Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Τελικά πήγα να παραγγείλω από άμαζον, αλλά το 4+, 5 και 5+ που με βολεύουν (πάμπερς) δεν τα στέλνει Ελλάδα. :(

Λίγο αργά δεν το θυμήθηκες βρε καλό μου;

Αυτές τις ευκαιρίες κοριτσάκι δεν τις αφήνουν να περάσουν έτσι!

Πριν δύο εβδομάδες ήταν η προσφορά, μπορεί τώρα πια να τελείωσε!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικά πήγα να παραγγείλω από άμαζον, αλλά το 4+, 5 και 5+ που με βολεύουν (πάμπερς) δεν τα στέλνει Ελλάδα. :(

Και με μένα το ίδιο έγινε, ίσως επειδή ο πωλητής είναι άλλος και όχι το amazon.co.uk. Πάντως γενικά υπάρχει πρόβλημα τώρα με πάμπερς από άμαζον, από ότι διάβασα στο θέμα για τις αγορές στο ίντερνετ.

Πέρασα από το σκλαβενίτη και είχε τις libero με -2,5 ευρώ, δεν πρόσεξα ποιες ήταν. Δεν είχα μαζί μου τα κουπόνια και έτσι θα περάσει κάποιος από μας αύριο, γιατί έχουμε ξεμείνει...

Διαφημίσεις

Mia χαρα στελνουν κοριτσακι!Παρηγγειλα εγω και πολλες αλλες μανουλες baby dry 4+ την περασμενη βδομαδα!

πανες τελος απο αμαζον! μας πηρανε χαμπαρι!

Σταματησαν να στελνουν??Την περασμενη βδομαδα παρηγγειλα.Και εκανα κι αυτη τη συμφωνια να μου στελνουν με 10% εκπτωση επιπλεον καθε μηνα την ιδια παραγγελια (θα το κοψω βεβαια για την εκπτωση το εκανα...)Δε νομιζω να τους συμφερει!

Διαφημίσεις

αυτο λενε εδω και 2-3-4 μερες ατι ιντερνετικες! ελπιζω να προλαβες , αμα ισχυει κατι αλλο γραψτο στις ιντερνετικες προς ενημερωση! και εγω σημερα παρελαβα μια κουτιτσα

kKZUp2.png

Σιγά να μην τους συμφέρει....

μάλλον η pampers ελλάδας το πήρε πρέφα και τους έβαλε χέρι για να μπορούν να συνεχίσουν να μας τα παίρνουν χοντρα

Μαλλον...ας ριξουνε λιγο τις τιμες που τις πληρωνουμε 30% τουλαχιστον πανω απο την αγγλια...

Διαφημίσεις

Ουτε εγω ψωνιζω pampers παρόλο που ειχα και κουπονια. Τα δοκιμασα μονο στην αρχη οταν μου εστειλαν δειγμα και δεν νομιζω οτι προσφερουν κατι περισσσοτερο σε ποιοτητα από Libero και Babylino που χρησιμοποιω.

Εγω πηρα πολλες συσκευασιες Pampers active fit καποια στιγμη που ηταν σε προσφορα κ ειχα κουπονια και τελικα διαπιστωνω οτι οι libero ειναι μακραν καλυτερες σε απορροφητικοτητα

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Μια που έχουμε πανοσυζήτηση... μου ήρθαν κουπόνια για babylino...μήπως έχετε κουπόνια για babygo να ανταλλάξουμε;;;

Γιατί έχουν διαφορά; Πριν από 1 ώρα αγόρασα από το Βεροπουλο BABYGO που τα έχει 40% έκπτωση και τους έδωσα κουπόνια της ΒΑΒΥLINO και τα πέρασαν. Πήρα 2 μικρές συσκευασίες με 3,5 ευρω. Ούτε καν σκεφτηκα ότι μπορεί να είναι διαφορετικά.

Και εγώ αυτήν την εντύπωση είχα...

Μια φορά που πήγα να πάρω babygo με κουπόνια babylino

δε μου περνούσαν τα κουπόνια... νομίζω στον Αρβανιτίδη ήταν.

Παράλογο βέβαια... αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν και τα babygo της babylino

είναι...

Μήπως τα κουπόνια σου ήταν και για babylino και για babygo;

κοριτσια σημερα κατι ακουστηκε πως κλεινει to carefour οχι ολα μαζι φανταζομαι αλλα μιλαω για εδω θεσσαλονικη....της ευκαρπιας

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

πάντως γενικά... θυμάστε τί γινόταν στα carrefour;;;

τί γινόταν στα ταμεία;; καμία σχέση με τώρα!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...