Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

καλά βρε κορίτσια δεν σας θίξαμε τις εταιρειες σας...........

καθε δερματακι ειναι διαφορετικό και αντιδρά διαφορετικά στα κάθε χημικά που εχει κάθε εταιρεια...γιατι δεν νομιζω να υπαρχει εστω και μια εδω μεσα που πιστευει πως υπαρχει μαρκα πανας που δεν βάζει κατι στις πανες...μη τρελλαθουμε κιολας!!

και μας οι pampers μας εκαναν ζημια παλια οταν ήταν 1-2μηνων.....και πηραμε και φαρμακο για να μας φύγει και τωρα ξανα που της τα δοκιμασε πριν δυο μηνες τα ιδια χάλια.........αρα στο μειγμα χημικών της pampers η δική μου κορη ειναι ευαίσθητη ενω στης λιμπερο, λιντλ, αλντι, μασουτης,babylino και βεροπουλο ουτε που της κάνει κάτι ουτε διαρροες ουτε συγκάματα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια εσείς που έχετε διαρροές μήπως πρέπει να πάρετε μεγαλύτερο νούμερο?

Ο δικός μου ευτυχώς δεν έχει ερεθιστεί με καμία μάρκα:D

Τελευταία αγοράζω πάντα από τις προσφορές στα καρφούρ με κουπόνια.

Όταν δεν βρίσκω προσφορές αγοράζω του λίντλ και είμαι ευχαριστημένη:D

Παλιότερα αγόραζα και από το άλντι αλλά δυσυχώς κλείσανε:rolleyes: κατά την γνώμη μου ήταν καλύτερες από όλες τις άλλες.

Babylino δεν έχω πάρει ποτέ...αξίζει να δοκιμάσω? από τιμές τι παίζει?

Κορίτσια εσείς που έχετε διαρροές μήπως πρέπει να πάρετε μεγαλύτερο νούμερο?

Ο δικός μου ευτυχώς δεν έχει ερεθιστεί με καμία μάρκα:D

Τελευταία αγοράζω πάντα από τις προσφορές στα καρφούρ με κουπόνια.

Όταν δεν βρίσκω προσφορές αγοράζω του λίντλ και είμαι ευχαριστημένη:D

Παλιότερα αγόραζα και από το άλντι αλλά δυσυχώς κλείσανε:rolleyes: κατά την γνώμη μου ήταν καλύτερες από όλες τις άλλες.

Babylino δεν έχω πάρει ποτέ...αξίζει να δοκιμάσω? από τιμές τι παίζει?

Ετσι ακριβως.....γιατι στα κιλά μπορει να εισαι οκ πχ εγω στο 5αρι της λιμπερο ειμαι οκ στα κιλά της μικρής αλλα ειναι λιγο στενες ενω στο 6αρι ειναι λιγο φαρδουλες αλλα τουλαχιστον κλεινουν καλα! Παντα οι διαρροες εχουν να κανουν με μη καλή εφαρμογη και λαθος νουμερο πανας, τα κιλά του παιδιου μας δεν πρεπει να ειναι ουτε κοντα στην αρχη ουτε κοντα στο τελος , καπου στη μεση της μετρησης καλα ειναι .

Οι Babylino ειναι μια χαρά , απο χρηματα ειναι ενδιάμεσα απο λιμπερο και λιντλ μαντινοπ αλλα εγω χρησιμοποιω μονο το βρακακι τους γιατι απο αυτους με βολεψε τρομερα πολυ

Συμφωνώ, οι babylino ειναι πολύ καλές και παράλληλα οικονομικές.

Αν εχεις και κουπόνια συμφέρει παρα πολύ. Επίσης είναι ελληνικες οπότε αφού αξίζουν ας στηρίξουμε το ελληνικό προϊόν.

Οι pampers και προσφορές που βάζουν πάλι ακριβά στοιχίζουν.

Διαφημίσεις

Kαλαμαράκι εκτός από τα κιλά παίζει ρόλο και ο σωματότυπος του παιδιού νομίζω.

Ο δικός μου που είναι 13 κιλά φοράει το 5 νούμερο στα πάμπερς που είναι μέχρι 25. Το 4 που είναι μέχρι 18 κιλά μας έκανε διαρροές:rolleyes:

Θα δοκιμάσω μια συσκευασία babylino και θα δούμε:D

ναι βρε αυτο ειπα και εγώ....

και μενα η μικραν ειναι 13,800 αλλα το 5αρι στα λιμπερο ειναι οφ....δεν μας κανει απο αποψη ω....και το 6αρι μας ειναι τεραστιο ειδικα στη μεση αλλα δεν εχω διαρροες με αυτο

Συμφωνώ, οι babylino ειναι πολύ καλές και παράλληλα οικονομικές.

Αν εχεις και κουπόνια συμφέρει παρα πολύ. Επίσης είναι ελληνικες οπότε αφού αξίζουν ας στηρίξουμε το ελληνικό προϊόν.

Οι pampers και προσφορές που βάζουν πάλι ακριβά στοιχίζουν.

Χρησιμοποιώ και κουπόνια οπότε έρχονται σε καλή τιμή ;)

Τελευταία φορά πλήρωσα: 13,5 (τιμή προσφοράς) - 3 κουπόνι = 10,5/48 τεμάχια = 0,21 €/τεμάχιο...καλά είναι;)

να σας ρωτησω ρε κοριτσια ,κουπονια για libero και babylinoπου βρισκετε;εμενα μου στελνουν συνεχεια pampers αλλα επειδη δεν βαζω της μικρης μου επειδη μυριζουν τα δινω στην κουμπαρα μου...αν εχετε καμια διευθυνση για να ζητησω κουπονια πειτε μου...ευχαριστω

Διαφημίσεις

να σας ρωτησω ρε κοριτσια ,κουπονια για libero και babylinoπου βρισκετε;εμενα μου στελνουν συνεχεια pampers αλλα επειδη δεν βαζω της μικρης μου επειδη μυριζουν τα δινω στην κουμπαρα μου...αν εχετε καμια διευθυνση για να ζητησω κουπονια πειτε μου...ευχαριστω

εγω στέλνω εδώ [email protected] ενα μειλ μια φορα στις 3 βδομάδες και παντα μεσα σε 10μερες το πολύ μου στελνουν 4-5κουπόνια , τρια των 2μιση ευρώ και 2 των τέσσερα ευρω , και χαρακτηριστικά παντα τους ζητάω κουπονια για τα βρακάκια και οχι για τις ανοιχτες πανες. Μεχρι στιγμης παντα μου στέλνουν.

η libero προς το παρον δεν θα ξαναστειλει κουπόνια και απλά θα βάζει κάποιες προσφορές συχνά οι οποίες μπορεί να ξεπερνούν κάποιες φορές και την έκπτωση του κουπονιού

Συμφωνα με τον παιδιατρο μου,οι διαφορες κοκκινίλες κτλ που μπορει να εμφανισουν τα παιδακια ειναι σχεδον απιθανο να εχουν προκληθει απο συγκεκριμένη πανα (εφοσον δεν ειναι πάνα από το παζάρι των γύφτων) και ειναι γενικως κατι που θα εμφανισει το παιδι καποια στιγμη.

Τωρα στο θεμα μας:Στα καταστηματα καρφουρ-μαρινοπουλος εχει φοβερη προσφορά στις babylino ανοιχτη πανα νουμερο 4,βγαινει καπου 0,15 η πάνα νομίζω,χαμηλοτερα δεν γινεται.

Συμφωνα με τον παιδιατρο μου,οι διαφορες κοκκινίλες κτλ που μπορει να εμφανισουν τα παιδακια ειναι σχεδον απιθανο να εχουν προκληθει απο συγκεκριμένη πανα (εφοσον δεν ειναι πάνα από το παζάρι των γύφτων) και ειναι γενικως κατι που θα εμφανισει το παιδι καποια στιγμη.

Τωρα στο θεμα μας:Στα καταστηματα καρφουρ-μαρινοπουλος εχει φοβερη προσφορά στις babylino ανοιχτη πανα νουμερο 4,βγαινει καπου 0,15 η πάνα νομίζω,χαμηλοτερα δεν γινεται.

σε ολα τα νουμερα μικρης συσκευασιας ισχυει η προσφορα.εαν παιρνουν και κουπονια χωρις προβληματα.....ισως αγορασω!:P

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

μια χαρα ειναι οι babylino mantinop και απο αυριο εχει τις μικρες συσκευασιες ο μαρινοπουλος 1+1 δωρο.

Πηγε καμια μαρινοπουλο ή carrefour?Με τα κουπονια τι γινετε τα δεχονται?

Θελω να παω κ ρωταω για να ειμαι αναλογα προετοιμασμενη!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

καλησπερα να ρωτησω και εγω κουπονια pampers απο που θα βρω εχω γραφτει στη σελιδα τους αλλα δεν εχουν στειλει

Η pampers συγκεκριμένα στέλνει κουπόνια αφού το παιδί γίνει 5 μηνών και μετά. Πόσο είναι το μικρό σου;

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Πηγε καμια μαρινοπουλο ή carrefour?Με τα κουπονια τι γινετε τα δεχονται?

Θελω να παω κ ρωταω για να ειμαι αναλογα προετοιμασμενη!

Στο carrefour στην Αλίμου έχει τελειώσει το νούμερο 4. Δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.

Επίσης να σας πω πως σήμερα στο carrefour Αλίμου έχει -70% στα ρούχα, ανδρικά, γυναικεία, παιδικά. Βέβαια είναι λίγο εμπόλεμη η κατάσταση, αλλά έχει κάτι απίθανες προσφορές σε απλά καθημερινά ρουχαλάκια.

Στο carrefour στην Αλίμου έχει τελειώσει το νούμερο 4. Δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.

Α!!Ωραια,εγω ειμαι θεσσαλονικη θα παω να δω τι παιζει,μηπως εχει κανενα ξεχασμενο:wink:!!Ευχαριστω!

Α!!Ωραια,εγω ειμαι θεσσαλονικη θα παω να δω τι παιζει,μηπως εχει κανενα ξεχασμενο:wink:!!Ευχαριστω!

γιατι δεν τους παιρνεις ενα τηλέφωνο....?

εγω ετσι κανω πρωι πρωι και μου κρατανε τα κουτια που θελω στη ρεσεψιον, μπορεις να παρεις και στον μαρινοπουλο καρφουρ που ειναι προς το αεροδρομιο

Στο carrefour στο Γερακα ειχε τελειωσει το Νο 4. η προσφορα 1+1 ειναι για ολες τις μικρες συσκευασιες. Ειχε Νο 3 (35 πανες το κουτι) που ειναι μεχρι 9 κιλα 7,77ευρω. και με κουπονι -2,5ευρω μου ηρθε περιπου 8 λεπτα η μια. Καλο ε...

Στο carrefour στο Γερακα ειχε τελειωσει το Νο 4. η προσφορα 1+1 ειναι για ολες τις μικρες συσκευασιες. Ειχε Νο 3 (35 πανες το κουτι) που ειναι μεχρι 9 κιλα 7,77ευρω. και με κουπονι -2,5ευρω μου ηρθε περιπου 8 λεπτα η μια. Καλο ε...

Πολυ καλο!! Εγω πηρα τηλ στο carrefour κ μου ειπαν οτι μαλλον δεν τα δεχονται τα κουπονια,πηγε ο αντρας μου τωρα μια βολτα απο κει να δουμε αν μπορουμε να τα περασουμε αν εχει φυσικα στο νουμερο μας!

Η pampers συγκεκριμένα στέλνει κουπόνια αφού το παιδί γίνει 5 μηνών και μετά. Πόσο είναι το μικρό σου;

ειμαστε 2 μηνων αλλα 7350κιλα οποτε ηδη μπηκαμε στο ννουμερο 4

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...