Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Είναι κοντά στον ηλεκτρικό δηλαδή? γιατί θα πάρω μάλλον και το μωρό μαζί μου.Είμαι εντελώς άσχετη με την περιοχή! χιχιχιχι και μήπως ξέρουμε τί εκπτώσεις έχει? ευχαριστώωωω!

glitterfy114605T710D30.gif

Διαφημίσεις

ψιτ κοπελια........εδω δε ξερουν ολοι τι εννοουμε ακατανομααστος χαχχχαχαχχαχχαχαχ

Σωστά:roll: sorry :lol::lol:

50% ολα, δε ξερω ουτε ποια ειναι η Ηρωων πολυτεχνειου, σορυ

Δεν είναι πολύ κοντά στον σταθμό έχει όμως λεωφορείο απέναντι από το σταθμό που κάνει στάση στο Δημοτικό θέατρο από εκεί είναι 3 λεπτά δρόμος .............

what is ακατανόμαστος και γιατί το λέτε έτσι? ε είμαι λίγο περίεργο!

χαχα πέρνα μια βόλτα στο θέμα με τις αγορές από το Internet και θα καταλάβεις ..........:mrgreen::mrgreen:

ααααααα τώρα κατάλαβα οκ! καλά αυτοί έτσι κι αλλιώς είναι πανάκριβοι.τί στο Internet τι στο κατάστημα ένα και το αυτό το βλέπω εγώ.Και σημειωτέον,όχι ιδιαίτερα εξυπηρετικοί....

glitterfy114605T710D30.gif

Κοριτσια πηγα σημερα στο Marks & Spencer stock που βρίσκεται στην Λ. Βουλιαγμενης κοντα στο υψος της Αλιμου και πηρα εσωρουχακια/bodysuits με 7 Euro τα 5 τεμαχια. Εχει αρκετα μεγάλη ποικιλια και σε σχεδια και σε νουμερα και η ποιοτητα ειναι παρα πολυ καλη μια και εχω ξαναπαρει στο παρελθον. Επισης εχει και παρα πολλα ρουχαλακια σε πολυ καλες τιμες!

Οι πάνες babylino βρακάκι στο Σκλαβενίτη την Παρασκευή που πήγα, οι μικρές από 9,40 μείον εκπτωση 5.00 ευρώ + το κουπόνι 2.50 ευρω.Οι μεγάλες είχαν έκπτωση 9.00 ευρω

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Στην Αχαρνών στη Χαλκιδόνα που έχει και το παιδότοπο.Στο Σκλαβενίτη αφαιρούν την εκπτωση και μετά το κουπόνι δεν είναι όπως στο καρφού που κάνουν το αντίθετο πρώτα αφαιρούν το κουπόνι και μετά την εκπτωση υπάρχει διαφορά .Συμφέρει καλύτερα αυτό που κάνουν στο Σκλαβενίτη.

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Στο Σκλαβενίτη αφαιρούν την εκπτωση και μετά το κουπόνι δεν είναι όπως στο καρφού που κάνουν το αντίθετο πρώτα αφαιρούν το κουπόνι και μετά την εκπτωση υπάρχει διαφορά .Συμφέρει καλύτερα αυτό που κάνουν στο Σκλαβενίτη.

νομιζω οτι ειναι μετρημενοι αυτοι που το εχουν σκεφτει αυτο!!

eQMGp2.png

την αλλη εβδομάδα θα παμε σε ενα ξενοδοχείο που εχει και πισίνα. θα θελα να φορέχω στην κόρη μου τα swimpants της Libero. bazaar, βερόπουλος, σκλαβενίτης της γειτονιάς μου δεν τα εχεουν.

υπάρχει κάποια που τα εχει βρει σε κάποιο αλλο ΣΜ, να μου πει κι εμένα;

age.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...