Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ!!ΓΙΑΤΙ?????????????????

Ε-mail στα κεντρικά. Τους λες σε ποιό κατάστημα θα πας και σου απαντούν ότι μπορείς να δώσεις τα κουπόνια! Ενημερώνουν το κατάστημα και όλα μια χαρά!

Απλά όταν θα πας θα τους πεις ότι έχεις έγκριση από τα κεντρικά να δεχτούν τα κουπόνια και θα έχεις και το μέηλ εκτυπωμένο μαζί σου!!!

ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ μόνο σε ψαγμένες όπως εμείς!!!:P:p:p

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε-mail στα κεντρικά. Τους λες σε ποιό κατάστημα θα πας και σου απαντούν ότι μπορείς να δώσεις τα κουπόνια! Ενημερώνουν το κατάστημα και όλα μια χαρά!

Απλά όταν θα πας θα τους πεις ότι έχεις έγκριση από τα κεντρικά να δεχτούν τα κουπόνια και θα έχεις και το μέηλ εκτυπωμένο μαζί σου!!!

ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ μόνο σε ψαγμένες όπως εμείς!!!:P:p:p

Που στέλνω μειλ τηλ και μου ελν δεν γίνετε /?

.....

Εχει ποση ωρα(κανα διωρο) που εχω στειλει mail κ περιμενω απαντηση απο τα κεντρικα του carrefour αλλα τιποτα ακομη...

edit: Δεν θα προλαβω κ τις πανες!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

Εχει ποση ωρα(κανα διωρο) που εχω στειλει mail κ περιμενω απαντηση απο τα κεντρικα του carrefour αλλα τιποτα ακομη...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΜΕΛ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ???????

ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

.....

Μην αγχώνεσαι ότι θα χάσεις τις πάνες.

Εγώ περίμενα απάντηση την άλλη φορά και μου απάντησαν το απόγευμα ότι μπορώ να τα χρησιμοποιήσω.

Επειδή όμως είχαν εξαντληθεί, τα έκανα παραγγελία στο κατάστημα, πριν έρθουν πήγα τα πλήρωσα κανονικά σαν να τα είχα πάρει με τα κουπόνια και την έκπτωση και όταν ήρθαν πήγα απλώς στην reception και τα παρέλαβα!!!!

Γίνεται και έτσι!!! Αν δεν στο κάνουν ζητάς με 2ο μέηλ να γίνει έτσι και γίνεται!!!

Λεφτά θέλουν να μαζέψουν και δεν χάνουν πελάτη πίστεψέ με!!!!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

μαριλυν και τι να τους πω???

"Θέλω να ρωτήσω αν παράλληλα με την προσφορά στις πάνες babylino που σήμερα έχουν -50% μπορώ να χρησιμοποιήσω και τα κουπόνια. Θα πάω στο κατάστημα ......

Περιμένω την απάντησή σας.

Ευχαριστώ.

Με εκτίμηση,

..... (βάζεις όνομα και τηλέφωνο για να ειδοποιήσουν το κατάστημα ότι θα πας και να μην έχεις πρόβλημα στο ταμείο)"

Βοήθησα; Αλλάξτε λίγο το κείμενο....μην στείλετε όλες το ίδιο έτσι;:-P:-P:-P

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΑ, ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΑΛΩΣΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

Απαντάνε γρήγορα ή σε κανα 2 μέρες???? χιχιχιχι

Εγώ δεν έβαλα τηλ. πειράζει? Έβαλα μόνο όνομα γιατί το έστειλα πριν κανένα μισάωρο και δεν είχα δει το ποστ της MARILYN

Μην αγχώνεσαι ότι θα χάσεις τις πάνες.

Εγώ περίμενα απάντηση την άλλη φορά και μου απάντησαν το απόγευμα ότι μπορώ να τα χρησιμοποιήσω.

Επειδή όμως είχαν εξαντληθεί, τα έκανα παραγγελία στο κατάστημα, πριν έρθουν πήγα τα πλήρωσα κανονικά σαν να τα είχα πάρει με τα κουπόνια και την έκπτωση και όταν ήρθαν πήγα απλώς στην reception και τα παρέλαβα!!!!

Γίνεται και έτσι!!! Αν δεν στο κάνουν ζητάς με 2ο μέηλ να γίνει έτσι και γίνεται!!!

Λεφτά θέλουν να μαζέψουν και δεν χάνουν πελάτη πίστεψέ με!!!!

Δεν ηξερα οτι μπορει να γινει κατι τετοιο!!!

Μολις μου ηρθε απαντηση στο Mail μου,λεει: "Μπορειτε να χρησιμοποιησετε τα κουπονια σας σε συνδιασμο με την συγκεκριμενη ενεργεια."

Οποτε φευγω για carrefour!!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΑ, ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΑΛΩΣΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

Το σύστημα όντως ΔΕΝ τα περνάει. Απλά τα πληρώνεις κανονικά ΧΩΡΙΣ την έκπτωση και δίνοντας τα κουπόνια και μετά πας στην reception και σου δίνουν σε μετρητά την αξία της έκπτωσης!!!!Δηλ. το 50%.

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Απαντάνε γρήγορα ή σε κανα 2 μέρες???? χιχιχιχι

Εγώ δεν έβαλα τηλ. πειράζει? Έβαλα μόνο όνομα γιατί το έστειλα πριν κανένα μισάωρο και δεν είχα δει το ποστ της MARILYN

Δεν πειράζει αν το χρειάζονται θα στο ζητήσουν ξανά με μέηλ. Μην ανησυχείς!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Δεν ηξερα οτι μπορει να γινει κατι τετοιο!!!

Μολις μου ηρθε απαντηση στο Mail μου,λεει: "Μπορειτε να χρησιμοποιησετε τα κουπονια σας σε συνδιασμο με την συγκεκριμενη ενεργεια."

Οποτε φευγω για carrefour!!!

ΟΛΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

Τί σας έλεγα; χαχαχα

Άντε και καλές αγορές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιά στα παιδάκια σας που βγήκαν κερδισμένα!!!! Με τα χρήματα που περισσεύουν θα τους πάρετε άλλα πράγματα που χρειάζοντε, δεν είμαστε κορόιδα να κάνουμε ότι μας λένε στα ταμεία!!!!

;););)

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

POUKIS τελεια αντε μακαρι να ρθει και σε μας!!!!

marilyn μπραβο σε βρισκω αρκετα ενημερωμενη!!!!σε ευχαριστωωωωω!!!!

Όταν πάω όμως στο κατάστημα και λέω ότι έχω έγκριση από τα κεντρικά για τα κουπόνια γιατί με ενημέρωσαν με μέηλ, αν δεις πώς με κοιτάνε....τους κάνω τη ζωή δύσκολη...έχω γίνει θέμα σε όλο το μάρκετ.......αλλά δεν με νοιάζει καθόλου....δεν τα έχω περίσσια τα χρήματα....και το παιδάκι μου τα αξίζει και όχι αυτοί που βγάζουν ούτως ή άλλως μεγάααααααααλοοοοοο κέρδος!!!!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Εγω θα το ρισκαρω!θα παω χωρις mail και αν πουν κατιιιιιι!!!!!!!!!!θα γινει χαμος!θα τους ταιριαξω!

πηγα το πρωι και πηρα 3 πακετα και δεν τα δεχτηκαν!!δεν νομιζω να τα καταφερεις χωρις e mail.....εγω μαλωσα..και παλι τιποτα

πηγα το πρωι και πηρα 3 πακετα και δεν τα δεχτηκαν!!δεν νομιζω να τα καταφερεις χωρις e mail.....εγω μαλωσα..και παλι τιποτα

Κι εγώ το ίδιο νομίζω...στείλτε μέηλ...μόνο έτσι!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...