Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Καλησπερα απο αυριο 28/4 και μεχρι 11/5 στα sm ΑΤΛΑΝΤΙΚ

20% εκπτωση στις οικονομικες συσκευασιες ανοιχτης πανας και πανας βρακακι libero και δωρο 1 συσκευασια μωρομαντηλα.

Δηλαδη

ανοιχτη πανα απο 18.82 στα 15,05 +1 πακετο μωρομαντηλα (αξιας 3,09)

πανα βρακακι απο 20,53 στα 16,42 +1 πακετο μωρομαντηλα (αξιας 3,09)

Ακομα 20%φθηνοτερα στις μεσαιες συσκ. babylino

Δηλαδη

απο 9.89 στα 7.91

Δεχονται και κουπονια και στις δυο προσφορες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα απο αυριο 28/4 και μεχρι 11/5 στα sm ΑΤΛΑΝΤΙΚ

20% εκπτωση στις οικονομικες συσκευασιες ανοιχτης πανας και πανας βρακακι libero και δωρο 1 συσκευασια μωρομαντηλα.

Δηλαδη

ανοιχτη πανα απο 18.82 στα 15,05 +1 πακετο μωρομαντηλα (αξιας 3,09)

πανα βρακακι απο 20,53 στα 16,42 +1 πακετο μωρομαντηλα (αξιας 3,09)

Ακομα 20%φθηνοτερα στις μεσαιες συσκ. babylino

Δηλαδη

απο 9.89 στα 7.91

Δεχονται και κουπονια και στις δυο προσφορες.

Μήπως ξέρεις πόσα τεμάχια έχει η μεσαία συσκευασία babylino;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

τελικα ισχυει η προσφορα στα μωρομαντηλα αν παρεις 2 πολυσυσκευασιες πρασινα η μωβ!εχει αρχισει απο 22/04

το σαββατο δεν ειχανε ταμπαλα και ο διευθυντης ηταν ανενημερωτος!

την πατησα!:evil:

Libero θα φερουνε αυριο εδω..ηταν ολα αδεια!:evil:

Ειναι αναλογα ποιο νουμερο θα παρεις

Νο 3 =35 τεμ.

Νο4=31 τεμ.

Νο4+=29 τεμ.

Νο5=27 τεμ.

Νο5+=23 τεμ.

Καλά μιλάμε είσαι φοβερή!!!!!;)

Ευχαριστώ!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Διαφημίσεις

Πήγα και φόρτωσα πάνες Libero απο τον ΑΒ .

Νο3 και Νο4 ,6 οικονομικές συσκευασίες των 68 και 60 τεμ αντίστοιχα και έδωσα 32 ευρώ!(Είχα και κουπόνια των 5,4και 2.5ευρώ )Αυτές είναι τιμές που θα έπρεπε να ισχύουν καθόλη τη διάρκεια του χρόνου!

Ναι, δεχονται κουπόνια κανονικότατα! Εδώ είχε up & go αλλά μένω στην επαρχία. :(

4,23 :shock: βγαινει η comfort fit Νο 4 (60 πάνες). Από 18,5 ευρω με 50% εκπτωση και 5 ευρω κουπόνι.

Εμένα δεν ηταν η τυχερή μου μέρα τελικά! πήγα ΑΒ (επαρχία είμαι), με την ψυχή στο στόμα να προλάβω,είχαν την εκπτωση κανονικά,αλλα δεν πρόλαβα το 4 ή 5 που ήθελα να πάρω,(μπροστά μου ήταν μια κοπελία με..10 τεμάχια,τα τελευταία:(:()αυριο θα φέρουν κι αλλες μου είπαν(οπότε αυριο πάλι εδώ):evil: πήρα ένα μεγαλύτερο για αργότερα,δίνω το κουπόνι των 5 ταμείο,και..δεν το δέχονται λεει,γιατί είναι η προσφορά 50%.Την ρωτάω αν είναι σίγουρη,γιατί αλλες φορές σε άλλες προσφορές το έχουν δεχτεί,ρωτάει και κάποιον άλλο,και πάλι όχι.Φευγω,και σπίτι διαπιστώνω πως είχα χασει ποιός ξέρει που και το κουπονάκι μου!!!:cry::cry::cry::cry::cry:

Τα έπιασα τα λεφτά μου σήμερα..

Εμένα δεν ηταν η τυχερή μου μέρα τελικά! πήγα ΑΒ (επαρχία είμαι), με την ψυχή στο στόμα να προλάβω,είχαν την εκπτωση κανονικά,αλλα δεν πρόλαβα το 4 ή 5 που ήθελα να πάρω,(μπροστά μου ήταν μια κοπελία με..10 τεμάχια,τα τελευταία:(:()αυριο θα φέρουν κι αλλες μου είπαν(οπότε αυριο πάλι εδώ):evil: πήρα ένα μεγαλύτερο για αργότερα,δίνω το κουπόνι των 5 ταμείο,και..δεν το δέχονται λεει,γιατί είναι η προσφορά 50%.Την ρωτάω αν είναι σίγουρη,γιατί αλλες φορές σε άλλες προσφορές το έχουν δεχτεί,ρωτάει και κάποιον άλλο,και πάλι όχι.Φευγω,και σπίτι διαπιστώνω πως είχα χασει ποιός ξέρει που και το κουπονάκι μου!!!:cry::cry::cry::cry::cry:

Τα έπιασα τα λεφτά μου σήμερα..

kira μου τα παιρνουν τα κουπονια!χτες εδωσα 2 και αν διαβασεις και πιο πανω σε ΟΛΑ τα αβ τα δεχονται!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Το διάβασα,και απορώ!!Θα παω αυριο το πρωί στην άλλη βάρδια τους να δω τι θα μου πουν,κι αν είναι πάλι αρνητικοί,θα τους πω οτι χθες τα περασαν,να δω τί θα κανουν..

Δεν ξέρουν τί τους γίνεται!

Λες και θα τα βάλουν απ'την τσεπη τους. Πάντως να διαμαρτυθείς και να τους αναφερεις οτι σε όλα τα υπόλοιπα καταστηματα τα δεχονται.

Ο κάθε υπάλληλος κάνει ότι του καπνίσει! Μου έτυχε μια φορα να πάω στο super market να κανω τα ψωνια της εβδομαδας. Στο τελος ειχα πάρει καποιο ειδος που ειχαν σε προσφορα και δίνω στο ταμείο και ενα εκπτωτικό κουπόνι. Η ταμίας μου λέει: "α, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ"

Αφού την αγριοκοίταξα και χωρίς να ανοίξω το πορτοφόλι μου της λέω: "Συγνώμη αλλά πρέπει να τα ακυρώσετε όλα γιατι ξέχασα τα λεφτά μου"

Περιττό να σου πω ότι πήρε το κουπόνι στο επόμενο δευτερόλεπτο! Κατάλαβες τι κάφροι κυκλοφορούν;

Καλά ξεμπερδέματα και συγνώμη για τη φλυαρία.:oops:

Μήπως ξέρει κάποια να μου πει...

Barcodes της libero στέλνουμε μία φορά με την καρτέλα για το δωράκι και αυτό είναι όλο;

Να μαζεύω από τις υπόλοιπες συσκευασίες ή όχι; Θα μου ξαναστείλουν καρτέλα;:confused:

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σε όλες. Καμια προσφορά σε μικρες συσκευασιες libero έχει πάρει το μάτι σας. Η πλάκα ειναι οτι φορτώσαμε πάνες και μόλις βαλει προσφορα το καρφουρ κανεις δεν θα πάει.....

Kαλημέρα σε όλες. Καμια προσφορά σε μικρες συσκευασιες libero έχει πάρει το μάτι σας. Η πλάκα ειναι οτι φορτώσαμε πάνες και μόλις βαλει προσφορα το καρφουρ κανεις δεν θα πάει.....

Καλημέρα!

Εγώ περιμένω καμιά προσφορά σε babylino...έχουν τα Ατλάντικ αλλά εδώ δεν έχουμε:cry:

Για να μάθουν τα carrefour να παίρνουν κουπόνια!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Για τις μανούλες που μένουν Βριλήσσια - Χαλάνδρι ο ΑΒ κοντά στο μετρό Δουκίσης Πλακεντίας είναι γεμάτος Libero και δέχονται και τα κουπόνια έδωσα 24 Ευρώ για 4 κουτιά οικονομικής συσκευασίας απίστευτο!!!!!!!!!!!!

Τελικά κάθε 1η εργάσιμη του μήνα συνεχίζετε και τηλεφωνήτε στην pampers για κουπόνια ή σταματησαν να στέλνουν;

Δεν στέλνουν πια...Πρέπει να γραφτείς στο pampers village..Εγώ γράφθηκα και μου έστειλαν μία φορά κουπόνια αλλά από τότε δεν μου έχουν ξαναστείλει...Δεν στέλνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα από ότι κατάλαβα, όπως η λιμπερο..

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...