Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

δεν ξερω να σου πω σιγουρα αλλα ενα τηλεφωνο στα κεντρικα της μπειμπιλινο ισως να σε διαφωτισει..να πεις σε ποιο σ.μαρκετ πηγες..νομιζω οτι γινετε και με εμαιλ αλλα να μην σε παρω στον λαιμο μου:roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mail θα στειλεις στα κεντρικα του αρβανιτιδη!

απο που κι ωςπου δεν δεχονται κουπονια???????:twisted::twisted:

εδω βαλαμε σε αραδα ολοκληρο my market!!!!:rolleyes:

δεν θα το αφήσω έτσι σίγουρα! ψάχνω το μειλ για αρβανιτιδη αλλά δεν το βρίσκω γκρ....

lMVOp3.png

HcIWp3.png

Διαφημίσεις

Υπάρχει σήμερα καμια προσφορά σε πάνες Libero βρε παιδιά; Μου τελειώνουν και πρέπει να αγοράσω άμεσα! Ευχαριστωωωωωωω

και εμένα το ίδιο!!!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

ετσι ετσι :wink::wink::wink:

να!

ειδες?

σμφωνει και η συναγωνιστρια!!!!!!!!

γεια σου σοφακι!!!!!!!!!!!!!!:D

σε χλωρο κλαρι δε θα τους αφησεις.

και αμα δεν βρεις μειλ θα βρεις τα τηλ στα κεντρικα κ θα τους σπικαρεις δυο φωνηεντα που θα σου στειλω εγω με πμ....

αν με χρειαστεις δω ειμαι γω ο καπεταν φασαριας!:P

uDuOp2.png

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ.ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.ΤΗΝ ΠΑΤΑΣ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΣ?

ΤΙΣ ΛΕΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ BABYLINO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ .ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ.ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥΠΕΡ.

Διαφημίσεις

καλε πριν 3 εβδομαδες δεν ειχαν babylino 1+1 δωρο,-10 ευρω Libero και -60% libero???? μονο εγω ειμαι η τρελη που αγοραζω 7-8 πακετα για να εχω στοκ οεο?????:roll::roll:

Μάλλον τα προλάβατε εσύ και η Γατούλα! Πήγα σε τόσα σούπερ μάρκετ και πάντα δεν είχε ούτε ένα πακέτο! Συνέχεια μου λέγαν ότι περίμεναν το φορτηγό! Ο άντρας μου τα πήρε και τα έβαλε μαζί μου, καθώς δεν έχει υπομονή στα ψώνια και μου είπε με τόσα δρομολόγια που κάνουμε κάθε φορά για να προλάβουμε προσφορά στις πάνες, αυτά που θα κερδίζαμε τα κάψαμε στην βενζίνη!

Διαφημίσεις

ρε γμτ εμεις εχουμε μονο γαλαξια και βεροπουλο κοντα τα αλλα πρεπει να εχεις τουτου να πας και εγω δεν οδηγω καρδια μου...τι τιμη βγαινουν τα παμπερς?μονο για σημερα τα εχει?

για τις pamperobies!!! παρασκευη και σαββατο 29-30/10 στa carrefour ολες οι βρεφικες πανες

PAMPERS ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 12 ΕΥΡΩ!!!!

Eξαιρούνται τα jumbo pack!!!

http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184

καλημερα και χρόνια πολλά :D

Λοιπόν σας περιγραφω τι έγινε με Αρβανιτιδη....στέλνω μειλ στη babylino και τους λεω δεν συνεργαζονται τα συγκεκριμενα σουπερ μαρκετ....μου απαντουν ειναι στη διακριτικη ευχερεια καθε καταστηματος να δεχτεί τα κουπονια:evil:

παίρνω τηλ στα κεντρικά Αρβανιτιδη μιλαω με την υπευθυνη Αντωνιαδου της εξηγω μου λεει βεβαιως και δεχομαστε τα κουπονια θα ενημερωσω το καταστημα,πάω στο κατάστημα τα ίδια πάλι ...δεν δεχόμαστε κουπονια δεν μας ενημερωσαν ,είναι πολλά τα χρήματα της εκπτωσης που σας κανουμε....πάρτε τηλ στα κεντρικά τους λέω ,εσεις ουτως ή άλλως παίρνεται τα χρήματα πίσω απο την babylino και μετα η υπευθυνη του καταστηματος λεει οκ στην κοπελα του ταμειου και χρεωνει...., εγραφε πανω η συσκευασια -3 ευρω κ το κουπονι μου - 4 ευρω.τα 70 τεμαχια απο 19.28 πληρωσα 12. και καλα μου κανει χάρη:twisted:.....τους τα λεω ένα χερακι.....

μετά πάω σε άλλο Αρβανιτη να πάρω και άλλη συσκευασία τα ίδια κ εκεί...μου κάνανε χάρη....:twisted: αλλά το σκηνικό τους το έκανα.....εκεί δεχτήκανε και τη έκπτωση -40 % και το κουπονι -2 .50 ευρω

και μετά έγινα κρανιο τόοοοοοσο που δεν θα ξαναπάω στη συγκεκριμενη αλυσιδα σουπερ μαρκετ .....

lMVOp3.png

HcIWp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...