Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Εγω τελειωνω (απολύομαι) με την δουλεια μου στις 15/6 και θα βαλω μπρος την επομενη μερα...μπας και γλιτώσουμε κανενα ευρω γιατι ο χειμωνας προβλέπεται δύσκολος !!!

Kι εγώ θα κάνω μια προσπάθεια φέτος, αν και μάλλον δύσκολο, γιατί είναι μικρούλης.

Αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!!

Τι καλά να γλιτώσω τα θκατάκια για 1 χρόνο! :mrgreen:

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον γυρισα απο σκλαβενιτη!!!!

απολογισμος!

8 πακετα πανες Νο 4 και 5,συνολο 468 τεμαχια 46,60 ευρω, δηλαδη 9 λεπτα η καθεμια.φυσικα με κουπονια.

επισης μωμαντηλα babycare αυτα που ειναι συσκευασια με 3 τμχ και γραφει - 5 ευρω με εκπτωση -1 ευρω δηλαδη 3,90 και δωρο μια μικροτερη συσκευασια με 20 μωρομαντηλα.

νομιζω την χτυπησα την ακριβεια!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

η απαντηση του my market στο μειλ που εστειλα και εκανα παραπονα που δεν παιρνουν τα κουπονια

Αγαπητή κυρία Σοφία καλησπέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το email σας αναφορικά με τις πάνες Libero. Για εμάς η επικοινωνία με τους πελάτες μας είναι σημαντική, ιδιαίτερα όταν για κάποιο λόγο υπάρχει oποιοδήποτε πρόβλημα στην εξυπηρέτηση.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι επρόκειτο για μια τεχνική αδυναμία, η οποία έχει λυθεί. Ευχαριστούμε πολύ που μας επισημάνατε το πρόβλημα και σας περιμένουμε στα καταστήματά μας για να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας κανονικά.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

η απαντηση του my market στο μειλ που εστειλα και εκανα παραπονα που δεν παιρνουν τα κουπονια

Αγαπητή κυρία Σοφία καλησπέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το email σας αναφορικά με τις πάνες Libero. Για εμάς η επικοινωνία με τους πελάτες μας είναι σημαντική, ιδιαίτερα όταν για κάποιο λόγο υπάρχει oποιοδήποτε πρόβλημα στην εξυπηρέτηση.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι επρόκειτο για μια τεχνική αδυναμία, η οποία έχει λυθεί. Ευχαριστούμε πολύ που μας επισημάνατε το πρόβλημα και σας περιμένουμε στα καταστήματά μας για να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας κανονικά.

Τουλάχιστον ήταν ευγενικοί και απάντησαν σωστά. :)

GJMap2.png

σας εχω κι αλλα νεα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!εστειλα παλι μειλ στα καρφουρ(μετα την απαντηση οτι δεχονται κουπονια)και τους ειπα οτι το πρωι που πηγα στα καρφουρ νεας ιωνιας δεν δεχτηκαν τα κουπονια.η απαντηση τους....

Kυρία Π.....,

Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία.

Το Carrefour Νέας Ιωνίας έχει ήδη ενημερωθεί και θα γίνουν δεχτά τα κουπόνια σας παράλληλα με την έκπτωση.

Με εκτίμηση,

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Eγω αγορασα απο το Carrefour πανες σημερα με 50% και εδωσα και τα κουπονια,το συστημα δεν παιρνει και εκτωση και κουπονι αλλα πρεπει να πας στο ταμειο και να αγορασεις τις πανες και τους πεις να ακυρωσουνε την εκπτωση και να παρουν το κουπονι και μετα πας στην υποδοχη(εξ. πελατων) και σου κανουν εκει την εκπτωση 50%,οπυ σου επιστρεφουν το 50% σε μετρητα.Εμενα μια κοπελα μου το ειπε απο την υποδοχη.

Eγω αγορασα απο το Carrefour πανες σημερα με 50% και εδωσα και τα κουπονια,το συστημα δεν παιρνει και εκτωση και κουπονι αλλα πρεπει να πας στο ταμειο και να αγορασεις τις πανες και τους πεις να ακυρωσουνε την εκπτωση και να παρουν το κουπονι και μετα πας στην υποδοχη(εξ. πελατων) και σου κανουν εκει την εκπτωση 50%,οπυ σου επιστρεφουν το 50% σε μετρητα.Εμενα μια κοπελα μου το ειπε απο την υποδοχη.

πω πω ζαλιστηκα:mrgreen::mrgreen:!κανουν την ζωη τους τοσο δυσκολη!:roll::roll:αλλα εστω και ετσι......τι να κανεις!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια ελεος....

Ουτε οι υπαλληλοι του Μαρινοπουλου δεν ξερουν τι τους γινεται!!!

Σημερα πηγα και πηρα και'γω μπολικες πανες Libero,εδωσα 80€.

Τα κουπονια δεν μου τα περασαν,για τους γνωστους λογους...

Διαβαζοντας ομως εδω οτι σε μερικα καταστηματα σας τα πηραν,πηρα τηλ. την εξυπηρετηση πελατων 801 802 5000 και μου ειπαν οτι δεν δεχονται τα κουπονια οταν υπαρχει παραλληλη προσφορα και θα βρει τον μπελα του ο καθε υπαλληλος που το κανει κτλ κτλ...

Θυμηθηκα την Σοφια που της ηρθε απαντηση απο το καρφουρ Ν.Ιωνιας και τους το ανεφερα,αλλα λεει πρεπει να κανω επωνυμη καταγγελια για το συγκεκριμενο καταστημα και κατι κουφα!!!

Οταν τους ειπα οτι το διαβασα στο φορουμ μας,δεν το δεχτηκαν και ειπαν οτι στα φορουμ ο καθενας γραφει οτι θελει....

Θυμωσα τοσο πολυ που της ειπα της υπαλληλου να παει να μαθει να κανει καλα την δουλεια της και της το εκλεισα καταμουτρα!!

Μωρε καλα κανω και παω στον Μαρινοπουλο μονο σε προσφορες....

Σκλαβενιτης και παλι Σκλαβενιτης!!!!!!!!!!!!!!!

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Βρε κοριτσια ελεος....

Ουτε οι υπαλληλοι του Μαρινοπουλου δεν ξερουν τι τους γινεται!!!

Σημερα πηγα και πηρα και'γω μπολικες πανες Libero,εδωσα 80?.

Τα κουπονια δεν μου τα περασαν,για τους γνωστους λογους...

Διαβαζοντας ομως εδω οτι σε μερικα καταστηματα σας τα πηραν,πηρα τηλ. την εξυπηρετηση πελατων 801 802 5000 και μου ειπαν οτι δεν δεχονται τα κουπονια οταν υπαρχει παραλληλη προσφορα και θα βρει τον μπελα του ο καθε υπαλληλος που το κανει κτλ κτλ...

Θυμηθηκα την Σοφια που της ηρθε απαντηση απο το καρφουρ Ν.Ιωνιας και τους το ανεφερα,αλλα λεει πρεπει να κανω επωνυμη καταγγελια για το συγκεκριμενο καταστημα και κατι κουφα!!!

Οταν τους ειπα οτι το διαβασα στο φορουμ μας,δεν το δεχτηκαν και ειπαν οτι στα φορουμ ο καθενας γραφει οτι θελει....

Θυμωσα τοσο πολυ που της ειπα της υπαλληλου να παει να μαθει να κανει καλα την δουλεια της και της το εκλεισα καταμουτρα!!

Μωρε καλα κανω και παω στον Μαρινοπουλο μονο σε προσφορες....

Σκλαβενιτης και παλι Σκλαβενιτης!!!!!!!!!!!!!!!

μετα το μειλ που μου λεγανε οτι δεχονται κουπονια πηρα τηλεφωνο στο 801 κατι....και μου ειπε το ιδιο που σου ειπε και εσενα,οτι δεν γινονται και τα 2 μαζι.οποτε ξαναεστειλα και τους ειπα οτι στην νεα ιωνια δεν τα δεχτηκαν και μου απαντησαν αυτο που εγραψα πιο πανω.

και εγω εχω κοψει τον μαρινοπουλο εδω και 2 μηνες........

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Αχ βρε κορίτσια ολόκληρο σίριαλ πια με τα Carrefour...

Ευτυχώς τα κουπονάκια μου είναι για τον Ιούλιο οπότε θα περιμένω τον Βασιλόπουλο μπας και βγάλει κάτι...

Δεν πάω να συγχηστώ άδικα...

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Ο Σκλαβενιτης τα δεχεται τα κουπονια και ας εχει το 50%,ρωτησε ο αντρας μου στην υποδοχη ενος καταστηματος.Δεν ειχε ομως κουπονακια μαζι του,οποτε θα παμε μαζι και ετσι θα τα αξιοποιησω κιολας...

Γιατι να μην το γνωριζα νωριτερα και να μην πηγαινα Μαρινοπουλο σημερα????

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Ο Σκλαβενιτης τα δεχεται τα κουπονια και ας εχει το 50%,ρωτησε ο αντρας μου στην υποδοχη ενος καταστηματος.Δεν ειχε ομως κουπονακια μαζι του,οποτε θα παμε μαζι και ετσι θα τα αξιοποιησω κιολας...

Γιατι να μην το γνωριζα νωριτερα και να μην πηγαινα Μαρινοπουλο σημερα????

Εχει 50% ο Σκλαβενιτης?

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...