Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Σήμερα έκανα επίσκεψη στο Βερόπουλο και "σήκωσα" ότι είχε από libero! Χρειαζόμαστε πολλές πολλές πάνες!

Εγω πηγα σημερα στο Βεροπουλο (Πατρα) και δεν ειχε προσφορα...πιθανως να ειναι ανα καταστημα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται ή όχι πάντως και εδώ ο Βερόπουλος μόνο τα βρακάκια οικονομική συσκευασία έχει στη μισή τιμή. Οι ανοιχτές πάνες έχουν κανονική τιμή.

να παρεις τηλ στα κεντρικα κ να το αναφερεις!!!!!!!!!!!!

δεν μπορουν να κανουν οτι θελουν!

η προσφορες βγαινουν απο τα κεντρικα για ολα τα καταστηματα.

(εμενα βεβαια ο δικος μας δε ειχε βρακακια καν ,αλλα εκει δεν μπορεις να πεις τπτ.πηρα ανοικτες πανες κ μου περασαν κ τα κουπονια:D)

uDuOp2.png

μολις πηρα στη δελτα για advance κουπονια και μου ειπαν οτι τα σταματησαν τα εκπτωτικα κουπονια λόγω καταγγελιας απο την επιτροπη ανταγωνισμου.

αφησα τηλεφωνο και θα με καλεσουν εκεινοι αν λυθει το προβλημα...

Διαφημίσεις

μολις πηρα στη δελτα για advance κουπονια και μου ειπαν οτι τα σταματησαν τα εκπτωτικα κουπονια λόγω καταγγελιας απο την επιτροπη ανταγωνισμου.

ναι και σιγα τα κουπονια που ειχαν:mad: 27 λεπτα το γιαουρτακι:evil: τουλαχιστον 30 λεπτα να το εκαναν....

Διαφημίσεις

Σήμερα πήγα Βερόπουλο.

Πήρα 6 μεγάλες συσκευασίες (2 ανοιχτή πάνα + 4 πάνα βρακάκι)

με 6 κουπονάκια -2,5 ? σύνολο περίπου ούτε 40 ευρώ...

Δεν είναι και άσχημαααααααααααα

Γεροί να είμαστε να κατουράμε!!!!!!!!

αχαχαχαχχαχααχχ

αυτό μπήκα να γράψω κι εγώ!!!!!!!!!!!!

Με την μόνη διαφορά εμένα μου είπαν ότι βγήκε διάταξη από το υπουργείο οικονομικών :confused: :confused:

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ψωνίζεται απο τα σούπερμάρκετ LIDL.

Έγώ ψωνίζω εβδομαδιαία από εκεί , γιατί έχει όντως φοβερές τιμές και ποιότητα πολύ καλή.Οχι σε όλα τα προιόντα , βέβαια ,αλλά πάντα αγοράζω ένα δοκιμαστικά και αναλόγως το ξαναπαίρνω ή όχι.

Άλλά οι τιμές είναι πολύυυυυυυυυυυυυυυ καλές σε σχέση με μαρινόπουλο , γαλαξία κλπ.

Το περιβάλλον είναι λίγο χάλια αλλά εκεί κλείνω τα μάτια.Για να γεμίσω το ψυγείο μου πάω.

Καλησπέρα.

Έγώ ψωνίζω εβδομαδιαία από εκεί , γιατί έχει όντως φοβερές τιμές και ποιότητα πολύ καλή.Οχι σε όλα τα προιόντα , βέβαια ,αλλά πάντα αγοράζω ένα δοκιμαστικά και αναλόγως το ξαναπαίρνω ή όχι.

Άλλά οι τιμές είναι πολύυυυυυυυυυυυυυυ καλές σε σχέση με μαρινόπουλο , γαλαξία κλπ.

Το περιβάλλον είναι λίγο χάλια αλλά εκεί κλείνω τα μάτια.Για να γεμίσω το ψυγείο μου πάω.

εγω ψωνιζω μονο σακουλες απορριματων και χαρτικα και αυτα μονο αν ειναι σε προσφορα.διαβαστε και αυτο

http://www.wenet.gr/?p=2378

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Καλησπέρα.

Εγώ ψνιίζω, με τον ίδιο τρόπο, επιλεκτικά και αν μου κάνουν τα ξαναπαίρνω.Πχ όταν δεν υπάρχουν προσφορές σε πάνες παίρνω από εκεί.:wink:

Djccp2.png

67KIp2.png

εγω ψωνιζω μονο σακουλες απορριματων και χαρτικα και αυτα μονο αν ειναι σε προσφορα.διαβαστε και αυτο

Σώπα ρε παιδί μου!Καλά που μας το έβαλες!

Djccp2.png

67KIp2.png

Έχει όμως πάρα πολλά προιόντα που είναι ελληνικά , απλά δεν είναι τα γνωστά που βλέπουμε στην τηλεόραση και δεν έχουν καμία σχέση με προιόντα της carrfour ας πούμε , που δεν τρώγονται.Αγόρασα π.χ ρύζι αν θυμάμαι καλά γύρω στο 1,50 ευρώ το κιλό , φέτα πεντανόστιμη , αλλά και πολλά ελληνικά τυριά.Επίσης ψωμί του τόστ 79 λεπτά, πολύσπορο ,γίγαντες ,μουστάρδα ,ξηρούς καρπούς.

Έχει στοματικό διάλυμα γερμανικό με λιγότρο από 2 ευρώ σε αντίθεση με κάτι άλλα που διαφημίζονται και κάνουν πάνω από τρία.

Μακαρόνια κάτω από 50 λεπτά.

Πήρα τυροπιτάκια κουρού και σπανακοπιτάκια , επίσης πεντανόστιμα.Αυτά

θυμάμαι προς το παρόν.

Μόνο τα φρούτα που έχουνε δύο φορές που πήρα δεν ήτανε καλά.

Εγώ ψνιίζω, με τον ίδιο τρόπο, επιλεκτικά και αν μου κάνουν τα ξαναπαίρνω.Πχ όταν δεν υπάρχουν προσφορές σε πάνες παίρνω από εκεί.:wink:

Μα γεμίζει το καλάθι μου όταν ψωνίζω από εκεί.Σε άλλα σούπερμάρκετ με πιάνει η ψυχή μου όταν πάω στο ταμείο και μου λένε το λογαριασμό στο τέλος.

Κάθε φορά η σκέψη <μα τι στο καλό πήρα πάλι> είναι στο μυαλό μου μετά το άκουσμα του ποσού.

Οικονομία σου λέει , τι οικονομία να κάνεις...στο τραπέζι σου?????Αμάν πια...

Εντάξει μου τρώει χρόνο το να πηγαίνω σε δύο διαφορετικά καταστήματα συν τον χασάπη αλλά τι να κάνω.Δηλ. ψωνίζω από LIDL ότι ξέρω ότι είναι καλό , και κάτι λίγα συν φρούα από my market .Αλλά δεν γίνεται αλλιώς.

για τα φρουτα-μαναβικη το εχω ακουσει και εγω,οτι δεν αξιζουν.ψωμι του τοστ που πηγα μια μερα να παρω ειχαν ολα μαμουνακια:shock:!μα ολα!το ξερω οτι δεν ευθυνονται αυτοι απλα μου ενισχυσε την αρνητικη εικονα.και το βασικο (και διορθωστε με αν κανω λαθος)ειναι οτι ποτε δεν εχω δει προσφορες.π.χ 1+1 δωρο δεν εχω δει σε κανενα προιον.και αυτα τα κυνηγαω πολυ!

για εμενα τοπ ειναι ο σκλαβενιτης!!!!ποτε μα ποτε δεν εχω τυχει σε ξυνο υπαλληλο.εχει καλες τιμες και παρα πολλες προσφορες.ειδικα στο καινουργιο στην καλλιθεα ειχε παρα πολλα 1+1 δωρο!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

συμφωνω για τον σκλαβενιτη. τοσο σε τιμες οσο και σε εξυπηρετηση ειναι πολυ καλος. και επισης πολυ βασικο ειναι οτι ποτε μα ποτε δεν εχω κατσει σε ταμειο πανω απο 5 λεπτα! βεβαια και τα καρφουρ βαζουν τρελες προσφορες, αλλα αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι ο σκλαβενιτης πρεπει να εχει ανθρωπους που τις παρακολουθουν γιατι καθε φορα που βγαινει ενα 50% σε πανες ή 20% σε χαρτικα αμεσως βαζει κι αυτος εκπτωση 8ε στις αντιστοιχες πανες και 1+1 στα χαρτικα. δεν εξηγειται αλλιως!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...