετ Αρβανιτίδη τα έχουνε με 50 % έκπτωση.

Διαφημίσεις

Οντως αλλαξαν συσκευασια τα babylino...και δυστυχως και τιμη!!!!

Πηγα στο Σκλαβενιτη το Σαββατο και ειχαν γεμισει με τις καινουργιες συσκευασιες...παω να παρω μικρη συσκευασια το νουμερο 3 και με την εκπτωση -1 ευρω ειχε περιπου 6,50 ευρω...α ωραια, λεω, ιδια τιμη...κοιταω και τον αριθμο των πανων...22!!!! Δηλαδη για 4 μερες και ουτε!!! Η προηγουμενη συσκευασια ειχε 33 ή 35...τι να πω! Ωραια περιοδο βρηκαν και αυτοι να αυξησουν τις τιμες!!!!!!

Κακό του κεφαλιού τους!!!!!Εχω δίδυμα και αν δεν με συμφέρει θα αλλάξω μάρκα!!!!!!

Τι εκαναν τα babylino λεει??????

μειωσαν τις πανες στην συσκευασια????? δηλαδη αυξησαν τις τιμες τους????

ποιος θα χασει??????

οτι καναμε στην λιμπερο το ιδιο θα παθει και η babylino.

οταν θα δουν και αυτοι τις πωλησεις τους να μειωνονται θα καταλαβουν την βλακεια που εκαναν.

Ναι βρε κοριτσια...ειναι δυνατον??? 22 πανες 7,50 ευρω????? Βλεπω σε λιγο καιρο τη babylino να αρχισει να στελνει κουπονια καθε βδομαδα και να κανει συνεχεια προσφορες!!!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

κι εγώ την παρασκευή που πήγα στον σκλαβενίτη είδα τα ράφια άδεια :shock: αλλά να που λύθηκε το μυστήριο. και βέβαια αυτοί θα χάσουν όταν δουν τις πωλήσεις να μειώνονται....:rolleyes:

Εμεις ρε κοριτσια εχουμε ενα σκλαβενιτη στη γειτονια που ειχε την προσφορα στα παμπερς αλλα ποτε δε βρισκω νουμερο...μονο πανα βρακακι 6αρι βρισκω και οχι τιποτ'αλλο αλλα εκανα τη βλακεια και πηρα και μολις τα βλεπει η μικρη κλαιει και τρεχει.....

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...