Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στον μασούτη οι libero up&go και οι ανοικτές πάνες (οικον. συσκευασία) -35% μέχρι 29/3 & μωρομάντηλα 2+1 & refill 64 τμχ. -35% μέχρι 25/3

στην προμηθευτική up&go και ανοικτές πάνες (μικρή συσκ.) -20% μέχρι 31/3

στα carrefour ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΟΝΟ μωρομάντηλα 2+1 -20% μέχρι 31/3

στον σκλαβενίτη sticker -5 ευρώ στις ανοικτές πάνες οικονομική συσκευασία και -6 ευρω στις up&go και διαγωνισμός με δώρα little tikes μέχρι 31/3

στα mymarket στις μικρές συσκευασίες ανοικτές & βρακάκια -25% μέχρι 29/3

Την πεμπτη που πηγα στο γαλαξια των Μετεωρων κ ρωτησα μου ειπαν οτι εχει τελειωσει η προσφορα και ηταν μεχρο στο Σαββατο 12/3/2011

καθενας κανει οτι θελει μου φαινεται!

ναι είχε σταματήσει όντως. Αλλά τα έβαλαν ξανά απο 19/3, τουλαχιστον ετσι μου η ειπε η κοπέλα. Εγώ δεν πήγα ακόμα για να το επιβεβαιώσω αλλά μες στην εβδομάδα θα πάω :D:D:D

4Xjop3.png

ναι είχε σταματήσει όντως. Αλλά τα έβαλαν ξανά απο 19/3, τουλαχιστον ετσι μου η ειπε η κοπέλα. Εγώ δεν πήγα ακόμα για να το επιβεβαιώσω αλλά μες στην εβδομάδα θα πάω :D:D:D

Ενταξει εγω στοκαρα 300 τεμ και ειμια κομπλε προς το παρον:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Και θελω να ελπιζω πως θα ειναι κ τα τελευταια μας.....Μπουχαχαχαα ζω με ενα ονειρο η μανα!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα , χθες πήγα στο Βεροπουλο και ρώτησα μια κοπέλα αν θα βάλουν πάλι προσφορά τα babylino 1+1

Η απάντηση είναι

Μέσα στην εβδομάδα θα ξαναβάλουν !!!

Λοιπόν να είστε σε ετοιμότητα και όποια το πάρει 1η είδηση ας το πει και στις άλλες

Α δέχονται και κουπόνια !

t57144.gift1060.gif

Και στο Βεροπουλο απο σήμερα 1+1 δωρο μικρες και μεγάλες συσκευασίες. Το είδα στη Μεταμόρφωση δεν ξέρω αν ειναι παντού. Δεχονται και κουπόνια (1 ανα ζευγάρι πακέτων)

Δεν ξερω αν ισχυει σε ολα τα καρφουρ.

Στην περιοχη μου ειχε διαφορα της decofun με 50% εκπτωση.

Ειχε φωτακι νυχτος whinnie και dora (αυτα τα στρογγυλα που τα πιεζεις και αναβουν) με 2,15! Επισης ειχε αυτοκολλητα και μπορντουρες tweety, spiderman, cars και ππριγκηπισσες ολα με 50%.

Good Luck σε πια περιοχή,τα carrefour..

Σήμερα είχε στα ΑΒ απο 17-31/03/2011 Babylino -50% σε όλες τις συσκευασίες

Που το ειδες γραμμενο ρωτησες καποιον στο καταστημα? Γιατι το φυλλαδιο που εβγαλαν δεν αναφερει τιποτα για τα babylino. Το λεω απλα για να μην γινει παλι μπερδεμα κ πηγαινουμε κ μας λενε οτι δεν ισχυει

Που το ειδες γραμμενο ρωτησες καποιον στο καταστημα? Γιατι το φυλλαδιο που εβγαλαν δεν αναφερει τιποτα για τα babylino. Το λεω απλα για να μην γινει παλι μπερδεμα κ πηγαινουμε κ μας λενε οτι δεν ισχυει

εχει γραφτει και πιο πανω για τα ΑΒ.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Στα Carrefour της Δραμας. :(

Εχει επισης το Skip 68 ή 70 μεζουρες με 16,5 ευρω και:

20% επιστροφη σε δωροεπιταγη &

1 γαστρα με καπακι &

1 σετ πιατων μπεζ!!! :shock:

Ολα μαζι!!!

Επειδη μενω διπλα με πηραν διαφοροι γνωστοι να τους παρω και γεμισε το πορτ μπαγκαζ με σερβιτσια και γαστρες! :)

Το ειχαν σε ταμπέλάκι και το πρωι δεν ειχε ούτε ένα κουτι για δειγμα...θα έχουν αυριο μου είπαν όπως και θα παω..

1gGKp3.png

και άμα έχει γράψε με

5 φόρες πήγα από χτες σε 3 διαφορετικά μαγαζιά και δεν είχε ούτε δείγμα!

Το ειχαν σε ταμπέλάκι και το πρωι δεν ειχε ούτε ένα κουτι για δειγμα...θα έχουν αυριο μου είπαν όπως και θα παω..

Θα μου σαλεψει! Αποκλειεται! Πηρα τηλ. στα ΑΒ Πειραια κ μου ειπε οτι δν εχουν προσφορα κ αναγασα την γυναικα να παει να το χτυπηση στο ταμειο κ παλι ιδια τιμη της εβγαινε κ μου λεει αποκλειεται μαλλον ψεμματα σας λενε γιατι τετοια προσφορα θα ηταν κ στο φυλλαδιο κ στην τηλεοραση! Λοιπον σας παρακαλω πεστε μου κανενα καταστημα να παω να αγορασω πανες στα σιγουρα! Μενω Κερατσινι. Σας ευχαριστω

Υ.Σ Μου εστειλαν σημερα κουπονια τα babylino 2.50 κ 2 φορες 4 ευρω

Διαφημίσεις

Θα μου σαλεψει! Αποκλειεται! Πηρα τηλ. στα ΑΒ Πειραια κ μου ειπε οτι δν εχουν προσφορα κ αναγασα την γυναικα να παει να το χτυπηση στο ταμειο κ παλι ιδια τιμη της εβγαινε κ μου λεει αποκλειεται μαλλον ψεμματα σας λενε γιατι τετοια προσφορα θα ηταν κ στο φυλλαδιο κ στην τηλεοραση! Λοιπον σας παρακαλω πεστε μου κανενα καταστημα να παω να αγορασω πανες στα σιγουρα! Μενω Κερατσινι. Σας ευχαριστω

Υ.Σ Μου εστειλαν σημερα κουπονια τα babylino 2.50 κ 2 φορες 4 ευρω

εγω πηγα το σαββατο στο ΑΒ του ελληνικου και αγορασα 6 πακετα οικονομικες με 50% εκπτωση.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

κοριτσια στον βεροπουλο εχει σιγουρα τα babylino 1+1 δωρο? εχει παει καμια?

το φυλλαδιο του βεροπουλου σε ποιο siite μπορουμε να το δουμε?

Βερόπουλο Ζωγράφου έχει 1+1 δώρο αλλά μόνο στις μικρές το έχει το καρτελάκι, δεν ρώτησα αν ισχύει και για μεγάλες.

20iyp2.png mI5Hp2.png

Βερόπουλο Ζωγράφου έχει 1+1 δώρο αλλά μόνο στις μικρές το έχει το καρτελάκι, δεν ρώτησα αν ισχύει και για μεγάλες.

μηπως ξερεις αρχικη τιμη???τον βεροπουλο στην γεωργιου παπανδρεου εννοεις ε?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

εγω πηγα το σαββατο στο ΑΒ του ελληνικου και αγορασα 6 πακετα οικονομικες με 50% εκπτωση.

Sofaki ευχαριστω αλλα ειναι πολλι μακρια στο ελληνικο κ δν εχουμε κ αμαξι :cool: Κανενα αλλο?:-P

Sofaki ευχαριστω αλλα ειναι πολλι μακρια στο ελληνικο κ δν εχουμε κ αμαξι :cool: Κανενα αλλο?:-P

και στο Ν Ηρακλειο εχουν μιση τιμη αλλα αυτο και αν σου πεφτει μακρια!:?και οπως εγραψε και πιο πανω μελος ειχαν και τις μικρες συσκευασιες μιση τιμη!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

και στο Ν Ηρακλειο εχουν μιση τιμη αλλα αυτο και αν σου πεφτει μακρια!:?και οπως εγραψε και πιο πανω μελος ειχαν και τις μικρες συσκευασιες μιση τιμη!

Μου ερχεται να τους παρω τηλ. κ να τους βριζω εναν εναν! Μας δουλευουν ΟΛΟΙ?! Για τοσο ΜΑΛ###ΕΣ μας βλεπουν? Ο καθενας κανει οτι θελει κ μας γελανε μποστα στο προσωπο! Κοριτσια δν ειμαι καλα κ σιγνομη που εκκνευριζομε. Να ειναι καλα τα μικρα μας κ εμεις κ μια μερα θα τους βγαλουμε απο την Βουλη που να παει ! Τοτε θα δειτε τι εχει να γινει Παντως αμα δεν κοιμοιθω συντομα με βλεπω να τους βγαζω εγω :lol::lol:

Μου ερχεται να τους παρω τηλ. κ να τους βριζω εναν εναν! Μας δουλευουν ΟΛΟΙ?! Για τοσο ΜΑΛ###ΕΣ μας βλεπουν? Ο καθενας κανει οτι θελει κ μας γελανε μποστα στο προσωπο! Κοριτσια δν ειμαι καλα κ σιγνομη που εκκνευριζομε. Να ειναι καλα τα μικρα μας κ εμεις κ μια μερα θα τους βγαλουμε απο την Βουλη που να παει ! Τοτε θα δειτε τι εχει να γινει Παντως αμα δεν κοιμοιθω συντομα με βλεπω να τους βγαζω εγω :lol::lol:

παρε αυριο τηλεφωνο στα κεντρικα και ρωτα τους εαν οι προσφορες στα καταστηματα τους ισχυουν μονο για συγκεκριμενα ΑΒ η για ολα.......μπας και βγαλεις καμια ακρη.....

Kht7p2.png

3iVPp3.png

παρε αυριο τηλεφωνο στα κεντρικα και ρωτα τους εαν οι προσφορες στα καταστηματα τους ισχυουν μονο για συγκεκριμενα ΑΒ η για ολα.......μπας και βγαλεις καμια ακρη.....

Καλημερα σας,

Εγω θα προτεινα να παρει σε οποιο καταστημα ειναι κοντα της κ να ρωτησει, και βασικα να παρει στο καθε καταστημα ξεχωριστα.

Οπως εγραψα κ πιο πισω εγω αυτο εκανα, και απ τα 6 καταστηματα που πηρα μονο το ενα μου ειπε οτι ειχε προσφορα(ευτυχως με βολεψε) τα 5 μου ειπαν οτι δεν εχουν και απο αυτα το ενα μου ειπε οτι εχουν μονο τα κεντρικα.

Ε μετα που γυρισα απ το καταστημα που πηρα τα πραγματα παιρνω κ στα κεντρικα να ρωτησω κ μου λενε οχι καλη μου σε ολα τα καταστηματα εχει προσφορα!:twisted::twisted::twisted:

Και καλο ειναι οταν παρετε τηλ σημειωστε κ το ονομα του υπαλληλου που

Καλημέρα, όπως το περίμενα και δεν ξέρω γιατί δεν ανακοινώνουν τις προσφορές στα babylino. Πήγα χτες ψωνισα στον μασούτη (περαία - θεσ/νικης) και περνώντας από το ράφι βλέπω ενα μικρό χαρτάκι 1+1 στα babylino :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Μεγάλες συσκευασίες είχε μονο 2 και μικρές αρκετές. Εγω πηρα μικρές. Η ταμίας δεν ηξερε αν ισχυει και στις μεγάλες (λογικά ναι μου είπε) και μεχρι ποτε δεν θυμαμαι να εγραφε κάτι.

Γιατί τόση μυστικότητα δεν καταλαβαίνω. Θέλουν να φυγει το απόθεμα σιγα σιγά μην ξεμείνουν? Τι να πω.

Απλά οι μανούλες του Βορρά αν ψωνίζετε μασούτη τσεκάρετε και εκεί για προσφορά στις πάνες

4Xjop3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...