Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Και μεις το 4 περνουμε,πως βαζω εικονα,οταν τις εχω αποθηκευμενες στον υπολογιστη μου???

-το εβγαλα φωτογραφια να δεις οτι το babylino 4 που ειχα παρει πριν λιγο καιρο,ειχε 62 τεμαχια και στικερακι -6.

me -6 δεν εχω δει,αν ειχα δει θα το ειχα παρει:mrgreen::mrgreen::mrgreen:.εχω 2 συσκευασιες babylino σπιτι,ειναι το Νο 4 που εχει 62 κομματια και το Νο 4+ με 58 κομματια.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

me -6 δεν εχω δει,αν ειχα δει θα το ειχα παρει:mrgreen::mrgreen::mrgreen:.εχω 2 συσκευασιες babylino σπιτι,ειναι το Νο 4 που εχει 62 κομματια και το Νο 4+ με 58 κομματια.

Και γω τυχαια το ανακαλυψα:D:D:D.

Ηταν τα babylino στη σειρα και πηγα να δω τι τιμη εχει και για καλη μου τυχη επεσαν ολα κατω και πισω πισω ξεπροβαλε αυτο με το -6:D:D.

Προσπαθω να βαλω φωτογραφια,αλλα δεν μπορω μπορει καποια να με βοηθησει?

κοριτσια να ρωτησω κατι που ειναι λιγο ασχετο με τις προσφορες?το σουπερ μαρκετ μασουτης απο τιμες τι λεει ειναι νορμαλ?μετακομιζουμε και στην ορεστιαδα εχει μασουτη και μαρινοπουλο .sorry για την εκτος θεματος ερωτηση!

6Eujp3.png svAfp3.png

κοριτσια να ρωτησω κατι που ειναι λιγο ασχετο με τις προσφορες?το σουπερ μαρκετ μασουτης απο τιμες τι λεει ειναι νορμαλ?μετακομιζουμε και στην ορεστιαδα εχει μασουτη και μαρινοπουλο .sorry για την εκτος θεματος ερωτηση!

Κοιτα εγω παω και στα δυο , κατα κορον δηλαδη περισσοτερο στο Μασουτη, απλα ο μαρινοπουλος βγαζει ποιο τρανταχτες προσφορες. Κατα τα αλλα εχουν μικρες διαφορες σε προιοντα θα το ανακαλυψεις και μονη σου!

Καλως να μας ερθεις στα βορεια διαμερισματα!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια ακούστε τι έγινε με εμένα.

Έστειλα στα carrefour email και ρώτησα αν δέχονται κουπόνια μαζί με την προσφορά για τις πάνες Babylino. Με ρώτησαν σε ποιό κατάστημα θα πάω για να αποφύγω την ταλαιπωρία και τους είπα. Τους έστειλαν email με τα στοιχεια μου και τους είπαν όταν πάω να δεχτούν τα κουπόνια μου!!!!

Μου τηλεφώνησαν παρακαλώ στο κινητό και μου είπαν να πάω από εκεί και ότι θα ισχύσουν τα κουπόνια μου. Επειδή μάλιστα δεν είχε το νούμερο που ήθελα στις οικονομικές, τα πλήρωσα σήμερα και θα πάω αύριο να τα παραλάβω.

Κουπόνια ΔΕΝ έπαιρναν. Μόνο τα δικά μου με ολόκληρη διαδικασία....Τα χτυπούσαν στο ταμείο κανονικά και μετά μου επέστρεφαν το 50% στο χέρι στην ρεσεψιόν!

Είχα 2 κουπόνια 1 οικονομική + 1 μικρή δώρο και 2 των 2,00? για μικρές συσκευασίες.

Πλήρωσα συνολικά: 26,87? για 2 οικονομικές συσκευασίες και 4 μικρές!!!!!!!!

Νομίζω ΤΕΛΕΙΑ αγορά ε; Συνολικά 232 πάνες!!!

Οπότε στην επόμενη προσφορά ας τους στείλουμε email για να μας δέχονται τα κουπονάκια μας!!!

Ελπίζω να πιάσει ξανά!!!:lol:

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Κοιτα εγω παω και στα δυο , κατα κορον δηλαδη περισσοτερο στο Μασουτη, απλα ο μαρινοπουλος βγαζει ποιο τρανταχτες προσφορες. Κατα τα αλλα εχουν μικρες διαφορες σε προιοντα θα το ανακαλυψεις και μονη σου!

Pontikaki κι εγώ τα ίδια με την Kalamaraki!

Καλώς να μας έρθεις!!!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

PONTIKAKI ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ, ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ MARKET ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ.ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ 1?.ΤΩΡΑ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Έστειλα στα carrefour email και ρώτησα αν δέχονται κουπόνια μαζί με την προσφορά για τις πάνες Babylino. Με ρώτησαν σε ποιό κατάστημα θα πάω για να αποφύγω την ταλαιπωρία και τους είπα. Τους έστειλαν email με τα στοιχεια μου και τους είπαν όταν πάω να δεχτούν τα κουπόνια μου!!!!

Μου τηλεφώνησαν παρακαλώ στο κινητό και μου είπαν να πάω από εκεί και ότι θα ισχύσουν τα κουπόνια μου. Επειδή μάλιστα δεν είχε το νούμερο που ήθελα στις οικονομικές, τα πλήρωσα σήμερα και θα πάω αύριο να τα παραλάβω.

Κουπόνια ΔΕΝ έπαιρναν. Μόνο τα δικά μου με ολόκληρη διαδικασία....Τα χτυπούσαν στο ταμείο κανονικά και μετά μου επέστρεφαν το 50% στο χέρι στην ρεσεψιόν!

Είχα 2 κουπόνια 1 οικονομική + 1 μικρή δώρο και 2 των 2,00? για μικρές συσκευασίες.

Οπότε στην επόμενη προσφορά ας τους στείλουμε email για να μας δέχονται τα κουπονάκια μας!!!

τωρα αυτο δεν ειναι πολυ άτιμο εκ μερους τους ως προς τους υπόλοιπους καταναλωτές?δηλ πρεπει να στέλνουμε όλοι μηνύματα?

NJMAp3.png

Διαφημίσεις

Είναι όντως αδικία. Αλλά γιαυτό σας το είπα για να ξέρετε την άλλη φορά να στέλνετε email. Τι να κάνουμε, αφού έτσι το δέχονται σε κάποιους...έστω...

Ας το εκμεταλευτούμε εμείς που το γνωρίζουμε πλέον.

Πάντως εγώ αν δεν μου τα δέχονταν τα κουπόνια, ειλικρινά δεν θα αγόραζα...γιατί ο Βασιλόπουλος π.χ. μου τα παίρνει...και έχω και στοκ...δεν επείγομαι...

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

PONTIKAKI ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ, ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ MARKET ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ.ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ 1?.ΤΩΡΑ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Δεν ξερω αν εχει στρατιωτικο πρατηριο θα το κοιταξω,

Pontikaki κι εγώ τα ίδια με την Kalamaraki!

Καλώς να μας έρθεις!!!

ευχαριστω

ευχαριστω θα το επισκεφτω και τα δυο και βλεπουμε.

6Eujp3.png svAfp3.png

Διαφημίσεις

Εστειλα κι εγω μεηλ τη Δευτερα για το ιδιο θεμα και μου ειπαν οτι η ενεργεια ισχυει παραλληλα με τα κουπονια αλλα αν θελω ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΩ (ναι καλε, για εμενα το εκαναν!) να τους δωσω το ονοματεπωνυμο μου για να ενημερωσουν το καταστημα.Αμ δε!Εκτυπωσα το μεηλ για παν ενδεχομενο (και θα το εχω παντα μαζι μου) και εκανα οτι ειπε η κοπελα παραπανω απλα αναφεροντας οτι επικοινωνησα με τα κεντρικα.Και μαλιστα σημερα τους απαντησα στο μεηλ, ευχαριστωντας τους για την αμεση απαντηση, αλλα τους την ειπα,οτι πρεπει να ενημερωσουν τα καταστηματα ωστε να μην ταλαιπωρουν τον κοσμο.Αρνουμαι να ενημερωνω τα κεντρικα καθε φορα που θελω να παρουν τα κουπονια μου και να πρεπει να δινω τα προσωπικα μου στοιχεια για να εξυπηρετηθω.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!

Αντε να μην κανουμε ολοι αυτο που εκαναν καταναλωτες στην Κατερινη!

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=145492&cid=4

Εστειλα κι εγω μεηλ τη Δευτερα για το ιδιο θεμα και μου ειπαν οτι η ενεργεια ισχυει παραλληλα με τα κουπονια αλλα αν θελω ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΩ (ναι καλε, για εμενα το εκαναν!) να τους δωσω το ονοματεπωνυμο μου για να ενημερωσουν το καταστημα.Αμ δε!Εκτυπωσα το μεηλ για παν ενδεχομενο (και θα το εχω παντα μαζι μου) και εκανα οτι ειπε η κοπελα παραπανω απλα αναφεροντας οτι επικοινωνησα με τα κεντρικα.Και μαλιστα σημερα τους απαντησα στο μεηλ, ευχαριστωντας τους για την αμεση απαντηση, αλλα τους την ειπα,οτι πρεπει να ενημερωσουν τα καταστηματα ωστε να μην ταλαιπωρουν τον κοσμο.Αρνουμαι να ενημερωνω τα κεντρικα καθε φορα που θελω να παρουν τα κουπονια μου και να πρεπει να δινω τα προσωπικα μου στοιχεια για να εξυπηρετηθω.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!

Αντε να μην κανουμε ολοι αυτο που εκαναν καταναλωτες στην Κατερινη!

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=145492&cid=4

Καλημερα! ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ που οργανωθηκαν!!!!!!αυτοι ειναι καταναλωτες...!!!! εμπρος ολοι στον δρομο που χαραξαν οι Κατερινιωτες!!!

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!πηραν τελικα 5% εκπτωση απο άλλο κατάστημα!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

τωρα αυτο δεν ειναι πολυ άτιμο εκ μερους τους ως προς τους υπόλοιπους καταναλωτές?δηλ πρεπει να στέλνουμε όλοι μηνύματα?

και γω το θεωρω απαραδεκτο αυτο!Ή τους ενημερωνεις ολους με μια ανακοινωση π.χ. στα φυλλαδια σου,στην εισοδο του καταστηματος με ενα φει βολαν ή κανεναν.

Απαραδεκτοι....Αχ Ελλαδαραααααααααααααααααααααααααααα...

Μπραβο στους Κατερινιωτες:P:p:p

*

QUANTO, ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΑ, ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ, ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΑ 30% ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ MAS CARD

*

DIXAN 66/70Μ -6? 40% ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ MAS CARD

*

LIBERO 40% ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ MAS CARD

*

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩ 5ΛΙΤ ΜΟΝΟ 14,95?

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ 01/07 ΕΩΣ 03/07/10 ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣΟΥΤΗ

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

αυτο με τον Βασιλοπουλο δεν το καταλαβαινω.τι ειναι αυτοι οι ποντοι?ξερω πως χρεωνονται στην καρτα.και?εξηγηστε μου σας παρακαλω!

Με κάθε 200 πόντους σου δίνουν μια δωροεπιταγή 6? για να την χρησιμοποιήσεις στις επόμενες αγορές σου. Οπότε είναι σαν να παίρνεις τις πάνες ήδη 6? λιγότερα και σου δίνει και άλλους 50 πόντους εξτρά...

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...