Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Επρεπε να επιμεινεις! Πολυ! Να το τραβηξεις! Γιατι το κουπονι που ειχες το κανει εκπτωση η εταιρεια και οχι το καρφουρ....

επι της ουσιας ειναι σα να μη σου εκανε εκπτωση 40%, αλλα 30(? οσο βγαινει δλδ....)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια στα spider ξεκινησε μια προσφορα..σε γραφουν σαν μελος και αμεσως παιρνεις εκπτωση 20% σε ολα..βρηκα παπουτσια με 7,90 2 ζευγαρια 2 ζωνες αντρικες και 1 παιδκη και 1 σετ με τρια tshirts συνολο 50 ευρω

κοριτσια στα spider ξεκινησε μια προσφορα..σε γραφουν σαν μελος και αμεσως παιρνεις εκπτωση 20% σε ολα..βρηκα παπουτσια με 7,90 2 ζευγαρια 2 ζωνες αντρικες και 1 παιδκη και 1 σετ με τρια tshirts συνολο 50 ευρω

τι ειναι τα spider? μεσω ιντερνετ εννοεις?? ή σε μαγαζι στην αθηνα? καλο ακουγεται

τα sprider εννοείς ε?

πήγα κι εγώ χθες,ένα ζευγάρι παντόφλες γυναικείες,ένα αμάνικο πουλόβερ γυναικείο και 2 μπλούζες μακρυμάνικες αντρικές,57Ε...γλύτωσα 20Ε

η προσφορά με την κάρτα μέλους ισχύει μέχρι αρχές δεκέμβρη.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Διαφημίσεις

μεχρι 04/12 ειναι..εγω τυχαια μπηκα μεσα..ειχα να μπω ενα χρονο,,αλλα επειδη φοραω 41 ειχε πολυ ελαχιστα..βρηκα 2 ζευγαρια με 9,90 αρχικη,,καλα ειναι θα ξεχειμωνιασω...χιχι!

ο Σκλαβενιτης ειχε σημερα -30% και τα μωρομαντιλα babycare sensitive τα 3 τεμαχια pampers και τα -5 ευρω συν -2.20 ευρω εκπτωση απο τον Σκλαβενιτη μου βγηκαν 10,65-7.20=3,45 τα 3 τεμαχια!!!

sq3Zp2.png

Πηγα σημερα ΑΒ που εχει τις πανες -40%.

Λοιπον Αρχικη τιμη 19 και κατι ψηλα -40 % (19-40%= 11.40)και μειον το στικερακι 4 Ευρω μας κανει 7.40 Ευρω περιπου.Σωστη????

Αμ δε...

Ο ταμειας ετσι πως περνουσε τις πανες απο τη ταμειακη,αυτη αφαιρουσε πρωτα τα 4 Ευρω απο τα 19 και μετα το 40% (19-4 ευρω-40%=9 Ευρω)....

Δηλαδη πληρωσα 9 Ευρω τις πανες....Τι και αν του εκανα παρατηρηση...Μου'πε ετσι ειναι ρυθμισμενες οι ταμειακες μηχανες....

Σε ποιες πανες και μεχρι ποτε;;

4

Πιστευετε οτι το νεο αυτο site αξιζει να το παρακολουθουμε?

http://www.shopnsave.gr

Δεν το είχα υπόψη.. τώρα που το έβαλες το είδα.. δεν χάνουμε και τίποτα να το παρακολουθούμε, αρκεί να ανανεώνεται συχνά με τις νέες προσφορές.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Σας παρακαλω οσες μπορεσετε να στειλετε μαιλ διαμαρτυριας στο my market για το οτι δεν δεχοναι κουπονια με το -30% που εχουν στα παμπερς. Σαν μοναδα ισως με αγνοησουν . Αν παρουν πολλα μαιλ ομως? Πρεπει να τελειωνει αυτο καποια στιγμη. Σορρυ για το οφτοπικ.

Τα μαιλ τα στελνετε εδω

http://www.metro.com.gr/component/option,com_philaform/Itemid,121/form_id,4/

Ευχαριστω πολυ

Λιτσα

Σας παρακαλω οσες μπορεσετε να στειλετε μαιλ διαμαρτυριας στο my market για το οτι δεν δεχοναι κουπονια με το -30% που εχουν στα παμπερς. Σαν μοναδα ισως με αγνοησουν . Αν παρουν πολλα μαιλ ομως? Πρεπει να τελειωνει αυτο καποια στιγμη. Σορρυ για το οφτοπικ.

Τα μαιλ τα στελνετε εδω

[email protected]

Ευχαριστω πολυ

Λιτσα

κοριτσι μου θα πας παλι πισω και θα πεις(ψεματα φυσικα) οτι πηγες στο my market στην κερατεα και σου περασαν το κουπονι σαν δωροεπιταγη.ετσι μονο περναει στο συστημα τους και η εκπτωση και το κουπονι.το ιδιο μου εκαναν και στις λιμπερο που τις ειχε μιση τιμη.και φωναξαν την υπευθυνη και τους ειπε πως να το περασουν.και απο τοτε δεν εχω προβλημα.

η πες οτι πηγε η φιλη σου στο καταστημα της κερατεας και της το περασαν σαν δωροεπιταγη.......

Kht7p2.png

3iVPp3.png

κοριτσι μου θα πας παλι πισω και θα πεις(ψεματα φυσικα) οτι πηγες στο my market στην κερατεα και σου περασαν το κουπονι σαν δωροεπιταγη.ετσι μονο περναει στο συστημα τους και η εκπτωση και το κουπονι.το ιδιο μου εκαναν και στις λιμπερο που τις ειχε μιση τιμη.και φωναξαν την υπευθυνη και τους ειπε πως να το περασουν.και απο τοτε δεν εχω προβλημα.

η πες οτι πηγε η φιλη σου στο καταστημα της κερατεας και της το περασαν σαν δωροεπιταγη.......

To ειπα αυτο με τη δωροεπιταγη αλλα δεν δεχτηκαν. :-( Ευχαριστω παντος σοφακι.

Αγαπητή κυρία Σοφία καλησπέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το email σας αναφορικά με τις πάνες Libero. Για εμάς η επικοινωνία με τους πελάτες μας είναι σημαντική, ιδιαίτερα όταν για κάποιο λόγο υπάρχει oποιοδήποτε πρόβλημα στην εξυπηρέτηση.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι επρόκειτο για μια τεχνική αδυναμία, η οποία έχει λυθεί. Ευχαριστούμε πολύ που μας επισημάνατε το πρόβλημα και σας περιμένουμε στα καταστήματά μας για να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας κανονικά

αυτη ηταν τοτε η απαντηση τους (ιουνιο)στο μειλ που τους εστειλα για τις λιμπερο που ειχαν 40% εκπτωση και δεν επαιρναν και κουπονια.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Τα μαιλ τα στελνετε εδω

[email protected]

Ευχαριστω πολυ

Λιτσα

Αφού είσαι δυσαρεστημένη από αυτούς γιατί δεν ψωνίζεις από κάπου αλλού με προσφορές που δέχονται και κουπόνια?

Τα μαιλ τα στελνετε εδω

http://www.metro.com.gr/component/option,com_philaform/Itemid,121/form_id,4/

Ευχαριστω πολυ

Λιτσα

Sorry λαθος μαιλ σας ειχα βαλει αλλα το διορθωσα και εβαλα το λιγκ. :roll::roll::roll::oops::oops:

:? εμένα στο κατάστημα του Μενιδίου που πήγα πριν λίγο δεν τα δέχτηκαν..... :evil:

παρε τηλεφωνο στα κεντρικα και ρωτα τους αν παιρνουν κουπονια.αν σου πει ναι πηγαινε τα πισω για επιστροφη και αγορασες τες παλι μαζι με τα κουπονια αυτη την φορα.ποτε δεν ειχα προβλημα με τον βεροπουλο και τα κουπονια.ειναι που θα πεσεις.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...