Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Εχει 50% ο Σκλαβενιτης?

ετσι λενε τα κοριτσια.στου ν κοσμου ομως μου ειπαν οτι δεν εχει,ουτε θα εχει για ενα μηνα...(κ μαλλον ειναι ο μοναδικος σκλαβενιτης που δε κανει)τι να πεις????μαλλον διαλεξα να μεινω σε λαθος περιοχη....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα το ερευνισω Λια και θα σο πω!

ναι,κ αν εχουν καπου κοντα σου,πες να παω....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

στο χαλανδρι και στην βαρη παντως στον σκλαβενιτη εχουν μιση τιμη.και επειδη σημερα μου ηρθαν κουπονια libero θα παει αυριο η αδερφη μου ζωγραφου να μου παρει αλλα 3 πακετα αν εχουν και εκει 50%.οποτε θα σας πω.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

χαχα! σοφακι σε εντοπισα!!

πηγα σκλαβενιτη ... παιρνουν κουπονια κ ισχυει κ η εκπτωση! απλα στο σταντ γραφει απ΄ευθειας την τελικη τιμη κ δεν φαινεται οτι ειναι προιον προσφορας. δηλ γραφει 9 κατι την μεγαλη συσκευασια. εγω πηρα 6 κ με τα κουπονια εδωσα 38,70

t7XLp3.png

Διαφημίσεις

Eγω αγορασα απο το Carrefour πανες σημερα με 50% και εδωσα και τα κουπονια,το συστημα δεν παιρνει και εκτωση και κουπονι αλλα πρεπει να πας στο ταμειο και να αγορασεις τις πανες και τους πεις να ακυρωσουνε την εκπτωση και να παρουν το κουπονι και μετα πας στην υποδοχη(εξ. πελατων) και σου κανουν εκει την εκπτωση 50%,οπυ σου επιστρεφουν το 50% σε μετρητα.Εμενα μια κοπελα μου το ειπε απο την υποδοχη.

εγω γ 7,5 ευρω (3 κουπονια των 2,5) δεν το κανω ολο αυτο,χαλαλι τους ,ας πιουν ενα καφεδακι στην υγεια μου !χαχαχαχαχαχα

NJMAp3.png

Αυτό που είδα σήμερα στο Carrefour δεν το είχα ξαναδεί... σχεδόν κάθε καρότσι είχε μέσα πάνες Libero!!

Έδωσα περίπου ?36 για 4 μεγάλες συσκευασίες (4 Χ ?9,20 = ?36,80), απίθανο! Στοκάραμε πάνες για αρκετό καιρό, ελπίζω στο μεταξύ να προκύψουν κι άλλες προσφορές ή κουπόνια γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα...

αληθεια οσες πηγατε ,ειχε ολα τα νουμερα?εγω οταν πηγα το πρωι με τη φιλη μου (στο ανοιγμα ) 4 ανθρωποι πηραμε ολα τα 4σαρια ,ολο κ ολο 7 κοματια ηταν ,ειδαμε δυο παλετες με λιμπερο μα ολες ηταν 6 κ 7αρια?γτ εχω την εντυπωση οτι το 4 καλυπτει μαεγαλο φασμα κιλών ,πχ η δικια μου ειναι 16 μηνων σχεδον αλλα ακομη 9 κιλα κ φοραει 4 εδω και πολυ καιρο,παντα οπου εχει προσφορα αυτο το νουμερο τελειωνει παντα,χωρις να θελω να κανω διαφημιση,μονο στον Βασ. τελευταια που ειχε μιση τιμη βγαζανε συνεχεια νουμερα απο την αποθηκη

ασχετο , Ο Βεροπουλος εχει -20% στα παμπερς

NJMAp3.png

πηγα σκλαβενιτη ... παιρνουν κουπονια κ ισχυει κ η εκπτωση! απλα στο σταντ γραφει απ΄ευθειας την τελικη τιμη κ δεν φαινεται οτι ειναι προιον προσφορας. δηλ γραφει 9 κατι την μεγαλη συσκευασια. εγω πηρα 6 κ με τα κουπονια εδωσα 38,70

εγω φιλεναδα 8 πακετα 46 ευρω!και αυριο λεω να αγορασω αλλα 3!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Αλήθεια το νούμερο 4 για πόσους μήνες χρησιμοποιείται;

Ξέρω ότι είναι ανάλογα με την ανάπτυξη και τα κιλά του παιδιού, αλλά στο περίπου....;;;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

ξερει καποιος μεχρι ποτε ισχυει η εκπτωση στο Σκλαβενιτη???

εχω τον μικρο με ιωση, δεν προλαβαινω να παω αυριο..:-(:-(:-(

6iY7p3.png?cAMNhNbb

ξερει καποιος μεχρι ποτε ισχυει η εκπτωση στο Σκλαβενιτη???

εχω τον μικρο με ιωση, δεν προλαβαινω να παω αυριο..:-(:-(:-(

τους ρωτησα σημερα αλλα δεν ξερανε.αυριο που θα ξαναπαω θα ρωτησω και θα σας πω!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Αλήθεια το νούμερο 4 για πόσους μήνες χρησιμοποιείται;

Ξέρω ότι είναι ανάλογα με την ανάπτυξη και τα κιλά του παιδιού, αλλά στο περίπου....;;;

εγω ξεκινησα το Νο 4 στους 3 1/2 μηνες που η μικρη ηταν 5,400 και ειχα ξεμεινει απο το Νο 3.τις βολευτηκα και δεν ξαναπηρα 3 παρολο που υπηρχε περιθωριο.τωρα η κορη μου ειναι σχεδον 6 μηνων,ζυγιζει 6,700 και θα το εχουμε πολυ καιρο αυτο το νουμερο.αν σκεφτεις οτι το βαζει η κολλητη μου στην 10 μηνων κορη της που ζυγιζει σχεδον 10 κιλα......για αρκετους μηνες θα ελεγα........

Kht7p2.png

3iVPp3.png

εγω ξεκινησα το Νο 4 στους 3 1/2 μηνες που η μικρη ηταν 5,400 και ειχα ξεμεινει απο το Νο 3.τις βολευτηκα και δεν ξαναπηρα 3 παρολο που υπηρχε περιθωριο.τωρα η κορη μου ειναι σχεδον 6 μηνων,ζυγιζει 6,700 και θα το εχουμε πολυ καιρο αυτο το νουμερο.αν σκεφτεις οτι το βαζει η κολλητη μου στην 10 μηνων κορη της που ζυγιζει σχεδον 10 κιλα......για αρκετους μηνες θα ελεγα........

Εμένα στους 2 μήνες ζύγιζε 5820γρ :eek: και φοράμε το 3...

Αλλά δεν ξέρω πότε θα ξεκινήσουμε το 4...απλά μην φορτωθώ πολλά 4άρια γιατί την βλέπω ότι αναπτύσεται πολύ γρήγορα...μήπως να ξεκινήσω να στοκάρω και 5άρια; Σε 4άρια υπολόγισα ότι έχω γύρω στους 5 μήνες:eek::-o

Μιλάμε για πολύ στοκ!!!:lol::lol::lol:

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

Εμένα στους 2 μήνες ζύγιζε 5820γρ :eek: και φοράμε το 3...

Αλλά δεν ξέρω πότε θα ξεκινήσουμε το 4...απλά μην φορτωθώ πολλά 4άρια γιατί την βλέπω ότι αναπτύσεται πολύ γρήγορα...μήπως να ξεκινήσω να στοκάρω και 5άρια; Σε 4άρια υπολόγισα ότι έχω γύρω στους 5 μήνες:eek::-o

Μιλάμε για πολύ στοκ!!!:lol::lol::lol:

Το 4 ειναι απο 7 ως 14 κιλα. Νομιζω θα το φορανε αρκετο καιρο...

Καλά κορίτσια στα carrefour δεν ξέρουν τι τους γίνεται μου φαίνεται..Λοιπόν στο carrefour λάρισας μου δέχτηκαν το κουπονάκι μου...Βέβαια οι οικονομικές συσκευασίες είχαν τελειώσει και είχε μόνο μικρές και πήρα νο5 γιατί 4 έχω αρκετά από την προσφορά του Μασούτη..:D:D

Πάω η καλή σου στο σταντ με την προβολή της λιμπερο και ήταν εκεί 2 κυρίες και λέω θέλω νο5 άλλα δεν έχει, μου λένε έχει θα σας δώσω και ανοίγει την κούτα και μου δίνει...Οι μικρές είχαν στικέρ -2 ευρώ άρα από 10,34 πήγαν στα 8,34 και τους λέω έχω και κουπόνια και μου λένε δεν νομίζω να τα δεχτούν γιατί η προσφορά είναι 50% αλλά εσείς δώστε τα στο ταμείο για καλό και για κακό..Είχα 2 κουπονάκια των -2 ευρώ και είχα πάρει 3 μικρές συσκευασίες...Αφήνω λοιπόν τα κουπονάκια πάνω στα λιμπερο και περιμένω, χτυπάει την πρώτη συσκευασία, χτυπάει το κουπονάκι κανονικά και δεν λέει τίποτα αλλά έκανε βλακεία η ταμίας και χτύπησε αμέσως μετά και το δεύτερο κουπόνι πριν χτυπήσει την δεύτερη συσκευασία και το δεύτερο δεν το δέχτηκε το σύστημα οπότε μου το έδωσε πίσω....Βέβαια αυτό το καταλάβαμε εκ των υστέρων με τον Νίκο γιατί η ταμίας νόμιζε ότι δεν της έπαιρνε και δεύτερο κουπόνι το σύστημα...Οπότε θα πάω πάλι αύριο και αν έχει νο5 θα πάρω ένα ακόμα και θα δώσω και το κουπονάκι μου...Άρα η μικρή συσκευασία μου βγήκε 8,34-4,17=4,17-2ευρώ κουπονάκι=2,17!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Εντωμεταξύ το ξέρετε ότι η προσφορά πιάνει και τις πάνες λιμπερο για την θάλασσα, τις αδιαβροχες??????????Είχε μείνει ένα τελευταίο πακέτο και επειδή αύριο λέμε να πάμε για μπανάκι ;);) λέω δεν τις παίρνω να τις δοκιμάσω????Από 3,20 που έκαναν τις πήρα 1,60!!!!!!!!!!!!Οπότε αύριο θα πάρω και ένα ακόμα πακετάκι αν έχει βέβαια...

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

...

Εντωμεταξύ το ξέρετε ότι η προσφορά πιάνει και τις πάνες λιμπερο για την θάλασσα, τις αδιαβροχες??????????...

Mη γελάσετε μαζι μου αλλά σε τι ακριβώς χρησιμευουν αυτες οι πάνες;;;

Εγω εχω ενα μωρακι 5 μηνων και φανταζομουν οτι πηγαινοντας στην παραλία θα της εβγαζα την πανούλα πριν μπουμε στο νερακι και το πολυ-πολύ να ουρούσε στη θάλασσα. Βγαινοντας θα την ξεπλενα και θα της φορουσα στεγνη πανα.

Κατι μου διαφευγει;;;

Το 4 ειναι απο 7 ως 14 κιλα. Νομιζω θα το φορανε αρκετο καιρο...

Δεν είναι απόλυτο. Ο μικρός μου είναι 12,5 κιλά περίπου και το 4άρι όπως και το 4+ του πέφτουν μικρά. Φοράει το 5 τώρα και 1 μήνα.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Κορίτσια στην προσφορά του Μαρινόπουλου για τις πάνες Λίμπερο, δέχτηκαν σε εσάς κουπόνια?

Σε εμένα χθες όχι!!!

Επίσης να ενημερώσω ό,τι η προσφορά -1 Ευρώ για τις βρεφικές κρέμες ΝΟΥΝΟΥ ισχύει και στον Μαρινόπουλο. Η προσφορά είνα της εταιρίας και όχι των Σούπερ Μάρκετ. Το αναφέρω γιατί κάποια ανέφερε ό,τι ισχύει για το ΑΒ.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Mη γελάσετε μαζι μου αλλά σε τι ακριβώς χρησιμευουν αυτες οι πάνες;;;

Εγω εχω ενα μωρακι 5 μηνων και φανταζομουν οτι πηγαινοντας στην παραλία θα της εβγαζα την πανούλα πριν μπουμε στο νερακι και το πολυ-πολύ να ουρούσε στη θάλασσα. Βγαινοντας θα την ξεπλενα και θα της φορουσα στεγνη πανα.

Κατι μου διαφευγει;;;

Και γω το ιδιο πιστευα!

Ενημερωστε και μας για να μαθαινουμε.

Eιναι πάνα βρακακι που δεν φουσκώνουν με το νερο. Εχουν και ωραια σχεδια!

swimpant_7-12_250.jpg

Libero Swimpants: Ξένοιαστο καλοκαίρι για παιδιά και γονείς!!

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και όλο και περισσότερες οικογένειες με μικρά παιδιά επισκέπτονται την θάλασσα ή ακόμα και τις πισίνες. Το θέμα του αν το μωρό πρέπει να φοράει πάνα, μαγιό ή να κολυμπάει γυμνό είναι κάτι που απασχολεί πολλούς γονείς. Το να κολυμπάει γυμνό είναι σίγουρα πολύ καλύτερο σαν αίσθηση αλλά σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να μην είναι το ιδανικό. Το κολύμπι με κοινή πάνα φυσικά δεν είναι εφικτό ενώ τα απλά μαγιό δεν αποτρέπουν τις διαρροές. Έτσι, τα Libero παρουσιάζουν την νέα πάνα-μαγιό Libero Swimpants, ένα είδος μαγιό μιας χρήσης με λειτουργία παρόμοια με αυτή της κοινής πάνας βρακάκι.

Τα Libero Swimpants είναι λοιπόν μία πάνα-μαγιό που κρατά στο εσωτερικό της υγρά και …στερεά!! Το πλεονέκτημά της είναι ότι δεν απορροφά τόσα υγρά όσα μια κοινή πάνα, πράγμα που σημαίνει ότι το παιδί μπορεί να κολυμπήσει με αυτήν χωρίς να γίνει βαρύ και δυσκίνητο. Η μεγαλύτερη διαφορά της σε σύγκριση με τα κοινά μαγιό είναι ότι μένει στην θέση της, κρατώντας τα πάντα στο εσωτερικό της και δεν χρειάζεται να την πλύνεις. Έτσι, οι επισκέψεις στην θάλασσα γίνεται πιο ευχάριστες και για τους γονείς!!

Αλλά και για τα παιδάκια που κολυμπούν όλη την χρονιά σε πισίνες τα Libero Swimpants είναι η καλύτερη λύση. Προσφέρουν ασφάλεια κατά των ανεπιθύμητων διαρροών και ταυτόχρονα άνεση στις κινήσεις.

Τα Libero Swimpants εφαρμόζουν όπως τα Libero Up&Go και είναι το ίδιο άνετα! Και επιπλέον, έχουν όμορφα καλοκαιρινά σχεδιάκια που παραπέμπουν σε μαγιό. Κυκλοφορούν σε δύο μεγέθη small 7-12kg και medium 10-16kg σε συσκευασίες των 10 και 9 τεμαχίων αντίστοιχα. Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα, συνήθως τοποθετημένα σε stands κοντά στα αντιηλιακά ή τις παιδικές πάνες.

Με τα νέα Libero Swimpants, οι μικροί σας κολυμβητές μπορούν να κολυμπούν και να παίζουν στην παραλία με άνεση αλλά και προστασία κατά των διαρροών. Έτσι, οι εκδρομές στην θάλασσα γίνονται το ίδιο ευχάριστες και για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς .

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...