Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Ειδες αν ειχαν σε ολα τα νουμερα στικερ?

Θα παω κι εγω αυριο

Ειδα οτι ειχε σιγουρα στο Νο4, δεν προσεξα αλλα νουμερα! Εμενα φοραει ακομα το 3 που δεν ειχε καθολου αλλα ειχα 1 κουπονακι που ληγει και σκεφτηκα οτι με τη φορα που εχει παρει ο μπουμπουκος μου συντομα θα τα χρειαστουμε!:shock::)

...Και τσουπ! τα τσακωσα!!!!!!!!:)

7ytop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα ,μολις γυρισα απο το καρφουρ στο city gate στη Θεσσαλονικη , λοιπον ,κουπονια δεν περνούν διοτι δεν ειναι προσφορα με την καρτα κλαμπ καρφουρ αλλα ειναι ετοιμη φιξ εκπτωση ,ετσι μου ειπαν.... πηγα στις 8.25 και περιμενα να ανοιξουν ,με πλησιασε μια κοπελα και με ρωτησε τι ωρα ανοιγει το καταστημα (με εκοψε οτι ημουν για τα λιμπερο αχαχαχαα) ,πηγαμε μαζι στο ραφι ,πηρε 2 μεσαιες συσκευασιες των 60 τεμαχιων 4 νούμερο αυτή ,1 μεγκα και μια των 60 εγω ,εμφανιστηκε και μια φιλη μου πηρε τα ιδια με εμενα και ενας κυριος πηρε μια μεγκα και τελος τα 4αρια!!!! ολα τα αλλα ηταν μεγάλα,βγάλανε και 2 παλετες εκεινη την ωρα μα ηταν ολα πολυ μεγάλα,ρωτησα στο ταμειο εαν εχουν και αλλα 4αρια κ δεν ξέρανε....πολυ λιγα κομματια παντως κοριτσια και πήγα και πρώτη ....οποτε τρέξτε!!!!

καλημέρα!!!

NJMAp3.png

καλημερα..ειμαι εξαλη παλι με το ατλαντικ..πρωι πρωι αμεσως αμεσως να μου πουνε οτι επειδη ειναι μπλε τιμη τα babygo τα βρακακια δεν παιρνουν κουπονια..

τελικα ω τι θαυμα το μηχανημα τα περναει..μεταεγινε αλλη βλακεια..

ελεγε στο ραφι 7,91 με την εκπτωση-2,5 το κουπονι επρεπε να τα παρω 5,41 αλλα η ταμιακη τα εβγαζε αλλιως..πρωτα την αρχικη τιμη μετα μειον το κουπονι και μετα η εκπτωση οποτε εβγαινε 5,91...δηλαδη χρεωθηκα επιλεον 1,50..:evil::evil:

Διαφημίσεις

Ειδα οτι ειχε σιγουρα στο Νο4, δεν προσεξα αλλα νουμερα! Εμενα φοραει ακομα το 3 που δεν ειχε καθολου αλλα ειχα 1 κουπονακι που ληγει και σκεφτηκα οτι με τη φορα που εχει παρει ο μπουμπουκος μου συντομα θα τα χρειαστουμε!:shock::)

...Και τσουπ! τα τσακωσα!!!!!!!!:)

Μολις γυρισα απο βασιλοπουλο και οντος εχει τα babylino ν 4 (μονο) με στικερ -4 ευρω την οικονομικη συσκευασια δηλαδη 12.80 εαν εχεις και κανα κουπονι παει 8.80. Μια χαρα...........

Επισεις εχει και τη Φαριν Λακτε ΝΟΥΝΟΥ με 2 ευρω αντι για 3 που εχει κανονικα.

Διαφημίσεις

Εστειλα τον άντρα μου στο carrefour για Libero και του είπα να πάει και νωρίς...άντε να δούμε τι πουλιά θα πιάσει! Την άλλη φορά που είχε -30% στα pampers , πάλι του έιπα να πάει νωρίς , αλλά οταν πήγε είχαν εξαφανιστεί τα 4+...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις

kalimera koritsia , sto carrefour tis neas jionias den mu dextikane ekptotika kuponia jia libero .....ti prototipo to perimena etsi kai alios.pandos apo panes itane tinga ta rafia me ola ta numera

Όντως τα κουπόνια δεν τα δέχονται γιατί είναι προσφορά της libero. Πήγα και εγώ (στο κατάστημα της Αγ. Παρασκευής) η καλή σου κουνάμενη αλλά... (Μη φάω είχανε γλάρο...) Ρώτησα κιόλας. Πάντως 9,21 δεν είναι και άσχημα... Έχω να σημειώσω οτι είχαν μόνο 1 τεμ νούμερο 4, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Βάζουν την προσφορά χωρίς να γεμίσουν τα ράφια. Α! είχαν και τα χαρτιά delica -35%.

0kEJp3.pngCsbXp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

εστειλα χτες το βραδυ μειλ στην carrefour για τα κουπονια και τι μου απαντησε????????????

Kαλημέρα,

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουπόνια σας παράλληλα με την προσφορά.

Απλά να γνωρίζετε ότι μαζί με το προιόν πρέπει να δοθεί και το κουπόνι.

Ευχαριστώ,

Kht7p2.png

3iVPp3.png

εστειλα χτες το βραδυ μειλ στην carrefour για τα κουπονια και τι μου απαντησε????????????

Kαλημέρα,

Ευχαριστώ,

καλα μιλαμε δεν παιζεσαι!!!!

το θεμα ειναι να μην τα απορριπτει το συστημα τους....:-(:-(:-(

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

καλα μιλαμε δεν παιζεσαι!!!!

το θεμα ειναι να μην τα απορριπτει το συστημα τους....:-(:-(:-(

παντως εμενα δεν μου τα περασαν,ουτε της φιλης μου...και μαλιστα συζητουσαμε πολυ ωρα με την ταμια για αυτο το θεμα (δεν ειχε αλλους πελατες) γιατι ειχε κ αυτη μικρο μωρο...

NJMAp3.png

Kαλημέρα,

Ευχαριστώ,

Αντε, καλά.... Με τα ίδια μου τα μάτια είδα το σύστημα να το απορρίπτει το κουπόνι. Α!!! Θα γίνει σφαγή... ΜΠΡΑΒΟ Σοφάκι!!! Ευχαριστούμε!!!

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...