Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Μάλλον στα Τρίκαλα είναι για πολύ ξύλο. Εγώ μόλις άρχισαν οι εκπτώσεις πήγα και ψώνισα στο Carrefour μεταξύ Τρικάλων Καρδίτσας πολλά πράγματα ρούχα και παπούτσια για όλη την οικογένεια μαζί με τους γονείς μου. Λογαριασμός κοντά στα 350 ευρώ. Ένα ζευγάρι αθλητικά ήταν μικρά για το συζυγό μου και αναγκαστικά πήγα να πάρω μεγαλύτερο νούμερο. Άρχισε λοιπόν η "υπεύθυνη" να μου λέει ότι τα προϊόντα που είναι σε έκπτωση δεν αλλάζουν και δεν μπορεί να μου κάνει την αλλαγή. Όταν της είπα ότι αυτό δεν μας το είπαν την προηγούμενη μέρα που ψωνίσαμε και ότι δεν θέλω να μου δώσει χρήματα ή να πάρω κάτι άλλο απλά να πάρω μεγαλύτερο νούμερο έπαθε κρίση. Εγώ στο μεταξύ στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης δεν μπορείτε να φανταστείτε τη σύγχηση πήρα. Επέμενε ότι δεν μπορεί να τα αλλάξει και της λέω εγώ τι να το κάνω δηλαδή τώρα ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν κάνει κανέναν. Ευτυχώς ήταν και ο πατέρας μου μαζί πιο ψύχραιμος και με τα πολλά δέχτηκε να τα αλλάξει. Αλλά δεν είχαν νούμερο και μας έδωσε τα χρήματα πίσω. Τελικά μπήκαμε μέσα και ψωνίσαμε ακόμα 80 ευρώ.

yQPJp2.png N5FJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω θα σας προτεινα, αφου αναγκαστικα θα ψωνιζετε απο το συγκεκριμενο καταστημα, την επομενη φορα να μην ταραχτειτε και να μην συγχιζεστε αδικα.

Εγω κανω το εξης:

οταν μου λενε κατι τετοια τρελά, με απολυτη ηρεμια ζηταω να μου δωσουν το ονοματεπωνυμο τους και απλα ενημερωνω οτι προτιθεμαι να κανω ερωτηση-καταγγελια στα κεντρικα. Δεν χρειαστηκε να το κανω ΠΟΤΕ! (την καταγγελια εννοω)

Καντε το και θα με θυμηθειτε! Θα αλλαξουν χιλια χρωματα και θα φωναξουν τον προϊσταμενο ο οποιος θα το τακτοποιησει σε δευτερολεπτα.

Ακομα κι'ετσι ομως να μη γινει, καντε πραγματικα μια καταγγελια στα κεντρικα με συγκεκριμενα στοιχεια και ονοματα για να συμμορφωθουν!

Εγω θα σας προτεινα, αφου αναγκαστικα θα ψωνιζετε απο το συγκεκριμενο καταστημα, την επομενη φορα να μην ταραχτειτε και να μην συγχιζεστε αδικα.

Εγω κανω το εξης:

οταν μου λενε κατι τετοια τρελά, με απολυτη ηρεμια ζηταω να μου δωσουν το ονοματεπωνυμο τους και απλα ενημερωνω οτι προτιθεμαι να κανω ερωτηση-καταγγελια στα κεντρικα. Δεν χρειαστηκε να το κανω ΠΟΤΕ! (την καταγγελια εννοω)

Καντε το και θα με θυμηθειτε! Θα αλλαξουν χιλια χρωματα και θα φωναξουν τον προϊσταμενο ο οποιος θα το τακτοποιησει σε δευτερολεπτα.

Ακομα κι'ετσι ομως να μη γινει, καντε πραγματικα μια καταγγελια στα κεντρικα με συγκεκριμενα στοιχεια και ονοματα για να συμμορφωθουν!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!:wink::wink::wink:

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Εγω κανω το εξης:

Κι εγώ.

Όποτε κάνω φασαρία (ή απειλώ να κάνω μεγαλύτερη φασαρία) ως εκ θαύματος γίνεται πάντα η δουλειά μου. :rolleyes:

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μάλλον στα Τρίκαλα είναι για πολύ ξύλο. Εγώ μόλις άρχισαν οι εκπτώσεις πήγα και ψώνισα στο Carrefour μεταξύ Τρικάλων Καρδίτσας πολλά πράγματα ρούχα και παπούτσια για όλη την οικογένεια μαζί με τους γονείς μου. Λογαριασμός κοντά στα 350 ευρώ. Ένα ζευγάρι αθλητικά ήταν μικρά για το συζυγό μου και αναγκαστικά πήγα να πάρω μεγαλύτερο νούμερο. Άρχισε λοιπόν η "υπεύθυνη" να μου λέει ότι τα προϊόντα που είναι σε έκπτωση δεν αλλάζουν και δεν μπορεί να μου κάνει την αλλαγή. Όταν της είπα ότι αυτό δεν μας το είπαν την προηγούμενη μέρα που ψωνίσαμε και ότι δεν θέλω να μου δώσει χρήματα ή να πάρω κάτι άλλο απλά να πάρω μεγαλύτερο νούμερο έπαθε κρίση. Εγώ στο μεταξύ στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης δεν μπορείτε να φανταστείτε τη σύγχηση πήρα. Επέμενε ότι δεν μπορεί να τα αλλάξει και της λέω εγώ τι να το κάνω δηλαδή τώρα ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν κάνει κανέναν. Ευτυχώς ήταν και ο πατέρας μου μαζί πιο ψύχραιμος και με τα πολλά δέχτηκε να τα αλλάξει. Αλλά δεν είχαν νούμερο και μας έδωσε τα χρήματα πίσω. Τελικά μπήκαμε μέσα και ψωνίσαμε ακόμα 80 ευρώ.

Tι να πω ειναι γενικο το κακο μαλλον!!!

Ακου εκει να δωσεις 350 ευρω να θες να κανεις μια αλλαγη σε κατι κ να μην σου την κανουν!!!Καλα δεν σεβαστηκε ουτε καν την κατασταση σου γυναικα ετοιμη να γεννησει?

Μου φαινεται ειναι για πολλες μπουνιες!!!!!

Απο εδω κ περα θα εφαρμοσω την μεθοδο good luck!!!!!:-D:grin:

Εγω κανω το εξης:

Ts65p3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σας,

Θα ηθελα να ρωτησω αν καποια γνωρίζει αν υπάρχει καμια προσφορα για τις πάνες Λιμπέρο αυτο το διάστημά???

Ευχαριστω πολύ εκ των προτερων

Φιλικα Ιωάννα

καλησπερα κοριτσια. εχω κανει εγγραφη στις επιθυμιες εδω και 4 μηνες και δεν μου στελνουν κουπονια παρα μονο ενα mail. ξερει καμια αν πρεπει να κανω και κατι αλλο?

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια. εχω κανει εγγραφη στις επιθυμιες εδω και 4 μηνες και δεν μου στελνουν κουπονια παρα μονο ενα mail. ξερει καμια αν πρεπει να κανω και κατι αλλο?

Κι εγώ το ίδιο. Τους πήρα και τηλέφωνο και είπαν ότι θα στείλουν πριν μήνες αλλά ακόμη τίποτα....καμιά ιδέα;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Εγώ, αν και είμαι μέλος στο Libero Club, ουδέποτε δεν μου έχουν στείλει κουπόνια για τις πάνες τους...αν και έχω ζητήσει 2-3 φορές...Τι πρέπει να κάνω βρε παιδιά;;; Γκρρρ...

Μόλις μου 'ρθε sms από τα Marks&Spencer.

"Mεγάλη προσφορά για τη νέα σχολική χρονιά! Αγοράστε 3 προϊόντα από το παιδικό τμήμα και πληρώστε μόνο τα 2."

Kαι πήγα ψώνισα τα φθινοπωρινά του μικρού την προηγούμενη εβδομάδα γμτ!!!

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ, αν και είμαι μέλος στο Libero Club, ουδέποτε δεν μου έχουν στείλει κουπόνια για τις πάνες τους...αν και έχω ζητήσει 2-3 φορές...Τι πρέπει να κάνω βρε παιδιά;;; Γκρρρ...

κ εμενα μια φορα μου εχουν στειλει, μονο η babylino στελνει καθε μηνα, και ειναι και εξυπηρετικοτατοι οι υπαλληλοι!!!

Παρε τηλέφωνο. Εμενα μου ερχονται συνεχεια. παρε να δεις αν εχουν τα στοιχεια σου.

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σας,

Θα ηθελα να ρωτησω αν καποια γνωρίζει αν υπάρχει καμια προσφορα για τις πάνες Λιμπέρο αυτο το διάστημά???

Ευχαριστω πολύ εκ των προτερων

Φιλικα Ιωάννα

Στο carrefour σου δινουν σε δωροεπιταγη την αξια της συσκευασιας για να παρεις ο,τι αλλο θες.

Και στο Βασιλοπουλο σου δινει 4500 ποντους στην καρτα της Bonus της Alpha, αν εχεις

Στο carrefour σου δινουν σε δωροεπιταγη την αξια της συσκευασιας για να παρεις ο,τι αλλο θες.

Και στο Βασιλοπουλο σου δινει 4500 ποντους στην καρτα της Bonus της Alpha, αν εχεις

δεν σου δινει 4500 ποντους,σου το δινει δωρο αν εξαργυρωσεις 4500 ποντους :?.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

μηπως εκανες εγγραφη μονο για το newsletter,δηλ τα νεα τους; ξανακανε εγγραφη για το περιοδικο ή στειλε mail οτι δεν πηρες το περιοδικο και τα κουπονια.Εγω που ειχα εγγραφει πριν πολυ καιρο,δεν ειχα παρει το τελευταιο περιοδικο.Τελικα εστειλα mail και μου το εστειλαν πριν καναδυο εβδομαδες.Πλεον στελνουν τρια περιοδικα το χρονο,αυτο που ηρθε εγραφε 'καλοκαιρι-φθινοπωρο 2010' ενω ως τωρα ηταν νομιζω 4 τευχη ετησιως.Ωστοσο αν χρησιμοποιεις τα κουπονια,γραψε και τη μαμα ή πεθερα ωστε να εχεις περισσοτερα

http://www.goodnessdirect.co.uk/cgi-local/frameset/detail/600722_Mornflake_Superfast_Oats_1kg.html

Δείτε τιμή που έχει το quaker στην Αγγλία!

Είναι 1 κιλό και βιολογικό παρακαλώ!!! Τα 500γρ. τα αγοράζω 3,00? και δεν είναι και βιολογικό...έλεος!!!! Φυσικά δεν τολμώ να ρωτήσω πόσο έχει το βιολογικό....

Σαλοπετίτσα σου έρχομαι με νέες παραγγελίες σύντομα!!!!!!!!!!!!!:eek:

Μετα σου λέει 50%...και πάλι παραμένουν πολύ πιο ακριβά από ότι στην Αγγλία....κοροϊδία!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Εγω το πρωτο DVD player που αγορασα ηταν απο τα Carrefour πριν καμια 10αρια χρονια...τιποτα δεν εχει παθει! Πιο καλο και απο τα ακριβα αποδειχθηκε....

Εγω την εμπιστευομαι τη BLUESKY....εχουν και 2 χρονια εγγυηση αν δε κανω λαθος ....

Εγω το πρωτο DVD player που αγορασα ηταν απο τα Carrefour πριν καμια 10αρια χρονια...τιποτα δεν εχει παθει! Πιο καλο και απο τα ακριβα αποδειχθηκε....

Εγω την εμπιστευομαι τη BLUESKY....εχουν και 2 χρονια εγγυηση αν δε κανω λαθος ....

Κια μια θεια μου εχει κλιματιστικο πανω απο 7-8 χρονια και ειναι αστερι,μακαρι οχι τιποτε αλλο αλλα μην γινει καρβουνο η κουζινα:P

4

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...