Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

τι ωρα θα πας??????

ξερω κ εγω..εχει και λαικη εδω αυριο κ πρεπει να παω..μπορει να τα συνδυασω αμα προλαβω, δεν ειναι ο σκλαβενιτης κοντα, πρεπει να παρω αμαξι..οπως και να εχει αμα παω το πρωι μετα θα μπω να σου πω, αλλιως μετα τις 6!!

6iY7p3.png?cAMNhNbb

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια!

εγω πηγα σε μαρινοπουλο και μου ειπαν -50% ολες οι οικονομικες συσκευασιες λιμπερο.

εχω ομς τη εξης απορια........ τον προηγουμενο μηνα η οικονομικη συσκευασια που αγορασα εγραφε πανω στην συσκευασια 60 πανες και σημερα η οικονομικη συσκευασια εγραφε 56.??????????

eQMGp2.png

μηπως αλλαξατε νουμερο?γιατι-οπως θα εχεις παρατηρησει και μονη σου- οσο μεγαλωνουν τα νουμερα η συσκευασια εχει και λιγοτερες πανες μεσα

γεια σας κοριτσακια!

εγω πηγα σε μαρινοπουλο και μου ειπαν -50% ολες οι οικονομικες συσκευασιες λιμπερο.

εχω ομς τη εξης απορια........ τον προηγουμενο μηνα η οικονομικη συσκευασια που αγορασα εγραφε πανω στην συσκευασια 60 πανες και σημερα η οικονομικη συσκευασια εγραφε 56.??????????

Ναι, λοιπόν τις μείωσαν... Έχω ένα παλαιότερο και ένα καινούριο πακέτο το ένα 60 τεμ και το άλλο 56. Η τιμή ίδια όμως...

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Διαφημίσεις

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα το 50% το έχει το Carrefour Μαρινόπουλος όχι το Carrefour.. και δεν παίρνουν όλοι τα κουπόνια.

Όμως προσέξτε σήμερα το πρωί πήγα Σκλαβενίτη και είχε -€5 τις μικρές συσκευασίες και -€10 τις μεγάλες (€8,50 η οικονομική συσκευασία) και σε όλες τις πάνες ανοιχτές ή βρακακια... και εννοείται ότι πήραν χωρίς δεύτερη κουβέντα τα κουπόνια της Libero. Τρεχάτε κορίτσια.

Σκλαβενιτης:

γαλα ΡΟΔΟΠΗ 1,30€-50%=0,65€

τοματινο ΚΥΚΝΟΣ(400ΓΡ) 1+1 ΔΩΡΟ,0,70€ τελικη τιμη και τα δυο μαζι.

χυμος ΗΒΗ GO 1,58€-0,80€=0,78€

πανες LIBERO (μικρη συσκευασια) 10,10€-5€=5,10€(αν υπαρχει και κουπονι,οπως ειχα εγω,υπολογιστε -2,50€,δηλαδη 2,50€ τελικη τιμη το καθε πακετο...:D)

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

πήρε ο άντρας μου απο τον Βασιλόπουλο γάλα φρέσκο Μεβγάλ 2 λίτρα 2,48

με στίκερ 50 λεπτά έκπτωση

μου έκανε εντύπωση γιατί απο τον Μαρινόπουλο το παίρνω 1,92

τόση διαφορά ή δεν υπολόγισαν το στίκερ??

line_m121_beg_xbliz41_time_1178078400_text_f4e120e4e9e4f5ecdceae9e120eceff520e5dfede1e9.gif

ξερεις τι νευρα εχω που δεν εχουμε σκλαβενιτη εδω....:mad:

να παω μαρινοπουλο και να συγχιστω ή να παω βεροπουλο?....

ισχυει ακομα η προσφορα λιμπερο στο βεροπουλο ναι?

uDuOp2.png

Διαφημίσεις

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα το 50% το έχει το Carrefour Μαρινόπουλος όχι το Carrefour.. και δεν παίρνουν όλοι τα κουπόνια.

Όμως προσέξτε σήμερα το πρωί πήγα Σκλαβενίτη και είχε -€5 τις μικρές συσκευασίες και -€10 τις μεγάλες (€8,50 η οικονομική συσκευασία) και σε όλες τις πάνες ανοιχτές ή βρακακια... και εννοείται ότι πήραν χωρίς δεύτερη κουβέντα τα κουπόνια της Libero. Τρεχάτε κορίτσια.

εγω πηρα χθες με -50% απο το carrefour 4 μικρες συσκευασιες LIBERO.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

πόσο πάνε το αφρόλουτρα palmolive στο ΑΒ Βασιλόπουλο που λέει έκτωση -25%?

Τελική τιμή θέλω να μάθω γιατί στη διαφήμιση λέει μόνο ότι είναι σε έκπτωση και όχι τι τιμή έχουν.

ξερεις τι νευρα εχω που δεν εχουμε σκλαβενιτη εδω....:mad:

να παω μαρινοπουλο και να συγχιστω ή να παω βεροπουλο?....

ισχυει ακομα η προσφορα λιμπερο στο βεροπουλο ναι?

Χθες που επικοινωνησα τηλεφωνικα με τον Βεροπουλο Χαϊδαριου,μου ειπαν οτι δεν ισχυει πλεον η προσφορα...

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

εγω πηρα χθες με -50% απο το carrefour 4 μικρες συσκευασιες LIBERO.

κι εγω!αρα ισως δεν κανουν ολα τα καρφουρ ακριβως την ιδια προσφορα!

εμας εδω καρφουρ αμπελοκηπων ειχαν σε ολα τα λιμπερο - 50%

Παω χθες carrefour Αλιμου παιρνω για τη κουμπαρα μου 2 οικονομικες νο2 (απο 86 πανες) και 8 swimpants για εμας, 2 μπλουζακια disney προσφορα 1,50 ευρω, και μωρομαντηλα septona 2+1 4,70 ευρω, παω ταμειο, η ταμιας ξεκινα να χτυπιεται οτι δεν μπορει να παρει κουπονια και δεν ξερει για ακυρωση εκπτωσης, φωναζουμε υπευθυνη, ως δια μαγειας μεχρι και για τα swimpants που κανονικα δε δεχονται κουπονια τα περασε εδωσα 4 2ευρα, 4 2,5ευρα και 2 4ευρα

Παω εξυπηρετηση πελατων να παρω πισω τα λεφτα του 50% ο μικρος χτυπιεται γιατι πειναει κι εχει λερωθει !!ναι ολα μαζι τα εκανε το αστερι μου!!η υπαλληλος, προσπαθει να εξυπηρετησει εμενα κι αλλους 2-3 μες τον πανικο της που ο μικρος κλαιει μου δινει αλλα ντ'αλλων αποτελεσμα?

Εδωσα απο την τσεπη μου 5 ευρω για ολα!!!!!

Διαφημίσεις

μηπως αλλαξατε νουμερο?γιατι-οπως θα εχεις παρατηρησει και μονη σου- οσο μεγαλωνουν τα νουμερα η συσκευασια εχει και λιγοτερες πανες μεσα

δεν λεω για διαφορετικα νουμερα

eQMGp2.png

Χθες που επικοινωνησα τηλεφωνικα με τον Βεροπουλο Χαϊδαριου,μου ειπαν οτι δεν ισχυει πλεον η προσφορα...

ωχ.....

δλδ μονο μαρινοπουλος μας εμεινε ε?......

μαστα...:(

uDuOp2.png

ΕΡΙΑΝΤΟΝ το εγραψα και κατι σελιδες πιο πισω.........

αλλαξε η συσκευασια της οικονομικης και εγινε πιο στενομακρη...και επειδη την εκαναν στενομακρη και δεν χωρουσαν πολλες πανες αφαιρεσαν 4 τεμαχια :!::!: αλλα οι καημενοι..........ξεχασαν να κατεβασουν και την τιμη.......:evil:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Στο βερόπουλο πάντως που πήγα, δεν ισχύει η προσφορά για τα libero. Πήρα σήμερα από μαρινόπουλο οικονομική συσκευασία με 50% έκπτωση (9,45), αλλά υπήρχε μόνο ένα πακέτο. Μήπως ξέρει καμιά μέχρι πότε ισχύει η προσφορά στον σκλαβενίτη???

Πηγα σημερα Carrefour να εξαργυρωσω το 100%

Τα ραφια στις πανες αδεια!!!Βρηκα 3 5 νο και ενα 5+

Πηρα λοιπον Pambers και μερικα αλλα πραγματα και παω να φυγω,θυμαμαι τον Ευρουλη(ή καπως ετσι)και παω στην υποδοχη να ρωτησω γιατι ειχα παρει 4 πακετα πανες και σαμπουαν και λεω δεν μπορει πανω απο 30 ευρω εκαναν

Και ναι βρε αν εγω δεν το ειχα σκεφτει θα εχανα την δωροεπιταγη....

Και η πλακα ειναι οτι το ποσο που μαζεψα ηταν...56 ευρω,για 4 ευρω(αλλο ενα σαμπουαν πχ)θα ειχα παρει ακομα μια 10ευρη επιταγη:evil:

4

Και η πλακα ειναι οτι το ποσο που μαζεψα ηταν...56 ευρω,για 4 ευρω(αλλο ενα σαμπουαν πχ)θα ειχα παρει ακομα μια 10ευρη επιταγη:evil:

κι εγω Ηλιανα το ιδιο επαθα και πηγα στην υποδοχη τα ακυρωσα ολαααα, πηρα το σαμπουαν και τα ξαναχτυπησα...εχασα μιση ωρα βεβαια...τι κανω η δολια μανα για 10 €!

rPs2p2.png

ηλιαννα την προηγουμενη εβδομαδα πηγα καρφουρ και πηρα 2 παμπερς και 2 σαμπουαν...παω ταμειο και την λεω θελω να μου πεις εαν εφτασα τα 30 ευρω αλλιως να μπω να συμπληρωσω κατι...μου λεει θα πατε στη ρεσεψιον μετα και θα το δουνε εκει...λεω κι εγω καλα...παω ρεσεψιον και μου λεει ο κοπελα πολυ σωστα οτι τωρα ειναι αργα και δεν δικαιουμαι.το ποσο ηταν 29,56!!! "πλακα μου κανετε ετσι¨?" μας ακουσε ολο το καρφουρ τι ανεγκεφαλη την εβγαλα την ταμια τι δεν ειπα ουτε ξερω.τελικα μου λενε θα τα αδειασουμε ολα και θα τα χτυπησουμε απο την αρχη..λεω οκ αρκει να το κανετε γρηγορα γιατι ο γιος μου ειναι λιγο ζωηρος και δεν καθεται!!αφου λοιπον ξεκινησαν και ο μικρος τους εσπασε τα νευρα με τις τσιριδες του μου εδωσαν τελικα την επιταγη ετσι....μα δεν την εχανα με τιποτα ομως.ηταν τοσο αδικο.και μολις ειδα οτι και η απο πανω μου το ιδιο εκανε..εεε μααα

Αγορακια μου σας λατρευω!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...