Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

μανες........... επειδη ειμαι λιγο ασχετη με το αμαζον μπορειτε να μου πειτε τα πρωτα βηματα για να κανω μια παραγγελια?? μετα θα την βρω την συνεχεια.. αλλα πως ξεκιναω?? δεν βλεπω πουθενα να ραφει order ή κατι τετοιο. εγω θελω τα παμπερσ 4+ και βλεπω οτι και αυτα εχουν τελια τιμη, αλλα ξερετε αν χρεωνουνε μεταφορικα?/

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μανες........... επειδη ειμαι λιγο ασχετη με το αμαζον μπορειτε να μου πειτε τα πρωτα βηματα για να κανω μια παραγγελια?? μετα θα την βρω την συνεχεια.. αλλα πως ξεκιναω?? δεν βλεπω πουθενα να ραφει order ή κατι τετοιο. εγω θελω τα παμπερσ 4+ και βλεπω οτι και αυτα εχουν τελια τιμη, αλλα ξερετε αν χρεωνουνε μεταφορικα?/

Καλησπέρα πάτα στο ειδος που θελεις και δεξια θα σου βγαλει λεπτομερειες για το τι σε χρεωνει και πιο δεξια ακομη στην ακρη της σελίδας θα δεις που σου εχει τα πεδια για να εγγραφεις και να προχωρήσεις σε παραγγελια.

Εαν επιλέξεις αργή παράδοση δεν σε χρεώνει μεταφορικά.

παραδοση το super free delivery

το καλαθι σου να ειναι πανω απο 25 λιρες

αποτελεσμα 0 μεταφορικα!!!!

απο χτες ολες παραγγελνουν....οσες προλαβετε!

ελπιζω μονο τα καλα ΕΛΤΑ μας να κατσουν....φρονιμα!

kKZUp2.png

Πάτα στην υπογραφή μου στο λινκ:Οδηγίες για τα πάντα:Εδώ.

Είναι κατατοπιστικότατο.

Djccp2.png

67KIp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχα τι λες να μας παρουν χαμπάρι και να εχουμε εμπάργκο?? και οχι τιποτε άλλο αλλά τα easy up το 5αρι εχει παραδοση τέλος Δεκέμβρη αρχές Γενάρη λες να μείνω με την χαρά??

χαχαχα τι λες να μας παρουν χαμπάρι και να εχουμε εμπάργκο?? και οχι τιποτε άλλο αλλά τα easy up το 5αρι εχει παραδοση τέλος Δεκέμβρη αρχές Γενάρη λες να μείνω με την χαρά??

μην το γελας το εμπαργκο γιατι ξερω οτι η procter διαβαζει αυτη την ενοτητα ;)......

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

μην το γελας το εμπαργκο γιατι ξερω οτι η procter διαβαζει αυτη την ενοτητα ;)......

α ναι? τοτε να μας πουνε γιατι στην ελλαδα οι πανες κοστιζουν λες και αγοραζουμε κοσμηματα, σε αντιθεση με ολες τις αλλες χωρες της ευρωπης και της αμερικης που εχουν 1/3 της τιμης.

Πιστεψτε με....στην αγγλια κανεις δε τις παιρνει απο το αμαζον γιατι τοσο εχουν και στα σουπερμαρκετ.

άσχετο αλλά μυρίζομαι κάποια συνενόηση η τουλάχιστον κάτι αλλο για το ότι libero και babylino έχουν τουλάχιστον 1,5 μηνα να βγάλουν προσφορά στις πάνες τους στα ΄μεγάλα¨ super. μπορεί να κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι και αυτόν τον μήνα θα πάνε τζάμπα τα κουπονια που έχω...

Και οχι μονο οι πανες....τα μωρομαντηλα τα 9 εχουν 8,20 και εδω τα 3 εχουν 5,90.

Αλλο...η sudocrem εχει 5,20 κι εδω εχει 9. Και πολλα αλλα φυσικα....

Εμ! Ξυπνησαν τα κοροιδα!

Αν αναγκασουν την αμαζον να κανει εμπαργκο στην ελλαδα, μπορουμε κι εμεις να κανουμε εμπαργκο εδω! Υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια!

Τωρα πηρα φορα....θα πω κι αλλα! :twisted::twisted::twisted:

α ναι? τοτε να μας πουνε γιατι στην ελλαδα οι πανες κοστιζουν λες και αγοραζουμε κοσμηματα, σε αντιθεση με ολες τις αλλες χωρες της ευρωπης και της αμερικης που εχουν 1/3 της τιμης.

Πιστεψτε με....στην αγγλια κανεις δε τις παιρνει απο το αμαζον γιατι τοσο εχουν και στα σουπερμαρκετ.

καλε εμεις εδω στην Ελλάδα είμαστε οι πλούσιοι!! Οι "ΜΠΡΟΥΚΛΗΔΕΣ" που λέει και η γιαγια μου. Δεν εχουμε αναγκη απο προσφορες και καλες τιμες και κουπονια!!

τους ειχα ρωτησει και ιδου η απαντηση τους

Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας.

Σχετικά με τις τιμές των προϊόντων μας.

Παρʼ όλη την εισαγωγή του ? στην Ευρωπαϊκή ζώνη, κάποιες διαφορές στις τιμές των προϊόντων μεταξύ των Ευρωπαϊκών χωρών είναι αναμενόμενο να υφίστανται δεδομένης της παρουσίας ενός αριθμού παραγόντων που μπορούν να επηρεάσουν την τιμή ενός προϊόντος από χώρα σε χώρα. Οι πιο σημαντικοί τέτοιοι παράγοντες είναι οι Διαφορές στο Λιανεμπόριο (π.χ. προωθητικές ενέργειες και δυνατότητες εκπτώσεων), Έξοδα Μεταφοράς (π.χ. προϊόντα που ως επί στο πλείστον παράγονται στις χώρες της κεντρικής και δυτικής Ευρώπης, το κόστος μεταφοράς τους επιβαρύνεται πολύ περισσότερο όταν ο προορισμός είναι ή Ελλάδα, από ότι αν είναι άλλες πλησιέστερες χώρες της Ευρώπης), ΦΠΑ & τοπικοί φόροι καθώς η φορολογία διαφέρει μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών, γεγονός που οδηγεί σε διαφορές στις τελικές τιμές προς τον καταναλωτή (π.χ. στην Μεγάλη Βρετανία οι βρεφικές πάνες δεν επιβαρύνονται με ΦΠΑ ενώ στην Ελλάδα επιβάλλεται 19% ΦΠΑ).

Η τελική τιμή στον καταναλωτή παραμένει ουσιαστικά ευθύνη του λιανεμπορίου και επηρεάζεται από προσφορές και εκπτώσεις μέσα στα καταστήματα, γιʼ αυτό και διαφορές στην τελική τιμή μπορεί να εμφανιστούν και μεταξύ λιανεμπόρων στην ίδια χώρα.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

στις 30 ανοιγει νεο mall στο μετρο του αγ.δημητριου και θα εχει παρομοια μαγαζια με αυτο της νεραντζιωτισσας.

Ακουσα οτι θα εχει H&M αλλα και τα μαγαζια του ομιλου του Zara.

10Ddp3.png

OaR2p3.png

(π.χ. στην Μεγάλη Βρετανία οι βρεφικές πάνες δεν επιβαρύνονται με ΦΠΑ ενώ στην Ελλάδα επιβάλλεται 19% ΦΠΑ).

δηλαδή τώρα 23% οι πάνες;;;;;;

και καλά δε θεωρούντε είδος πρώτης ανάγκης;;;;;;;;;;;;;

χθες βρηκα στο Dia μωρομαντηλα Johnson's (πακετο των 3) στα 3,26 ευρω

δεν ξερω ποσο εχουν κανονικα, και δεν εγραφε πουθενα οτι ειναι προσφορα, αλλα μου φανηκε πολυ καλη τιμη!

eNortjKzUjI0NDEzM1SyBlwwFXMC0A,,17.png

ειναι ειδος πολυτελειας :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εμ, βεβαια, ειδος πολυτελειας , αφου ως γνωστο θα μπορουσαμε αντι για πανα να βαζουμε στο μωρο εφημεριδες!!!!Μαλλον εκει θελουν να μας καταντησουν!!!:shock::shock::shock:

rYWUp3.png?PFNMbDcb

Kαλημέρα Erianton, είμαι γραμμένη στην εταιρία που ανεφέρεις, έχω πάρει μέρος στην ερευνά τους για την Sanoflore, μου έστειλαν την κανονική συσκευασία κρέμας ματιών, αφρόλουτρο και αποσμητικό και μετά ετοίμασα μια αναφορά όπου ανέλυα τί μου άρεσε και τί όχι από τα προϊόντα. Αξίζει τον κόπο αφού δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.

Επιπλέον ειμαι γραμμένη εδω

www.polytimesgnomes.gr

όπου παίρνω μέρος σε έρευνας αγοράς μέσω ιντερνετ και όταν μαζεψω 10ευρώ μου στέλνουν ένα voucher και το εξαργυρώνω συνήθως στο Χόντος. Σίγουρα το ποσό δεν ειναι κάτι φοβερό αλλά από τη στιγμή που δεν κουράζομαι για πιο λόγο να μην το κάνω;;

να ρωτησω κατι??? γραφτικα κ εγω και σημερα ελαβα την πρωη μου επιστολημεσω ταχυδρομειου...να σε ρωτησω μιας κι πρεπει να ξαρεις ,,,καθε ποτε και ποσο συχνα δοκιμαζεις ενα προιον?? και γενικα πρεπει να πηγαινεις καπου η μονο μεσω υπολογιστη δινεις την αναφορα σου? επισεις ερχεται καποιος στον χορο σου και σου δινει τα προιοντα η τα λαμβανεις μεσω ταχυδρομειου??? συγνωμη αν σε ζαλισα αλλα δεν εχω ιδεα για αυτα και ηδη γραφτικα:oops:

Κορίτσια καλησπέρα.

Συμφωνώ με το μέλος marios08 για το ότι κάτι παίζει και δεν έχει βγει τρανταχτή προσφορά σε libero εδώ και αρκετό καιρό

Για babylino σας έχω κάτι: Σκλαβενίτης, η οικονομική συσκευασία -8,00.

Από αρχική 17,70-8,00= ?9,70.

Εάν έχετε και κουπονάκι -?4,00 τότε βγαίνει στα ?5,70 οι 62 πάνες (τουλάχιστον τόσες έχει το νο4 που παίρνουμε εμείς).

Βγαίνει κάτι λιγότερο από ?0,10 η κάθε πάνα.

Αξίζει τον κόπο!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...