Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

800 11 668 668

αν παρεις τηλ συντομα, ρωτα αν πρεπει να τους παιρνουμε καθε μηνα ή αρκει μονο μια φορα κι αυτοι θα μας στελνουν....

ευχαριστω....

bounitsa πηρα τηλ στην νουνου και μου ειπε οτι δεν χρειαζετε να καλουμε καθε μηνα για να μας στελνουν κουπονακια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω παλι κοριτσια που μιλησα σημερα με νουνου μου ειπαν οτι πρεπει καθε διμηνο απο την ημερομηνια που θα παραλαβουμε τα κουπονακια.αλλα λενε στη μια αλλα στην αλλη.Ωστοσο τωρα για κρεμουλεσ δε θα στειλουν γιατι υπαρχει ηδη προωθητικη ενεργεια με εκπτωση 20%.Και στη δελτα που παιρνω για τα γιαουρτακια μου εχουν πει καθε μηνα.

γιατι καλε?πες μας τι εγινε?εγω σημερα πηγα στο καταστημα της δουκισσης πλακεντιας και μου το πηραν το κουπονι.
τα συνιθισμενα...φτανω ταμιο με δυο οικονομικες και 2 κουπονια των 5 ευρω...φευγει αυτη παει ατη προισταμενη και επιστρεφει κ μου λεει οτι δεν μπορει να τα δεχτει γτ ειναι προσφορα απο τις πανες και δεν θα τους επιστρεψουν τα λεφτα απο τα κουπονια...

Διαφημίσεις

τα συνιθισμενα...φτανω ταμιο με δυο οικονομικες και 2 κουπονια των 5 ευρω...φευγει αυτη παει ατη προισταμενη και επιστρεφει κ μου λεει οτι δεν μπορει να τα δεχτει γτ ειναι προσφορα απο τις πανες και δεν θα τους επιστρεψουν τα λεφτα απο τα κουπονια...

τον κακο της τον καιρο!!!!!εμενα μου τα περασε χωρις δευτερη κουβεντα.και εχω παει αλλες 3 φορες στον σκλαβενιτη που ειχαν -9 και -7 και ΠΑΝΤΑ μου τα δεχονται!γι"αυτο και πηγαινω σ'αυτους.απαξ και περναει το κουπονι στην ταμειακη τα λεφτα τα περνουν απο την εταιρεια.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

τον κακο της τον καιρο!!!!!εμενα μου τα περασε χωρις δευτερη κουβεντα.και εχω παει αλλες 3 φορες στον σκλαβενιτη που ειχαν -9 και -7 και ΠΑΝΤΑ μου τα δεχονται!γι"αυτο και πηγαινω σ'αυτους.απαξ και περναει το κουπονι στην ταμειακη τα λεφτα τα περνουν απο την εταιρεια.

παρομοίως...

Διαφημίσεις

δηλ.εσας σας φερανε πιτσα.....

Ανοιξα και νεο θεμα!!!! Απλά κανεις εγγραφη στο νεο τους site κι εκεινοι σου κανουν δωρο μια pizza 6 κομματιών

http://www.viva.gr/dominos/joingame.aspx?ref=26377000

Ειναι κοροιδια.....μολις εβαλα τα στοιχεια της πεθερας μου για να της την στειλω, αλλα ελα μου που ενω σου λεει στην κανω δωρο....πρεπει να κανεις αλλη μια ελαχιστη παραγγελια 5ευρώ...για να δεχτει το συστημα την παραγγελια σου! Αρα ενω παίρνω την πιτσα δωρο...πρεπει παλι να ξοδέψω 5ευρώ....

Μάλλον για χαζους ψάχνουν!!!!

Κοροιδια....!

ε! δεν ειναι κ τοσο τραγικο, αλλοι δε δινουν τιποτα!!!!!!

δεν πειραζει αστην εχουμε καβατζα!!!!

ολο και καποιο βραδυ θα μαζευτει παρεουλα στο σπιτι να παραγγειλουμε!!!!

ασ ερθει εστω η μια απο αυτες που θα παραγγειλουμε τζαμπα!!!!!χαχα!!!

http://www.viva.gr/dominos/joingame.aspx?ref=26377000

Διαφημίσεις

Δεν ειναι θεμα αν ειναι τραγικο ή οχι......

Ειναι θεμα οτι οταν λες ειναι δωρεαν θα πρεπει να ειναι δωρεαν!!!!

Και για να μην αναφερθω για το ατομο (με ονοματεπώνυμο...Κέρδισες: 1 Pizza (6 κομμάτια) που σου έστειλε ο/η φίλος σου Μ... Π...........ΟΥ (εδω εχει το εμειλ@in.gr)) που φαινεται πανω στην σελιδα του viva.gr που οσους ποιο πολλους καλει να λάβουν μέρος καρπώνεται "δωρεάν " κομμάτια..... Και φυσικα σε προτρέπει να κανεις το ιδιο για να μαζέψεις και εσυ "δωρεαν" πιτσες....

αντιγράφω ακριβως τι λεει...

"Στείλε στους φίλους σου μία Pizza δώρο

και κέρδισε επιπλέον ένα κομμάτι για κάθε φίλο σου!"

Ειναι εμπαιγμος...τελος!

Και για να μη παρεξηγηθουμε....Ειναι εμπαιγμος απο την ιστοσελιδα εννοω!

κοριτσια εγω πηρα σημερα αριελ 90 μεζουρες 13.89 αν δεν κανω λαθος παντως οχι πανω απο 14 ευρω (εγω πηρα γαλαξιας) ειναι η προσφορα σε ολα τα σουπερ νομιζω...στο ραφι ελεγε 21 ευρω αλλα στο ταμειο πληρωσα 13 και κατι...

Εγω παλι κοριτσια που μιλησα σημερα με νουνου μου ειπαν οτι πρεπει καθε διμηνο απο την ημερομηνια που θα παραλαβουμε τα κουπονακια.αλλα λενε στη μια αλλα στην αλλη.Ωστοσο τωρα για κρεμουλεσ δε θα στειλουν γιατι υπαρχει ηδη προωθητικη ενεργεια με εκπτωση 20%.Και στη δελτα που παιρνω για τα γιαουρτακια μου εχουν πει καθε μηνα.

καλημερα κοπελα μου. ηθελα να σε ρωτησω για κουπονακια της δελτα σε ποιο τηλεφωνο καλεις?σκεφτομαι να αρχισω τον μικρο μου σιγα-σιγα και κανενα γιαουρτακι

καλημερα κοπελα μου. ηθελα να σε ρωτησω για κουπονακια της δελτα σε ποιο τηλεφωνο καλεις?σκεφτομαι να αρχισω τον μικρο μου σιγα-σιγα και κανενα γιαουρτακι

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=39758

age.png

Για τις πιο γεμάτες (σαν και μένα ) LOL

40? Αδυνάτισμα (διατροφή και μηχανήματα) στο VITAPLUS, αξίας 520?. Έκπτωση 92,3%

(ισχύει για 10 ώρες ακόμα για να την αγοράσετε από το παρακάτω link)

http://tsoonami.gr/ctrms

Επεξεργάστηκαν by myrtasou
ξέχασα το link
xdpX.jpgTeu1p2.png

Προσφορά της ημέρας: 9 για μασάζ σώματος Thalassotherapy διάρκειας 55' λεπτών στο studio beauty by cristina, αξίας 90. Έκπτωση 90%

http://www.tsoonami.gr/deal.aspx

Πρoσφoρά Hμέρας:150 για Λεύκανση Δοντιών Άνω και Κάτω Γνάθου Αξίας 500 στο Εξειδικευμένο Οδοντιατρικό Κέντρο Argident. Έκπτωση 70%!!

http://www.groupon.gr/deals/athens

Αν γνωριζετε κι αλλο site εκτος απο τα :1)goldendeals 2)tsoonami 3)groupon γραψτε τα για να τα μαθουμε κι εμεις!!

χτες πηγα σκλαβενιτη και ειχε ακομα την προσφορα για τις οικονομικες libero -8 ευρω(μου πηραν και τα κουπονια) και τις οικονομικες πανες βρακακι babylino -9 ευρω(μιση τιμη).

το γραφω γι"αυτες που κανουν μποικοταζ στον μαρινοπουλο:twisted:!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...