Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Πήγα στο jumbo αλλά δεν βρήκα, ίσως να μην τα είδα...αν ξαναπάω θα σου πω

(Τα ήρα όμως στο jumbo που μου ψάξανε την τσάντα τις προάλλες μήπως τους έιχα κλέψει :twisted:)

τι σου καναν λεει??????????

συγνωμη που παρεμβαινω,αλλα καραφλιασα.....

επρεπε να ημουν εγω....

μετα που ειδαν οτι δεν τους εκλεψες,δεν τους εκανες φασαρια???????????

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΟΡΙΣΤΕ;;; :shock:

Έχουν καν το δικαίωμα να το κάνουν αυτό; Αν έχουν υποψίες για κάποιον δεν πρέπει να τον κρατήσουν απλώς και να καλέσουν αστυνομία;

Απαπαπαπα!

Στο δικο μας jumpo εχει πινακιδα να αφησεις στην τσαντα σου στη ρεσεψιον. Εφ'οσον επιλεγεις φυσικα να την εχεις μαζι σου, νομιζω οτι εχουν το δικαιωμα να την ψαξουν (χωρις να ειμαι σιγουρη) αν δουν απο μερους σου καποια υποπτη συμπεριφορα...

Στο δικο μας jumpo εχει πινακιδα να αφησεις στην τσαντα σου στη ρεσεψιον. Εφ'οσον επιλεγεις φυσικα να την εχεις μαζι σου, νομιζω οτι εχουν το δικαιωμα να την ψαξουν (χωρις να ειμαι σιγουρη) αν δουν απο μερους σου καποια υποπτη συμπεριφορα...

κανεις δεν εχει το δικαιωμα να σε ψαξει,εκτος αν ειναι αστυνομικος....(κ εχει κ λογο να το κανει)

κ στην περιπτωση μας πρεπει να ειναι γυναικα για να ψαξει μια γυναικα......

τι να λεμε τωρα?????????

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

κανεις δεν εχει το δικαιωμα να σε ψαξει,εκτος αν ειναι αστυνομικος....(κ εχει κ λογο να το κανει)

τι να λεμε τωρα?????????

Δεκτο theolvas... εξ'αλλου υπαρχουν και τα αντικλεπτικα. Ας βαλουν για να μη ψαχνουν τις τσαντες του κοσμου..

Δεκτο theolvas... εξ'αλλου υπαρχουν και τα αντικλεπτικα. Ας βαλουν για να μη ψαχνουν τις τσαντες του κοσμου..

καποτε δουλευα σ ενα ξενοδοχειο που ειχε την αρχη στο τελος της βαρδιας ο σεκιουριτας να ψαχνει τις τσαντες του προσωπικου (μη κλεψουμε κανα πηρουνι...).το σωματειο εκανε φασαρια μεγαλη κι εβαλαν κ δικηγορο κ σταματησε να γινεται (κ εβαλαν ανιχνευτη μεταλλων στην εισοδο προσωπικου...).τοτε εμαθα επισης οτι απαγορευεται να υπαρχουν καμερες σε ενα χωρο,χωρις να υπαρχει σχετικη ειδοποιηση...

(ειμαι εκτος θεματος,το ξερω,αλλα το εφερε η συζητηση...)

Διαφημίσεις

τι να λεμε τωρα?????????

Κι εγώ αυτό νομίζω ότι ισχύει.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εγώ αυτό νομίζω ότι ισχύει.

Κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω, αλλά δεν ήμουν σιγουρη για να τους το πω. Στην είσοδο δεν είδα καμία πινακίδα ούτε κάποιος μου ζήτησε να αφήσω τν τσάντα. Όταν έβγαινα "χτύπησε" μάλλον κάποιο barcode από κάτι που είχα μέσα στην τσάντα μου και η κοπέλα μου ζήτησε να ρίξειμια ματιά. Της την έδειξα απλά λεγοντας "οκ, καταλαβάινω πως πρέπει να έχουν γινει κλοπές, αλλά μάλλον κάτι δεν πάει καλά με το συναγερμό σας".

Έβαλε μέσα το χέρι της και ανακάτεψε τα υπάρχοντά μου, τα οποία είναι άπειρα. Πάλι καλά που δεν τη γύρισε και ανάποδα. Ένοιωσα πολύ μεγάλη αμηχανία, και η υπάλληλος έδειχνε και αυτή αμήχανη και πρέπει να την είχαν εξαναγκάσει να το κάνει, έδειχνε ευγενική κατά τα άλλα, ξέρω γω;

Ήθελα να το αναφέρω και εδώ, στην περίπτωση που έχει συμβεί αυτό και σε άλλους. Το ξέρω πως έπρεπε να κάνω φασαρία, αλλά περισσότερο σοκαρίστηκα και ένοιωσα πολύ άσχημα. Δυστυχώς theolvas δεν αντιδρώ όπως πρέπει, όταν πρέπει.:oops: Ίσως φταίει η ανατροφή ,μου, η "καθώς πρέπει" :-)

Εκείνη τη στιγμή αποφάσισα να μην ξαναπατήσω στα jumbo, όπου δεν έχω πάει και πολλές φορές, να πω την αλήθεια. Τώρα που το σκέφτομαι, μού' ρχεται να ξαναπάω, με την ίδια τσάντα-χάος, να ξαναχτυπήσει στην πόρτα, να μου ξαναζητήσουν να την ψάξουν, για να τους βάλω αυτή τη φορά τις φωνές...Αλήθεια, καταγγελία εκ των υστέρων γινεται;

Σορρυ για το off-topic!

GJMap2.png

Εκείνη τη στιγμή αποφάσισα να μην ξαναπατήσω στα jumbo, όπου δεν έχω πάει και πολλές φορές, να πω την αλήθεια. Τώρα που το σκέφτπομαι, μού' ρχεται να ξαναπάω, με την ίδια τσάντα-χάος, να ξαναχτυπήσει στην πόρτα, να μου ξαναζητήσουν να την ψάξουν, για να τους βάλω αυτή τη φορά τις φωνές...Αλήθεια, καταγγελία εκ των υστέρων γινεται;

Σορρυ για το off-topic!

Αυτό θα ήταν το πιο ΚΑΛΟ!!!

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Θα ειμαι εκτος θεματος αλλα θα ηθελα να πω την εμπειρια μου

Πριν 5-6 χρονια στα Marks&Spencer της Ερμου παω να βγω με τα ψωνια μου εξω μαζι με μια αλλη κοπελα

Και μπιπ,μπιπ....ερχεται το γομαρι ο σεκιουριτας και αντι να πει και στις δυο μας οτι πρεπει να δει τα ψωνια μας παρελαβε μονο εμενα....

Ηταν πολυ αποτομος και εκει στη μεση μεση ανοιγει την τσαντα που ειχα ψωνισει(αντι να την περασει απο την πορτα να δει αν χτυπαει)

Δεν βρηκε τιποτα και ηθελα να δει και την τσαντα μου

Εγω ευγενεστατα του ειπα να παμε παραμερα και του υπενθυμισα οτι αλλη μια βγηκε μαζι μου αλλα....

Τελικα πηγαμε λιγο στην ακρη κοιταξε την τσαντα μου,δεν βρηκε τιποτα και με αφησε να φυγω χωρις να μου ζητησει καν συγνωμη:|

Εγω απο το σοκ και την αμηχανια μου δεν μπορεσα να αντιδρασω καθολου αλλα ακομα θυμαμαι εκεινη την ξεφτιλα:?

4

Διαφημίσεις

Τώρα που το σκέφτπομαι, μού' ρχεται να ξαναπάω, με την ίδια τσάντα-χάος, να ξαναχτυπήσει στην πόρτα, να μου ξαναζητήσουν να την ψάξουν, για να τους βάλω αυτή τη φορά τις φωνές...Αλήθεια, καταγγελία εκ των υστέρων γινεται;

Το καλυτερο θα ηταν να εχεις βαλει στην τσαντα σου λιγο απο τα αλεσμενα φρουτα του μικρου σου....και αστη να γινει χαλια:mrgreen:

4

Κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω, αλλά δεν ήμουν σιγουρη για να τους το πω. Στην είσοδο δεν είδα καμία πινακίδα ούτε κάποιος μου ζήτησε να αφήσω τν τσάντα. Όταν έβγαινα "χτύπησε" μάλλον κάποιο barcode από κάτι που είχα μέσα στην τσάντα μου και η κοπέλα μου ζήτησε να ρίξειμια ματιά. Της την έδειξα απλά λεγοντας "οκ, καταλαβάινω πως πρέπει να έχουν γινει κλοπές, αλλά μάλλον κάτι δεν πάει καλά με το συναγερμό σας".

Έβαλε μέσα το χέρι της και ανακάτεψε τα υπάρχοντά μου, τα οποία είναι άπειρα. Πάλι καλά που δεν τη γύρισε και ανάποδα. Ένοιωσα πολύ μεγάλη αμηχανία, και η υπάλληλος έδειχνε και αυτή αμήχανη και πρέπει να την είχαν εξαναγκάσει να το κάνει, έδειχνε ευγενική κατά τα άλλα, ξέρω γω;

Ήθελα να το αναφέρω και εδώ, στην περίπτωση που έχει συμβεί αυτό και σε άλλους. Το ξέρω πως έπρεπε να κάνω φασαρία, αλλά περισσότερο σοκαρίστηκα και ένοιωσα πολύ άσχημα. Δυστυχώς theolvas δεν αντιδρώ όπως πρέπει, όταν πρέπει.:oops: Ίσως φταίει η ανατροφή ,μου, η "καθώς πρέπει" :-)

Εκείνη τη στιγμή αποφάσισα να μην ξαναπατήσω στα jumbo, όπου δεν έχω πάει και πολλές φορές, να πω την αλήθεια. Τώρα που το σκέφτομαι, μού' ρχεται να ξαναπάω, με την ίδια τσάντα-χάος, να ξαναχτυπήσει στην πόρτα, να μου ξαναζητήσουν να την ψάξουν, για να τους βάλω αυτή τη φορά τις φωνές...Αλήθεια, καταγγελία εκ των υστέρων γινεται;

Σορρυ για το off-topic!

Μου έχει συμβεί το ίδιο ακριβώς γεγονός στην ίδια φιρμα καταστημάτων στην Θεσσαλονίκη και μου ψάξανε την τσάντα...όντως πολυ άσχημη στιγμή!!!!

z4X6p2.png

Μου έχει συμβεί στο public στο cosmos αλλά ευτυχώς ήταν πολύ καλός ο securityman και δεν έδωσα συνέχεια. αλλά μια φορά σε ένα σούπερ στη Δράμα, ω ρε τι έγινε...Δε χτύπησε συναγερμός, αλλά είχαν ένα βλάκα σεκιουριτά που με ακολουθούσε σε όλους τους διαδρόμους και αφού πλήρωσα και βγήκα έξω με φώναξαν μέσα, μου ζήτησαν να αδειάσω την τσάντα και φυσικά...τζίφος. και τι δεν είπα, αλλά έπρεπε επιτόπου να καλέσω αστυνομία και να τους τραβήξω καμιά μηνυσάρα.Τόσο χαιβάνια είμαστε, εκεί που πρέπει δεν κινούμαστε αναλόγως..

Μου έχει συμβεί στο public στο cosmos αλλά ευτυχώς ήταν πολύ καλός ο securityman και δεν έδωσα συνέχεια. αλλά μια φορά σε ένα σούπερ στη Δράμα, ω ρε τι έγινε...Δε χτύπησε συναγερμός, αλλά είχαν ένα βλάκα σεκιουριτά που με ακολουθούσε σε όλους τους διαδρόμους και αφού πλήρωσα και βγήκα έξω με φώναξαν μέσα, μου ζήτησαν να αδειάσω την τσάντα και φυσικά...τζίφος. και τι δεν είπα, αλλά έπρεπε επιτόπου να καλέσω αστυνομία και να τους τραβήξω καμιά μηνυσάρα.Τόσο χαιβάνια είμαστε, εκεί που πρέπει δεν κινούμαστε αναλόγως..

αυτο πρεπει να κανουμε ολοι...

ειναι κατι "δεν εχω στον ηλιο μοιρα" που γινονται σεκιουριταδες κ νομιζουν οτι εχουν βρει τη σουπερ δουλεια (προς θεου,οχι ολοι,ευτυχως) κ κανουν τετοιες "μαγκιες"...επισης η ιδεα της ηλιαννας ειναι πολυ καλη,εγω θα προσθετα κ μια χ@#@#@ πανα... (γινομαι πολυ σκυλα????)

μας βλεπω να πηγαινουμε ολες αρχειο......

κ παλι συγνωμη για το οφ-τοπικ,μαλλον πρεπει ν ανοιξουμε σχετικο θεμα καπου αλλου....

Διαφημίσεις

καποτε δουλευα σ ενα ξενοδοχειο που ειχε την αρχη στο τελος της βαρδιας ο σεκιουριτας να ψαχνει τις τσαντες του προσωπικου (μη κλεψουμε κανα πηρουνι...)

theolvas πράγματι ακούγεται υπερβολικό αλλά κι εμένα υπερβολικά αναξιοπρεπές μου φάνηκε το ότι μου έκλεψαν ένα παντελόνι-και ήταν και το αγαπημένο μου-από τη βαλίτσα μου σε ξενοδοχείο της Κρήτης...

theolvas πράγματι ακούγεται υπερβολικό αλλά κι εμένα υπερβολικά αναξιοπρεπές μου φάνηκε το ότι μου έκλεψαν ένα παντελόνι-και ήταν και το αγαπημένο μου-από τη βαλίτσα μου σε ξενοδοχείο της Κρήτης...

σε αυτη την περιπτωση δεν θα τιμωρουνταν ο ενοχος,ακομα κι αν τον εψαχνε ο σεκιουριτυ στο τελος της βαρδιας,επειδη εκει εψαχναν μονο για πραγματα του ξενοδοχειου,πχ σαπουνακια διαφημιστικα,πηρουνια κλπ....

οντως κακο αυτο που σου ετυχε,αλλα αυτο που γινοταν εκει που λεω ηταν αδιανοητο...

κ για να γυρισουμε στο θεμα μας...

ενημερωθηκα απο τη φιλη μου angela,οτι κοντα στην αερογεφυρα του praktiker υπαρχει καταστημα tommy hilfiger,το οποιο εχει αντρικα-γυναικεια-παιδικα ρουχα κ παπουτσια σε 65% εκπτωση για λιγες μερες...

απ οτι μου ειπε χθες που πηγε επεφτε ξυλο για μια μπλουζα(αρα αξιζει τον κοπο μια βολτα)κ οτι βρηκε υπεροχα δερματινα παπουτσια του μικρου της με 23 ευρω.....

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΝΕΣ?ΕΚΤΟΣ ΜΑΣΟΥΤΗ 20% ΣΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΩ ΑΚΡΙΒΑ!

στο βεροπουλο μεχρι 5/6 ειχε λιμπερο με 40%,καπου ειχα δει το φυλλαδιο κ δεν μπορω να βρω που...

ΑΧ ΒΡΕ THEOLVAS ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΣ UP &GO ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ!ΕΓΩ ΘΕΛΩ 3 ΝΟΥΜΕΡΟ!

ναι,για απ +γκο ηταν...κριμαααα.αν ειχες κ κουπονι παντως ειναι καλα...εχω στοκαρει για το δημητρη μου (φοραει ακομα νυχτερινη) για ενα χρονο.....

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΝΕΣ?ΕΚΤΟΣ ΜΑΣΟΥΤΗ 20% ΣΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΩ ΑΚΡΙΒΑ!

παντως εγω πηρα ενα πακετο, ειχα ομως και κουπονι 2 ευρω και μου βγηκε γυρω στα 12 και μου δωσαν δωρο και μωρομαντηλα παμπερσ(τριαδα), καλα ειναι αν εχεις και κουπονια!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...