Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

φετος το εμαθα κι εγω για και μαλιστα μου ειπαν οτι πανω απο 20 - 25 εχει απογορευτει το 30 δεν παιζει καθολου γεματο χημικα και δεν παρεχουν καμια προστασια.....

Άγγελος 11/10/2005

Νικόλας 05/04/2008

Μαριλένα 23/08/2010

Εύα 3/05/2013 ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια εγώ πήρα τα swimpans σήμερα από 3,30 - 2,50 ? το κουπόνι.

0,80 ? το καθένα

τα swimpans πόσο εχουν αρχικη τιμή χωρίς εκπτώση;;;;

το 3,3 που λες για ποιο μεγεθος ειναι;;; κι ειναι αρχικη τιμη;;;;

γιαιτ εγω τα αγορασα 5 ευρω -2,5 το κουπνι 2,5 ευρω....

Διαφημίσεις

sofaki

λεμε παντα για τα libero swimpans σωστα;;;;;;;;

ειχα παρει το Medium νουμερο, απο 10 κιλα μεχρι...... δε θυμαμαι κι εγω.... αλλα απο οτι θυμαμαι και τα δυο νουμερα και small που πηρες εσυ και medium που πηρα εγω ειχαν περιπου την ιδια τιμη....

εχω μονο ΑΒ εδω.... τωρα που θα παω Αθηνα θα προμηθευτω κανα πακετακι απο Σκλαβενιτη........

sofaki

λεμε παντα για τα libero swimpans σωστα;;;;;;;;

ειχα παρει το Medium νουμερο, απο 10 κιλα μεχρι...... δε θυμαμαι κι εγω.... αλλα απο οτι θυμαμαι και τα δυο νουμερα και small που πηρες εσυ και medium που πηρα εγω ειχαν περιπου την ιδια τιμη....

εχω μονο ΑΒ εδω.... τωρα που θα παω Αθηνα θα προμηθευτω κανα πακετακι απο Σκλαβενιτη........

ναι ναι τα libero:!::!::!:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

...δεν κανει τοσος μεγαλος δεικτης προστασιας,μεχρι 25 βαρια 30...οχι παραπανω.οσο ανεβαινει ο δεικτης προστασιας τοσο πιο πολλα χημικα εχουν.

φιλικα,σοφια.

Το ιδιο μου ειπε μια γνωστη μου που δουλευει στην Frezyderm. Την ρωτησα, τι δεικτη προστασιας εχει η βρεφικη αντηλικα κρεμα της Frezyderm γιατι δεν γραφει πανω στο κουτι, και μου ειπε 25 γιατι μεχρι τοσο επιτρεπεται.

Διαφημίσεις

Το ιδιο μου ειπε μια γνωστη μου που δουλευει στην Frezyderm. Την ρωτησα, τι δεικτη προστασιας εχει η βρεφικη αντηλικα κρεμα της Frezyderm γιατι δεν γραφει πανω στο κουτι, και μου ειπε 25 γιατι μεχρι τοσο επιτρεπεται.

Kαι γω αυτο ξερω.

Η Avene πως τα καταφερνει να βγαζει με 50?

Kαι γω αυτο ξερω.

Η Avene πως τα καταφερνει να βγαζει με 50?

και η chicco εχει με 50...αλλα δεν τα καταλαβα ποτε αυτα με τους δεικτες εγω για μωρο 6 μηνων τι να παρω???? ξερω ειμαι παλι off...:oops:

Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί αλλά ο Σκλαβενίτης έχει -15% σε οικονομική ή jumbo συσκευασία ενώ παράλληλα οι οικονομικές έχουν και στίκερ -2 ευρώ.

χθες πηρα pampers με 11.90 (ειχα και -3 ευρω κουπονι....) καλο!!:P:cool:

και η chicco εχει με 50...αλλα δεν τα καταλαβα ποτε αυτα με τους δεικτες εγω για μωρο 6 μηνων τι να παρω???? ξερω ειμαι παλι off...:oops:

η παιδιατρος μου ειπε οτι μεχρι 25 ,μετα εχει χημικα φιλτρα που στην ουσια δεν παρεχουν καμμια προστασια απλα επιβαρυνουν το δερμα κ τον οργανισμο...

NJMAp3.png

Διαφημίσεις

Κι'εμενα ακριβως το ιδιο μου ειπε η παιδιατρος.

Στο περιοδικο "παιδι και νεοι γονεις" ειδα στην τηλεοραση οτι την αντηλιακη της frezyderm την δινει δωρο. Δεν ξερω ομως ποσα ml ειναι.

Παντως στο φαρμακειο εχει τιμή...φαρμακείου!!! :lol::lol::lol:

Κι'εμενα ακριβως το ιδιο μου ειπε η παιδιατρος.

Στο περιοδικο "παιδι και νεοι γονεις" ειδα στην τηλεοραση οτι την αντηλιακη της frezyderm την δινει δωρο. Δεν ξερω ομως ποσα ml ειναι.

Παντως στο φαρμακειο εχει τιμή...φαρμακείου!!! :lol::lol::lol:

ειναι κανονικο μεγεθοςκ το περιοδικο κανει 6,50 με δωρο ενα κουβαδακι με το gummi bear...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

καλημερα κοριτσια και μενα η παιδιατρος μου τονισε να μην παρω με δεικτη πανω απο 30...της frezyderm εχω και εγω δεν πηγαμε βεβαια ακομα θαλασσα εκει θα φανει ποσο προστατευει γιατι καθημερινα λιγο στο προσωπακι μπαινει...δεν μου κοκκινισε παντως ¨)

απαντηση για την elachl....ναι ναι στα καρφουρ και το 1+1 και -4 ευρω το κουπονακι αφου το περασε ειπε το μηχανημα αυτη δεν ειχε προβλημα....μου εχει τυχει να μην το δεχετε το μηχανημα οταν εχει κατι παραξενους συνδυασμους προσφορων το ιδιο το σουπερ μαρκετ και να εχω κι εγω κουπονι...αλλα αυτο μια φορα πριν 2 χρόνια περιπου..... και οσον αφορα τους υψηλους δεικτες μαλλον πως μας κοροιδευουνε για να παιρνουνε πιο πολαα χρηματα απο τους καημενους τους γονεις που για τα παιδια τους προσπαθουνα για το καλυτερο βλεπεις οσο πιο υψηλος ο δεικτης τοσο πιο ακριβη η τιμουλα....

Άγγελος 11/10/2005

Νικόλας 05/04/2008

Μαριλένα 23/08/2010

Εύα 3/05/2013 ;)

κοριτσα το περιοδικο το παιδι και νεοι γονεις εχει το αντιλιακο που λετε της frezyderm εμφανισιακα ειναι κανονικο μεγεθος ομως πανω γραφει "δειγμα δωρεαν με μειωμενο περιεχομενο"

line_m123_beg_40_time_1218254400_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

κοριτσα το περιοδικο το παιδι και νεοι γονεις εχει το αντιλιακο που λετε της frezyderm εμφανισιακα ειναι κανονικο μεγεθος ομως πανω γραφει "δειγμα δωρεαν με μειωμενο περιεχομενο"

Σοβαρα το λες;;;:shock::shock:

Καλα ειμαστε πολυ γελοίοι!!!!!!!!!Και απο τη μυγα ξυγκι θελουν να βγαλουν,αφου κανεις που κανεις την προσφορα κανε τη σωστη διαφορετικα βαλε συσκευασια ιση με το περιεχομενο

4

δεν το πηρα το περιοδικο...ζαχαρωνε ο γιος μου το κουβαδακι γι αυτο το ειδα...πολυ καραγκιοζιλικι....

ασε που τα frezyderm εχουν ενοχοποιηθει κ για parabens,τα οποια ειναι καρκινογονα....

υπαρχει κ σχετικο τοπικ καπου....

κ πανακριβα,κ καρκινογονα...........

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Σοβαρα το λες;;;:shock::shock:

Καλα ειμαστε πολυ γελοίοι!!!!!!!!!Και απο τη μυγα ξυγκι θελουν να βγαλουν,αφου κανεις που κανεις την προσφορα κανε τη σωστη διαφορετικα βαλε συσκευασια ιση με το περιεχομενο

συγνωμη που επεμβαίνω, δεν εχω δει το αντιλιακο, αλλα αν λείπει εστω και ενα ml δεν μπορεί να το πουλήσει η εταιρεία και γι αυτό τα δίνει ετσι. Συμφωνώ όμως οτι τα δώρα τελικα τα πληρώνουμε

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...