Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalamaraki αν και σου απαντω αργα , η ταμπελα εγραφε -50% σε ολα τα παπουτσια με εξαιρεση τους πατους και τα κορδονια. Προφανως και οι σαγιοναρες.

anitapolonia οι εκπτωσεις επισημα ξεκινανε αυριο , αλλα απο οτι καταλαβα τα περισσοτερα καταστηματα εχουν ατυπα ξεκινησει. Αρα εμεις που περιμενουμε να παμε αυριο μπορει να μην βρισκουμε και πραγματα.

κοριτσακια μου!

ακριβως, εγω τυχαια πηγα για βολιδοσκοπηση το Σαββατο στα ΝΕΧΤ και ειχε προκρατησεις για Δευτερα! και τα τσακισα με τη μια χαχχαχαχα και τα διδυμα στο ΣΜ-καροτσι!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

χαιρομαι , χαιρομαι που την ευχαριστηθηκατε. Τα next ειναι καταστηματα με παιδικα ρουχα.

Εχει ομως μονο στον Πειραια και στον Ρεντη και μετα επαρχεια. Εμενα με βολευει η αποσταση χιχιχιχι.

κοριτσακια μου!

Διαφημίσεις

εχει τιμες οπως zara ισως και λιγο χαμηλοτερες. Εχει ωραια σχεδια. Εχει και site http://www.next.co.uk για να ριξεις μια ματια , αλλα δεν ερχονται ολα τα ρουχα στην Ελλαδα.

Εγω ειχα παρει στις αρχες τις σεζον maxi φορεμα καθημερινο 17 ευρω

κοριτσακια μου!

Για δείτε αυτή την προσφορά για αξιολόγηση μαθησιακών δυσκολιών:

http://www.livemycity.gr/

ΔΕν το ξέρω το κέντρο και τι δουλειά κάνουν, αλλά ίσως ενδιαφέρει κάποιες. Αν μάλιστα καμία ξέρει πού να το ποστάρει ώστε να το δουν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι, ας το κάνει.

Διαφημίσεις

Γεια σας !

Πάντως η αγορά γενικότερα έχει ριξει τις τιμές με μορφή προσφορών!

Ακόμα δεν μπήκαν οι εκπτώσεις και παντού όλο και κάτι κάνουν !!!!

έτσι έτσι.. να μαθαίνουμε... γιατί οι καταναλωτές στην Ελλάδα πολύ large είμαστε και δεν λέει !!!!!

:-)

ΟΧΙ ολοι!

ΚολομβουνηςΙντερνετικη αγορα

Πλυντηριο πιατων μαρκα Χ, 25/6 594 ευρω

10/7, 680 ευρω

σημερα, 694 ευρω

και καλα λεει ενημερωστε μας, καλυτερες τιμες κλπ κλπ κλπ

απαντηση, δε μπορουμε να κρατησουμε για πολυ αυτη τη τιμη

θα ανεβει και αλλο!

χρειαζεται και αλλου μπουκοταζ μου φαινεται εκτος απο Μαδερκερ!!!!

kKZUp2.png

καλα παιδια ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ εχει τα παντα ακομα και παιδοτοπο για τα παιδια και μικρα σαλονακια σε καθε οροφο σε περιπτωση αν θελεις να κατσεις να ξεκουραστεις εχει διπλα στα σαλονακια και καφε και νερο να πιεις...και στο 2 οροφο εχει εστιατοριο καφε... και απο προιοντα δεν το συζυταω ολες οι τιμες για καθε τσεπη....αυτα

To βιβλιοπωλείο KOAN στη Σκουφα 64 κάνει σήμερα ένα event με έπτωση 50% στα βιβλία πολλών γνωστών εκδοτικών οίκων. Για όσες-ους τους βολέυει να πεταχτούν στο κέντρο, πλησιάζουν διακοπές, όλο και άποιο βιβλίο θα διαβάσουμε :-)

GJMap2.png

Καλημέρα κοριτσια,να ρωτήσω κάτι χαζό ,πριν αρχίσω να ψάχνω;τωρα που αρχισαν οι εκπτώσεις,κάνουν και τα ιντερνετικά καταστήματα.ή όχι;και αν ναι,τα ελληνικά ή και τα εκτος Ελλάδας;;

Πω πω...ολες λειπουν...χε χε

Αγορααααζουν με εκπτώσεις! ααααααααα

Ηθελα να σας πω για οποια ενδιαφερεται εχει στο ΙΚΕΑ το κομοδινο Μαμουτ το πλαστικο το κοκκινο το μπλε το παιδικο μονο 9ευρώ! Επισης εχει προσφορα καποια φωτιστικα παιδικα και πολλα αλλα που δεν τα συγκράτησα!

Εγω πηγα και διαλεξα κρεββάτι μονο και κατέληξα επιτέλους στο Μινεν!

Κουκλα αν το θες να στο στειλω....αλλα με τα μεταφορικα θα σου βγει γυρω στα 15-20ευρώ! Αν παλι το θες , επειδη θα παω αυριο μεθαυριο να αγοράσω το κρεββατι της μικρης εγω να στο παρω!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...