Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδη και εμενα περιεργο μου φαίνεται σκέφτηκα να πάρω αυριο τηλ στα κεντρικα τους να ρωτήσω. Από ποιά περιοχή αγόρασες εσύ? Λογικά θα με ρωτησουν

Σου στελνω πμ και με το τηλ του καταστηματος...

images?q=tbn:ANd9GcQ_n0WymGeUhAhMIoWj19UiGiiaBXqYmXn5ttA7OLbCkcBdRUDVDw

Διαφημίσεις

Να ενημερώσω οτι πήρα στον Βερόπουλο και δεν εχουν προσφορά στα babylino μόνο babygo και μάλλον έκανα εγώ λάθος :shock::shock::shock::shock::shock:

γαιτί επικοινώνησαν και με το συγκεκριμένο κατάστημα.

Μου είπε βεβαια η κοπέλα ευγενικά να πάει αυτός που τα πήρε με την απόδειξη εκεί να το δουν μπλα μπλα μλπα

Βρέθηκα και να απολογούμαι στο τέλος :D:D:D:D:D:D:D

Τελος παντων προσφορά γιοκ!!!!!

4Xjop3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια,

δεν ξέρω αν ισχύει παντού, πάντως σήμερα είχε ο ΑΒ Babylino (ανοιχτή) No4 με 50% έκπτωση (γύρω στα 7.8 ευρώ η μεγάλη συσκευασία)

θα μας τρελάνουν, μου φαινεται :confused::confused::confused:

Σε ποιό κατάστημα?

4Xjop3.png

καλημέρα κορίτσια,

δεν ξέρω αν ισχύει παντού, πάντως σήμερα είχε ο ΑΒ Babylino (ανοιχτή) No4 με 50% έκπτωση (γύρω στα 7.8 ευρώ η μεγάλη συσκευασία)

θα μας τρελάνουν, μου φαινεται :confused::confused::confused:

Σε ποιό κατάστημα?

Μόλις τώρα είδα οτι γραφεις ΑΒ και όχι Βασιλόπουλο

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Συγνωμη...

4Xjop3.png

Διαφημίσεις

ΑΒ και Βασιλόπουλος καμία διαφορά ! Πάλι λάθος τα εγραψα!!!

Αλλά στο παραπάνω μήνυμα ήμουν αγανακτησμένη για τον Βερόπουλο και οχι Βασιλοπουλο!

Αν διαβάσεις πιο πάνω θα καταλάβεις :P:p:p:p

4Xjop3.png

Πηγα εχθες στο Βεροπουλο κ ειχε προσφορα στα babylino 50 % μονο για πανες βρακακια. Υπαρχει καμια προσφορα καπου αλλου για babylino αλλα για τις κανονικες πανες? Εχω κ κουπονια κ σε λιγο λιγουνε! Εν το μεταξι το my market ( metro) ειχε προσφορες στα protect & gamble κ εφερα τα κουπονια κ μου ειπε η την προσφορα η τα κουπονια Εκανα ολοκληρο διαλογο με την υπεθυνη κ στο τελος μου ειπαι οτι ειναι χαλασμενο το μηχανημα! Ε της λεω δν πειραζει θα παω σε αλλο supermarket ! Δν θα μας κοροιδευουν ολοι! Τελειωσε αυτο το πραγμα! Πηγα στο Βεροπυλο κ εκει ειχε κ προσφορα κ δεχτηκαν κ τα κουπονια ! Αντε γιατι πολι δεδομενους μας εχουνε!!

Πηγα εχθες στο Βεροπουλο κ ειχε προσφορα στα babylino 50 % μονο για πανες βρακακια. Υπαρχει καμια προσφορα καπου αλλου για babylino αλλα για τις κανονικες πανες? Εχω κ κουπονια κ σε λιγο λιγουνε! Εν το μεταξι το my market ( metro) ειχε προσφορες στα protect & gamble κ εφερα τα κουπονια κ μου ειπε η την προσφορα η τα κουπονια Εκανα ολοκληρο διαλογο με την υπεθυνη κ στο τελος μου ειπαι οτι ειναι χαλασμενο το μηχανημα! Ε της λεω δν πειραζει θα παω σε αλλο supermarket ! Δν θα μας κοροιδευουν ολοι! Τελειωσε αυτο το πραγμα! Πηγα στο Βεροπυλο κ εκει ειχε κ προσφορα κ δεχτηκαν κ τα κουπονια ! Αντε γιατι πολι δεδομενους μας εχουνε!!

και εγω εδω και 3 μηνες παω σπανια στο my market λογω των κουπονιων.σιγα μην παρακαλεσω.δεν συμφερουν κιολας γιατι το my market ειναι γενικα ακριβο Σ/Μ.

3-4 μηνυματα πιο πανω γραφουν για το ΑΒ οτι εχει 50% στις ανοιχτες πανες μπειλινο.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Λοιπον μετα απο συννενοηση με την angelino ξαναπηγα σημερα στον Βεροπουλο ειναι και διπλα στο σπιτι μου...

Παω περνω μια ανοιχτη πανα και παω ταμειο και καλα να μου χτυπησει ποσο κανει μου λεει 17 και κατι..Τις λεω μα γιατι ??χτες τις πηρα με 50% και εδωσα και κουπονια...η κοπελα στο ταμειο μου λεει δεν εχει προσφορα και δεν εχω ιδεα...Βγαζω αποδειξη και λεω οριστε.Φωναζει και ερχεται η προισταμενη βλεπει αποδειξη και μου ειπε οτι ειχαν κανει λαθος και ειχαν και ακομα και σημερα το πρωι παλι την προσφορα και στις ανοιχτες πανες ενω ειχαν ενημερωση απο την ΜΕΓΑ μονο για βρακακια και οτι τους πηραν απο τα κεντρικα και τους εκραξαν επειδη εγινε καταγγελια και ετσι τις εβγαλαν!!!!αχαχαχαχαχαχα

Τρεμε angelino τρεμε!!!!

Οποτε στο Βεροπουλο μονο βρακακια απο λαθος τις πηρα εγω τις ανοιχτες....Οχι οτι με χαλασε!!!:mrgreen:

images?q=tbn:ANd9GcQ_n0WymGeUhAhMIoWj19UiGiiaBXqYmXn5ttA7OLbCkcBdRUDVDw

Στο Βεροπουλο εχει ολα τα Babylino -50% και ολα τα babygo-babygirl παλι -50%.Επίσης στο καταστημα που πηγα εγω ειχε ολες τις πανες βρακακια με στικερ -2 αλλα το στικερ το υπολογιζαν πριν την εκπτωση.Δηλαδη 10 αρχικη τιμη -2=8 , 8-50%= 4 :evil:.....Βεβαια δεχονται κανονικα κουπονια .

Επισης ολα τα Pampers πανες και μωρομαντηλα -30%

ΓΙΑ ποιον Βεροπουλο λες?? Θεσσαλονικη ή Αθηνα??

Εχουν σιγουρα προσφορα τα ΑΒ στα μπειμπιλινο διοτι στο επισημο φυλλαδιο τους δεν αναφερει κατι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

Ας ενημερωσει καποια μανουλα αν ειναι να κανουμε ενα μικρο στοκ τοσα κουπονακια τσαμπα να μην πανε!

ΠΗρα που λετε τηλ σχεδον σε ολα τα καταστηματα ΑΒ στην θεσσαλονικη βασικα σε αυτα που ειναι στις δυτικες συνοικιες.

Εκτος απο ενα καταστημα στον Ευοσμο που ναι μου ειπε οντως οτι εχουν προσφορα στα μπειμπιλινο 50% σε καποιες συσκευασιες ανοιχτης πανας, Σε ολα τα αλλα καταστηματα Επταλοφου Αμπελοκηπων Κορδελιου μου ειπαν οτι δεν εχουν.

ΘΑ παω αργοτερα απο αυτο το ενα καταστημα να δω τι παιζει τελικα κ ο θεος βοηθος

Λοιπον μετα απο συννενοηση με την angelino ξαναπηγα σημερα στον Βεροπουλο ειναι και διπλα στο σπιτι μου...

Παω περνω μια ανοιχτη πανα και παω ταμειο και καλα να μου χτυπησει ποσο κανει μου λεει 17 και κατι..Τις λεω μα γιατι ??χτες τις πηρα με 50% και εδωσα και κουπονια...η κοπελα στο ταμειο μου λεει δεν εχει προσφορα και δεν εχω ιδεα...Βγαζω αποδειξη και λεω οριστε.Φωναζει και ερχεται η προισταμενη βλεπει αποδειξη και μου ειπε οτι ειχαν κανει λαθος και ειχαν και ακομα και σημερα το πρωι παλι την προσφορα και στις ανοιχτες πανες ενω ειχαν ενημερωση απο την ΜΕΓΑ μονο για βρακακια και οτι τους πηραν απο τα κεντρικα και τους εκραξαν επειδη εγινε καταγγελια και ετσι τις εβγαλαν!!!!αχαχαχαχαχαχα

Τρεμε angelino τρεμε!!!!

Οποτε στο Βεροπουλο μονο βρακακια απο λαθος τις πηρα εγω τις ανοιχτες....Οχι οτι με χαλασε!!!:mrgreen:

Μπράβο κορίτσι μου που πήγες!!! Αντε γιατί με έβγαζαν τρελή, δεν ξέρουμε, μάλλον κάνατε λάθος κλπ. :confused::confused::confused::confused:

4Xjop3.png

ΜΟλις γύρισα απο ΑΒ στο Ευοσμο (στην Περικλέους) στο ραφι δεν ελεγε τπτ για προσφορα ουτε ειχε τπτ απ εξω κολλημένο.Ρωτησα την ταμια (ευγεναστατη κ εξυπηρετικότατη παρακαλω) κ μου λεει ναι εχουμε προσφορα 50% στα babylino στην οικονομικη συσκευασια και δεχονται κανονικα και κουπονακια!!!

Πηρα 4 συσκευασιες με 16 ευρωπουλακια το συνολο δλδ 240 πανες με με 16,00 ευρω!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Το καταευχαριστηθηκα μπορω να πω:-P:-P:-P

Στα αλλα καταστηματα οπως εγραψα κ πανω το πρωι που πηρα τηλ μου ειπαν οτι δεν εχουν προσφορα!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...