Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχει τυχει να παω να παρω ενα προιον απο τον Μαρινοπουλο που ειναι σε προσφορα

στα 3 το ενα δωρο

η τιμη του προιοντος ηταν 0,50

η τιμη του πακετου ηταν κοντα στα 2 ευρω

και προσφατα το ιδιο εγινε και στον Σκλαβενιτη

γι αυτο κοριτσια και αγορια το νου σας και στις προσφορες

Τελικά δεν είμαι στραβή. Όντως από την ιστοσελίδα του carrefour εξαφανίστηκε η αναφορά στην προωθητική ενέργεια «Ευρούλης ο Αξιότιμος!». Κάποιος θα τους την είπε πολύ χοντρά!!!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Τελικά δεν είμαι στραβή. Όντως από την ιστοσελίδα του carrefour εξαφανίστηκε η αναφορά στην προωθητική ενέργεια «Ευρούλης ο Αξιότιμος!». Κάποιος θα τους την είπε πολύ χοντρά!!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!!!

ΕΓΩ!!!!

και μετά εξαφάνισαν τη σελίδα....

και μου έδωσαν και τις δωροεπιταγές που στο υποκατάστημα αρνήθηκαν να μου δώσουν!!!!

email λοιπόν όσοι δεν πήρατε δωροεπιταγές των 10? από τα εταιρικά τους καταστήματα «Carrefour Μαρινόπουλος» για την προωθητική ενέργεια «Ευρούλης ο Αξιότιμος!»

email λοιπόν όσοι δεν πήρατε δωροεπιταγές των 10? από τα εταιρικά τους καταστήματα «Carrefour Μαρινόπουλος» για την προωθητική ενέργεια «Ευρούλης ο Αξιότιμος!»

Εμπρός λοιπόν όλοι στο δρόμο που χάραξε η g_dinos....!!!

Μα είπα κι εγώ....Τόοοοοοοοοοοοοσο στραβώθηκα πια!!!!!!!!!χαχαχαχα!!!!

Διαφημίσεις

τις πανες nanny's τις πουλανε και τα my market.

μια κοπελα ειχε πει οτι ο βεροπουλος εχει -50% στην οικονομικη πανα libero μεχρι 30/9.εχει παει καμια σας προσφατα ???ισχυει οντως?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

τις πανες nanny's τις πουλανε και τα my market.

μια κοπελα ειχε πει οτι ο βεροπουλος εχει -50% στην οικονομικη πανα libero μεχρι 30/9.εχει παει καμια σας προσφατα ???ισχυει οντως?

Ναι ισχυει;););)πηρα χθες:D:D:D

Όλα τα μεγέθη Libero έχουν -50%? Να τρέξω να πάρω αν είναι! Χρησιμοποιούμε πάντα Libero και την περασμένη εβδομάδα είπα να "τολμήσω" να πάρω τα Babylino αφού τα είχε στον Μαρινόπουλο -50%! Δυστυχώς...καμία σχέση με τα Libero...Απέχουν μακράν...γι'αυτό θέλω να αγοράσω Libero άμεσα!!!

Σήμερα το πρωί να ενημερώσω πως είδα στον Μαρινόπουλο (καθ'οδον για τη δουλειά..το είδα στα γρήγορα) ότι έχουν -25% στα Libero...και κάποια άλλη προσφορά που δεν πρόλαβα να τη διαβάσω...Αν ξέρετε κάτι παραπάνω..ενημερώστε! Ευχαριστώ!

κορίτσια να ρωτήσω αν υπάρχει τώρα καμμιά προσφορά στις babylino?πήρα τις libero αλλά ενώ δεν μου παρούσιασαν κανένα απολύτως δερματικό στην μικρή όταν κάνει πιπι της μυρίζουν περίεργα και δεν μου αρέσει αυτό θέλω να της ξαναπάρω babylino αν ξέρει κάποια κάτι άς ενημερώσει!!!!αυτό στον μαρινόπουλο ισχύει ακόμα?

omjTp3.png?tH8o0iKJ

sYOtp3.png?irNZPRKv

Διαφημίσεις

μολις γυρισα απο το βεροπουλο. λοιπον οντως εχει τις οικονομικες συσκευασιες λιμπερο -50% (εχει ενα διαφημιστικο χαρτι απο την εταιρεια), αλλα και ολες τις οικονομικες συσκευασιες παμπερς (active fit, baby dry, easy up) με ΜΟΝΟ 12,5ε. εγω εδωσα και κουπονι -4ε και μου βγηκε 8,5ε το πακετο. δεν εχω δει πουθενα φθηνοτερα τα παμπερς! να καταλαβετε οι μικρες συσκευασιες που δεν εχουν εκπτωση ειχαν 11,78ε. μεχρι 27/9

Εμένα βρε παιδια...ούτε τα Pampers με έχουν βολέψει...Τα χρησιμοποιούσαμε οταν γεννηθηκε ο μικρός...δεν ημουν ικανοποιημενη..αλλά δεν ήξερα και πολλα..δεν ειχα δοκιμασει ακομη και άλλες πάνες...Μολις δε βρήκαμε και σε ενα pampers απο συσκευασία που ΜΟΛΙΣ είχα αγοράσει και ανοιξει ένα ψώφιο έντομο..ανάμεσα στο βαμβακι ας πουμε και στο περιτυλιγμα του (ελπιζω να καταλαβατε πού εννοω...στο ψιλοδιαφανο αυτο..)εεε..εκει..το πηρα αποφαση και τα εκοψα εντελως....Τώρα μπορει να έτυχε...αλλά εμενα αυτο το γεγονος με εκανε και τα πηρα πιο πολυ με κακο ματι...

και που στραφηκες?

εμενα παντως το βασιλη τα παμπερς δε τον κρατανε

πηγα στα βρακακια του λιμπερο

και παλι εχω ατυχηματα

πινουμε πολυ πριν κοιμηθουμε και στον υπνο μας, οποτε που να γλιτωσουμε!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

για τις γυναικες δειχνει εεε?

ερχονται και τα παιδικα!!! ωραια!

Γατουλα δυστυχως την πατησαμε ... μολις πηρα τηλ για τα παιδια εληξε χθες... σνιφ!κλαψ! και ηθελα να παρω κατι δωρακια!!!

και που στραφηκες?

εμενα παντως το βασιλη τα παμπερς δε τον κρατανε

πηγα στα βρακακια του λιμπερο

και παλι εχω ατυχηματα

πινουμε πολυ πριν κοιμηθουμε και στον υπνο μας, οποτε που να γλιτωσουμε!

Libero Kαι πάλι Libero...μας ταίριαξαν "γάντι". Ομολογουμένως, ίσως να είναι λίγο πιο "ογκώδη" από pampers ή babylino αλλά το σίγουρο είναι πως τον κρατάνε απόλυτα στεγνο για περισσοτερο διαστημα..και οσο για υγρα....πολλά..ακόμη και στον υπνο του σηκώνεται κ ζητάει νερό. Παρατήρησα δε..πως π.χ. τα Babylino που προσφατα αγορασα (και εκανα μεγιστη μ....ια) μπορει να ειναι πιο λεπτα...μα μολις κανει λιγα τσισα...ουπς αμεσως φουσκώνει κ του κρέμεται...ενώ με τα Libero...δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο...αφού κοιτάζω κ του ανοιγω την πάνα πολλές φορές..για να δω αν εχει τσίσα...δεν φουσκώνει σχεδόν καθόλου (εντάξει..δεν είπαμε να τον αφησουμε κ κανένα 5ωρο χωρις να τον αλλάξω...αλλά σαφώς το Babylino δεν αντέχει ούτε 2ωρο). Απο την άλλη, τα babylino (αντιστοιχο μέγεθος με Libero) είναι πιο μικρή στην περιφέρια...

κορίτσια να ρωτήσω αν υπάρχει τώρα καμμιά προσφορά στις babylino?πήρα τις libero αλλά ενώ δεν μου παρούσιασαν κανένα απολύτως δερματικό στην μικρή όταν κάνει πιπι της μυρίζουν περίεργα και δεν μου αρέσει αυτό θέλω να της ξαναπάρω babylino αν ξέρει κάποια κάτι άς ενημερώσει!!!!αυτό στον μαρινόπουλο ισχύει ακόμα?

σκλαβενιτης μεχρι 28 ολες οι πανες ανοικτες - βρακακια 1+1

Σημερινή διαφήμιση στην τηλεόραση για Βερόπουλο έλεγε: Οικονομική συσκευασία πάμπερς και οικονομική συσκευασία αριέλ(νομίζω, πάντως σίγουρα απορρυπαντικό ρούχων) μόνο 12 ευρώ και κάτι. το αναφέρει λίγο πιο πάνω και η leman η οποία έδωσε και κουπονάκια....

παω Μαρινοπουλο για γαλα...τσουπ Ευρουλης! οχι δωροεπιταγες αλλα εκπτωσεις σε διαφορα απο 20-30%, 25% παμπερς, 30% Αριελ, 20% Φαιρυ....στο περιπου για δειγμα...

δινω τις δωροεπιταγες του 100% η καλη σου...κουραστικα να μετραω και μετα να αφαιρω και τις εκπτωσεις!!! 35 ειχα δωροεπιταγες...36 το συνολο....καλα παω ακομα!!!

ααααα η ταμιας..δεχομαστε μεχρι 25 ευρω δωροεπιταγες τη καθε φορα!! τι λετε καλε....αρχιζω φασαρια.....να τα παρετε ολα....κλπ κλπ.....τεσπα μετα απο 10 λεπτα η ταμιας διαπιστωσε οτι υο προγραμμα τους δεν ειχε προβλημα ενω εχτες ειχε!!!

Ευχαριστιες και απο τα 2 μερη...και εφυγα!!!!

Αλλα 55 για την αλλη βδομαδα!!!

kKZUp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...