Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

κορίτσια εσεις που τα ξέρετε όλα.. ποια είναι η μέση τιμή ανα πάνα των pampers εδώ στην ελλάδα? ποια τιμη αν επιτύχω θα είναι καλή για αγορά απο εξωτερικό? ψάχνω το ebay αλλά δεν έχω ιδέα ποσο πάνε τώρα γιατί έχω καιρό να αγορασω απο εδώ και νομίζω ότι η τιμή τους έχει πέσει...

για να θεωρειται σχετικα καλη τιμη θα πρεπει η καθε πανα να βγαινει κατω απο 0,20 λεπτα η καθεμια.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σημερα πηρα τηλ στον γαλαξια στον ευοσμο θεσσαλονικης για να ρωτησω αλλα δεν ειχανε προσφορα λεει στα babylino. μηπως ειναι μονο για την Αθηνα??

στον βεροπουλο μεχρι ποτε ειναι??

επανερχομαι...

Στο Γαλαξία δεν ειχαν προσφορά babylino (θεσσαλονίκη) πήγα στον βερόπουλο (αμπελόκηποι) και βρήκα ολα τα babylino οικονομικές συσκευασίες με κουπονάκι κολλημένο πάνω -6€ και στις μικρές -2€. πήρα 1 μεγαλο 5αρι. καλα θα ταν να περνα κ αλλο γιατι δεν βρίσκω συχνα προσφορές τελευταία αλλα χρειαζομουν τα χρήματα για τα υπόλοιπα ψώνια οπότε το αφησα. μετα απο καμια ώρα πήγα για φαγωσιμα σε αλλο βερόπουλο (ηλιουπολη) και εκει δεν ειχαν καθόλου προσφορά στα babylino. οτι τους καπνίσει κάνουν...επίσης πήρα απο τα discount market μινερβα 5λιτρο 14,40 και στον βερόπουλο το ειχαν δήθεν προσφορά 17.10. εχουμε καταντήσει να πηγαίνουμε σε 17 σουπερ μαρκετ με βαση τις προσφορές για να παρουμε οτι χρειαζόμαστε.αυταααα

M6bap3.png

cik1p3.png

αυτό ξαναπέστο Σαλώμη!!το ίδιο πρόβλημα έχω και γω!καλά..βγάζουν μια προσφορά...και πας την ίδια μέρα και δεν βρίσκεις!δεν μπορούν να έχουν απόθεμα ..τι να πω?τον τελευταίο καιρό δεν προλαβαίνω καμία προσφορά..κλαψ...!!

Καλησπερα...η προσφορα στα παμπερς υσχυει ακομα????εχω 3κουπονια που ληγουν στις 31/3 και λεω να παω να απρω......στο γαλαξια δεν βρισκω στα καρφουρ οχι,λετε να εχει στα μυ μαρκετ???

Στα Carrefour σου επιστρεφουν το 20% απο τα pampers σε δωροεπιταγη και παιρνουν κουπονια.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Στο Βεροπουλο εχει ολα τα Babylino -50% και ολα τα babygo-babygirl παλι -50%.Επίσης στο καταστημα που πηγα εγω ειχε ολες τις πανες βρακακια με στικερ -2 αλλα το στικερ το υπολογιζαν πριν την εκπτωση.Δηλαδη 10 αρχικη τιμη -2=8 , 8-50%= 4 :evil:.....Βεβαια δεχονται κανονικα κουπονια .

Επισης ολα τα Pampers πανες και μωρομαντηλα -30%

images?q=tbn:ANd9GcQ_n0WymGeUhAhMIoWj19UiGiiaBXqYmXn5ttA7OLbCkcBdRUDVDw

Στο Βεροπουλο εχει ολα τα Babylino -50% και ολα τα babygo-babygirl παλι -50%.Επίσης στο καταστημα που πηγα εγω ειχε ολες τις πανες βρακακια με στικερ -2 αλλα το στικερ το υπολογιζαν πριν την εκπτωση.Δηλαδη 10 αρχικη τιμη -2=8 , 8-50%= 4 :evil:.....Βεβαια δεχονται κανονικα κουπονια .

τελεια@! θα παω αυριο για τα ψωνια μου θα παρω πανουλες και θα επωφεληθω κ το 4% επιστροφης απο την πληρωμη μεσω κάρτας γιουρομπανκ!

τελεια@! θα παω αυριο για τα ψωνια μου θα παρω πανουλες και θα επωφεληθω κ το 4% επιστροφης απο την πληρωμη μεσω κάρτας γιουρομπανκ!

;) ....Αν και μισω τη γιουρομπανκ...

;) ....Αν και μισω τη γιουρομπανκ...

την μισεις δεν την μισεις , ξερεις τι ωραια εικοσάευρα επιστροφης εχω με το να φουλαρω βενζινη καθε βδομαδα και με το σουπερ???

μια χαρα μου εχει κατσει χε χε :mrgreen::mrgreen:

Δηλάδή αν χρησιμοποιήσεις την κάρτα eurobank έχεις επιστροφή χρημάτων???

1gGKp3.png

Δηλάδή αν χρησιμοποιήσεις την κάρτα eurobank έχεις επιστροφή χρημάτων???

εδω εισαι εσυ ζουζουνα μου?

ναι αν χρησιμοποιήσεις για να πληρώσεις την χρεωστική/αναληψεως ή την πιστωτική σου της γιουρομπανκ εχεις 4% απο τον βεροπουλο

εχει στο σαιτ τους της γιουρομπανκ με ποια καταστηματα συνεργαζονται και ποσο τις εκατο επιστροφη εχει καθε καταστημα .

οταν μαζεψεις ενα ποσο πχ 20ευρω πριν στην ξαναχρεωσουν την επομενη φορα των αγορων σου ζητας να σου αφαιρεσουν την επιστροφη και πχ αν ειχες σουπερ 100ευρω η καρτα σου θα χρεωθει 80ευρω.

Τα Εκο συνεργαζονται επισης αλλα ειναι παρα πολλά μπες στο σαιτ να δεις

φιλακια

εδω εισαι εσυ ζουζουνα μου?

ναι αν χρησιμοποιήσεις για να πληρώσεις την χρεωστική/αναληψεως ή την πιστωτική σου της γιουρομπανκ εχεις 4% απο τον βεροπουλο

εχει στο σαιτ τους της γιουρομπανκ με ποια καταστηματα συνεργαζονται και ποσο τις εκατο επιστροφη εχει καθε καταστημα .

οταν μαζεψεις ενα ποσο πχ 20ευρω πριν στην ξαναχρεωσουν την επομενη φορα των αγορων σου ζητας να σου αφαιρεσουν την επιστροφη και πχ αν ειχες σουπερ 100ευρω η καρτα σου θα χρεωθει 80ευρω.

Τα Εκο συνεργαζονται επισης αλλα ειναι παρα πολλά μπες στο σαιτ να δεις

φιλακια

Να ρωτήσω κάτι? εγω που εχω 66€ επιστροφή απο την visa μπορώ να τα εξαργυρώσω και τα 66 σε μια αγορά μου ας πούμε στον Βερόπουλο? η σε 2 δόσεις στην εκο? η το κάθε κατάστημα πιστώνουν ενα ποσοστό απο τα 66 αναλογα της αγορές σου? ειμαι πολυ ντουγάνι. βλέπω καθε φορά 66 επιστροφή και δεν το χω ψάξει ποτέ!

M6bap3.png

cik1p3.png

Να ρωτήσω κάτι? εγω που εχω 66? επιστροφή απο την visa μπορώ να τα εξαργυρώσω και τα 66 σε μια αγορά μου ας πούμε στον Βερόπουλο? η σε 2 δόσεις στην εκο? η το κάθε κατάστημα πιστώνουν ενα ποσοστό απο τα 66 αναλογα της αγορές σου? ειμαι πολυ ντουγάνι. βλέπω καθε φορά 66 επιστροφή και δεν το χω ψάξει ποτέ!

θα σε γελάσω πραγματικα....δεν το εχω αφησει να ανεβει ποτε γιατι τα εξαργυρωνω στη "χρυσάφι" βενζινη που πληρωνω στην κοζάνη...1,70ευρω το λιτρο...

για μπες στο σαιτ της γιουρομπανκ να δεις

αλλα αν θυμαμαι καλα απο την παλια διαφημιση που ελεγε εχεις μπονους που αφορουσε τις πιστωτικες , μπορουσε τοτε να εξαργυρωσεις μερος του ποσου και οχι απαραιτητα ολο

εγώ πριν λίγο πήγα στον Βεροπουλο και δεν ειχε όλα τα babylino αλλά μόνο τα babygo. Εσύ πήρες και πάνες κανονικες με έκπτωση -50%?

4Xjop3.png

εγώ πριν λίγο πήγα στον Βεροπουλο και δεν ειχε όλα τα babylino αλλά μόνο τα babygo. Εσύ πήρες και πάνες κανονικες με έκπτωση -50%?

Ναι πηρα και ανοιχτες πανες και πανες βρακακια babygo...Τι να πω :rolleyes:

Μηπως παιζουν αλλες προσφορες απο καταστημα σε καταστημα??Αν και οταν εχει ενας Βεροπουλος πρεπει να εχουν ολοι την ιδια προσφορα...Εχω και την αποδειξη παντως...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...