Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Κ εμεις ψαχνουμε για μπειμπιλινο! Εχει δει τιποτα καμια μανουλα?

Υ.Σ Κοκα-κολα εχει βαλει προσφορες ! 3 λιτρα με 2.20!

Οσες μανουλες πινουν :)

πήρα σήμερα οικονομική με 6,60ε...

ο σκλαβενίτης τις έχει -5ε, είχα και κουπόνι -4ε...

Σαν κορόιδο πλήρωνα πολλά λεφτά για να αγοράσω το αμυγδαλέλαιο που βάζω στο κορμάκι του μωρου μου, τελικά έκανα την σούπερ ανακάλυψη:

Αμυγδαλέλαιο καθαρό 1 λίτρο μονο 9 ευρώ.

Που και πως;

Σε όλα τα φαρμακεία, είναι αυτό που χρησιμοποιούν οι φαρμακοποιοί για την παρασκευή καλλυντικών κατά παραγγελία.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

Κ εμεις ψαχνουμε για μπειμπιλινο! Εχει δει τιποτα καμια μανουλα?

Υ.Σ Κοκα-κολα εχει βαλει προσφορες ! 3 λιτρα με 2.20!

Οσες μανουλες πινουν :)

Αν μωρε, δεν ξερω αν θα προλαβεις...

υποτιθεται οτι εχουν προσφορα -50% μεχρι εξαντλησης αποθεματων διοτι αλλαζουν τη συσκευασια, αλλα δεν το διαφημισαν πουθενα!

Κι εγω απο σποντα το ανακαλυψα οταν πηγα στα ΑΒ, αλλα δεν ειχε πολλα... οταν μου το ειπε η ταμιας που της βγηκε στην οθονη, πηγα πισω να παρω κι αλλα, αλλα δεν ειχε στο νουμερο που ηθελα!

Θα σου προτεινα να πας σε κανενα super market τυπου γαλαξιας, γιατι ενω εχουν στοκ, λιγος κοσμος ψωνιζει απο εκει πανες (γιατι νομιζουμε οτι τις εχουν πιο ακριβες) και ισως να τους εχει μεινει τιποτε..

Κι εγω λυπηθηκα οταν μπορεσα να παρω μονο 2 πακετα (στην τιμη του ενος), γιατι αυτα ψωνιζουμε ουτως η αλλως!!!

καλη επιτυχια κι ελπιζω να προλαβεις κατι!

κορίτσια προσφορές στα libero πουθενά??ξεμείναμε!!!

στον βερόπουλο μέχρι 14/4 όλες οι οικονομικές συσκευασίες+μωρομάντηλα (2+1) -30%

στον σκλαβενίτη στις comfort fit jumbo -2.20 euro (sticker) και στις up&go jumbo -2.5 euro (sticker)

στον βερόπουλο μέχρι 14/4 όλες οι οικονομικές συσκευασίες+μωρομάντηλα (2+1) -30%

στον σκλαβενίτη στις comfort fit jumbo -2.20 euro (sticker) και στις up&go jumbo -2.5 euro (sticker)

ευχαριστώ...δεν έχουμε όμως κανένα από τα 2 σούπερ μάρκετ εδώ.:(

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Αν μωρε, δεν ξερω αν θα προλαβεις...

υποτιθεται οτι εχουν προσφορα -50% μεχρι εξαντλησης αποθεματων διοτι αλλαζουν τη συσκευασια, αλλα δεν το διαφημισαν πουθενα!

Κι εγω απο σποντα το ανακαλυψα οταν πηγα στα ΑΒ, αλλα δεν ειχε πολλα... οταν μου το ειπε η ταμιας που της βγηκε στην οθονη, πηγα πισω να παρω κι αλλα, αλλα δεν ειχε στο νουμερο που ηθελα!

Θα σου προτεινα να πας σε κανενα super market τυπου γαλαξιας, γιατι ενω εχουν στοκ, λιγος κοσμος ψωνιζει απο εκει πανες (γιατι νομιζουμε οτι τις εχουν πιο ακριβες) και ισως να τους εχει μεινει τιποτε..

Κι εγω λυπηθηκα οταν μπορεσα να παρω μονο 2 πακετα (στην τιμη του ενος), γιατι αυτα ψωνιζουμε ουτως η αλλως!!!

καλη επιτυχια κι ελπιζω να προλαβεις κατι!

Σε ευχαριστω! Πηγα σημερα στο Σκλαβενητη κ τις ειχε 10.60 αλλα παλη δν με σημφερη Θα παω να δω Ευχαριστω~!:-D

Διαφημίσεις

ευχαριστώ...δεν έχουμε όμως κανένα από τα 2 σούπερ μάρκετ εδώ.:(

μήπως έχετε symmetron-γρηγοριάδης, elomas-καρακίτσος, κοντόγιωργας-ινκα?

αν έχετε έχει και εκεί προσφορές ;)

Οσες κοπέλες έχετε πρόσβαση σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία, τα σούπερ μάρκετ Θανόπουλος έχουν προσφορά (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) στις οικονομικές συσκευασίες ανοιχτής πάνας και πάνας βρακάκι Libero 4 ευρώ φθηνότερα!!!

μήπως έχετε symmetron-γρηγοριάδης, elomas-καρακίτσος, κοντόγιωργας-ινκα?

αν έχετε έχει και εκεί προσφορές ;)

ούτε!!!:D μόνο βασιλόπουλο,μαρινόπουλο,dia,lidl,και μερικά τοπικά...

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Αχ...την τσάκισα σήμερα την άτιμη την ακρίβεια!!!!!!!

http://tsoonami.gr/deal/105e-gia-100-prosklitiria-gamoy-i-baftisis-apo-tin-giokas-graphics--aksias-215e--ekptwsi-51-16pc/250

Ότι έχουν και τα άλλα καταστήματα με είδη βάφτισης-γάμου από προσκλητήρια σε πολύυυυυ χαμηλότερες τιμές.

Και γρήγορη παράδοση-απ'ότι μου είπε σε 3-4 μέρες.

Εγώ πάντως πήγα από κοντα και τα είδα όλα, αν κάποια μανούλα ενδιαφέρεται και ψάχνει για βάφτιση αξίζει να περάσει πρώτα από εκεί και μετά να κοιτάξει να πάρει τιμές κι από αλλού. Δεν παίζει...

Και παρεμπιπτόντως δεν αγόρασα την προσφορά του σαιτ, αλλά μου έκανε και πάλι την ίδια τιμή!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...