Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

πηρα τα τεσσερα μαξιλαρακια με 6,9 (και τα τεσσερα ηταν σετ) απο το natura home...

δεν ειναι τιποτα σπουδαια μαξιλαρια, απλα κοκκινα ειναι... αλλα μια χαρα κανουν τη δουλεια τους. εξαλλου για εξω τα θελω , θα ξεβαψουν, θα βραχουν κτλ... αρα δεν ηθελα να δωσω παραπανω λεφτα...

στο natura home πηρα και ωραια παιδικα σεντονια με 20 ευρω... κατα καιρους βαζει προσφορες σε πολλα πραγματα... κι η ποιοτητα ειναι καλη....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι καλέ κι εγώ απλά θέλω μιας και θα τα έχω έξω...Όπως είπες κι εσύ και θα βραχούν και θα σκονιστούν και θα ξεθωριάσουν γιατί το καλοκαίρι θα τα έχω έξω στη βεράντα...Μπήκα στο site του natura home αλλά το ανανεώνουν και δεν μπόρεσα να δω τα προιόντα..Τώρα που θα πάω Αθήνα θα περάσω και από εκεί να ρίξω μια ματιά...Σ'ευχαριστώ πολύ..

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Και εμενα το ιδιο μου εκαναν, δεν με ενημερωσαν οτι δεν περνουν κουπονια μαζι με το 40% και μου αφαιρεσαν τα κουπονια χωρις να μου πουν τιποτα:twisted: και οταν ειδα την αποδειξη τους πηγα στην εισοδο και ειχαν και υφος:evil:, παρολο που οταν ειχαν τα babylino -30% μου ειχαν παρει τα κουπονακια! Να εχουν χαρη που ειχα το μωρο στο μαρσιπο και δεν μπορουσα αλλο ορθια αλλιως θα την εκανα τη φασαρια μου, γιατι αν τα επερνα απο το ΑΒ θα μου εβγαιναν πιο φτηνα, γιατι τα εχει 1 ευρω φτηνοτερα!!!!!Τα νευρα μου!!!!!!!!!!! Για πολυ κοροιδια μιλαμε!!!!!

Καλα κανουμε τοσο καιρο και δεν ψωνιζουμε εκει καθολου ουτε εμεις ουτε οι αδερφες μου ουτε οι γονεις μου και ας ειναι διπλα μας!

Αλλα θα τους στειλω και εγω ενα ξεχεστικο mail στα κεντρικα, ετσι για να μην νομιζουν οτι θα ειμαστε μονιμα τα κοροιδακια!!!!

Προσπαθω να τους στειλω μεσω της φορμας που εχουν και μου βγαζει κατι asist error, και δεν μπορω!!!!!!!!! Εχει στειλει καμμια αλλη? Και τους τα χωνω κανονικα!

7ytop2.png

Προσπαθω να τους στειλω μεσω της φορμας που εχουν και μου βγαζει κατι asist error, και δεν μπορω!!!!!!!!! Εχει στειλει καμμια αλλη? Και τους τα χωνω κανονικα!

εχω στειλει εγω και η efitsa

και εγω ειχα προβλημα,στειλε εδω

http://mymarket.metro.com.gr/component/option,com_contact/task,view/contact_id,1/Itemid,54/lang,el/

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Το ίδιο θέμα είχα και εγώ με τα μαξιλάρια. Έβρισκα με 20-25 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση και σκεφτόμουν αυτό: Μια περιουσία για μαξιλάρια???

Και τελικά βρήκα στο Jumbo. Μια εποχή είχε φέρει τα μεγάλα για τις μεγάλες ξύλινες καρέκλες (ψηλή πλάτη) με 10 ευρώ το ένα. Είχε σε πορτοκαλί και λαχανί. Έγινανα ανάρπαστα και σας πληροφορώ ότι τα βάζω στο πλυντήριο. Πλύνε, βάλε που λένε και μια χαρά!

Astarti τα συστήνω ανεπιφύλακτα, αρκεί να τα φέρει πάλι (εγώ τα είχα πάρει πέρσι)

ρε κοριτσια ποτε θα βγαλουν προσφορα στα λιμπερο ,ενα διαστημα βγαζανε ολα τα σουπερ κ τωρα τπτ,αντε κ εχω κουπονια!ισχυουν γ τα αδιαβροχα γ τη θαλασσα,ξερετε? Αθηναιες ειστε τυχερες εχει στοκατζιδικα μαγαζια απο ολες τις εταιρειες ,εδω πανω τπτ...

NJMAp3.png

Διαφημίσεις

Astarti αγορασα πριν σχεδόν ένα μηνα μαξιλαρακια για καρεκλες του μπαλκονιού μου με 4 ευρώ:wink: το ένα απο ένα μαγαζακι στο Παγκράτι, αν σε βολεύει η περιοχή στείλε μου πμ για να ψαξω την αποδειξη να σου πω στοιχεία (είχε και με 3 ? αλλά ήταν λιγο φουσκωτά και δεν με βολευαν στις δικές μου καρεκλες)

:lol:Κωνσταντίνος 2/2/2010 & Αλκυόνη 3/11/2011

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, αλλά πήρα παντοφλάκια για τον μικρό, τύπου crocs, από τα Carrefour, με 6,90?!!!

Τα φόρεσε και περπατάει πολύ άνετα. Άσε που είναι μούρλια με τα παντοφλάκια. Όσο δεν μ' αρέσουν σε ενήλικες αυτά, στα μικρά είναι φοβερά.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ηθελα και εγω να της τα παρω...αλλα με εκοψαν καποια κοριτσια εδω μεσα που ειπαν οτι τα μη γνησια , βρωμανε με τον ιδρώτα....και επειδη η μικρη μου ηδη βρωμαει...χμ ιδρώνει ηθελα να πω χε χε κολλησα και δεν της τα πηρα....

Για πες εντυπωσεις αργοτερα αμα ειναι να της τα παρω!!

κοριτσια επειδη ψαχνω απεγνωσμενα τις θηκες που κανουν γρανιτες και μου ειπε μια φιλη μου οτι θα τις βαλουν δωρο σε καποια δημητριακα μηπως εχετε δει κατι το ειδε σε διαφημηση στην τηλεοραση.....

Ο καθενας το βιολι του και εγω το χαβα μου χαχαχ

οχι τιποτ αλλο αλλα θα τελειωσουν και η φραουλες και μετα θα κανω γρανιτες οτι να ναι!!!!!!

9newp3.png8dIOp3.png

Διαφημίσεις

Ο καθενας το βιολι του και εγω το χαβα μου χαχαχ

οχι τιποτ αλλο αλλα θα τελειωσουν και η φραουλες και μετα θα κανω γρανιτες οτι να ναι!!!!!!

Μια καλή ιδέα που αναφέρθηκε εδώ είναι να κόψεις κομματάκια αρκετές και να τις βάλεις στην κατάψυξη!

GJMap2.png

bre koritsia tora edixne stin tv ....awrio kai sawatto libero -50% sto carrefour ,nomizo katalawa kala

καλα καταλαβες..το ειπαν κ στον αντρα μου στο μαρινοπουλο ν κοσμου.αν παιρνουν κ κουπονια,με βλεπω να πηγαινω με φορτηγο.......

χ#@#@ το my market,αφου σας φτυσαν κιολας,κ βουρ για μαρινοπουλο.......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

τσεκάρετε και με Μαρινόπουλο τις αρχικές τιμές γιατί την προηγούμενη φορά διαπίστωσα ότι ο Μαρινόπουλος τις είχε πιο φθηνά από τα Carrefour κατά 1,00?...

Μετά σου λεει ότι είναι ίδιας ιδιοκτησίας...ότι θέλουν κάνουν..

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...