Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

χτες στον σκλαβενίτη είχε -3,20 ευρώ στα libero μικρή συσκευασία (αυτά με τα ποδοσφαιρικά σχέδια) οπότε ερχόταν 7 και κάτι - μείον κουπόνι 2,5 ευρώ, τα πήρα τελικά κοντά στα 5 ευρώ...........καλά δεν είναι??

χτες στον σκλαβενίτη είχε -3,20 ευρώ στα libero μικρή συσκευασία (αυτά με τα ποδοσφαιρικά σχέδια) οπότε ερχόταν 7 και κάτι - μείον κουπόνι 2,5 ευρώ, τα πήρα τελικά κοντά στα 5 ευρώ...........καλά δεν είναι??

μονο για χθες???????

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

μονο για χθες???????

Δεν ξέρω να σου πω.......δυστυχώς.....

Ήταν έκπτωση του σκλαβενίτη, φανερό, όχι της εταιρείας.

Πάντως είχαν μείνει λίγα πακέτα.

Γιατί δεν δοκιμάζεις να πας?

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω να σου πω.......δυστυχώς.....

Ήταν έκπτωση του σκλαβενίτη, φανερό, όχι της εταιρείας.

Πάντως είχαν μείνει λίγα πακέτα.

Γιατί δεν δοκιμάζεις να πας?

γιατι ειμαι λιγααακι φουσκωμενη κ χθες εκανα κ διανοιξη κυστης του κοκκυγα,κ σκεφτομαι την οποιαδηποτε μετακινηση διοτι πρεπει να εχω μαζι κ ενα η δυο παιδια στην καλυτερη περιπτωση...

θα δοκιμασω παντως κ θα σας πω...

σ ευχαριστω καρδια.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

γιατι ειμαι λιγααακι φουσκωμενη κ χθες εκανα κ διανοιξη κυστης του κοκκυγα,κ σκεφτομαι την οποιαδηποτε μετακινηση διοτι πρεπει να εχω μαζι κ ενα η δυο παιδια στην καλυτερη περιπτωση...

θα δοκιμασω παντως κ θα σας πω...

σ ευχαριστω καρδια.....

ωχ περαστικά σου κοριτσάκι!! πάρε εάν θέλεις ένα τηλέφωνο πρώτα για να μην τρέχεις....

Ήρθε και σε μένα μήνυμα από την Fena και ότι θα παραλάβω σε 2 εργάσιμες!!!

Τέλεια!!!

Κορίτσια καλημέρα.Πώς παραγγείλατε από fena?Μπήκα στο site http://www.fena.gr αλλά δεν βλέπω πουθενά να μπορείς να αγοράσεις.Mήπως είναι άλλο το site?

Κορίτσια καλημέρα.Πώς παραγγείλατε από fena?Μπήκα στο site http://www.fena.gr αλλά δεν βλέπω πουθενά να μπορείς να αγοράσεις.Mήπως είναι άλλο το site?

http://www.fenastock.gr καλες αγορες!!!!

9newp3.png8dIOp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ κοριτσια αυτο το ειχα βρει και εγω πριν λιγες μερες ειχε βαλει μια κοπελα και ειχε και αλλα πραγματα οπως μαξιλαρια για καρεκλες κτλ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ:P

9newp3.png8dIOp3.png

Κοριτσια στο my market εχει τις πανες libero -40% απο σημερα .

ναι μολις γυρισα απο το my market αλλα τελικα δεν πηρα.παντα αγοραζω το Νο4 18,45.εκεινοι το εχουν 20,03.ε και νευριασα και δεν πηρα........:evil:,εχω και εγω τα κολληματα μου!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

εχω κατι νευρα.....

μα ΚΑΤΙ ΝΕΥΡΑ!!!!!!!!!!!!:mad:

γυρισα μολις απο το my market.

πηρα 3 συσκευασιες λιμπερο (που δεν ειναι κ οι πιο φθηνες στο συγκεκριμενο μαρκετ, αλλα τεσπα)

παω ταμειο, δινω κουπονια 10 ευρω επιπλεον κ μου λενε τσου!!!!

παιρνω τηλ τη λιμπερο κ μου απαντουν οτι ειναι στην κριση του καθε καταστηματος......

νευρα?

ΝΕΥΡΑ??????????????

uDuOp2.png

ναι μολις γυρισα απο το my market αλλα τελικα δεν πηρα.παντα αγοραζω το Νο4 18,45.εκεινοι το εχουν 20,03.ε και νευριασα και δεν πηρα........:evil:,εχω και εγω τα κολληματα μου!

Kαι πολυ καλα εκανες....;)

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

εχω κατι νευρα.....

μα ΚΑΤΙ ΝΕΥΡΑ!!!!!!!!!!!!:mad:

γυρισα μολις απο το my market.

πηρα 3 συσκευασιες λιμπερο (που δεν ειναι κ οι πιο φθηνες στο συγκεκριμενο μαρκετ, αλλα τεσπα)

παω ταμειο, δινω κουπονια 10 ευρω επιπλεον κ μου λενε τσου!!!!

παιρνω τηλ τη λιμπερο κ μου απαντουν οτι ειναι στην κριση του καθε καταστηματος......

νευρα?

ΝΕΥΡΑ??????????????

εμενα παντα μου παιρνουν τα κουπονια,σε αυτο δεν εχω κατι να πω.επισης εχουν μωραμαντηλα λιμπερο 1+1 δωρο.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

κι ο βασιλοπουλος libero 4 νουμερο που παιρνουμε εμεις 18.45 τις εχει....

τα mymarket προφανως επειδη εβαλαν 40% εκπτωση ειπαν ν ανεβασουν και λιγο τις τιμες, αρα η εκπτωση ειναι λιγοτερη απο 40%.....

κι ο βασιλοπουλος libero 4 νουμερο που παιρνουμε εμεις 18.45 τις εχει....

τα mymarket προφανως επειδη εβαλαν 40% εκπτωση ειπαν ν ανεβασουν και λιγο τις τιμες, αρα η εκπτωση ειναι λιγοτερη απο 40%.....

μπα παντα τις ειχαν πιο ακριβες,τις ειχε 19,25.αλλα σημερα πανω απο 20 τις βρηκα!ε ολο και καποιος αλλος θα βαλει -40%.θα περιμενω.......

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...