Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

καλημερα!η oriflame εχει προσφορα 14,90 μια τσαντα ταξιδιου με 7 προιοντα μεσα...

κρεμα προσωπου

κρεμα σωματος

αφρολουτρο

σφουγκαρι μπανιου

οδοντοκρεμα

αντιβακτηριδιακο υγρο

κρεμα ποδιων

αν θελετε να το δειτε το εχω σε φωτογραφια στο email Μου..μπορω να σας το στειλω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα και καλό μηνα. Στον Βασιλοπουλο Με καθε οικονομικη libero up & go δωρο 250 ποντοι. Δηλαδη δωροεπιταγη των 6 ευρώ και 50 πόντοι.

ισχυει και για την ανοιχτη πανα libero οικονομικη συσκευασια.....

πηγα σημερα Βασιλοπουλο ,πήρα μια οικονομικη ,ειχα κ κουπονι 5 ευρω ,μου εδωσε και 2 δωροεπιταγες γτ ειχα και κατι αλλους ποντους μαζεμενους ,και αγορασα 2 μικρα πακετα βρακακια ειχα κ δυο κουπονια των 2,5 και πληρωσα 3,80 ..δηλ με 17 ευρω (χοντρα χοντρα) πηρα 60 πανες και 44 βρακακια ...καλα ειναι?

NJMAp3.png

πηγα σημερα Βασιλοπουλο ,πήρα μια οικονομικη ,ειχα κ κουπονι 5 ευρω ,μου εδωσε και 2 δωροεπιταγες γτ ειχα και κατι αλλους ποντους μαζεμενους ,και αγορασα 2 μικρα πακετα βρακακια ειχα κ δυο κουπονια των 2,5 και πληρωσα 3,80 ..δηλ με 17 ευρω (χοντρα χοντρα) πηρα 60 πανες και 44 βρακακια ...καλα ειναι?

τα δικα μου κουπονια εληξαν 30/6 και ετρεξα να παρω πανες να μη τα χασω.... και τωρα που χρειαζομαι δεν εχω.......... :-( :-( :-(

παντως απο βασιλοπουλο θα παρω στανταρ πανες τωρα!!!! εδω που ειμαι δεν εχω κι αλλες επιλογες απο σουπερ μαρκετ... αρα θα βολευτω μ' αυτα!!!!

Διαφημίσεις

Σχετικα με τον Βασιλοπουλο, αν καποιος μενει στην Β. Ελλαδα και εχει Μασουτη, οι πανες βγαινουν πιο οικονομικες γιατι εχει 40% εκπτωση.

Η εκπτωση ισχυει παραλληλα με τα κουπονακια και ισχυει για ολες τις πανες οχι μονο τις μεγαλες συσκευασιες.

Το 40% σε καθε δευτερη συσκευασια pampers ισχυει ακομα. Το ειδα σημερα.

Μήπως γνωρίζει καμία από πότε μέχρι πότε ισχύει η προσφορά της PROCTER&GABLE για -5 ευρώ στις κούτες pampers; το γράφει στο site της χωρίς να δίνει ημερομηνίες όμως

σε ποιο site μπαινεις και τα βλεπεις;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Λοιπόν είχα πει ότι θα έγραφα όταν θα μου ερχόταν μήνυμα. Μου ήρθε στο Σάββατο το εξής:

"Aπό σήμερα και για 10 ημέρες θα βρείτε μοναδικές προσφορές έως και 50% σε επιλεγμένα είδη σε όλα τα καταστήματα Marcs & Spencer".

Οπότε, όποια ενδιαφέρεται, ας ρίξει μια ματιά. :)

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοριτσια καλημερα. ηθελα να σας ρωτησω που βρισκετε τα κουπονακια για γαλατα κονσερβας και για γιαουρτακια. κανατε καπου εγγραφη?:P:p:p

παιρνεις τη στην εταιρια και τους λες να σου στειλουν.... εχω το τηλ για νουνου αν θες....

απλα δε ξερω αν πρεπει να τους παιρνεις καθε μηνα η μονο μια φορα φτανει....

Καλημέρα...καμια τρέχουσα προσφορά για πανες libero εχει πάρει πουθενά το μάτι σας; Οχι πανα - βρακάκι...την κλασική πάνα φοράμε....

το μονο που ξερω να παιζει ειναι στο ΑΒ.... με τη μεγαλη συσκευασια κερδιζεις 250 ποντους στη καρτα σου, δηλ επιταγη 6 ευρω για τις επομενες αγορες και 50 ποντοι δωρο....

αρα 18,45 η μεγαλη συσκευασια -6ευρω βγαινει 12,45.... κι αν εχεις και κουπονακι μια χαρα!!!!!!!!!!

παιρνεις τη στην εταιρια και τους λες να σου στειλουν.... εχω το τηλ για νουνου αν θες....

απλα δε ξερω αν πρεπει να τους παιρνεις καθε μηνα η μονο μια φορα φτανει....

ναι σε παρακαλω στειλε μου το τηλ για να παρω. σ' ευχαριστω πολυ

ναι σε παρακαλω στειλε μου το τηλ για να παρω. σ' ευχαριστω πολυ

800 11 668 668

αν παρεις τηλ συντομα, ρωτα αν πρεπει να τους παιρνουμε καθε μηνα ή αρκει μονο μια φορα κι αυτοι θα μας στελνουν....

ευχαριστω....

σημερα στα carrefour εχει -40% στις λιμπερο (οικονομικες συσκευασιες). τυχαια το ειδα και δε ξερω μεχρι ποτε ισχυει. βεβαια ειχαν αδειασει τα ραφια - 3 νουμερο δεν ειχε και 4 ειχε μονο 2 πακετα. α! εδωσα και κουπονι -5ε και το πηραν γιατι η προσφορα ειναι για ολους, οχι με την καρτα μονο. οποτε βγηκε στα 6,2ε το πακετο

Συγνώμμη Λεμαν....για να καταλάβω....

ειχε -40% εκπτωση στις λιμπερο ασχετα κάρτας καρφουρ και δέχτηκαν και το κουπόνι σου???

Γιατι αυτοι του καρφουρ χτυπιουντια οτι ισχυει το αντιθετο....

Οτι δεχονται κουπονια μονο οταν εχει προσφορα με καρτα καρφουρ

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...